Amazon Web Services (AWS) tárhely vs BlueHost összehasonlítás, 2020. május

Amazon Web Services (AWS) tárhely vs BlueHost összehasonlítás, 2020. május

Amazon Web Services (AWS) tárhely vs BlueHost összehasonlítás, 2020. május

Döntés a Bluehost és a Amazon Web Services (AWS) tárhely?


Ha igen, akkor ritka fajta vagy.

Ennek oka az, hogy ez két teljesen eltérő megközelítés a web hostingban. A Bluehost egy tradicionálisabb, olcsóbb gazdagép, amelynek alapvető funkciói és standard ControlPanel felülete vannak, amelyekhez esetleg megszokta. Az AWS fejlesztők számára készült, saját interfészekkel és eltérő árazási modellvel.

Ennek ellenére néhány kulcsfontosságú pontot kell figyelembe venni, amikor a két házigazda között választanak. Merüljünk bele.

Ha még nem ismeri a webtárhely szolgáltatást, vagy időnként először váltja a tárhely szolgáltatót, a feladat ijesztő lehet. A webtárhely-szolgáltatás kiválasztása nehéz döntés. Számos tényező játszik szerepet a döntéshozatali folyamatban. Gondoljon olyan dolgokra, mint az árstruktúra, a szolgáltatás leállása és az elérhető szolgáltatások, amelyeket a tárhelyszolgáltatás nyújt Önnek.

Az ügyfélszolgálat szintén jelentős tényező. Azt szeretné, hogy a technikai támogatás azonnal rendelkezésre álljon, ha valami rosszul fordul, akár a nap legforgalmasabb idején, akár az éjszaka közepén. Megbontjuk mind az Amazon Web Services (AWS) tárhelyet, mind a BlueHost cégeket, hogy meghatározzuk, melyik nyújt jobb választást az Ön webtárhely-igényeihez.

Gyorsan félre: szeretne egy tökéletes hibrid AWS-árat a Bluehost támogatással? Nézze meg a Cloudways szolgáltatást – egy hibrid tárhelymegoldást a méretarány, az árak és az ügyfélszolgálat szempontjából.

AWS vs BlueHost összehasonlító rács

wdt_IDFeatureAmazon Web ServicesBlueHost
1Leállást / üzemidő99,95%99,9%
2VevőszolgálatNagyszerű szolgáltatás24/7 élő chat
3A tárolás megkezdéseVáltakozik50 GB
4Kezdő ár$ 0.08 / óra3,95 dollár / hónap

Ellenőrizze a Bluehost árazását

AWS vs Bluehost A Támogatás B Sebesség C Jellemzők D Érték E TransparencyAWS Review 4 Reviewer 3.1 8 szavazat34.54.54.53.5ABCDEBluehost Review 3.6 Reviewer 3.5 18 szavazat3.52.544.53.5ABCDE

Az AWS és a Bluehost legfontosabb tulajdonságainak összehasonlítása

Olyan sok funkció összehasonlítható, amikor a gazdagépeket nézzük. Ez nem is vicces. Olyan sok zsargon van, amely miatt a fejed forogni fog! Mivel webhelyünk célja az, hogy az átlagos marketingszakember vagy vállalkozó számára – a tapasztalt fejlesztő helyett – a hosting szolgáltatókat bontja szét, szeretnénk összpontosítani az Ön számára legfontosabb szempontokra.

Az AWS annyira sok hostolási lehetőséget kínál, hogy lehetetlen összehasonlítani az összes terméket ebben a felülvizsgálatban. Az AWS-re összpontosítunk, az EC2 és S3 tárhely-kínálatukkal, valamint az Amazon Lightsail termékkel, amely a kisvállalkozások / nem műszaki piacra koncentrál.

Ha összehasonlítanád az AWS-t és a Bluehost-ot?

Itt van a helyzet – ha összehasonlítja ezt a két társaságot, akkor érdemes átgondolni, mi a célja. Ezek valóban két különféle vadállat.

