A legjobb ingyenes webtárhely (2020 május)

Most vállalkozást indított, és webhelyet szeretne, de nem tudja eltakarítani a készpénzt?


Szerencsére van néhány valóban ingyenes tárhely lehetőség – bár tisztában kell lennie azzal, mire készül, ellenkezőleg csalódottnak találhatja magát, mint valaha.

házigazdája saját webhelyét otthonról

A weboldal felállítása kihívásokkal teli feladat lehet, és ennek hosszú távú költségeinek figyelembe vétele sok ember számára az ingyenes kiszolgálói tárhely lehetőségeket vizsgálja meg..

Nagyon sok előnye és hátránya van, hogy együtt járnak az ingyenes tárhelyekkel. Ha érdekli az ingyenes kiszolgálói tárhely, érdemes kicsit megismerni annak működését és a legnépszerűbb ingyenes webhelytárhely-szolgáltatókat. Vessen egy pillantást a vállalkozás egyik legnagyobb elemére, majd megvitatjuk, mit kell szem előtt tartania egy ingyenes webszerver használatával kapcsolatban..

000webhosting

000webhost

Válaszidő: 230 ms

üzemidő: 99,75%

Tekintse meg a 000 webhosting terveket

A 000webhosting egy olyan ingyenes webhelytároló cég hírnevét nyerte el, amely olyan nagy sebességet kínál, amely részben az üzleti vállalkozások nagy kutyáival történik. Az ingyenes számlákkal a felhasználók számos előnyt élveznek, beleértve:

 • 10 Gb sávszélesség
 • Egy GB lemezterület
 • Hozzáférés a fórum szoftverhez és a Discord chat rendszerekhez

Ahogyan azt egy nagy teljesítményű ingyenes webszervernél elvárhatják, igen, vannak bizonyos figyelmeztetések. Nagyon fontos a kisvállalkozást alapító bárki számára, hogy nem üzemeltet e-mail fiókokat. Hasonlóképpen, elfelejtheti az ügyfélszolgálatra emlékeztető bármi oldalt. És van egy doozie: ők is elérhetővé teszik webhelyét napi egy órán keresztül.

Beállíthat egy MySQL adatbázist, és két webhelyet is elhelyezhet fiókjában. FTP hozzáférés is elérhető. Talán a leglenyűgözőbben a PHP 7.3 és újabb verziók futnak a szerverükön. Használhatja saját domain nevét, és az aldomainek ingyen engedélyezettek. Ide tartoznak az automatikus telepítők, amelyek beállíthatják a WordPress, a Joomla és más blog- és CMS-rendszereket.

Jelentések készültek a „inaktivitás hirdetéseiről” a 000 webhosting webhelyen. Ezek felbukkanó stílust használnak, és ez valószínűleg nem igazán felel meg az embereknek, akik ingyenes webtárhely nélkül vadásznak, hirdetések nélkül. Nyilvánvaló, hogy letilthatja ezt a funkciót a cPanelben, de ez nem valami, amit a kezdők kitalálnak mindaddig, amíg meg nem találják a problémát.

Tekintse meg a 000webhosting teljes véleményét

Infinityfree

végtelenség nélküli fő

Válaszidő: 1000+ ms

üzemidő: 99,9%

Tekintse meg az Infinity-free terveket

Az Infinityfree nagy értékesítési pontja az, hogy korlátlan sávszélességet és lemezterületet is kínálnak. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a webhelyek napi találatai 50 000-re korlátozódnak. Ez több mint elegendő azoknak, akik csak családi képeket vagy személyes projektet jelentenek meg, de a vállalkozások számára ez nem nagyszerű. A MySQL-ben akár 400 adatbázist is tárolhat.

A társaság egyik lenyűgözőbb ajánlata az ingyenes SSL, DNS és a Cloudflare CDN. Ha a Google jelenlegi SEO irányelveivel összhangban próbál forgalmat generálni, akkor ez nagyon jó dolog. Ha egyszerű és ingyenes domain tárhely-fiókot kíván létrehozni, ez nagyon előnyös lehet. Hasonlóképpen, korlátlan domainneveket is fogadhat fiókjában. A felhasználók akár 10 e-mail fiókot is használhatnak, és mindegyikük egyetlen FTP-fiókot engedélyezhet. Az Infinityfree számolja magát úgy, hogy nincs „kényszerített hirdetése”. Kicsit nem egyértelmű, hogy mire gondolnak, de a vállalat arra ösztönzi a támogató felhasználókat, hogy kapcsolják ki a hirdetési blokkolóikat.

