9 legjobb olcsó VPS-tárhely-társaság 2020-ban – Hozzájáruljon a költségvetéshez

A VPS egy lépést jelent a megosztott tárhely felé, de talál néhány szilárd ajánlatot a költségvetés keretein belül tartandó erőteljes frissítés érdekében.


Ha nagy mennyiségű webhelyet üzemeltet, vagy csak extra teljesítményre van szüksége, akkor a VPS-tárhely lehet az út.

legjobb tárhely kisvállalkozások számára

Olcsó VPS tárhely választás olyan feladat, amely némi figyelmet igényel. Az iparágban a VPS-ügyletek átlagos havi 30 dollár körül mozog, de olcsó VPS-kiszolgáló lehet, ha tudja, hol kell keresni.

Az is bölcs dolog, ha elgondolkodunk azon speciális követelmények között, amelyek a webhely üzemeltetésére vonatkoznak. Érdemes megkérdezni például:

 • Szüksége van Windows tárhelyre, vagy elég jó Linux operációs rendszer?
 • A menedzselt host elengedhetetlen, vagy fenntarthatja-e a kiszolgálót egyedül?
 • Mennyi sávszélességet igényel webhelye?
 • Mi az általános képzettségi szintje a root hozzáféréssel, a vezérlőpanellel, az SSH héjával és az FTP kliens / szerver konfigurációjával kapcsolatban??

Például lehetséges egy olcsó VPS-szolgáltató megtalálása, amely magában foglalja a kezelt VPS-tárolási segítséget is. Ha nem nagyon képzett szerver-adminisztrátor, akkor ezt prioritássá kell tennie, amikor ellenőrzi a VPS-terveket. A lelkesen nézve, amire szükség van, és mit kínál a tárhely szolgáltató, képesnek kell lennie arra, hogy megtaláljon olyan VPS tárhely-terveket, amelyek nem fogják megrontani a költségvetést.

1. A2 tárhely

A2 tárhely vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 5 dollár egy teljesen nem kezelt VPS-hez

Válaszidő: 279 ms

üzemidő: 99.66%

Tekintse meg az A2Hosting terveket

A listán szereplő lehetőségekhez hasonlóan, az A2 legolcsóbb VPS-kínálata közvetlenül azokra az emberekre irányul, akik rendelkeznek a műszaki ismeretekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a rendszert távolítsa el és segítség nélkül karbantartsa. Van egy felügyelt szolgáltatási lehetőség az A2 Hosting szolgáltatásból, de ez lényegesen többet fizet, havonta 35 USD-t tesz ki.

Az alacsony szintű ajánlat a teljesítmény szempontjából meglehetősen korlátozott. Csak egy processzormaghoz fér majd hozzá, de kicsit többet fizethet további források, például több mag, lemezterület és RAM megszerzéséhez. Nem javasoljuk, hogy nagy teljesítményű webhelyet futtasson az A2 legalacsonyabb szintjén, de ez szilárd értékmeghatározást jelent mindazok számára, akiknek statikus oldalakat kell felállítaniuk vagy alapvető dinamikus szkripteket kell használniuk a PHP-ben..

Ez nem azt jelenti, hogy a teljesítmény szörnyű. Kapsz egy ingyenes SSD meghajtót a tervvel. Az A2 hozzáférést kínál a Cloudflare-hoz is, hogy további stabilitást és biztonságot biztosítson. A kiszolgáló konfigurálása szintén rendkívül gyors, néhány percet vesz igénybe. Számos szolgáltatás, például a cPanel, kiegészítők is.

Az ár miatt a sebességgel is nagyon nehéz panaszkodni. A 300 ms-nál rövidebb válaszidővel el kell helyeznie a WordPress egy nagyon nagy változatú verzióját a kiszolgálóra, mielőtt a betöltési idők még közepes lesznek. Ha mindössze 5 dollárt fizet be, az A2 helyesen szerez helyet a megfizethető VPS-ajánlatok listájának tetején. Van pénz-visszafizetési garancia is.

Tekintse meg az A2Hosting teljes véleményét

2. iPage

ipage vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 19,99 USD

Válaszidő: 708 ms

üzemidő: 99,75%

Tekintse meg az iPage tárhelyi terveit

Az iPage emberei nem szabadulnak el tőle, ha abszolút csont nélküli csontokat kínálnak a szennyeződés olcsón. Ehelyett a vállalat arra összpontosít, hogy biztosítsa azt, amelyet leginkább egy elég jó lehetőségnek írhat le, amely méltányos különbséggel haladja meg a VPS havi 30 dolláros webtárhely-ipari szabványt.

