A legjobb VPS-tárhely-szolgáltatók – Hasonlítsa össze az árakat és szolgáltatásokat 2020-ra

A VPS tárolása az ár és a teljesítmény tökéletes kombinációja.


Olyan sok lehetőség mellett a táj zavaró.

Megbontjuk a világ legjobb VPS-tárhelyét, hogy segítsünk Önnek döntésben.

legjobb tárhely kisvállalkozások számára

Kihívás lehet a megfelelő egyensúly megtalálása a költséghatékonyság és az adminisztrátorok hatalma között, ha a hosting megoldásért fizet.

Ugyanakkor az egyik vonzóbb lehetőség a VPS szolgáltatóhoz fordul.

Mi a VPS tárhely??

A VPS a „virtuális magánszerver” kifejezést jelenti. A VPS mögött rejlik egy olyan környezet megteremtése, amely olyan, mintha saját fizikai kiszolgálója lenne, anélkül, hogy meg kellene fizetnie a hardverköltségeket, amelyek az egész gép magához rendezésével járnak.

Különösen azoknak az embereknek és szervezeteknek, akiknek tisztességes méretű beállításokra van szükségük, a legjobb VPS-tárhely-társaság megtalálása jelentős változást eredményezhet. Ez lényegesen nagyobb ellenőrzést tesz lehetővé, mint amennyit sok más hostolási lehetőségnél megszerez, és az ár elég ésszerű ahhoz, hogy a legtöbb ember kényelmes legyen..

Ebben a VPS-tárhely-összehasonlításban áttekintjük a tíz legfontosabb VPS-társaságot, az általuk kínált lehetőségeket, valamint előnyeiket és hátrányaikat. A végén megismerjük néhány alapvető tudnivalót arról is, hogy mit tesz a host szolgáltató, és miért érdemes vagy nem akarod megtenni ezt az irányt. Azt is megvitatjuk, hogy a VPS miként hasonlítható össze az alternatívákkal, mint például a megosztott tárhely, a dedikált szerver és a felhőtárhely.

1. InMotion tárhely – menedzselt & Cloud VPS

inmotion hosting menedzselt vps hosting

Legalacsonyabb ár: Havonta 27,99 USD kétéves megállapodással

Válaszidő: 635 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg az InMotion VPS tárhelyterveit

Mint sok olyan cég, amely VPS-tárhely-terveket kínál, az InMotion számos különféle szolgáltatást nyújt. Jó tudni, hogy például fel tud állni egy dedikált szerverre. A cég támogató csoportjának tagjainak több mint 160 órás képzést kell elvégezniük az ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel előtt, így jó kezekben lesznek, amikor felhívják az ügyfélszolgálatot..

Nagy előnye azoknak, akik nem olyan hozzáértőek, hogy az InMotion VPS tervei között menedzselt és önkiszolgáló lehetőségeket is kínál. Ha olyan marketing szakember, akinek kevés tapasztalata van a hostolási szolgáltatások beállításában, vagy olyan dolgokkal foglalkozik, mint maga az operációs rendszer vagy a root hozzáférés, akkor egy felügyelt terv biztosítja, hogy valaki ott legyen, és végigvezeti Önt az egész folyamaton. Még weboldal-tervezési szolgáltatásokat is kínálnak, így az egészet túl sok gond nélkül elkészítheti.

Tekintse meg az InMotion Hosting teljes beszámolóját

2. A2 tárhely – menedzselt & Nem kezelt VPS

A2 tárhely vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 5 dollár egy teljesen nem kezelt VPS-hez

Válaszidő: 279 ms

üzemidő: 99.66%

Tekintse meg az A2 tárhelyi terveket

Az A2 legalacsonyabb költségű lehetősége nagyon vonzó egy adott vásárlócsoport számára. Ha rendelkezel a szerver egyedüli futtatásához szükséges műszaki ismeretekkel, akkor valószínűleg a havonta kevesebb, mint 5 dolláros forkolás a legjobb VPS-tárhely-választás ár-teljesítmény alapon. Az olcsó ajánlat nem szörnyű, mivel egyetlen processzormaggal fog megbirkózni, de nagyon költséghatékony lehet, amennyiben nem tervez semmilyen számítástechnikailag intenzív futtatást, például a FFmpeg videofeltöltéseket és konverziók.