A sebesség egy kicsit kérdés. A webhely betöltési ideje gyakran tíz másodpercbe esik, különösen a WordPress telepítésekor. Ha villámbetöltési idővel rendelkező tárhely-tervet keres, akkor valószínűleg vadászni szeretne más ingyenes web hosting szolgáltatások között. A találatkorlátozás emellett a nem mért lemezterület és a sávszélesség nagy részét semlegesíti.

Wix

wix

Válaszidő: 400 ms

üzemidő: 99,9%

Tekintse meg a Wix tárhely-terveit

Előfordulhat, hogy egy minta felépül. Az ingyenes webszerver-ágazatban mindenkinek van egy rése, hogy az értékesítési pályát körülépíti. A Wix számára nem arról szól, hogy a leggyorsabb vagy az abszolút legmegbízhatóbb. Ehelyett arra összpontosítanak, hogy az a vállalat legyen, amely a legszebb weboldal-készítőt szállítja egy drag-and-drop felülettel. Különösen azok számára, akik még nem ismertek a webdizájnban, az ajánlatkérőbe beépített jó építési alkalmazásokkal rendelkező host-szolgáltatók nagyon vonzóak lehetnek.

A Wix az üzemidő és az érzékenység szempontjából egyaránt a jobb vállalatok közé tartozik. Ez nagy szükségtelenséggel jár az ingyenes terv megszerzésében. Havi 500 MB sávszélességet és egy nem túl nagy 500 MB lemezterületet is biztosítanak. Az e-mail fiókok szintén nem érhetők el.

Az ingyenes weboldal készítő, ahogy Ön is elképzelheti, néhányszor hozzászokhat. Szerencsére a Wix ügyfélszolgálatot is nyújt csevegéssel, e-mailben és telefonon. Az építő képes online áruházak felállítására is. Ha nem tud sok kódot, és néhány perc alatt megpróbál elhozni egy webhelyet, akkor nagyon jó érv a Wix-szel való kapcsolatfelvétel.

x10hosting

x10hosting main

Válaszidő: 340 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg az x10hosting terveket

A piac korlátlan lemezterületének és sávszélességének szegmensének újabb belépője az x10hosting. Felhőalapú rendszert használnak, amely kihasználja az SSD meghajtókat a jó reakcióképesség érdekében. Hozzáférhet a cPanelhez, a PHP-hez és a MySQL-hez is, és ez kiváló választás mindazok számára, akiknek legalább egy köztes háttere van a webes programozásban. A veremben lévő összes szoftvercsomag a legújabb verziókra van beállítva. Több mint egy évtizede üzleti tevékenységet folytatnak, és csomagjuk tartalmaz egy weboldal készítőt.

Megpróbálva kicsit megkülönböztetni magát, az x10hosting célja, hogy az egyetlen kattintással telepítő vállalat legyen. Különböző alkalmazásokat tölthet be, többek között:

 • WordPress
 • Joomla
 • phpBB
 • Magento

A Magento ajánlat szép kiegészítő, mivel lehetővé teszi a kezdők számára az elektronikus kereskedelem gyors megkezdését.

Mint a legtöbb olyan vállalkozásnál, ahol ingyenes webtárhely nem jelenik meg, hirdetésekre számíthat, akkor számíthat arra, hogy nem rendelkezik e-maillel a szerveren. Fiókonként csak egy domain és webhely megengedett.

Az x10hosting, mint az „ingyenes és korlátlan, csillaggal ellátott” web hosting cégek egyikének idegesítése az, hogy sok erőforrást igénylő számlák felfüggesztésének politikáját alkalmazza. Ez a belátásuk szerint történik, és a blokk eltávolításához felhasználói beavatkozást igényel. Egyes felhasználók a webhelyek törléseiről is beszámoltak.

A kiváló sebesség és az üzemidő csábító. Az erőforrás-felhasználási politika kezelése azonban azt jelenti, hogy egy olyan helyzettel kell foglalkozni, amely szinte annyira rossz, mint a leépítés. Nem sokat kell sok munkát fektetni egy webhely felépítésére egy hosting platformon, csak azért, hogy rosszul lássa.

AwardSpace

awardspace

Válaszidő: 800 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a AwardSpace tárhelyi terveit

A AwardSpace 100% -ban hirdetésmentes társaságként kerül piacra, amely 27/7-es ügyfélszolgálatot nyújt. A Joomla és a WordPress telepítéséhez egy kattintással lehetősége van, és 99% -os rendelkezésre állási garanciát nyújt, annak ellenére, hogy kínálatának legtöbb értékelése 100% -os rendelkezésre állással rendelkezik..

