A2 tárhely vs SiteGround tárhely, 2020 májusához képest, kedvezménnyel

Az A2 tárhely és a SiteGround nagy házigazdák összehasonlítani egymáshoz.


Mindkettő nagy támogatást nyújt, magas rendelkezésre állási időt és sikító jó árakat kínál a minőségért.

Valójában mindkettőt kutatásunk szerint az egyik leggyorsabb webtárhelynek tekintik.

A legjobb dolog e két tárhelymárkánál az, hogy a saját útjukat ábrázolják, és nem egy olyan webtárhely globális részét képezik, amely nem igazán törődik ügyfeleikkel.

Tehát nagyszerű választást hoz méretezni a SiteGround vs A2 tárhelyet, nézzük meg mi különbözteti meg őket.

A2 tárhely vs. SiteGround támogatás Támogatás B Sebesség C Jellemzők D Érték E TransparencySiteGround Szerkesztői áttekintés 4,8 Olvasó 4,9 254 szavazat54.5554.5ABCDEA2 Tárhely Szerkesztői vélemény 4.6 Olvasó 4.5 2 szavazat55544ABCDE

Tehát a hajsza felé: mindkettő hasonló tapasztalattal rendelkezik az iparban, 99,99% -os rendelkezésre állást kínál 30–45 napos pénz-visszafizetési garanciával, és rengeteg testreszabható lehetőséget kínál minden képesség és ártartomány befogadására..

Tehát mindketten megkapták az alapokat. De ahol hatalmas különbség van közöttük: sebesség és ügyfélszolgálat.

Összességében, ha a leggyorsabb internetes házigazdát keresi, lépjen az A2 tárhelybe; Ha a szolgáltatások és az ügyfélszolgálat legjobb átfogó házigazdáját keresi, lépjen a SiteGround szolgáltatással.

A2 tárhely: kiemelés, előnye és hátránya

2003 óta az A2 Hosting mindenekelőtt hangsúlyozta a sebességüket, akár 20-szor gyorsabb, mint a riválisok. A michigan-i székhelyű cég korlátlan lemezterületet és korlátlan sávszélességet kínál.

A2 tárhely árazás

Az A2 Hosting nagyon sok egyértelmű árazási lehetőséget kínál. Az egyes opciók legalacsonyabb árai ésszerű havi belépési árakkal kezdődnek:

 • Közös tárhely: 7,99 USD – de egy kuponkód 3,92 dollárra csökkenti
 • VPS tárhely: 5 USD
 • Viszonteladói tárhely: 19,99 – használja a kuponkódot, hogy elérje 13,19 USD-t
 • Dedikált tárhely: 119,99 USD a kupon előtt – ami 99,59 USD-t eredményez

Vevőszolgálat

A hozzáértő, barátságos technikusok napi 24 órában állnak rendelkezésre. Akár belép egy szerver jegybe, akár online csevegnek, akár felhívják a segélyvonalat, magas pontszámot kaptak a szolgáltatásukért. A szolgáltatás javítása érdekében az A2 Hosting lehetővé teszi, hogy kiválassza a legközelebbi szervert.

Vannak olyan panaszok, amelyek lassú választ adnak, a napi időtől függően. Személy szerint nagy tapasztalataim voltak a támogatásukkal.

Volt egy hatalmas probléma a közelmúltban lezajlott nagy A2 Hosting kiesés során. De azóta felépültek.

Sebesség

Az A2 Hosting egy SwiftServer nagy teljesítményű platformon működik, amely lehetővé teszi számukra Turbo csomagok kínálatát. Ezek a szerverek akár 20-szor gyorsabban töltik be az oldalakat, mindegyik kiszolgálón kevesebb ügyfél van, és több erőforrást rendelnek az egyes fiókokhoz. Az összes tárhelyfiók szilárdtestalapú meghajtókat tartalmaz, amelyek percenként több ezer bemeneti / kimeneti funkciót tudnak végrehajtani.

Érték

A szolgáltatás és támogatás mértéke szempontjából az A2 Hosting óriási értéket kínál. Tartalmazza az SSD-t, a cPanel hozzáférést az összes megosztott tárhely-ügyfél számára, és számos más lehetőség is rendelkezésre áll bármilyen igény kielégítéséhez.

Jellemzők

Az A2 Hosting CPanel-alapú funkciókat kínál, támogatást nyújt mindenki számára, kezdőktől kezdve a haladó fejlesztőkig és tanácsadókig. Automatikus szerver-alapú biztonsági mentést, vírusvédelmet, valamint számos szoftver- és fejlesztési lehetőséget biztosítanak az iparágak számára.

Optimalizálják a sebességet és a biztonságot, és sok szolgáltatás be van töltve. Ez teszi kezdőbarátnak a fogadást, ami rendkívül hasznos.