Az iPage használatának messze a legnagyobb hátránya az, hogy irányított műszaki és ügyfélszolgálatot kínálnak az árukkal. Ha attól tart, hogy egy olyan kiszolgálóval marad a pusztában, amelyet nem tud karbantartani, ez nagy ügy. Ezért az iPage ideális lehet azoknak a marketingszakembereknek, tervezőknek és ügynökségeknek, akiknek kis segítségre van szükségük, amikor a tech működni kezd.

A 20 dollárért egymagos kiszolgálót, 40 GB tárhelyet, egy TB sávszélességet és ingyenes cPanel telepítést kapsz. A hátránya, hogy nincs Windows kiszolgáló, és még a Linux kínálatát is csak a CentOS korlátozza. Ezenkívül egy kissé keltezett LAMP verem telepítéssel is foglalkozni kell, amelynek a PHP 5 központja van.

Az, amit az iPage kínál, valószínűleg nem a legjobb választás azok számára, akiknek ár-teljesítmény ajánlatot igényelnek, amely nem szerepel a listán. Ha csak meg kell szereznie az alapvető hostolási és a dinamikus szkriptelési képességeket elfogadható áron, az nem rossz. Használja ki az ingyenes, felügyelt szolgáltatások támogatását, és az iPage kiváló választás az ár-tudatos ügyfelek számára, akiknek időről időre szükségesek kis segítségre.

Tekintse meg az iPage teljes véleményét

3. Álomszellem

álomhost vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 10 USD

Válaszidő: 418 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Dreamhost tárhely-terveket

A Dreamhost egyik nagy erőssége az, hogy nagyon közel állnak egy teljes körű szolgáltatást nyújtó web hosting céghez. Tartományneveket árusítanak, és 10 dolláros VPS-tárhely-csomagot kínálnak, amely teljesen méretlen sávszélességet tartalmaz. Ha meg kell vásárolnia egy IP-címet az IPv4 blokkban, akkor ők is fedezik őket.

Ahogy az egyre gyakoribb, azt is elvárhatja, hogy webhelye nagyon érzékeny SSD meghajtókon működjön. Az alapterv csak 10 GB lemezterületet foglal magában, így a heptikusabb webhelyekkel rendelkező emberek, amelyek sok médiát tartalmaznak, érdemes máshol keresni.

A Dreamhost szintén teljes mértékben menedzselt szolgáltató, és havonta 10 dollár messze van a legolcsóbb áron, amelyet erre talál. Ügyfélszolgálati munkatársaik szintén rendelkezésre állnak a napi 24 órás terepi hívásokhoz.

Nagy plusz a vállalkozásnak a WordPress-webhelyek számára készített automatikus biztonsági mentései. A Windows szerver azonban nem lesz. Felfelé fordítva azonban meglehetősen egyszerűvé teszik a RAM hozzáadását a virtualizált példányokhoz, bár ez nyilvánvalóan költségekkel jár.

Az Uptime sziklaszilárd. Arra számíthat, hogy rendszere nagyon reagál. Ha a kezelt szolgáltatások, a sebesség és az ár közötti boldog médiumot keres, a Dreamhost nagyon szép egyensúlyt teremt.

Tekintse meg a Dreamhost teljes véleményét

4. Gazdaszél

hostwinds vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 4,49 USD nem kezelt, Linux alapú tárhelyért

Válaszidő: 1093 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Hostwinds tárhelyterveit

Egy másik bejegyzés az árskálának legalacsonyabb végén a Hostwinds. A vállalat 4,49 dolláros szintet kínál nem kezelt szolgáltatásokért, de 10,99 dolláros ajánlatot kínál a felügyelt webtárhely számára is. A rendszerek alsó szintje tartalmaz egymagos CPU-t a VPS-sel, 30 GB SSD-alapú lemeztárolót, egyetlen TB sávszélességet és egy GB RAM-ot.

A Hostwinds legnagyobb hátránya, hogy a Linux mellett Windows rendszereket is kínálnak. 24 órás ügyfélszolgálatot nyújtanak, de a társaság inkább azt akarja, hogy a felhasználók csatlakozzanak az élő csevegőrendszerhez. Ingyenes transzfereket is végezhet, és segíthet ehhez.

A teljesítmény az elfogadhatatlan szélén van, a kezdeti válaszidő valamivel több, mint egy teljes másodperc. Ezek tartalmaznak egy vállalati szintű tűzfalat, és a dinamikus szkriptkörnyezet egy modern PHP 7 rendszer. A biztonság miatt a Hostwind-hez vezethet, akárcsak a menedzselt hostolási szolgáltatások szükségességéhez, de egyébként úgy gondoljuk, hogy az ügyfelek jobb árakat találnak ugyanabban az árszintben.