Milyen fogások vannak? Csak egy Gb lemezterületet és 5 Gb sávszélességet fog kapni. Ez nem borzasztó, de a dolgok kissé bonyolultabbá válnak, amikor belemerülnek a cég szolgáltatási feltételeibe. A TOS-ba eltemetve az Ön adatainak harmadik fél számára történő értékesítése.

A sebesség a AwardSpace kérdése is. Noha a tesztelés rossz 800 ms-os válaszidőt mutat, a beszámolók olyan esetekről szólnak, amelyek közelebb állnak az 1500 ms-hoz.

A társaság megkísérel felmutatni a fizetett szintre is. Bár egyes áraik olcsóknak tűnnek, dollárról dollárra, valószínűleg későbbi szakaszunkban talál egy tárhelycsomagot a szinte ingyenes webtárhely-szolgáltatókról, amelyek sokkal jobban teljesítenek.

FreeHosting.com

freehosting main

Válaszidő: 948 ms

üzemidő: 98,79%

Tekintse meg a FreeHosting terveket

A szolgáltatások szempontjából a FreeHosting.com az egyik legjobb ingyenes web hosting cég. 10 Gb lemezterületet és mérhetetlen sávszélességet kapsz egy szigorúan elfogadható felhasználási irányelven belül. A felhasználók webhelyenként egy e-mail fiókot is fogadhatnak! A kezelőpanel több nyelven is elérhető.

Az Európában található adatközpontokkal a teljesítmény hatalmas kérdés a FreeHosting.com webhelyen. Az Uptime elfogadhatatlanul alacsony, megközelíti a havonta legalább fél napig elérhető offline állapotot. A válaszkészség szintén nagyon rossz. Az oldalak betöltési ideje rosszabb, és arra számíthat, hogy a PHP-alapú tartalomkezelő rendszereket kihasználó webhelyek néhány másodpercig tartanak.

A FreeHosting.com nagyon nehéz mindenkinek, aki kisvállalkozást működtet. Valóban, még ha csak családi képeket is szeretne dobni egy oldalra, akkor valószínűleg jobb is. Hacsak nincs feltétlenül szüksége egy valóban nem mért sávszélesség-sapkára, keressen ingyenes szolgáltatást másutt.

Az ingyenes webtárhely előnyei és hátrányai

Előnyök

Meglehetősen biztonságos azt mondani, hogy az ingyenes szolgáltatók használatának legnagyobb előnye az, hogy ingyenesen kínálják cuccaikat. Nagy meglepetés. Általában azonban az ingyenes egy olyan irány, amellyel csak akkor szabad menni, ha valami olyasmit keres, mint az ingyenes domain tárhely, ahol csak neveket parkol későbbi felhasználás vagy eladás céljából. Ez jó módszer lehet a gyakorlat megszerzésére olyan szoftvercsomagok segítségével is, mint a PHP és a MySQL, de vegye figyelembe, hogy a fájlkezelő és az adatbázis-hozzáférés korlátozásai továbbra is megakadályozhatják, hogy weblaptervezőként vagy programozóként növekedjen. A HTML és CSS kezelésére próbálkozó embereknek rendben kell lenniük.

Hátrányok

Az egyik hátránya elég nyilvánvaló. Az ingyenes ritkán azt jelenti, hogy valóban ingyenes. Például a sávszélesség korlátlan mérésére szinte mindig vonatkoznak használati korlátozások, erőforrás-korlátozások, sőt akár tetszőleges korlátozások is arra, hogy a webhely naponta hány találatot tudjon elfogadni..

Van egy nagy gond, amely láthatatlan, ha nem ismeri alaposan az átlagos ingyenes tárhelyszolgáltatás konfigurálását. Az ingyenes tárhely szinte egyetemesen megosztott tárhelyet jelent. Ez azt jelenti, hogy webhelye nemcsak ugyanazokat az erőforrásokat használja, mint a szerver más webhelyei, de komoly esély van arra, hogy webhelyét ugyanabban a fájlrendszerben fogják tárolni..

Számos alacsony szintű webtárhely, még fizetett webhely is használja ezt a modellt, hogy csökkentse költségeit, ám biztonsági okokból problematikus. Nem hangsúlyozhatjuk elég erősen, hogy semmilyen megosztott tárhelyrendszeren ne tároljon érzékeny adatokat. Ha nem biztos benne, hogy a terve legalább egy virtuális dedikált szervert foglal magában, amely rendelkezik saját particionált memóriával és tárolóhellyel, akkor feltétlenül ne tároljon semmit, amely biztonságot igényel a fájlrendszerben vagy az adatbázisban.

