7 ingyenes VPS-tárhely-szolgáltató – óriási figyelmeztetéssel! (2020 május)

Szüksége van ingyenes VPS-tárhelyre, mert az igazi tervek nem felelnek meg a költségvetésnek?


Halljuk. 

Óvatosan szólva, az életben semmi sem lehet igazán ingyenes. És ez vonatkozik ezekre a VPS szolgáltatókra.

A legjobb házigazdák a webhelytulajdonosok számára

A virtuális magánkiszolgáló (VPS) használatakor az a helyzet, amikor gyakran sok pénzt kap a dollárért.

Érthető azonban, hogy miért kérhetnek az emberek ingyenes VPS-tárhelyet annak ellenére, hogy az ágazat legtöbb web hosting megoldása már meglehetősen költséghatékony.

Gyakran látni fogja az ingyenes megosztott tárhely lehetőségeket, és egyszerűen csak azon töprengett, vajon mennyire hajlandóak a vállalatok felszámolni az előzetes összeget.

A valóságban nincs olyan hostolási terv, amely 100% -ban ingyenes VPS-nek minősülne. Vagyis nincs olyan ingyenes VPS-kiszolgáló olyan verziója, amelyben soha nem fog fizetni semmit.

Könnyen megtalálhatja a VPS ingyenes próbaverzióját, és számos olyan szinte ingyenes szolgáltatás is elérhető, amelyek szintén megközelítik az ingyenes élményt. Vessen egy pillantást néhány olyan lehetőségre, amelyek miatt úgy érzi, hogy ingyenes VPS-t kap. A végén még néhány lehetséges előnyeiről és hátrányairól is beszélünk.

VPS tervek, amelyek ingyen elérhetőek

1. HostWinds VPS tárhely

hostwinds vps

Legalacsonyabb ár: 5,17 USD havonta

Válaszidő: 640 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a HostWinds tárhelyi terveit

A legszigorúbb értelemben a HostWinds legalacsonyabb költségű tervei nem a tényleges olcsó VPS-t képviselik, mivel a vállalat olcsóbb ajánlata felhőalapú példány. A VPS-tárhely-szolgáltatók iránt érdeklődő emberek többsége számára ez a megkülönböztetés még csak nem is lesz észrevehető. Ennek oka az, hogy ha egyszer a fizikai kiszolgáló erőforrásait felosztják egy VPS létrehozására a felhőben, akkor semmi sem vonatkozik a kapott virtualizált kiszolgáló használatára, amely különbözik az egyetlen gépen alapuló VPS-től. Az egyetlen dolog, amit észre fog venni, az, hogy a rendszer általában érzékenyebben reagál, mint a hagyományos VPS tárhely-tervek.

Az egyenlet végén hozzáférhet a következőkhöz:

 • Vezérlőpult
 • Lemez terület
 • Operációs rendszer szintű szolgáltatások

Más szavakkal, bejelentkezhet a webes felületen keresztül, vagy távoli héjat használhat az SSH-n keresztül való eléréshez, mint bármely más szerverhely-beállító..

A HostWinds elég robusztus élményt nyújt, hogy a tech-hozzáértésű emberek örüljenek. Amint azt a közeli árkategóriában valószínűleg elvárják, a HostWinds szolgáltatásban nem fog valós mértékű támogatást kapni. Ugyanakkor nagyon robusztus Linux konfigurációt kínálnak, amely mindenki számára ismert lesz, aki korábban VPS szervereket használt. Azt is megtalálja, hogy a vállalat örömmel értékesíti a kapcsolódó termékeket, például a Windows tárhelyét. Lenyűgöző, hogy a telepítés tartalmaz egy GB RAM-ot, egyetlen CPU-magot és 30 GB-os tárhelyet.

Ahogyan a tárhely-tervek is mennek, nehéz panaszkodni a megfelelő VPS élmény megszerzéséért ingyen. Csak készülj fel arra, hogy műszakilag hozzáértő munkát végezzen a működésének fenntartása érdekében, mert ez egy nem kezelt VPS.