Az egyik hátránya, hogy jellemzőik kissé lenyűgözőek lehetnek, mert felhasználói felületük nem tökéletes. De megkapja a munkát.

Leállás / Üzemidő:

A magántulajdonban levő szervereknek vannak adatközpontjai Michiganben, Amszterdamban és Szingapúrban. Az A2 Hosting garantálja az üzemidő 99,9% -át. Ezenkívül az egyes adatközpontokból feltöltési és letöltési teszteket is kínálnak.

Nemrégiben hatalmas adatközpont-kiesés történt, ám azóta a dolgok zavartalanul vitorláztak.

SiteGround tárhely: kiemelés, előnye és hátránya

A volt ügyvédek és informatikusok által Bulgáriában 2003-ban alapított SiteGround rengeteg web hosting lehetőséget kínál, korlátlan sávszélességet és díjnyertes szolgáltatást, sebességet és támogatást.

Személyesen szeretjük a SiteGround-t. Összességében megfizethetőek, szuper barátságosak és funkciógazdagok, mindent megteszünk.

SiteGround árképzés

A SiteGround tervei a költségvetési házigazdálkodás szempontjából drágább oldalon vannak, de sok értékelő értékelte az összes extrát, amelyek valamivel magasabb árat tartalmaznak. Különböző szintek vannak mind a négy fogadási lehetőséghez.

 • Közös tárhely: Rendszeresen 9,95 dollárra fizetve, a kuponkódok 3,95 dollárra esnek le
 • Cloud tárhely: 60 havonta kezdődik
 • Viszonteladói tárhely: A hitelprogram, amely megegyezik egy év hosztolással, mindössze 42 USD-t vesz igénybe, ha legalább 11 kredit vásárol.
 • Dedikált tárhely: Az amerikai dedikált szervertervük havonta 229 dollárra kezdődik

Vevőszolgálat

Minden másodpercben elérhetők azonnali csevegésre, azonnali telefonos válaszokra és jegyekre, amelyek szerint az első válasz átlagosan 10 perc.

A SiteGround megdöbbentő, hogy milyen gyorsan reagálnak. Nagyon hihetetlen.

A támogatási jegyeket gyorsabban töltik ki, mint amennyit el tud mondani „szerver”, és odafigyelnek a részletekre, amelyek túlmutatnak.

Segítenek olyan kérdésekben, amelyekre nincs szükségük, és eljutnak annyira, hogy javítják a WordPress kérdéseit. Azta.

Sebesség

A SiteGround szilárdtestalapú meghajtókat kínál minden tárhely-tervhez, és fokozott teljesítményt nyújt az NGINX, HTTP / 2, PHP7 és ingyenes CDN használatával..

Van egy SiteGround SuperCacher plugin, amely többszörös gyorsítótárazási és sebességi szinteket tartalmaz. Kiválaszthatja, hogy milyen végrehajtási szintet szeretne, hogy ez a csecsemő a lehető leggyorsabban megtisztuljon.

Érték

Noha az árak kissé magasabbak lehetnek, mint más házigazdák, a SiteGround számos lehetősége a fejlesztők és minden képességű felhasználók számára magas szintű értéket képvisel.

Összességében hihetetlen a SiteGround értéke. Fej-fejre megy a Bluehost segítségével, és könnyedén leveszi!

Jellemzők

A különféle alkalmazások és szolgáltatások tárhelyét kínáló Joomla, WordPress és Magento témákat, valamint oktatóanyagokat kínál mindegyikhez. Ingyenes napi biztonsági másolatot tartalmaznak.

Leállás / Uptime: A SiteGround valós idejű állapotot kínál, amely lehetővé teszi a webhely valósidejű állapotának tesztelését. Kínálnak 99,9965 százalékos éves rendelkezésre állási arányt és 99,99999 százalékos havi üzemidőt kínálnak. Az adatközpontok Chicagóban, Londonban, Amszterdamban és Szingapúrban vannak. A szoftverük minimalizálja az állásidőt az automatikus valós idejű észlelés és az automatikus azonnali reakció biztosítása révén. Azonnal megoldják a szerver teljesítményének több mint 90 százalékát, és nincs szükség emberi beavatkozásra.

SiteGround vs A2 tárhely: Sebesség-összehasonlítás

Összehasonlítottuk a SiteGround és az A2 Hosting szolgáltatást két olyan webhelyen, amelyek közel azonos tartalommal rendelkeznek, hasonló témákból, mind a StudioPress, mind hasonló tartalommal és szöveggel. Ezek voltak az eredmények:

siteground vs a2 tárhelysebesség-teszt döntő

siteground vs a2 tárhelysebesség-teszt döntő SiteGround vs A2 tárhelysebesség-teszt

A bal oldalon található a SiteGround, összesen 94%, a jobb oldalon pedig az A2 Hosting, a teljes pontszám 97%..