A funkciók foltos elérhetősége problémát jelent. Különösen az ingyenes e-mail hiánya bosszantó. Látni fog egy csomó „ingyenes” ajánlatot is, amelyek nem igazán nyújtják a teljes dolgot ingyen. Például az „ingyenes SSL” általában csak egy felhasználó által generált tanúsítvány, amelyet nem érvényesítenek teljesen.

Egy valóban ingyenes SSL tanúsítványt nem fog költségmentes tárhely-tervre bocsátani. Valószínűleg havonta legalább 10 dollárt kell fizetnie ahhoz, hogy megfelelő SSL-tanúsítványt kapjon, amely egy elismert biztonsági társaságon megy keresztül. Ugyanez vonatkozik egy valóban ingyenes domain név megszerzésére.

A meglehetősen tapasztalt emberek, különösen a kódolók számára a ingyenes gyakran nagyon problematikus. A szabad házigazdák általában ragaszkodnak az old school LAMP veremhez. Elfelejthet egy olyan webhely felállításáról, amely például a Node.JS-t vagy a Ruby-ot használja. Korszerűbb adatbázisok, például a NoSQL, amelyekről elfelejtheti a szabad szintet.

Milyen alternatíva lehet, kérdezheti? Tegyük fel, hogy nem az ingyenes házigazdákra néz, mert sok pénzt szeretne elvonni. Ezt szem előtt tartva, itt van néhány szinte ingyenes alternatíva, amelyeket érdemes megfontolni.

Jobb, mint ingyenes: Nagyon olcsó webtárhely-tervek

Az olcsóbb, mint az ingyenes, mert valójában hirdetésmentes tárhelyet és tényleges támogatást kap. Az ingyenes tárhely nem igazán dolog, ők valahogy meg fogják hozni. Lehet, hogy csak üldöződik, és pózol fel néhány dollárt havonta.

iPage

Ipage

Kezdő ár: Havonta 1,99 USD

Válaszidő: 780 ms

üzemidő: 99,95%

Tekintse meg az iPage tárhelyi terveit

Az iPage használatával többnyire korlátlan lemezterület és sávszélességet szerezhet nagyon alacsony áron. Nem szinte a villámgyors a szinte ingyenes szolgáltatók közül, és csak két adatközponttal rendelkeznek az Egyesült Államokban. A vállalat szintén szorosan összpontosít a LAMP veremre, így nem szabadulhat meg az ingyenes szolgáltatás legrosszabb hibáitól. webhelyek tárolása. Szintén szilárd ügyfélszolgálatot nyújtanak csevegőrendszeren keresztül, de telefonos és e-mail támogatás nem érhető el.

Ingyenes domain nevet kaphat első évre, és van még egy ingyenes SSL tanúsítvány is. Az ár kiváló, de valószínűleg gyorsabb és erősebb lehetőségeket találhat másutt. Kedves az árbiztosítás nyújtása is, és az iPage 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Tekintse meg az iPage Hosting teljes beszámolóját

NameCheap

namecheap fő július 19-én

Kezdő ár: 1,37 USD havonta

Válaszidő: 535 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a NameCheap tárhelyi terveket

A NameCheap egy olyan társaság, amely több mint egy évtizede működik, és már régóta koncentrál a domainek értékesítésére és az olcsó tárhely-tervekre. Nagy értékesítés, hogy ingyenes segítséget nyújtanak a webhelyek áttérésében. Ha már létrehozott egy jelenlétét egy másik társaság szerverein, akkor jó tudni, hogy ott lesz technikai támogatás, amely végigvezeti Önt a folyamaton.

A cég kicsit pozitív hírnevet szervez a domain név kereskedők körében. Ha jó parkolási lehetőséget keres, ahol el lehet dobni egy domaint, nehéz legyőzni a NameCheap-et.

Az ügyfélszolgálat azonban kissé foltos a NameCheap szolgáltatással. Még azok a nép, akik már a második szint képviselőivel foglalkoztak, megszerezték a másolási és beillesztési válaszokat a tudásbázisból.

Ha kezdő vagy, aki attól tart, hogy segítségre lehet szüksége, a NameCheap nem az Ön számára. A képzettebb és tapasztalt emberek számára azonban a NameCheap az abszolút legalacsonyabb árat kínálja, amelyet egy használható web host számára keres, amelyet hirdetései nem tartalmaznak a webhelyén..