Ha nem biztos benne, hogy a vezérlőpanelt miért nem tudja használni, akkor van egy felügyelt VPS-kiszolgáló-tárhely-beállítás, amely segít kielégíteni ezeket az igényeket. Ez meglehetősen drágább, mint a kiindulási kínálatuk, de havonta körülbelül 35 dollárnál a kezelt megoldás továbbra is versenyképes. Ezzel a beállítással több CPU-magot és lemezterületet is beszerezhet, így érdemes ellenőrizni azt, még ha hardcore fejlesztő is, és szerver adminisztrátorokkal rendelkezik..

A sebesség szintén jelentős plusz az A2 tárhely számára. Ha a válaszidőn belül 300 ms-nál rövidebb időn belül bejelentkezik, a virtuális szerverterv olyan jó eredményeket nyújt, mint amire számíthat egy dedikált tárhelycsomagból.

Tekintse meg az A2 Hosting teljes véleményét

3. Bluehost

bluehost vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havi 18,99 USD bevezető és 29,99 USD havonta

Válaszidő: 2200 ms

üzemidő: 99,98%

Tekintse meg a Bluehost tárhely-terveket

Noha a havi 30 dolláros teljes munkaidős ár nagyjából iparági szabvány, a Bluehost néhány lehetőséget kínál, amelyek vonzóbbá tehetik. Különösen a társaság ingyenes domain-t biztosít minden tárhely-tervvel, és ez az ingyenes domain név valójában a terv teljes élettartama alatt megmarad. Ez nem csak bevezető ajánlat. A pénzvisszafizetési garancia 30 napos.

Ezenkívül meglehetősen középútból 30 GB-os lemezterületet kap, de a vállalat SSD tárolást kínál a dobozból. Hasonlóképpen, két CPU-magot kap a szerverén, még a legalacsonyabb árú tervvel is. A KM hypervisor használatával a vállalat azt is biztosítja, hogy minden egyes uncia forrást, amelyért fizet, garantáltan elkötelezzék a virtuális szerverrel..

A hátránya, hogy a Bluehost reakcióideje rossz. Ha olyan dolgokat szeretne futtatni, amelyek önmagukban nem igazán érzékenyek, mint például a WordPress, ez a Bluehost kemény jelentőségűvé teszi. A végfelhasználók élménye lassú és egyenesen fájdalmas lesz.

Az ügyfélszolgálat nagy plusz a Bluehost számára is. Az Uptime szilárd, és bármikor bajra számíthat segítségre.

Tekintse meg a Bluehost teljes véleményét

4. HostGator

hostgator vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 29,99 USD

Válaszidő: 1610 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Hostgator tárhelyi terveit

Az első elpirulás után a HostGator kínálata nem tűnik a legőrültebbnek, ahogy a VPS tárhely-összehasonlítások is megyek. Ára a csomagban van, de legalább nem próbálnak becsapni téged bármilyen alattomos bevezető ajánlattal. Ahol a HostGator valóban kiemelkedik a kínált teljes lemezterülettel. 120 GB tárhelyet kap a legalacsonyabb szintű szilárdtestalapú meghajtókra, így sok versenytárs könnyen eltörpül.

Ha tárhelyigényes webhelyet szeretne létrehozni, például olyasmit, ami nehéz fényképészeti vagy PDF-fájlokkal, nagyszerű ilyen lemezterületet szerezni. Azt is értékelni fogja, ha megpróbálja beállítani a saját WordPress-tárhelyét, és rengeteg tartalmat kell tárolnia.

A HostGator egy olyan VPS szolgáltatás, amely közel két évtizede működik. 24 órás ügyfél-támogatást nyújtanak ingyenes telefonvonalon keresztül. Négy kontinensen található irodákkal és adatközpontokkal, valamint ügyfeleik számára a VPS gépekkel való megfelelő elosztását is lehetővé teszik.

Hátránya a kemény barkácsnőknek, hogy a HostGator leginkább az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások felé hajlik. Örülnek, hogy eladhat neked egy domain nevet, egy IP címet és segítséget nyújtanak a SEO-nál. Felfelé fordítva, ez nagyszerű például egy olyan marketing ügynökség számára, amelynek a munkatársai nem rengeteg technikai támogatást nyújtanak.

