14 legjobb felhőalapú szolgáltató és szolgáltatás (2020. május)

A legjobb felhő-tárhelyet keres, de fogalmam sincs, hová kezdje?


A felhő különböző dolgokat jelent különböző emberek számára. 

Alapvetően gyors, elosztott, méretezhető tárhelyet keresünk – jó támogatással és az üzleti vállalkozásnak megfelelő áron.

legjobb tárhely kisvállalkozások számára

A felhőalapú számítástechnika a hosting lehetőségek fellendüléséhez vezetett. Számos tárhelyszolgáltatás lépett piacra felhőkiszolgálókkal, de ez miatt az ügyfelek megzavarodhatnak abban, hogy valóban megkapják-e a legjobb felhő-tárhelyet. Vessen egy pillantást a piacon található 14 lenyűgözőbb lehetőségre, majd elmagyarázza, mi az a felhőalapú kiszolgáló, és hogy mi előnye lehet annak, ha feliratkozik egy felhő-tárhely szolgáltatóra..

Ezzel a kutatással kiválaszthatja a legjobb felhő-tárhelyet 2020 májusában.

1. Cloudways Cloud tárhely

cloudways

Kezdő ár: Havonta 10 USD

Válaszidő: 710 ms

üzemidő: 99,99%

Nézze meg a Cloudways árképzését

A Cloudways egy hosting cég, amelynek célja nagy teljesítmény biztosítása ésszerű áron. Nem a legolcsóbb a felhőkiszolgáló-tárhely-ágazatban, de felhő-kiszolgálói áraik kitűnő értéket képviselnek a rendszerek által biztosított energiamennyiségért. A cég lehetőséget kínál webhelyének üzemeltetésére számos felhőkiszolgáló-tárhely-platformon, beleértve:

 • Digitális óceán
 • Linode
 • Vultr
 • Amazon Web Services
 • Google Cloud platform

Megtalálhatja a felhőkiszolgálók árait is, amelyek megfelelnek a skálák széles skálájának. A havi 10 dolláros tervük egyetlen maggal rendelkezik, de megnézheti azokat a lehetőségeket, amelyek bárhol elérhetők, a kétmagos és a 32 magos megoldások között. Miután belépett a 32 magos világba, természetesen vállalati szintű felhőtárhely-megoldásokkal foglalkozik, így várhatóan 1000 dollártól északra kell fizetnie.

A Cloudways nem kap nagyszerű értékelést az ügyfelek vagy a műszaki támogatás szempontjából. Sok esetben egyedülálló vagy, ha egyedi kódot vagy kevésbé mainstream megoldásokat akar használni. Ez valószínűleg nem kiváló lehetőség azoknak a népeknek, akiknek kevés vagy nincs technikai ismeretekkel rendelkeznek, ám nagyszerű felhőkiszolgálói árakat kínálnak azoknak, akik esetleg AWS képességeket akarnak, de nem akarnak belemenni a gyomokba, ahogyan az Amazon ajánlata gyakran megköveteli..

Tekintse meg a Cloudways teljes véleményét

2. Folyékony Web által kezelt felhő

liquidweb

Kezdő ár: Havonta 51 USD

Válaszidő: 150 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a folyékony webárképzést

A Liquid Web olyan szolgáltatásokat kínál, amelyeket könnyen lehet jellemezni a piac legjobb felhőalapú szolgáltatásai között. A felhőkiszolgálók árazása ugyanakkor nagyon megnehezíti a belépő szintű ügyfelek számára a lábujj megszerzését. Még ha hajlandó fizetni is a legjobb felhőalapú tárhelyért, az a hajlandóság, hogy szolgáltatásaikat különféle „termékekre” bontják szét, zavarossá teheti a dolgokat..