Tekintse meg az InMotion Hosting teljes beszámolóját

2. InterServer.net

interserver vps

Legalacsonyabb ár: Havonta 6 USD

Válaszidő: 684 ms

üzemidő: 99,96%

Tekintse meg az InterServer tárhelyi terveit

Egy másik cég, amely elég közel áll az ingyenes VPS-tárhely biztosításához, az InterServer.net. A web hosting cég legolcsóbb VPS-terve a következőket tartalmazza:

 • Egy CPU-mag
 • Két GB memória
 • Három GB SSD tárhely
 • Két TB transzfer havonta

Ez nagyszerű szolgáltatáskészlet egy tipikus VPS-gazdagépről, amely havonta kb. 30 dollárt fizet. Ha a feldolgozási, tárolási és memóriakapacitások nem elégségesek az Ön igényeinek, akkor könnyen beállíthatja VPS-tervét akár 16 magra. Akkor is nagyon tiszteletteljes havonta 96 dollárt fizet, ami egy meglehetősen jó minőségű ajánlat.

Az egyik szokásos fogás, amelyet majdnem ezekkel a VPS-tárhely-tervekkel észrevesz, hogy felhőpéldányokon alapulnak. Ismét nem nagy ügy az átlagfelhasználó számára, de ragaszkodási pont lehet, ha túl keményen gondolkodunk a közvetlenül az egyetlen gépen futó és a felhőalapú példányokat kínáló gépeken futó VPS-tárolási szolgáltatások viszonylag csekély különbségtételéről..

Egy másik téma, amelyet látni fog, az az, hogy sok ilyen tárhely-szolgáltató örömmel kínál Linux-alapú megoldásokat, ám nem mindig az első emberek, akik egy operációs rendszer telepítésére törekszenek, mint például a Windows. Szerencsére a Windows szerverek felár ellenében kaphatók. A Linux rendszerek azonban meglehetősen robusztusak, ideértve a következőket:

 • MySQL adatbázisok
 • Python, Ruby, Perl és más környezetek dinamikus tartalom előállításához a webhelyeken
 • A teljes cPanel telepítés az egyszerű kezelhetőség érdekében

Ingyenes menedzselt támogatási lehetőségek is elérhetők. Lehet, hogy nem valódi VPS szerver, de nagyon jó ár-érték arány néhány dollárért havonta.

Tekintse meg az InterServer teljes véleményét

3. Hostinger

hostinger vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 3,95 USD

Válaszidő: 309 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Hostinger tárhelyi terveit

Igen, most már nagyon közel állunk egy valóban ingyenes VPS-kiszolgáló megtalálásához. A lenyűgöző dolog a Hostingernél az, hogy nagyon érzékeny kiszolgálókat tudnak működtetni, amelyek félelmetes üzemidővel rendelkeznek. A legolcsóbb kínálatával, csak 10 Gb-tal, nem fog beszerezni egy csomó tárhelyet, de a tervét a sok lehetőség egyikére frissítheti. Minden SSD-alapú, tehát szupergyors reakcióidőre számíthat.

A Hostinger üzleti modellje a webhelyhez szükséges összes egyéb anyag, például domain név és SSL tanúsítvány értékesítésére összpontosít. Minden csomaghoz ingyenesen tartalmazzák az IPv4 és az IPv6 dedikált IP címeket is, egy lenyűgöző ajánlat egy kevesebb, mint öt helynél.

VPS tervek, amelyek egy kicsit levonják az árat

4. InMotion tárhely

inmotion dedikált tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 19,99 USD, az első havi 63% -kal

Válaszidő: 640 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg az InMotion tárhely-terveket

Nem meglepő, hogy az InMotion Hosting újabb belépő, olcsóbb ajánlatokkal felhőplatformokra épül. Noha a terv élettartama nem olyan magas, mint amit a listán szereplő többi tervnél látsz, addig van érték. Különösen az InMotion kínál ingyenes alapvető szerverkezelési segítséget. Ez azt jelenti, hogy kezeli a javítások és a frissítések kezelését, hogy a rendszer stabil és biztonságos maradjon.