Az AWS-hez kell mennie, ha van egy fejlesztői csoport vagy ügynökség, amely segít a tárhely beállításában. Az AWS nagy méretezhetőséget, árazást és opciókat kínál, de a termék nem az átlagos felhasználó számára készült. Ezért figyelmeztetni szeretnék arra, hogy most fontolja meg, van-e fejlesztési erőforrása az AWS kezeléséhez, vagy saját technikai képességei vannak-e. Ennek ellenére van egy meglehetősen új Amazon Lightsail termék, amely sokkal barátságosabb a kezdő számára, ám ez még mindig kissé testreszabott valaki számára, aki valamilyen alapvető fejlesztési vagy műszaki ismerettel rendelkezik..

Ha nem vagy szuper technikailag orientált, és csak jó hostra vágyik, nagy támogatással, azt javaslom, hogy hasonlítson össze először néhány másik hostot. Először: ha elképesztő támogatást keres, és havonta kb. 15 dollárt költene, akkor azt javasolom, hogy hasonlítsuk össze a Bluehost vs SiteGround szolgáltatásokat. Ha szilárd gazdagépet keres nagyszerű véleményekkel, nézd meg a Bluehost vs A2 tárhelyet. Ha egy hónap alatt 30-100 dollárt költene arra, amit egyesek a legjobb WordPress-tárhelynek tartanak, nézd meg a Bluehost vs WP Engine áttekintést.

Jól van – csak azt kellett adnom ennek a kontextusnak, mert tényleg nagy különbség van az AWS és a SiteGround között, tehát meg kell szereznie a kontextust.

Leállás / Uptime összehasonlítás

A leállási / üzemidő-jelentések összehasonlításakor az egyik gazdagép biztosítja, a másik nem – ez adja a minőség minőségét..

Az AWS biztosítja szolgáltatás egészségügyi műszerfal hogy a nyilvánosság bármikor megtekinthesse. A Bluehost nem nyújt ehhez hasonlót.

A Bluehost nem állítja, hogy forgalmi oldalain feltünteti az ideje százalékos arányát, bár általánosságban kiváló minőséget ígér. Csak annyit állítanak le, hogy tényleges százalékban biztosítsák szolgáltatásaikat. A jelenlegi ügyfelek állítják, hogy szolgáltatásaik az idő 99,9 százalékát teszik ki. Arra is lehetőséged van, hogy SSL és SSH titkosítást adjon a webhelyéhez, amely növeli a biztonságot és elősegíti az erősebb kapcsolat létrehozását. A vállalat egy UPS tápfeszültség-mentési rendszert és egy erős szerverkombinációt alkalmaz, hogy segítse a szolgáltatás lehető leghatékonyabb működését.

Az Amazon Web Services (AWS) tárhely valószínűleg az igazi iparágvezető a kiszolgálók által rendelkezésre bocsátott rendelkezésre állás százalékos aránya tekintetében. A vállalat ugyanazt a szerverhálózatot használja, mint az online kiskereskedelmi üzlet, tehát mindig a vállalat technológiába fektet be az Amazon.com fejlesztése érdekében, elméletben ugyanaz a technológia az AWS-kiszolgálókig terjed, amelyeket Ön az üzleti vállalkozás megvásárolhat. A vállalat teljes helyszíni redundációt és automatikus biztonsági mentési rendszereket is biztosít, amelyek biztosítják a szervereik folyamatos működését. A szolgáltatás elérhetőségének segítése érdekében adatközpontokat kínálnak a világ minden tájáról, beleértve São Paulót, Szingapúrot, Tokiót és Kaliforniát. Az Amazon Lightsail 99,95% -os működési időt ígér a szolgáltatási szintű megállapodásban (SLA).

Jellemzők összehasonlítása

A Bluehost rengeteg funkciót kínál ügyfelei számára. Szinte minden olyan eszközt élvezni fog, amelyet elképzelhet, hogy javítsa web hosting szolgáltatását. A társaság teljes mértékben támogatja a különféle kódolási típusokat, beleértve a PHP, a Perl 5, a Javascript és a Flash alkalmazást. Korlátlan mennyiségű lemezterületet és e-mail fiókot fog élvezni, amelyek rendelkezésre állnak, ahogy Önnek látja. Korlátlan számú különféle domain nevet is kezelhet, amely tökéletes, ha vállalkozása gyorsan bővül.