Cloud web hosting termékeiket nagyjából négyféle hosting csomagra osztják. A legkisebb és leghatékonyabb skála szerint:

 • Felhő webhelyek
 • Cloud VPS tárhely
 • Dedikált felhő alapú szerver tárhely
 • Személyes felhő tárolása

A felhőhelyek opciója funkcionálisan korlátlan domain név tárhely. Bármennyit is bele lehet tölteni egy fiókba, havonta 51 dollárt kaphat. A Cloud VPS alapvetően megegyezik egy virtuális magánszerver vagy egy dedikált szerver használatával, azzal a különbséggel, hogy felhőben üzemel, és ennek következtében egy kicsit méretezhetőbb. Ugyanez az ötlet vonatkozik a dedikált felhőtárhely-megoldásokra is, kivéve, ha a teljes partíciót mindenki magadnak teszi, ahelyett, hogy megosztott erőforrásokat oszt meg másokkal.

A legérdekesebb lehetőség azonban a személyes felhő-tárhely. Ez lényegében egy teljes felhő-rendszer, egyedül magadnak. Képzelhetően havonta 1500 dollárt fizet északra, csak az induláshoz. Azon vállalatok számára, amelyek jelentős tűzerőt igényelnek, ez olyan, amit néhány más webtárhely-szolgáltató szállít. A partíciót is feloszthatja, alacsony szintű tervekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 5 virtuális szerver működjön egyszerre ugyanazon a felhőn.

A Liquid Web másik hátránya, hogy segítséget nyújtanak a vállalati szintű web hosting kérdések széles választékával. Például segítséget kaphat az alábbiakkal:

 • PCI-megfelelés az e-kereskedelmi webhelyek számára
 • A HIPAA megfelelés az egészségügyi szolgáltatók számára
 • Alkalmazások tárolása

A felhőpéldányai modern SSD meghajtókon futnak az adatközpontokban, amelyek több redundanciát tartalmaznak mind a tárolás, mind az energia szempontjából. Ha azt akarja, hogy az abszolút legjobb felhőszolgáltató cég legyen, és hajlandó készpénzt elszedni, hogy ez megtörténjen, nehéz összeegyeztetni a Liquid Web-et. Mindenki más számára ez valószínűleg meglehetősen drága lesz.

Tekintse meg a teljes LiquidWeb áttekintésünket

3. A2 tárhely felhő VPS

A2Hosting

Kezdő ár: Havonta 5,00 USD

Válaszidő: nagyobb, mint 1000 ms

üzemidő: 99%

Nézze meg az A2 Hosting Cloud VPS-t

Ha az egyik olcsóbb opciót keresi a legfontosabb felhő-szolgáltatók körében, az A2 Hosting nagyon jó munkát végez, hogy vonzza az ügyfelek körét az adott réstől. Miközben nem fog villámgyors sebességet elérni, egy négymagos csomagot kaphat root hozzáféréssel, mindössze 15 dollárért havonta. Nevezetesen, az A2 Hosting kínálatában párhuzamot vettünk a VPS tárhelyével, ám ezen az árkategóriánál számíthat arra, hogy mire számíthat..

Mivel azonban minden egyenlő, a vállalat jó munkát kínál, ösztönzőket nyújtva. Van pénz-visszafizetési garancia. Minden fiók tartalmaz egy ingyenes SSD meghajtót és havonta legalább 2 TB sávszélességet. Emellett 24 órás technikai és ügyfélszolgálatot nyújtanak egész évben, amely telefonos segítséget is tartalmaz.

Ha a lehető legközelebb áll egy kockázatmentes lehetőséghez a felhőtárhely elindításához, akkor az A2Hosting fedezte magát. Azok a valódi, vállalati szintű, nagymértékben reagáló adatközpontokat kereső emberek, akiket érdemes másutt keresni, különös tekintettel arra, hogy csúcsminőségű kínálatuk nem relatív érték a viszonylag magas árak mellett. A piac alacsony végén azonban vannak jó választások.

Tekintse meg teljes A2 tárhely-áttekintésünket

4. SiteGround

Siteground

Kezdő ár: Havonta 80 USD

Válaszidő: 710 ms

üzemidő: 99,99%

Tekintse meg a SiteGround árazást

A SiteGround megpróbálja egyesíteni a jó-nem-nagyszerű teljesítményt a számos ingyenes játékkal, amely vonzó lesz azoknak, akik nem a csúcstechnológiás csinos gyerekek. Kiváló működési időt biztosítanak, és a válaszidő elég jó ahhoz, hogy a leglassabb webhelyek és webes alkalmazások kivételével mindenki ésszerű töltési időt érjen el.