Tekintse meg a Hostgator teljes véleményét

5. iPage

ipage vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 19,99 USD

Válaszidő: 708 ms

üzemidő: 99,75%

Tekintse meg az iPage tárhelyi terveit

Az iPage a piac egy meghatározott részét kiszolgáló VPS szerver-szolgáltatóként működik. Leginkább a domain nevekre és a kezelt WordPress tárhelyre koncentrálnak, de kínálnak VPS tárhely szolgáltatásokat, ha tudod, hol kell keresni. Az átlagosnál kissé alacsonyabb árért sok standard funkciót kap, többek között:

 • Egyetlen CPU-mag a VPS-hez
 • 40 GB lemezterület
 • Egy sávszélesség
 • Egyetlen VPS
 • Ingyenes hozzáférés a cPanelhez

Szokásos telepítésük egy Linux disztribúció, CentOS, amely szilárd hírnévvel rendelkezik. Nincs Windows opció, de hozzáférhet egy rendben lévő LAMP veremhez. A PHP 5-ös verziója, és sajnos ez elavult. A kezelt támogatás azonban további díj nélkül elérhető.

Ha egy nagyon biztonságos és modern webhelyet szeretne létrehozni, amely a villámgyors kód működésétől függ, az iPage nem nagyszerű. Azok számára, akiknek csak dinamikus szkriptek fogadására van szükségük, ez egy webhely-szolgáltató, amelyet érdemes megnézni. Nem kap nagyteljesítményű rendszert, de az árért tisztességes rendszert kap.

Tekintse meg az iPage Hosting teljes beszámolóját

6. Folyékony háló

folyékony web vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 29 USD

Válaszidő: 603 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a folyékony webtárhely-terveket

A Liquid Web egy újabb csomagolásban lévő cég, amelynek kicsi a csavarása. Rendszerük felhő VPS architektúrát használ, nem sokkal szokásosabb kiszolgálókezelési beállítást, amelyet sok vállalat használ.

Ennek a megközelítésnek megvannak az előnyei és hátrányai. A fő előnye, hogy egy felhőalapú rendszerben a skálázhatóság sokkal egyszerűbb. Ha például több tárhelyre van szüksége, akkor csak néhány kattintással megteheti fiókja kezelőpaneljét, és néhány percen belül megkaphatja. Hagyományosabb beállítás esetén ez a feladat felügyelt szolgáltatástámogatási szakembert igényel a virtuális kiszolgáló újbóli felülvizsgálatához, és valószínűleg elakad, hogy mindent újratelepítsen..

Ez azonban nem egy igazi VPS. Csak úgy működik, mint egy. Ez a megkülönböztetés valószínűleg nem nagy ügy a legtöbb felhasználó számára, mivel mind a felhő VPS, mind a szokásos virtualizált konfigurációk ugyanazon ötleten alapulnak: az erőforrások biztosításában egy nagyobb hardverforrás-gyűjteményből. A felhőn csak egy sokkal nagyobb medencéből fogsz támaszkodni.

A Liquid Web egy teljesen menedzselt hosting szolgáltató. Amíg teljes root hozzáféréssel rendelkezik, nem hagyja magát a pusztában, ha valami összezavarodik. Csak a legalacsonyabb szintű Linux operációs rendszereket kínálják, de a Windows kiszolgálók akkor is elérhetők, ha akár egy szinttel feljebb is lép.

Tekintse meg a teljes Liquid Web beszámolót

7. GoDaddy

godaddy vps tárhely

Legalacsonyabb ár: 19,99 USD havonta bevezető és 29,99 USD havonta utána

Válaszidő: 697 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a GoDaddy tárhelyi terveket

A GoDaddy egyfajta bosszantóan mindenütt jelen lévő cég. Egyszer építettek egy nevet, amely értékesíti a domain neveket olcsón, de ez visszahúzódott a múltba. Manapság csak egy kicsit kínálnak mindent, beleértve a VPS-t és a dedikált tárhelyszervereket is. Sajnos a GD nagyon értékesítésvezérelt, és sok pénzt várhat el a pénztár képernyőjén, amelyben SEO szolgáltatásokat, SSL tanúsítványt és szinte mindent, ami az emberi vese kivételével számol, az Ön számára számíthat..

A társaságnak egy nagy hátránya van ennek elérésében. Az összes sávszélesség teljesen méretlen. Ha a VPS képes kezelni a rakományt, akkor nem érdekli, mennyi forgalommal érkezik rá. Ezenkívül három dedikált IP-címet kap az egyes VPs-kiszolgálói fiókokhoz. Különösen akkor, ha egy csomó domaint tárol egyetlen rendszeren, ez nagyon jó lehet.

