A2 vs GoDaddy.com tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Ha két nagy nevű, régóta működő host céget hasonlít össze, nehéz lehet megtalálni az egyes társaságok egyedi vonásait és jellemzőit. Amikor mindkét vállalat sokféle csomagot kínál, hasonló rendelkezésre állási garanciák és testreszabható lehetőségek teszik a döntést még nagyobb kihívást jelentővé.


Miután megértette, hogy üzleti vállalkozása igényli a webhelyet, sokkal könnyebben dönthet az ideális webhelyről. A vállalat funkcióinak, a sebesség, az üzemidő és az állásidő összehasonlítása és az opció költségvetésbe történő beillesztése segít a lehető legjobb döntés meghozatalában..

A2 tárhely

Az A2 hosting 2003 óta folyamatosan a legmagasabb színvonalú választás a tárhely minőségére vonatkozóan. Több forrás korlátlan lemezterületét és korlátlan sávszélességét magasra értékelt szolgáltatásnak tekinti.

 • Árképzés: Az A2 Hosting több tárhely lehetőséget kínál.
  • Közös tárhely: A csomagok általában 7,99 USD-tól kezdődnek, de az A2 Hosting kuponkódot kínál, amelynek ára havonta 3,92 dollárra csökken..
  • VPS tárhely: A belépő szintű csomag havonta 5 dollárral kezdődik.
  • Viszonteladói tárhely: 19,99 USD-tól kezdve bármilyen szelvény előtt, de a rendelkezésre álló kódok általában az árat havi 13,19 USD-ra csökkenti..
  • Dedikált tárhely: Az előre diszkontált, 119,99 USD havi ár 99,59 USD-ra esik vissza a kupon bevezetését követően..
 • Ügyfélszolgálat: Az A2 24 órás ügyfélszolgálatot kínál telefonhívások, szerverjegyek vagy élő csevegések útján, az ügyfelek dicsérik szolgáltatásaikat.
 • Sebesség: A SwiftServer nagy teljesítményű platform lehetővé teszi az A2 számára, hogy Turbo csomagokat kínáljon, amelyek akár 20-szor gyorsabban töltik be az oldalakat. Az A2 Hosting szilárdtestalapú meghajtókat kínál minden ügyfélfiókban.
 • Érték: A vállalat SSD, cPanel hozzáférést biztosít minden megosztott tárhely-ügyfél számára, és testreszabható lehetőségek széles választékát kínálja az ügyfelek tárolására és viszonteladására..
 • Jellemzők: Magas szintű biztonságot nyújtanak antivírusvédelemmel, automatikus szerver-alapú biztonsági mentéssel, a cPanel-vel együtt, és számos választási lehetőséget kínálnak szoftverre, platform-integrációra és még sok minden másra, az üzleti élethez.
 • Leállás / Uptime: Az A2 Hosting az ügyfelek számára 99,9 százalékos üzemidőt ígér, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy adatközpontjukat választhassák a Michigan, Amszterdam és Szingapúr magántulajdonban lévő helyszíneiből..

Hajrá apu

A világ több mint 14 millió ügyfelével a GoDaddy közel 20 éve nyújt magas színvonalú ügyfélszolgálatot. Különböző országokban rendkívül kedvező árakkal és 99,9 százalékos üzemidővel a GoDaddy nagyon népszerű választás számos különböző ügyfél számára.

 • Árképzés: A GoDaddy árai nagyon alacsonyak, és gyakran értékesít és akciós. Különböző szintűek lehetnek a fogadási lehetőségeik számára.
  • Közös tárhely: Linux és Windows tárhely-terveket kínálnak, amelyek 3,99 USD-tól kezdődnek; A tervek általában havonta 7,99 USD-tól kezdődnek.
  • Felhő-tárhely: Az első hónap ingyenes, majd egy 20 GB-os terv felső határa 5 dollár havonta; a legmagasabb tervvel 80 GB-ot kapsz havonta legfeljebb 80 dollárért.
  • Viszonteladói tárhely: Két viszonteladói programot kínálnak: alapterv akár 25 ügyfél számára, amely havonta 8,99 dollárra kezdődik, és egy profi viszonteladói program, amely korlátlan vásárlókat támogat, havonta 14,99 dollárban..
  • Dedikált tárhely: A dedikált IP tervek havonta 5,99 USD-t tesznek ki.
  • Virtuális magánszerverek: A Linux tervei havi 24,99 USD-tól kezdődnek, havi 29,99 USD-tól; A Windows tervei havi 34,99 dollártól indulnak, általában 39,99 dollártól.
 • Ügyfélszolgálat: A GoDaddy 24 órás telefonos támogatást kínál számos hely és nyelv számára. Azonnal csevegnek és egy részletes adatbázissal is rendelkeznek, ahol információkat kereshetnek. Aktív ügyfélfórumok és blogok vannak a további segítségért.
 • Sebesség: a GoDaddy nem a leggyorsabb házigazda a piacon, de szilárd teljesítményt nyújtanak.
 • Érték: A GoDaddy sok éves tapasztalattal rendelkezik. Áraik rendkívül alacsonyak, és minőségi ügyfélszolgálatot és erős szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfelek számára szerte a világon. Egyes csomagok reklámot vagy stock-fotókat is kínálhatnak.
 • Jellemzők: A webhely-építés támogatása és a domain aukciókkal kapcsolatos szakértelmük mellett hostolt e-maileket, webhelyeket, logókat és e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelytervezéseket kínálnak, valamint csináld magad saját útmutatók, biztonsági és egyéb tárhely és szerver opciókat az alábbiak szerint: a Pro programjuk.
 • Leállás / Uptime: A GoDaddy nem tesz közzé sokat a leállási és üzemidő-arányról, ám garantálja a 99,99 százalékos üzemidőt, az ipari szabványoknak való megfelelés mellett. Adatközpontokkal és helyszíneikkel rendelkeznek a világ minden tájáról, és szilárd történelmükkel rendelkeznek, állandóan jó szolgáltatást nyújtva.

Mi a legjobb neked?

Miközben mindkettő kisvállalatok felé irányított hosting cég, vannak nagy különbségek az A2 és a GoDaddy között. Mindkettő egyedi tulajdonságokkal és különlegességekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számukra a nagy- és kisvállalkozások számára szolgáltatás nyújtását, valamint olyan programokkal rendelkeznek, amelyek minden erősségű és képességű felhasználót befogadnak..

A GoDaddy jó belépési szintű lehetőség azok számára, akik korlátozott költségvetéssel vagy kevés tapasztalattal rendelkeznek. Rendelkeznek viszonteladók, leányvállalatok és nonprofit szervezetek programjaival. Több mint 65 millió domaint tárolnak, transzfereket, új kiterjesztéseket, személyes domaineket és tömeges keresési szolgáltatásokat nyújtanak. A csináld magad weboldal készítőt úgy tervezték, hogy elősegítse egy új felhasználó számára, hogy rövid idő alatt felálljon és működjön.

Az A2 jobban megfelel azoknak a középvállalkozásoknak, amelyek tapasztalt személyzettel és bizonyos ismeretekkel rendelkeznek a webdizájn és a hostolási igények iránt. Több mint 30 testreszabott hosting csomag és az ár szempontjából sokféle szolgáltatás teszi az A2-t megbízható és megbízható lehetőséggé.

További tárhely-lehetőségek felfedezéséhez olvassa el az A2 tárhely és a webhely feljegyzését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map