A teljes NameCheap Hosting beszámoló megtekintése

SiteGround

a siteground main július 19-én

Kezdő ár: Havonta 3,95 USD

Válaszidő: 570 ms

üzemidő: 99,97%

Tekintse meg a SiteGround tárhely-terveket

A Siteground olyan vállalkozás, amely vállalati szintű teljesítmény biztosítására összpontosít, és a tervek nagy részét ennek megfelelően kell árazni. Ugyanakkor nem akarják a kezdő szintű felhasználókat és a kezdőket a pusztában hagyni, és itt kerül sor az olcsó tárhelyszintre. Ingyenes webátvitelt kínálnak, és telefonon, e-mailben vagy chat-en keresztül 24 órás ügyfél- és technikai támogatást kaphatnak.

A szilárd stabilitás fontos tényező, különösen akkor, ha elkezdi fizetni egy vállalatnak az Ön webhelyének fenntartása érdekében. Szerencsére a Siteground széles körű kiegészítőket kínál, amelyek biztosítják a stabilitást. Ezek tartalmazzák:

 • Ingyenes CDN
 • Ingyenes napi mentések
 • Adatközpontok a világ több pontján

A host oldalon nem szerepel egyértelműen, de a sávszélesség nincs mérve. 10 Gb lemezterületet is kapsz. A MySQL tárolóterülete korlátlan, és rendelkezhet cPanel és SSH hozzáféréssel is. Az SSL és a HTTPS ingyenes.

Azok, akik valami közelebb szeretnének a vállalati szintű teljesítményhez anélkül, hogy sok pénzt termelnének, a SiteGround-t vonzó lehetőségnek fogják találni. Könnyen frissíthet további tárhelyre és erőforrásokra pár dollárral többet. A segítség minden lépésben elérhető lesz az Ön számára, és ez teszi a SiteGround egyik érdekesebb, szinte ingyenes lehetőséget kezdőknek..

Tekintse meg a teljes SiteGround Hosting beszámolót

AWS felhő

amazon fényszóró

Kezdő ár: Havonta 3,50 USD

Válaszidő: 500 ms

üzemidő: 99,99%

Nézze meg az Amazon terveket

Két dolgot előzetesen meg kell határozni az Amazon Web Services webhely-üzemeltetéssel történő használatáról. Először is, egyszerűen egyáltalán nem kezdőknek szól. Az AWS olyan szervezetek számára készült, mint a Netflix és a Major League Baseball, amelyeknek napi hatalmas mennyiségű videót és adatot kell továbbítaniuk. A kis srác számára ez nem egy barátságos hely, ahol úszni.

Másodszor, az árstruktúra egyenesen zavaró lehet. Az Amazon kiszolgálóinak minden felhasználását a felhasznált CPU-ciklusok alapján számolják és számlálják. Megpróbálnak néhány egyszerűbb árstruktúrát elérhetővé tenni egy olcsó rétegben, havonta 3,50 dollárral, de valójában ezt elég nehéz felállítani..

A mérés és a számlázás ilyen formában jó lehet. Különösen akkor, ha egy webhelyet próbál fenntartani és működtetni a csúcsidőszak és az alacsony szezon közötti ingadozások során. Például egy kisvállalkozás, amelynek olyan kiskereskedelmi oldala van, amely csak a nagy forgalomhoz vonzza az ünnepi vásárlási szezon során, valószínűleg nem akarja fizetni ugyanazt a júniusi vendéglátást, mint decemberben..

Az AWS lehetővé teszi az automatikus méretezést, de figyelemmel kell kísérnie a számlázási oldalt is, hogy a költségek ne kerüljenek ellenőrzés alá. Még ha egy apró webhelyet is üzemeltet, és az AWS-en tárolja, ne aludjon ezen a problémán. Egyetlen észrevétlen szolgáltatásmegtagadási támadás erőforrásokat fogyaszthat és pénzbe kerülhet.

Az AWS egyik fő előnye, hogy bármilyen faszot tárolhat az Amazon szerverein. Semmi sem akadályozza meg a felhőpéldány particionálását és az Ön által választott operációs rendszer telepítését. Ez az őrült irányítás ezen a szintnél.

Következtetés

Az ingyenes tárhely általában sok húrral van ellátva. Bölcs dolog átgondolni, hogy mi a prioritása, mielőtt kiválasztana vendéglátót. Aggódnak az oldalán megjelenő hirdetések? Biztonsági információkat kell nyújtania? Ön kezdő vagy tapasztalt profi?

Nyomatékosan javasoljuk az embereknek, hogy fontolják meg egy szinte ingyenes opcióra való áttérést, ha egyáltalán lehetséges. Az ingyenes tárhely-tervek remekül szolgálnak a projektek előkészítéséhez vagy egy kis információ elküldéséhez a személyes szenvedélyről. Ha egy kis vállalkozást vagy szervezetet próbál megőrizni az interneten, érdemes pénzt szereznie egy kis pénzt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map