Felhívjuk figyelmeztetésre, hogy a GoDaddy-nél nem kezelt fiók esetén a vadonban meghalni kell. Boldogan felszámítják a segítséget, de nem szabad menedzser nélküli fiókkal menni rajtuk keresztül, hacsak nem igazán bízik az adminisztrátori készségeiben. A cég magában foglalja a cPanel szabványt.

Minden host kiszolgáló két CPU-t használ, mindegyik 6 maggal. Ez azt jelenti, hogy megosztja feldolgozási teljesítményét más gépekkel.

A GoDaddy nem kedvence senkinek, de nagyon hasznos lehet, ha sok elem van, amelyet egy számlán szeretne tartani. Például, ha 100 domain nevet tárol, és mindegyikük saját SSL-tanúsítvánnyal rendelkezik, akkor jó, ha mindez egy helyen található.

Tekintse meg a GoDaddy teljes véleményét

8. Álomszellem

álomhost vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 10 USD

Válaszidő: 418 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Dreamhost tárhely-terveket

Ha a GoDaddy által kínálthoz hasonló beállítást keres, sokat kell mondani a Dreamhost-ról. Az ár sokkal alacsonyabb, és a minimális csomag 10 GB-val kevesebb lemezterületet tartalmaz. Minden SSD meghajtókon fut, és még mindig korlátlan és mérhetetlen sávszélességet kapsz. Ingyenes SSL-tanúsítványt is kap.

A cég ügyfélszolgálati csoportja a nap 24 órájában, telefonon is elérhető. Az egyik fő bónusz az, hogy automatikus biztonsági mentéseket készítenek a WordPress-webhelyeket futtató emberek számára. Ez is egy teljesen kezelt megoldás, és havonta 10 USD könnyen a legolcsóbb, amelyhez menedzselt segítséget fogsz kapni. A RAM is gyorsan méretezhető. A hátránya azonban, hogy a Dreamhost nem csinálja a Windows rendszert.

A sebesség a Dreamhost-en nagyon gyors, főleg ezen az árszintnél. Hasonlóképpen, nehéz panaszt tenni az üzemidő 100% -ával.

Tekintse meg a Dreamhost teljes véleményét

9. Gazdaszél

hostwinds vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 4,49 USD nem kezelt, Linux alapú tárhelyért

Válaszidő: 1093 ms

üzemidő: 100%

Tekintse meg a Hostwinds tárhelyterveit

A Hostwinds mind menedzselt, mind menedzselt megoldásokat kínál. A legolcsóbb kezelt rendszer havi 5,17 dollárral kezdődik, de a bevezető időszak vége után havonta 10,99 dollárba kerül. Megkapja a következők meglehetősen szokásos kínálatát:

 • Egy CPU mag
 • 30 GB-os SSD tárhely
 • Egy TB adatátvitel
 • Egy GB RAM

Vannak még felügyelt Windows lehetőségek is.

Az ügyfélszolgálat 24,7-re érhető el, de a cég megpróbálja becsábítani a felhasználókat az élő csevegési sorba. A webhelyek átvitele ingyenes, és a Hostwinds számos adatközpontot fenntart. Van telepítve egy vállalati szintű tűzfal.

Összességében az ár-teljesítmény ajánlat nem jó a Hostwinds esetén. Mivel nincs jobb módja annak, hogy megtegye, akkor van egy lehetőség, ha valahol máshol szeretne nézni.

Tekintse meg a Hostwinds teljes véleményét

10. 1 és 1 IONOS

1 és 1 ionos vps tárhely

Legalacsonyabb ár: Havonta 2 dollár a nem kezelt, Linux alapú tárhelyért

Válaszidő: 918 ms

üzemidő: 100%

1. nézet&1 IONOS tárhely-terv

Ha az abszolút legolcsóbb és leginkább rendkívüli VPS-tárhely-opciót szeretné, akkor valószínű, hogy az IONOS az. Havonta mindössze 2 dollárból indul, egyetlen virtualizált CPU-magot kap, és csak fél megjegyzés RAM-ot kap. Csak 10 GB SSD-terület van, de ismét ez a piszok-olcsó lehetőség, amely minimálisan életképes webhely-kiszolgálót biztosít..

Nem meglepő, hogy ezen a szinten csak Linux alapú operációs rendszert választhat. Adatközpontokat azonban megkapja:

 • Az Egyesült Államok
 • Németország
 • Spanyolország

A felhasználók választhatnak Ubuntu, Debian vagy CentOS közül is.