Azt is megszerezheti:

 • Hozzáférés egy ingyenes CDN-hez
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes migrációs segítség egy WordPress-webhelyen
 • Dedikált IP-cím
 • SSH és SFTP hozzáférés

Ezenkívül garantálják, hogy a felhőalapú rendszer minden felhőalapú számítási erőforrását kizárólag a szerverre fordítják. Ha informatikai segítségre van szüksége, birtokukban vannak a személyzetük, akik a kezét a teljesen kezelt szolgáltatásokkal segítik.

A SiteGround rendkívül egyszerűvé teszi az erőforrások allokálását az alszámlákra. Ha marketing vagy tervezőirodát működtet, ez nagyon egyszerűvé teszi az egyes alszámlák testreszabását. Különösen akkor, ha ügyfelekkel foglalkozik, akkor ezt a szolgáltatást a felhőtárhelytől elvárt skálázhatóság mellett használhatja, és csomagot kínálhat. Az egyes alszámlákhoz ingyenes DNS-szolgáltatások is hozzárendelhetők.

A cég napi mentéseket is készít. Ezeket az azonnali biztonsági mentéseket helyszíni karbantartás alatt tartják, és egy kattintással történő megoldással visszaállíthatók.

A SiteGround jó munkát végez annak érdekében, hogy egyensúlyt teremtsen az olyan technológiai teljesítmény között, amelyet megérdemelsz, amikor felhőgazdaként utazol, és felhasználóbarát élményt nyújt. A haladó felhasználók számára nagy öröm lesz a hozzáférés szintje, és a világ többi része továbbra is elegendő ügyfél- és műszaki támogatást fog kapni, hogy mindent elbíráljon..

Tekintse meg a teljes SiteGround áttekintésünket

5. InMotion

inmotion tárhely

Kezdő ár: Havonta 34,99 USD

Válaszidő: 400 ms

üzemidő: 99,95%

Nézze meg az InMotion tárhelyét

Az InMotion kínálatába merüléssel járó kis bosszúság az, hogy nem tesznek jó munkát a dolgok egyenes elrendezésével. A terveket az ügynökségek, a kisvállalkozások, a vállalkozások és az alkalmazások terén terjesztik elő. A legolcsóbb terv az „alkalmazások” alatt található, és a tárolás kezelésére használható, mint a többi.

Az egyik fő hátránya, hogy kínálatuk kizárólag Linux-alapú. Ez nagyjából egy LAMP verem ökoszisztéma is. Ha Windows felhőkiszolgálót szeretne, akkor feltétlenül másutt fog keresni. Emellett csak az Egyesült Államokban található adatközpontokkal rendelkeznek.

Azok az emberek, akik elégedettek a keskeny LAMP verem megvalósításával, például azok, akik a WordPress, a WooCommerce vagy a Magento programot futtatják, úgy találják, hogy az InMotion a SiteGround költséghatékonyabb verziója, de kevesebb freebiet tartalmaz. Ha kedveli a kevesebb támogatást, és azt akarja, hogy az ár-teljesítmény prioritást élvezze, különösen a piac alacsony végén, az InMotion nehéz megverni. A kevésbé tech-hozzáértő felhasználók és a Microsoft közönsége számára ez a legjobb esetben a tanulási görbe lesz.

A társaság hosszú, 90 napos pénz-visszatérítési időszakot kínál. Ha lehetősége van kipróbálni, ez kockázatmentes lehetőség egy új internetes házigazda megismerésére.

Tekintse meg teljes InMotion áttekintésünket

6. HostGator

Hostgator

Kezdő ár: Havonta 4,95 USD.