Vegye figyelembe, hogy ez az összes gazdagép által bekapcsolt gyorsítótár-bővítményekkel történik. A SiteGround-hez az SG SuperCacherét szinte mindig bekapcsolt gyorsítótár-szinttel használtuk, az A2 Hostinggal pedig Turbo tervükkel mentünk, akár 20-szor gyorsabban.

Gyakorlati szinten ezek nagyszerű eredmények, és valóban azt mutatja, hogy ezek mind csillagok. A sebességek annyira közel állnak, hogy nem feltétlenül választanék egymás fölött tisztán a minimális sebességkülönbség alapján.

SiteGround vs A2 tárhely: mi a legjobb neked?

Mind az A2 tárhely, mind a SiteGround egyedi funkciókat kínál, amelyek bármilyen méretű vállalkozást befogadhatnak. Mindkettő inkább a fejlesztők vagy a webhelyek fejlesztésében tapasztalt személyek felé irányul, de alapos ügyfél-támogatást és segítséget nyújt oktatóanyagok és hibaelhárítás révén minden erősségű és képességű felhasználó számára..

Míg az árnak nem szabad meghatároznia, A2 tárhely a kisvállalkozások, az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalatok és az egyének felé irányul. Az alacsony áron kínált szolgáltatások széles választéka ezt szilárd és megbízható megoldássá teszi. 30 különböző testreszabott hosting csomagot kínálnak, beleértve a CMS, CRM, ütemezés, aukció, oktatás, e-kereskedelem és webfejlesztés lehetőségeit.. Itt kaphat A2-engedményt.

SiteGround minőségi lehetőség azoknak a fejlesztőknek, akik nagyobb rugalmasságot és testreszabási lehetőségeket akarnak, azoknak a marketingszakembereknek, akik folyamatos üzemidőben és kevés állásidőben számolnak, valamint azoknak a viszonteladóknak, akik megbízható termékeket keresnek, elfogadható áron kínálni. Fejlett technikai lehetőségeikkel és gyors ügyfélszolgálattal tartják fenn webhelyeidet. 60% -ot igényelhet a SiteGround-ről itt.

Az A2 tárhely áttekintése

Az alábbiakban összefoglaljuk a teljes A2 tárhely áttekintést.

A2 tárhely szerkesztői áttekintése 4.6 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (2 szavazatok) Előnyök

 1. Hihetetlen ügyfélszolgálat
 2. A leggyorsabb sebesség a piacon
 3. Felhasználóbarátság
 4. Nagyszerű tulajdonságok az ár számára
 5. Helyi Heros

Hátrányok

 1. Nem a legerősebb Uptime
 2. Nem a alku vadászok számára
 3. Az ügyfélszolgálatnak napjain kívül van

Az ÖsszegzésA2 webtárhely olyan gyors és megbízható, hogy valóban túlmúlják versenytársaikat ebben a tekintetben. Ezenkívül modern érzésükkel egy frissítő tárhely-élményt nyújtanak. Ha olyan fejlesztési eszközöket szeretne, amelyek valóban megértik a munkafolyamatot, és olyan ügyfélszolgálati munkatársakat, akik valóban találkozhatnak veled, ahol tartózkodnak, akkor az A2 csak a házigazda lehet Önnek. Megemlítettük, hogy nagyon-nagyon gyorsak? Support5Speed5Features5Value4Transparency4

SiteGround Review Összefoglaló

Az alábbiakban összefoglaljuk a teljes SiteGround áttekintést.

A siteGround szerkesztői áttekintése 4.8 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (254 szavazatok) Az ár megtekintése Előnyök

 1. Bámulatosan gyors támogatás
 2. Nagyszerű árak
 3. Rengeteg funkció
 4. A SiteGround WordPress kompatibilitása

Hátrányok

 1. Rejtett korlátozások
 2. Csak éves árképzés
 3. Hackelés / biztonsági korlátozások

A SummarySiteGround az egyik legfontosabb ajánlott gazdagép a marketingszakemberek, fejlesztők és webhelytulajdonosok számára, akik jó ár-érték arányt keresnek. A SiteGround árazás tartalmazza azokat az ingyenes eszközöket, amelyekre az átlagos webhelytulajdonosnak szüksége lehet. Támogatási csoportot kap, amely elsősorban Bulgáriában található, de ez nem jelent problémát a legtöbb angol nyelvű világpolgár számára. Támogató személyzetük a környéken a leggyorsabb, bármely órában 5-15 percen belül válaszol. A SiteGround WordPress tárhelyi szolgáltatásai olyan átmeneti és WordPress git szolgáltatások, amelyeket sok olcsó házigazda nem kínál. Support5Speed4.5Features5Value5Transparency4.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map