Amazon Web Services (AWS) és a SiteGround Hosting összehasonlítás 2020

A SiteGround és az AWS összehasonlítása nagyon furcsa.


Komolyan, ez két teljesen különféle típusú szolgáltatás.

Az AWS azoknak a tapasztalt fejlesztőknek szól, akik tudják, hogyan kell beállítani és működtetni a műszaki tárhelyet. A SiteGround szuper felhasználóbarát és kis- és középvállalkozások számára készült.

Tehát vágáshoz. Fejlesztő? Választ AWS.

Vállalkozó vagy marketingszakértő? Válassza a SiteGround lehetőséget.

Összehasonlítunk egy kevésbé ismert opciót és egy fogadó erőművet, amelyek mindegyike fantasztikus értékeléseket kapott és sok elégedett ügyfél igényeit kielégítette..

Amazon Web Services (AWS)

Az Amazon.com, az online kiskereskedelmi értékesítés és szórakoztatás erőműve által üzemeltetett Amazon Web Services részlegként 2006-ban kezdte meg működését informatikai infrastruktúra-szolgáltatásokkal. Hívjuk azt a felhőalapú számítástechnikát. Azáltal, hogy el tudják hagyni a helyszíni kiszolgálókat, sok vállalat úgy találta, hogy rugalmasságának és eredményorientált teljesítményének köszönhetően inkább a felhőalapú számítástechnikát részesítik előnyben..

 • Árképzés: Fiók létrehozása az Amazon Web Services szolgáltatással ingyenes, és a regisztráció dátumától számított 12 hónapon keresztül ingyenes szintű fizetést kínál a felhasználók számára. Egyéb ingyenes szolgáltatásokat is nyújtanak, amelyek az év után is folytatódnak. Ezt követően több mint 50 felhőalapú szolgáltatás fizetési (pay-as-you-go) árajánlatot kínálnak. Az első 12 hónapban a felhasználók a következőket kapják:
  • Amazon EC2: Átméretezhető számítási kapacitás, amely magában foglalja a havi 750 óra Linux, RHEL vagy SLES t2.micro példány használatát, vagy havonta 750 órát a Windows t2.micro példány használatát..
  • Amazon S3: Skálázható, alacsony késleltetésű adattárolási infrastruktúra, amely 5 GB tárhelyet, 20 000 lekérési kérelmet és 2000 beküldési kérelmet tartalmaz.
  • Amazon RDS: A Relációs Adatbázis-szolgáltatás öt különféle adatbázist kínál, és 750 órás Amazon RDS Single-AZ db.t2.micro példány felhasználást, 20 GB-os biztonsági másolatot és 10 000 000 I / O-ot tartalmaz..
  • AWS IoT: Ez lehetővé teszi havonta 250 000 közzétett vagy kézbesített üzenetet.
  • Amazon EC2 konténer-nyilvántartás: 500 MB tárhely havonta.
 • Ügyfélszolgálat: Az Amazon Web Services négy szintű szolgáltatást kínál, a 24/7/365 alapvető támogatással az összes fiókban. Ezek a támogatási szolgáltatások magukban foglalják a technikai támogatást, a termékekkel gyakran feltett kérdéseket, az önsegítő központokat és a támogatási űrlapot. A díjak emelése érdekében az Amazon Web Services fejlesztőt is kínál, üzleti és vállalati támogatási osztályok.
 • Sebesség: A sebességek nem állnak rendelkezésre, és régiónként nagymértékben változhatnak.
 • Érték: Sok Amazon Web Services felhasználó értékeli, hogy a program lehetővé teszi számukra, hogy fizetjenek az általuk igénybe vett szolgáltatásokért. A díjak gigabájtonként és az adattároló vödörbe történő be- és kimenetenként kerülnek felszámításra.
 • Jellemzők: Sok felhasználó elégedett az Amazon Web Services által nyújtott extrákkal, beleértve a törlési kérelmeket, a Glacier adatok helyreállítását, az ingyenes bejövő adatátvitelt, valamint az Amazon EC2-hez való kimenetét Észak-Virginiában. Mindenki ingyenesen kapja az első 1 GB kimenő átutalást.
 • Leállás / Uptime: Az Amazon Web Services minden nap közzéteszi up-to-the-minute a szolgáltatások rendelkezésre állása a régiójában. Ezenkívül bemutatják az elmúlt évben bekövetkezett szolgáltatási megszakításokat is.
 • Az összes hostolási lehetőség felfedezéséhez nézze meg az AWS és GoDaddy bejegyzésünket.