Válaszidő: 430 ms

üzemidő: 99,98%

Tekintse meg a HostGator árképzését

Egy nem kielégítően olcsó vállalat számára a HostGator egy kicsit meglepő. Havonta 4,95 dollárt kap:

 • Két processzormag
 • Két GB RAM
 • Nem mért sávszélesség
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

A társaság domain név regisztrációval is rendelkezik, így az összes webhelyét egyetlen számlán tárolhatja. Míg a legalacsonyabb költségű számla csak egy domaint tesz lehetővé, a havi 6,57 dollárra történő áttéréshez csak a következő szintre léphet korlátlan domain-tárhelyet, kétszer annyi magot és kétszer annyi RAM-ot..

Mint az a hosting cégek alacsonyabb szintjén jellemző, korlátozott szoftvercsomag várható el. Hozzáférhet egy olyan Linux környezethez, amely támogatja az alábbi alkalmazásokat:

 • Joomla
 • Drupal
 • Magento
 • WordPress

Nem meglepő, hogy egyedül fogsz lenni menedzselt szolgáltatások nélkül. Ugyanakkor egy piszkos olcsó megoldásnál sokkal rosszabbat tehet, mint a HostGator.

Tekintse meg a HostGator teljes véleményét

7. DreamHost

Dreamhost

Kezdő ár: Havonta 4,50 USD

Válaszidő: 720 ms

üzemidő: 99,96%

Nézze meg a DreamHost oldalt

Egy másik belépő az alacsony költségű felhőalapú hosting szektorba, a DreamHost egy másik olyan web hosting szolgáltató, amely számára előnyös lehet, ha világosabbá teszi kínálatát. Az első jelentős bosszantás, amely ügyfelekként fel fog téged, az, hogy a host oldalán felsorolt ​​egyetlen termék a „DreamCompute” és a „DreamObjects”. Ahelyett, hogy tisztáznák a különbséget a felhőalapú számítástechnikai példányok és a felhőtárhely-szolgáltatások között, összerakják őket a „számítás” cím alatt, amely kifejezés lényegesebb a gépi tanulás világában, mint a webtárhely iparban..

Amint elmész ennél, mégis csalódást okozó ajánlatot talál a piac ezen részén. Egy CPU-magot kap a legolcsóbb csomaghoz, és minden nyílt forráskódú veremre épül, és nincs más lehetősége. Úgy tűnik, hogy a dolgok a Python, a Node.JS és a Ruby felhasználók felé irányulnak, akik őszintén szólva nagyobb vállalati kínálatokat fognak keresni olyan cégektől, mint az Amazon..

A számlázási struktúra szintén furcsa. Egy adott hónapban 600 órája van számítási ciklusidővel. A hónapok ennél hosszabbak, és egyetlen észlelés nélküli DDoS-támadás könnyedén bevezetheti Önt egy olyan számlafeleslegbe, amely számlázáshoz vezet. Őszintén szólva: ha számítási idejű számlázási struktúrát szeretne, akkor az AWS létezik, és nagyobb és jelentősebb infrastruktúrát biztosít.

Másrészt a Python vagy a Node.JS tárhelyet igénylő emberek számára kínált ajánlataik nagyon egyszerűen beállíthatók. Ha ez a sáv, akkor a DreamHost érdekes lehet. Mindazonáltal mindenki jobb árajánlatokat és kevesebb zavart találhat ezen az áron.

Tekintse meg a teljes Dreamhost véleményünket

8. Bluehost

Bluehost

Kezdő ár: Havonta 9,99 USD 36 hónapra

Válaszidő: 590 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Bluehost árképzését

A BlueHost olyan számlákat kínál, amelyek számlázása 12, 24 vagy 36 hónapos időtartamban történik. Azok számára, akik méltányos áron akarnak bejutni a webszolgáltatás legalacsonyabb szintjére, ez kissé impozáns lehet. Amíg igénybe veheti pénz-visszafizetési garanciáját

A cég kiváló sebességet és verhetetlen üzemidőt kínál. Ha érdekli a szolid szilárd teljesítmény, a BlueHost nagyteljesítményű és stabil csomagot szállít, körülbelül ugyanolyan olcsó áron, mint amire talál..