Az InMotion összes hardvere a RAID-6 tömbökbe konfigurált SSD meghajtókon működik. A nem kezelt személyek számára nevetségesen alacsony az a katasztrófás hiba esélye, amelyben nem állíthatók vissza adatok. Minden telepítés tartalmaz egy CentOS vállalati kiadását, és a VPS-kiszolgálót a cPanel segítségével is felügyelheti. Az infrastruktúra támogatása felhő alapú is, így biztos lehet benne, hogy az üzemidő megfelelő.

90 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínálnak, ez olyan jó üzlet, amelyet látni fog az üzletben. Noha ez nem hozza vissza a szerver felállításához fordított munkát, legalábbis csökkenti a kockázatot, mindaddig, amíg nem készít fel robusztus internetes jelenlétét azonnal.

Tekintse meg az InMotion Hosting teljes beszámolóját

5. AccuWebHosting

accu web hosting vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 14,97 dollár egy hónapos ingyenes próbaverzióval

Válaszidő: 1000+ ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg az AccuWebHosting terveket

A Windows-kiszolgálók azon határozott hiánya miatt, amely ebben a listában szerepel, az AccuWebHostingot különösen vonzóvá teszi a Microsoft és a .NET platform rajongói számára. Noha a havi 15 dollár nem a legolcsóbb választás, közel annyit ér el, mint egy ingyenes VPS-kiszolgálóra jutni, amely a Windows-t használja, ebben az esetben a Windows 2008 Server-t..

Az ingyenes próbaverzió előnyeit hitelkártya megadása nélkül is kihasználhatja. Ha nem elégedett a tapasztalattal, egyszerűen engedheti meg, hogy a fiók megújuljon.

Minden rendszer támogatást nyújt mind az RDP, mind az SSH számára. A gépek virtuális szerverek, nem VPS-szerű felhőalapú példányok. Ez azt jelenti, hogy dedikált erőforrásokon fog futni az E5 vagy az E7 sorozat Intel Xeon processzorral rendelkező gépein. A legfontosabb Windows rendszergazdák számára a Microsoft HyperV virtualizációs rendszere teljes mértékben támogatott.

Ha Windows környezetre vagy .NET kompatibilitásra van szüksége, az AccuWebHosting a legjobb megoldás. Más termékek felár ellenében kínálnak Windows-ot, de az AccuWebHosting belefoglalja a kiindulási árba, mert arra koncentrálnak, hogy a legmagasabb szintű Windows VPS-t méltányos áron biztosítsák..

Ingyenes, de korlátozott üzleti modellekre épülő lehetőségek

6. x10Hosting

x10hosting main

Legalacsonyabb ár: Ingyenes, de . . .

Válaszidő: 428 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg az x10Hosting terveket

Az x10Hosting használatakor a VPS-t ingyenesen megszerezheti egy felhőpéldányban, de ez hihetetlenül korlátozottan korlátozott megoldás. Ez azt jelenti, hogy a világ adminisztrátorai reménytelenül elvesznek SSH parancsértelmezők, cPanel bejelentkezések és egyéb szolgáltatások nélkül. Az x10Hosting minden fiókja egyetlen IP-címet használhat. Nem meglepő, hogy határozottan furcsa RAM-mal, mindössze 512 MB-val. Az operációs rendszer csak Linux, de korlátlan tárhelyet és sávszélességet is kaphat.

Az x10Hosting azt reméli, hogy meg fog tenni, az, hogy a saját idejében vásárol az értékesítésben. Valójában nagyon alacsony nyomású társaság, de határozottan értékesítési pontot kell tenni, amikor úgy dönt, hogy valamire, például root hozzáférésre vagy ügyfél-támogatásra van szüksége. Ha gyorsan szeretne méretezni, és nem kell aggódnia a tárolási korlátozások miatt, az x10Hosting remek választás.

7. VPSWALA

vpswala

Legalacsonyabb ár: Ingyenes, de van egy eladás

Válaszidő: 800 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a VPSWALA tárhelyi terveket

A VPSWALA nagyon egyszerű fogadást tesz. Feltételezik, hogy webhelye valamikor növekszik. Bizonyos pontokban második tartományt kell üzemeltetnie, vagy második IP-címet kell használnia. Lehet, hogy több RAM-ra, processzormagra, sávszélességre vagy tárhelyre van szüksége.