Egy érdekes dolog az, hogy ha az iparági szabványnak megfelelő havonta 30 dollárt szeretne fizetni, akkor nagyon átfogó beállítást kaphat. Ezen a szinten megkaphatja a cPanel vagy a Plesk elemet a vezérlőpanelekhez, és megkapja az Archlinux és az OpenSUSE kiegészítéseit is. Havonta további 20 dollárért felveheti a Windows rendszert. A legérdekesebb azonban, hogy a magasabb szintű terv négy virtuális CPU-magot, 160 GB SSD tárolót és 8 GB RAM-ot tartalmaz. Ez egy nagyon jó csomag az ártartományban. A tűzfal menedzsment szintén tartalmazza.

Teljes nézet 1&1 IONOS áttekintés

A VPS tárhely megértése

A tíz legfontosabb VPS-n keresztül szkennelve nagyon jó érzést kap az iparágról. A legtöbb vállalat havonta 30 dollár körül halmozódik kínálatával. Általában többet fizetnek a kezelt tárhelyért, a Windows rendszerint extra is.

A VPS-gazdagépeket meg kell érteni, hogy ezek annyira közel állnak egy dedikált szerver használatához, amennyit csak lehet, egyetlen számítógép fizetése nélkül. A virtualizáció olyan folyamat, amikor egyetlen számítógép vagy számítógépes gyűjtemény erőforrásait felhőalapú szoftvert használva felosztják a felhasználók között. A virtualizációs felületen a cég technikusa csak az Ön szerveréhez nyújt erőforrásokat.

Például egy vállalat használhat négy processzorral rendelkező gépet, amelyek mindegyike 56 maggal rendelkezik. Mindegyik mag két szálat támogat. Ha néhány magot fenntart az adminisztratív igények kielégítésére, ez képessé teszi őket, hogy mintegy 400 virtuális magot biztosítsanak a felhasználók számára anélkül, hogy bárki átfedés lenne. Használhatnak valami hasonlót, mint például 500 TB tárolót egy RAID tömbön, és hasonló módon biztosítják.

A kiszolgált kiszolgálók mindegyike úgy viselkedik, mintha a saját gépe lenne. Telepíthet operációs rendszert mindegyikre, és bármilyen szoftvert is igényel, és ez a VPS nagy előnye. Kapsz:

 • Közel egy gépi élményhez
 • Teljes adminisztratív ellenőrzés az operációs rendszer felett
 • A teljes kiszolgálópéldányhoz való hozzáférés sokkal kevesebb, mint egy gép ára

Az operációs rendszerek nagyon fontosak. Ha nem ismeri a Linuxot, akkor érdemes tovább tanulmányozni, különösen akkor, ha nem akarja fizetni a prémiumot a kiszolgálón lévő Windowsért. Előfordulhat, hogy bérel vagy szerződtet valakit, aki ismeri a Linuxot, hogy biztosítson segítséget, amikor erre van szüksége.

A legfontosabb, hogy nem korlátozódik a rendszer konfigurálásának módjára. Előfordulhat például, hogy egy képtároló webhelynek telepítenie kell a GD-t, hogy a fájltípusok könnyedén kezelhetők legyenek. Egy megosztott megoldás esetén ezt nem tudja megtenni.

A VPS tárhelyének hátrányai

A VPS használatának hátránya, hogy korlátozott források állnak rendelkezésre. Dedikált szerverek és még hatalmas felhőalapú példányok is befuthatnak az ezer dollárba. Ezek azonban gyakran lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy két-96 magot telepítsen egy szerverre. A legtöbb embernek nincs szüksége annyi tűzijátékra, és ezért a VPS kiváló választás a költségtudatos ügyfelek számára, akiknek teljes körű környezetre van szükségük.

Következtetés

A VPS-tárhely népszerű lehetőség, mert gyakran lehetővé teszi az emberek számára, hogy mind a két világból a lehető legjobban megkapják a lehetőséget. Az árképzés ésszerű, általában 50 dollár alatt van egy belépő szintű tervnél. Ugyanakkor megkapja azt, amit funkcionálisan egyetlen szerver nyújt magának. Ha azt akarja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a testreszabásból anélkül, hogy meg kellene szüntetnie a bankot, akkor a VPS szolgáltatót érdemes egy hosszú pillantásra venni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map