Ahol a BlueHost egyes ügyfeleket elbocsát, a cég nikkel-és érme-kiegészítő szerkezete. Szeretne dedikált IP-t? Ez havi 5,99 dollár kiegészítő. Prémium SSL tanúsítványt szeretne? Ez évi 49,99 USD lesz. Gyorsan összeadódik.

A szinttel feljebb kell lépnie, hogy korlátlan domainneveket szerezzen egy fiókra. A két-CPU alapcsomag azonban jó üzlet. Hasonlóképpen, a sávszélesség nincs mérve, és az SSH-val ellátott cPanel ingyenes.

A BlueHost remek lehetőség, de vannak bizonyos figyelmeztetések. Győződjön meg arról, hogy a kapott csomag fedezi az összes szükséges, mert a kiegészítők meglehetősen gyorsan összetörhetik Önt.

Tekintse meg a teljes Bluehost áttekintést

9. 1&1 IONOS

1 & 1ionos

Kezdő ár: Havonta 15 USD

Válaszidő: 330 ms

üzemidő: 99,8%

Nézd meg 1&1 IONOS tárhely

Az ár-teljesítmény ajánlat az 1-gyel&1 Az IONOS nem nagyszerű. Ahol a társaság megalapozza, bár menedzselt szolgáltatásokat nyújt. A technikusan hozzáértő emberek őszintén szólva, nem fogják megnyomni a beállítást, amely egyetlen CPU-magról indul és csupán egy GB RAM-ra van osztva. A kevésbé tech-hozzáértésű ügyfelek azonban örülnének, ha technikai és ügyfélszolgálatot kínálnak ott, hogy számos folyamaton keresztül vezesse őket.

Mint az a szokásos, ha havonta 50 dollár alá csökken a felhővel kapcsolatos webtárhely-ágazatban, akkor be van kapcsolva a Linux és a nyílt forrású szoftverekbe. 1&Az 1 egy kicsit többet nyújt a korlátozott kereten belül, biztosítva az Apache, Nginx és Tomcat szervereket, amelyek szépen játszanak a Python és a PHP segítségével. A válaszidő is közel áll az osztály legjobbjainak.

Ha közel van a rendelkezésre álló legjobb töltési időkhöz, 1&1 érdemes megnézni. A Windows felhő-kiszolgálók iránt érdeklődőnek tovább kell lépnie, és hardver szempontból kínálatuk nem nagy.

Tekintse meg a teljes 1-et&1 Ionos áttekintés

10. WP motor

wpengine

Kezdő ár: 35 dollár havonta

Válaszidő: 650 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a WP motor árait

A WP Engine, amint a neve is sugallja, a WordPress ügyfeleinek célzott ajánlat. A méretezést a vállalati ügyfelek számára tervezték, és megtalálja, hogy a szintek gyorsan költségekre emelkednek, száz dollárra növekedve. Az alacsony szinteknek nincs kiváló ügyfélszolgálata, és csak a két legmagasabb szint támogatja telefonon. A 60 napos pénz-visszatérítési garancia ugyanakkor kiküszöböli a lehetőségeket.

Minden csomag ingyenesen támogatja a több webhely támogatását, így nem kell külön fizetnie, csak hogy hozzáadjon egy domaint. Ha globális adatközpontokra van szüksége a látogatók kiszolgálására az egész bolygón, akkor a WP Engine fedezi Önt. Olyan társaság, amely korai WordPress mérnöki bevezetőnek tekinti magát, és a csapat büszke arra, hogy ilyen szintű technikai támogatást nyújt az ügyfeleknek..

Ez egy szűk célpontú ajánlat, minden bizonnyal. Azok, akik csak olyan szolid szilárd WordPress-tárhelyet akarnak, amely soha nem csökken, és gyorsan bővíthető, értékelik a WP Engine-t.