Tekintse meg a Hostwinds teljes véleményét

5. 1 és 1 IONOS

1 és 1 ionos vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 2 dollár a nem kezelt, Linux alapú tárhelyért

Válaszidő: 918 ms

üzemidő: 100%

1. nézet&1 IONOS tárhely-terv

Az ár olyan olcsó, mint amit az üzletben fog találni, és valószínűleg ez azon tűnődött, hogy vajon mi lehet a fogás. Messze a legnagyobb fogás az, hogy csak egyetlen virtuális CPU-hoz és egy fél RAM RAM-hoz fér hozzá. A tárterület meglepő módon csak 10 GB, de legalább SSD.

Csak a leggyakoribb Linux operációs rendszerek listáját kapja meg a 2 dollárért. Lenyűgöző, hogy adatközpontokat választhat Amerikában, Németországban vagy Spanyolországban.

Teljes nézet 1&1 IONOS áttekintés

6. AWS felhő

amazon fényszóró

Kezdő ár: Havonta 3,50 USD

Válaszidő: 500 ms

üzemidő: 99,99%

Tekintse meg az AWS felhőtárhely-terveket

A legszigorúbb értelemben az Amazon ajánlata nem valódi VPS-tárhely-megoldás. A vállalat hatalmas felhő-architektúrájának felhasználásával azonban az AWS Cloud nyújt zökkenőmentes élményt, amely szinte pontosan úgy működik, mint egy normál VPS.

Nehéz legyőzni a havi 3,50 dollár árat, bár az a kifogás, hogy 100% -ban menedzsment környezetbe kerülsz. Az AWS Cloud a multinacionális nagyvállalatok számára készült, és a telepítés teljesen megbocsáthatatlan azok számára, akik legalább haladó szintű vagy közepes ismeretekkel rendelkeznek az operációs rendszerekkel, a távoli hozzáféréssel és más alkatrészekkel..

A pay-as-you-go terv nagyon kedvező lehet azok számára, akik olcsóbb skálázhatóságot igényelnek. Ez csak a processzorciklusok fizetését jelenti, és vonzó lehet az olyan vállalkozások számára, amelyek olyan dolgokkal foglalkoznak, mint a téli üdülési eladások rohanása. Ha nem akarja, hogy a rendszert méretezze a kereslet kielégítése és fizetése érdekében, hogy ezt a skálát szezonon kívüli időszakban megtartsa, akkor az AWS-t érdemes egy hosszú pillantást venni.

A legnagyobb hátrány az, hogy bármit telepíthet a példányra. Ha a Node.JS-t a PHP helyett szeretné futtatni, dobja ki magát. Ezért jó lehetőség magasan képzett szakemberek számára, akik tudják, hogyan lehet távolról beállítani a szervereket. Mindenki számára valószínűleg bölcs dolog másutt keresni.

Tekintse meg az AWS Cloud teljes véleményét

7. Alibaba Cloud ECS

alibaba felhő vps tárhely

Legalacsonyabb ár: 1 TB adatátvitelért 4,50 USD

Válaszidő: 2000 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg az Alibaba Cloud ECS tárhely-terveket

Az Alibaba legjobban úgy gondolkodik, mint az Amazon kínai verziója, és nem meglepő módon, hogy a cég hasonló felhőalapú VPS-sel is bekerül. Az árazás piszkos olcsó, és jó kiindulási pont a sávszélesség fizetésére, csak felhasználási alapon. A felhasználók egy virtualizált CPU-t, egy GB memóriát és 40 GB SSD tárolót kapnak az árért. Ez nagyon sok lemezterület a dollár számára. A vállalat elkötelezett az Intel Xeon processzorok E5 sorozatának használata mellett is.

A reakcióidő Ázsián kívül bizonytalanul rossz. Ha ázsiai vagy ausztráliai szervereket állít fel az emberek számára, előfordulhat, hogy közelebb hozza a számokat ahhoz, amit az AWS segítségével lát.

Ha az AWS felhő beállítása felhasználóbarátnak tűnik, akkor készüljön fel az Alibaba egyenes felhasználói ellenséges felületére. Kihívás lehet a VPS tárhelyszükségleteinek pontos megkeresése. Ha alternatívát keres az AWS Cloud-hoz, érdemes megnézni az Alibaba-t. Ha önnek nincs a műszaki apríték, amellyel önállóan rendezheti a telepítési folyamatot, akkor folytatnia kell a vadászatot.

Mi a VPS, és miért nem mindig olcsó??

Összehasonlítva azzal, amit megpróbál versenytársain kívül, a VPS tárhely valójában olcsó. Noha a havi 30 USD-es ipari szabvány nem tűnik szuper megfizethetőnek, különösen olyan hostolási lehetőségekkel összehasonlítva, mint például a felhőkiszolgálók és a megosztott tárhely, ez jó üzlet ahhoz képest, amelyet a dedikált hosting cégek látnak. Egy teljesen dedikált szerver havonta néhány száz-néhány ezer dollárba kerül, attól függően, hogy milyen gépet végez a tárhelyen.