Igen, az indulás ingyenes, de ha fel kell lépnie, az ár havonta közel 60 dollárra emelkedik. A fejjel az, hogy a szabad terv meglehetősen robusztus, két CPU-magot, 30 GB tárhelyet, két GB RAM-ot és egy TB sávszélességet csomagolva. Használhat egyetlen IP-címet az ingyenes VPS-csomagban is.

A VPSWALA emberei meglehetősen előre látják értékesítési pályájukat. Nevezetesen, az ingyenes tervek tartalmazzák a 24 órás technológiát és az ügyfélszolgálatot. Ez nagyon lenyűgöző, még akkor is, ha az üzleti modell egyfajta csapda a növekvő webhelyek számára. Ha 100% -ban biztos abban, hogy webhelye soha nem növekszik ki az eredeti 30 GB-os SSD tárhelyet, akkor ez jó üzlet.

Az életben semmi sem ingyenes, de ez nagyon közel van

Legyen szó VPS ingyenes próbaverzióról, valamilyen formátumú csillagról vagy csak nagyon alacsony költségű megoldásról, rengeteg módon lehet elérni, hogy valóban, valóban közel álljon a fizetéshez. Bizonyos esetekben, például a VPSWALA esetén, szigorúan figyelemmel kell kísérnie a dedikált erőforrások felhasználását. Más esetek, például a Hostinger esetében, csak költséghatékonyak ahhoz, hogy alig észrevegyék őket.

Az egyik tanácsos tanács, hogy figyelni kell azokat az embereket, akik ingyenes terveket kínálnak, anélkül, hogy nyilvánvalóan nyilatkoznának arról, hogy mi a fogás. Az adathalász csalások mindig használják az „ingyenes tárhely” kulcsszót, és bölcs dolog tartózkodni attól, hogy hitelkártya-adatait átadja olyan társaságnak, amelyről senki sem hallott..

Mi várható

Még akkor is, ha számos olyan megoldással foglalkozik, amelyek megölelik az iparban szokásos 30 dolláros árat, akkor számíthat egy teljesen menedzsmentetlen tapasztalatra.

Lehet, hogy javításokat és frissítéseket hajtottak végre, ez csak a hosting cég, amely megvédi magát a hardver rendetlenségétől.

Ha telepít egy PHP szkriptet, és ez elrontja a webhelyet, akkor valószínűleg nem fog ingyenes menedzselt támogatást kapni, bármi esetleg rosszul is javulhat..

Ezért az ingyenes megközelítést nem ajánljuk senkinek, aki nem rendelkezik műszaki karbantartással.

Ha szuper olcsó tervre vágyik, és nem sokat tud a kiszolgálókra való áthelyezésről, akkor ellenőrizze, hogy talál-e olyan tervet, amely bizonyos fokú menedzselt támogatást tartalmaz. Ezeket a felhasználókat valószínűleg a legjobb a következő szintre lépni, ahol a tervek általában körülbelül 30 dollárt fizetnek havonta. Ennek ellenére akkor is meg kell keresnie a kezelt tárhelyet, ha nem ismeri az ijesztő adminisztrátori fogalmakat, például a „root hozzáférés” és az „SSH”.

Azoknak az embereknek, akiknek meglehetősen szilárd műszaki karikájuk van, van valami, amit mondanunk kell egy ingyenes megoldás kipróbálására, vagy olyan megoldáshoz, amely megközelíti a költségeket. Még ha csupán a Hostinger elképzelhetetlenül olcsó terveihez hasonlóan is foglalkozik, meglepően érzékeny rendszert talál, amely robosztus környezetet tartalmaz a weboldalak és webes alkalmazások telepítéséhez. Lehet, hogy nem lesz 100% -ban ingyenes, de nem fog szenvedni minden hónapban az egzisztenciális rettegéstől, amikor esedékes a kiszolgálói számla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map