Tekintse meg a WP Engine teljes áttekintését

11. Kinsta

kinsta

Kezdő ár: Havonta 30 USD

Válaszidő: 230 ms

üzemidő: 99,8%

Nézze meg a Kinsta tárhelyét

A Google Cloud Platform kihasználásával a Kinsta azt jelenti, hogy kizárólag a WordPress webhelytulajdonosok számára kínál felső szintű felhő-tárhelyet. Ez mind WP, ​​semmi más. A társaság számos ingyenes szolgáltatást nyújt, például:

 • Megállóhelyek
 • Egyszerűsített fiókkezelési lehetőségek
 • Támogatás az ügynökségek számára
 • A közvetlen 1. szint támogatja a hozzáértő technikusokat

A számlavezetési funkciók fontos eladási pontot jelentenek. Az ötlet alapvetõen az, hogy a kreatív ügynökségek webhelyeket fejleszthetnek ki az ügyfelek számára, telepíthetik azokat, majd átadhatják a kulcsokat az ügyfélnek. Minden nagyon gyorsan fut, és az uptime kiváló. Ha olyan ügynökséget működtet, amely a WordPress platformon fókuszál, a Kinsta nehéz összehasonlítani.

Tekintse meg teljes Kinsta-véleményünket

12. DigitalOcean

digitalocean

Kezdő ár: Havonta 5 USD

Válaszidő: 360 ms

üzemidő: 99,99%

Tekintse meg a Digital Ocean árazását

A DigitalOcean egy piszkos olcsó belépési szintű tervet kínál, de hosszabb időn belül meg kell keresnie a weboldalt, és beállítania kell a webszerver tárolására. A cég kínálatát látszólag úgy alakítják ki, hogy közvetlenül ellentétes a felhasználóbarátsággal.

Igen, megtalálható egy kattintással elérhető megoldás, amely másodperc alatt lehetővé teszi egy LAMP szerver vagy számos hasonló ajánlat bármelyikének telepítését. Sok szerencsét megtalálni. Rendben, itt van mert soha nem akarta egyedül megtalálni.

A társaság megszállása a „cseppek” és a kiszámított példányok szempontjából nem nyújt nagy bizonyosságot arra, hogy törődik az ügyfelek fogadásával. Te magad leszel. Rosszabb, hogy az alacsony szintű lehetőségek az ágazat teljesítményének alacsony végén kezdődnek. Kapsz egy CPU-t és egy GB memóriát.

Jelentős hátrány az egy kattintással történő megközelítés a kiszolgálók égetésére. Meglehetősen modern nyílt forráskódú szoftvert kap, mint például a MySQL 5.7 és a PHP 5.2. Ha azonban nem vagy kemény technikus, akkor okosabb lehet a DigitalOcean egyik partneréhez fordulni, mint például a korábban említett Cloudways.

13. AWS felhő

aws amazon

Kezdő ár: Havonta 3,50 USD

Válaszidő: 500 ms

üzemidő: 99,99%

Tekintse meg az AWS Lightsail-t

A Lightsail virtuális szerverek képezik az AWS Cloud kínálatának alapját, mivel azok a webtárhelyre vonatkoznak. Az Amazon lenyűgöző szintű hozzáférést kínál, és egyetlen kattintással megoldásokat is létrehozhat mind Linux, mind Windows felhőkiszolgálók számára. A terheléselosztás be van építve, és a méretezhetőség automatikus.

Két nagy hátránya van. Először is, az AWS felhőtárhely egy pay-as-you-go beállítás. Lehetőség van átalánydíjas árképzésre, de nagyon óvatosnak kell lennie a fiók konfigurálása során. Ezenkívül a legtehetségesebb technikák kivételével mindenki reménytelenül elveszíti a navigációt az Amazon Cloud felhőalapú lehetőségei között..

Ingyenes SSL tanúsítást kap, bár az első hónap ingyenesen elérhető próbaverzióként. Sajnos a számlázási információkat is meg kell adnia. Hasonlóképpen, lemondásra van szükség, különben a számlázás a következő hónapban kezdődik.