A VPS tárhely sok szempontból olyan termék, amelynek célja az emberek, akik meg akarják osztani a különbséget. Szüksége van valamire, ami olcsóbb, mint egy dedikált kiszolgálón, de még mindig szeretnének valamit, amely teljes root hozzáférést biztosít számukra, saját szoftverük telepítésének képességét és széles körű adminisztrációs lehetőséget biztosít.

Akkor pontosan mi az a VPS?

A virtualizáció olyan folyamat, amikor a vállalat felosztja a fizikai gép erőforrásait virtuális magánszerverek sorozatára. A virtualizált példányok mindegyike képes a következők független és teljes mértékben működőképes verziójára:

 • Operációs rendszer
 • Webszerver-környezet
 • Teljes fájlrendszer

Más szavakkal: egy teljesen működőképes számítógép, amely egy partíción belül működik egy sokkal nagyobb gépen. Nem ritka, hogy a gazdagépeken több száz processzormag van, sok terabyte tárhely és rengeteg RAM. Ezeket az erőforrásokat egy rakás virtualizált szerverre vágva azt jelenti, hogy a társaság kiszolgálókat kínál több százszáz ügyfélnek anélkül, hogy mindegyikhez külön készüléket kellene kiépítenie..

Kíváncsi lehet, hogy a VPS miért nem mindig olcsóbb. A VPS-kiszolgálókat támogató vállalatok számára az a nagy dolog, hogy elég sok technikai és ügyfélszolgálatot kell biztosítaniuk. Az olcsó VPS-tárhely szinte mindig menedzsment nélküli, és ez azt jelenti, hogy az egyenlet sok támogató oldalát elveszti. A vállalatok a költségek csökkentése érdekében gyakran más funkciókat is berendeznek, ideértve a következőket:

 • Kevesebb CPU-mag
 • Kevesebb memória
 • Csökkent skálázhatóság
 • Nyílt forráskódú vagy piszkos olcsó kezelőpanel licencek
 • Licencmentes szoftver, különösen a LAMP verem

Elkerülhetik például az alábbiakat:

 • Windows VPS
 • DDoS védelem
 • SSD meghajtók
 • Dedikált források

Ez egyik sem eredendően szörnyű. Ha egyetlen olyan webhelyet üzemelteti, amely nem jár rengeteg forgalommal, vagy rengeteg feldolgozási energiára van szüksége, ez egy kiváló módszer pénzmegtakarításra.

Mit várhat el egy olcsó VPS szolgáltatótól?

Megfizethető VPS-tárhely-szolgáltatót találni nem lehetetlen, de kompromisszumokat kell tennie. A legtöbb esetben Linux VPS-t fog futtatni, nem Windows szervereket. A tárolóhely szintén meglehetősen korlátozott lehet, általában 10 és 40 GB között. Ez a legtöbb weboldalon nem jelent problémát, de a webhelyek növekedésével problémákat vethet fel. Ön valószínűleg egy maroknyi Linux disztróra korlátozódik, mint például az Ubuntu, a CentOS vagy a Debian.

Az olcsó VPS-tárhely-szolgáltatókkal való menedzselt segítség hiánya problémát jelenthet a kevésbé tech-hozzáértésű vagy tapasztalt felhasználók számára. A felügyelt tárhely olyan embereknek szól, akiknek valamilyen segítségre van szükségük a telepítési és hibaelhárítási kérdésekben. Nem kezelt környezetben nagyjából magányos vagy, mintha egy szobában ülő valós géppel lenne. Nevezetesen, a virtuális gép egy tényleges gépen van, amelyhez távolról kell hozzáférni, és amely bemutathatja a saját kihívásait, ha az olyan szolgáltatások, mint az SSH és az FTP, nem reagálnak.

Azoknak, akiknek nincs Linux adminisztrátori tapasztalata, általában nem ajánlott olcsó VPS szervert vásárolni. Hacsak nem sikerül gyilkos üzletet kötni egy kezelt szerveren, marketing és marketing ügyintézőként dolgozni, és egy szervert kezelni próbáló ügynökség is rendetlenség lehet. A legjobb VPS-ajánlatok nem igazolják a szárazra lógáshoz technikai támogatás nélkül. Kivéve, ha nagyon kényelmesen dolgozik egy CLI-vel és egy olyan felületen, mint a PuTTY, akkor feltétlenül szeretne egy teljesen menedzselt hosting tervet szerezni..

Másrészt az olcsó VPS kiváló módja annak, hogy pénzt takarítson meg, ha rendelkezik a karbantartásához szükséges készségekkel. Az olcsó VPS-kiszolgálók több száz dollár megtakarítást eredményezhetnek, főleg ha többet kell futtatnia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map