SiteGround tárhely

A Bulgáriában elindított SiteGround több mint 12 éve nyújt otthont nemcsak azért, hogy megfizethető csomagokat készítsen, amelyek széles körű igényeket kielégítsenek, hanem egy csapatot alakítson ki kézműves filozófiával, ami azt jelenti, hogy saját magas színvonalú megoldásokat hoznak létre. Hozzáadott értéket képviselnek az alkalmazottak és az ügyfelek számára egyaránt, szórakoztató, kreatív környezetet biztosítva az alkalmazottaknak, 10 GB lemezterületet, korlátlan sávszélességet, nagy sebességet és díjnyertes szolgáltatást biztosítva

 • Árképzés: A SiteGround tervei valamivel magasabbak lehetnek, mint a többi webhelygazda, de a legtöbb ügyfél a részletekkel foglalkozik, amelyeket a SiteGround minden szinten tartalmaz..
  • Közös tárhely: Rendszeresen 9,95 dollárra kerül, a kuponkódok alacsonyabbak, mint 3,95 dollár.
  • Cloud tárhely: 60 havonta kezdődik.
  • Viszonteladói tárhely: A hitelprogram, amely megegyezik egy év hosztolással, mindössze 42 USD-t vesz igénybe, ha legalább 11 kredit vásárol.
  • Dedikált tárhely: Az amerikai dedikált szervertervek havonta 229 dollárra indulnak.
 • Ügyfélszolgálat: Egy pillanat alatt sem áll rendelkezésre ügyfélszolgálati képviselő azonnali csevegésre, azonnali telefonos válaszokra és jegyekre, amelyek körülbelül 10 percen belül megválaszolódnak. A szerviz képviselői képesek és gyakran is elhárítják a műszaki problémákat, haladéktalanul teljesítik az ügyfelek igényeit, és túllépik a várakozásokat.
 • Sebesség: Az összes hostolási terv magában foglalja a szilárdtestalapú meghajtókat, valamint a megnövelt teljesítményt az NGINX, HTTP / 2, PHP7 és ingyenes CDN használatával. A SiteGround legalább 800 WAF szabályt írt a nulla napos biztonsági rések kiküszöbölésére, és javítja a sebességet a WordPress és a Joomla webhelyek gyorsítótárazásával..
 • Érték: Olyan sok részlet és szolgáltatás van, valamint magas szintű ügyfélszolgálat, hogy a SiteGround több, mint a havi csomagok valamivel magasabb költségei..
 • Jellemzők: A SiteGround témákat és oktatóanyagokat kínál a WordPress, a Magento és a Joomla webhelyekhez, valamint ingyenes napi biztonsági másolatot kínál. Függetlenül attól, hogy melyik webhely témát választja, a SiteGround továbbfejlesztett, felhasználóba integrált cPanelt kínál további funkciókkal, támogatott webhely-készítéshez és migrációhoz, és gondtalan beállításokkal.
 • Leállás / Uptime: A vállalat 99,9965 százalékos éves rendelkezésre állási és 99,999 százalékos havi üzemidővel büszkélkedhet. A SiteGround sebességteszttel is rendelkezik, amely lehetővé teszi webhelyének valósidejű betöltési sebességének ellenőrzését. A világ minden tájáról érkező felhasználók választhatnak adatközpontok közül Amszterdamban, Chicagóban, Londonban és Szingapúrban. A kiszolgáló teljesítményével kapcsolatos problémák több mint 90 százaléka azonnal megoldódik – mondja a SiteGround, szoftverfejlesztéseiknek köszönhetően, amelyek automatikus valós idejű észlelést és egy automatizált azonnali reakciót kínálnak, amely általában nem igényel emberi interakciót.

Itt megtekintheti az összes webhelytérkép-beállítást

Mi a legjobb neked?

Az Amazon Web Services és a SiteGround összehasonlítása valóban olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása. Az Amazon Web Services lényege egy olcsó, felhőtárolási lehetőség, amely segít a felhasználóknak az adatok kezelésében. A tárhelyszolgáltatás segít Önnek a költségek csökkentésében, mivel csak azért fizet, amire szüksége van, de nagyon fontos, hogy megismerje és megértse a webfejlesztés minden szempontját. Nagyon nagyszerű azoknak a web- és alkalmazásfejlesztőknek, akik tudják, mit csinálnak, de más területeken, amelyek inkább a sablonokkal és témákkal szeretnének dolgozni, kihívást jelenthet. A SiteGround egy hagyományosabb webtárhely-szolgáltató, így jobb választást jelent e-kereskedelmi vállalkozások, marketingszakemberek és kisvállalkozások tulajdonosai számára, akik rendszeresen nem foglalkoznak webfejlesztéssel. A vállalat egyben jó választás azoknak a fejlesztőknek, akik értékelik a rugalmasságot és a testreszabási lehetőségeket. A hasonló tárhelyszolgáltatók közötti összehasonlításért webhelyen nézze meg a Webhelytérkép és a GoDaddy bejegyzésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map