A nagy internetes cégek, például a Netflix az AWS Cloudon működnek. Ha ugyanolyan energiát szeretne, és kényelmesen szeretne bejutni egy hosting megoldásba, akkor ez remek választás. Azok számára, akik útmutatást igényelnek, ez nem jó javaslat, bármennyire is jó az ár.

A nagy szereplők közül az Amazon inkább az, amely leginkább úgy érzi, hogy egy felhőkarcolón futó kisvállalkozást akarnak. Ez azonban egy nagyon alacsony sáv.

14. Google Cloud

google felhő

Kezdő ár: Havonta 45 USD

Válaszidő: 300 ms

üzemidő: 99,99%

A Google Cloud megtekintése

A Google egy másik nagy név az iparágban, amely mélyen érdektelennek tűnik abban, hogy segítsen a kis szereplőknek web hosting létrehozását felhőszerver példányokon. A Google ügyfélszolgálata közismerten szörnyű, és a tech-hozzáértésű ügyfelek különösen megvetik a vállalat hajlandóságát arra, hogy minden kérdést a legalacsonyabb szintre kezdjen. A Google-nál a világ legokosabb embereitől is fel kell kérdezni: „Megpróbálta-e kikapcsolni, majd újra bekapcsolni?”

Más szavakkal, a Google Cloud rosszabb, mint sok olyan platformon, amelyek csak maguknak hagynak el. Rengeteg más szolgáltató építette fel a Google Cloud Platform tetejét, és jobban érdemes használni őket. Még akkor is, ha nagy teljesítményű számítási teljesítményt keres, az AWS ugyanazt a teljesítményt fogja nyújtani, ha nem lenne pártfogóan rossz támogatási tapasztalata..

Csak két olyan ügyfélcsoport van, akiknek szenvedniük kell a Google szörnyűségétől. Először is, vannak olyanok, akiknek a webhelyei a G adataitól vagy a gépi tanulási platformoktól függenek. Másodszor, vannak olyanok, akiknek minden lakott kontinensen nagy teljesítményű adatközpontokra van szükségük. Ellenkező esetben nézze meg a downstream partnereket, mint például a Kinsta vagy a Cloudways, hogy hozzáférjen a hardverhez a lélek-összeomló támogatási problémák nélkül.

Mi az a Cloud Server?

A felhőkiszolgáló olyan rendszer, amelyet hatalmas erőforrások biztosítására terveztek a Szoftver szolgáltatásként (SaaS) csomag részeként. Nevezetesen, ha megkérdezi, mi az a felhőszerver, akkor a kérdés nagy részét hiányzik. A felhőkiszolgálók semmilyen szakaszban nem egyetlen gép. Ehelyett sok olyan gép gyűjteménye, amelyeket egyetlen példányként való működésre terveztek.

Az esetek különféle módon oszthatók fel az ügyfelek vagy a feladatok között. Ennél is fontosabb, hogy az erőforrások gyorsan hozzáadhatók példányokhoz a stabilitás és a méretezhetőség biztosítása érdekében.

Ez az egyik dolog, ami a felhőalapú számítástechnikát vonzóvá teszi mind a vállalatok, mind az ügyfelek számára. A legfontosabb felhő-szolgáltató továbbra is ki tudja terjeszteni a keresletet az ügyfelek bővítése előtt, lehetővé téve ezzel szinte végtelen skálázhatóságot. Attól kezdve, hogy az ügyfél fizet a felhőalapú webtárhelyért, magabiztosan vásárolhat szolgáltatásokat a méretarány alacsony végén, és másodpercek alatt felveheti az energiát, ha rákattint egy opcióra a tárhely irányítópultján..

Mi az a Cloud Hosting?

A felhőtárhely-megoldások csak egy részét képezik a felhőágazat piteinek, olyan dolgok mellett, mint a gépi tanulás, a fájltárolás, az adatbányászat, a távoli IT, a VPS-tárhely és még a sürgősségi szolgáltatások is. Mivel még sok minden zajlik a felhő-számítástechnika világában, akkor azon tűnődhet, hogy „Mi a felhő-tárhely?”

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók rendelkeznek olyan erőforrásokkal, amelyek szükségesek a dedikált szerver vagy a VDS használatától való megkülönböztethetetlen élmény biztosításához, kivéve, amennyiben a felhő-tárhely-szolgáltatások általában stabilabbak és elérhetők. Egyes szolgáltatók akár egyedi felhőpéldányokat fognak kínálni ügyfeleiknek, alapvetően lehetővé téve számukra, hogy saját host szolgáltatóik legyenek.

A skálázhatóság jelentős plusz a felhő tárhelyén, szemben a hasonló lehetőségekkel. Noha a dedikált és a virtuális dedikált szerverek feltétlenül lépnek fel a kevésbé megválasztott lehetőségektől, mint például a megosztott tárhely, mindegyikük megvan a saját korláta. Különösen, miután maximalizálta az erőforrásait, az egyetlen megoldás mindent áthelyezni egy új és erősebb kiszolgálóra.

A felhőalapú számítástechnika területén azonban több erőforrás egyszerűen csak a példány felé irányítható. Néhány másodperc alatt több CPU-mag, RAM és még tárhely is rendelkezésre áll. Ez sokkal trükkösebb vállalkozás, legjobb esetben, ha fizikai szerverrel vagy virtuális gépen dolgozik.

Különböző típusú felhőtárhely-szolgáltatások

Ha felhőalapú kiszolgálót használ egy olyan társaságtól, amely együtt működik, valójában csak jobb webes tárhelyt vásárol. Mindaddig, amíg a megfelelő felhőtárhely-terveket választja, mindent futtathat a rendszerein, például a WordPress vagy a Magento.

Operációs rendszer szinten olyan cégeket talál, amelyek számos Linux disztribúciót kínálnak. Számos Windows rendszert is biztosít, és számuk növekedni fog, mivel a Microsoft továbbra is agresszív módon mozog a felhőplatform-térbe.

Számos elérhető szoftvercsomag is megtalálható, beleértve a szokásos kínálatokat, mint például a Linux, az Apache, a MySQL és a PHP. Sok cég lépett be a piacra könnyű Nginx webszerverekkel, Python tolmácsokkal és még Node.JS tárhely lehetőségekkel is. Ha egy teljesen dedikált példány vagy virtuális magánszerver van a felhőben, akkor root hozzáféréssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a projekthez szükséges összes telepítést.

A legjobb felhő-tárhely-szolgáltatók közül sokan szűk testreszabott megoldásokat kínálnak. Például sok hosting cég most kínál WordPress tárhelyet, amely magában foglalja a kezelt támogatást. Egyszerűen beállít egy fiókot a tárhely vezérlőpultján, megkapja az összes szükséges szoftverrel, és akkor úgy dolgozhat rajta, mint bármely más WordPress webhely bármely más webszerveren. Ha bármilyen aggály merül fel, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és technikai szakértő segítséget nyújt Önnek a dolgok rendezéséhez.

Következtetés

Abszolút szakadék van a felhő-tárhely világában a kisvállalkozásokat gondozó cégek között (lásd a kedvenc kisvállalkozó házigazdáinkat) és azok között, amelyek nem. Minden alkalommal észreveszi a különbséget, amikor betölti az egyik oldalukat. Ha olyan kifejezéseket használnak, mint a „tárhely”, és előzetes árképzést adnak, akkor jó helyzetben vannak. Ha a „számítás” szót használják, és ragaszkodnak ahhoz, hogy mindent elbeszéljenek, a streaming-től az AI-ig, elragadnak, és sok munkát végeznek egyedül.

Összességében a legtöbb vásárló nem fogja megérteni, hogy a nagy szereplők, például a Google, a DigitalOcean és az AWS kínálta energiát megbánják. Szerencsére rengeteg kis játékos van, akik a nehezen megkeresett dollárt akarják. Meghatározza előre a prioritásait, különös tekintettel arra, hogy mennyire van szüksége hatalmas méretezhetőségre az alacsony árral szemben, és gyorsan azonosíthat olyan három céget, amelyek nagyon jól illeszkednek a számlához..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map