Az Amazon Web Services (AWS) tárolása ütemezett biztonsági mentéseket és virtuális felhőalapú tárolást nyújt, amelyek akkor hasznosak, ha valami rosszul fordul elő, és információkat kell gyűjtenie, amikor a webhely megfelelően működött. Tárhelyszolgáltatásuk teljes mértékben támogatja a különféle platformokat, köztük a Joomla, a Ruby, a WordPress és a Magento szolgáltatásokat. Használhatja a Windows és a Linx hostolási lehetőségeit is, ha úgy akarja.

Ügyfélszolgálat összehasonlítása

A Bluehost javításra szorul az ügyfélszolgálat területén. Weboldaluk szerint az ügyfélszolgálat 24/7 élő csevegés, e-mail jegy és telefonhívás révén könnyen elérhető. Videókönyvtár is rendelkezésre áll, amely segítséget nyújt a közös műszaki támogatási kérdésekben. Az ügyfélszolgálati támogatás hiánya azonban a panasz mind a korábbi, mind a jelenlegi ügyfelekkel egyaránt. Jelentések vannak a hosszú várakozási időkről és a következetlen támogatási minőségről. A legjobb dolog az, ha először beszélgetést kezdenek az egyik eladóval, hogy elősegítsék a minőség meghatározását.

Az ügyfélszolgálat kissé zavaros az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatással. Külső részükben nem nyújtanak sok ügyfélszolgálati minőségi igényt, hanem felszólítják, hogy jelentkezzen be a konzolba az induláshoz. Megvitatják továbbá az ügyfél-támogatási terv kiválasztását, amely nem megnyugtató. Mivel az AWS a fejlesztõi piacot célozza meg, ügyfélszolgálatot kell testre szabniuk, hogy megfeleljen sok terméküknek. Röviden: az ügyfélszolgálat minősége bizonytalan.

Árösszehasonlítás

A Bluehostnak van néhány nagyon olcsó indulási terve, hogy az ajtó felé vezesse, de az árak egy idő után emelkednek, míg az AWS következetesebb árazással rendelkezik, ami szintén olcsó.

A Bluehost árstruktúrája a szokásos többszintű terveivel épül fel, ösztönözve a középtáv választását. A megosztott tárhely-tervek havonta 3,95 USD-tól indulnak (kedvezménnyel), és egy webhelyet kínálnak, amelyen 50 GB szabad hely. Öt e-mail fiókot kap, amelyek mindegyike 100 MB tárhelyet és szabványos teljesítménygaranciát vállal. A következő árstruktúra egy VPS-tervre vonatkozik, amely havi 29,99 dollárban kezdődik. Ezen az áron 2 CPU-mag, 30 GB SAN és 2 GB tárhely érkezik.

A Bluehost 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik:

“Ha 30 napon belül lemond, teljes visszatérítést kap csak az Ön hosting szolgáltatásán keresztül. A pénz-visszafizetési garancia nem vonatkozik a legtöbb kiegészítő termékre, például a domainekre, tekintettel költségeik egyedi jellegére. ”

Ez hasznos azok számára, akik végül pénzvesztés nélkül akarják kipróbálni a minőséget.

Az Amazon Web Services (AWS) tárhelyéhez tartozik néhány különféle tárhelytermék, tehát az árak nagymértékben eltérnek az igényektől. Az üzleti tulajdonosok számára a legegyszerűbb terv a Lightsail opció, amely 5 dollár havonta kezdődik. Ez leegyszerűsíti az árképzést néhány olyan termékhez képest, amelyek perc vagy óra után számítanak fel. Ha váltani vagy frissíteni kell a szolgáltatásokat, szinte minden elképzelhető funkciót kínálnak a nap alatt. A Lightsail a egy hónapos ingyenes próbaverzió is.

Végleges AWS vs Bluehost ajánlás

Az Amazon Web Services (AWS) tárhely és a Bluehost összehasonlításakor ez olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása..

A Bluehost az első alkalommal működő bloggereknek és vállalkozóknak szól, akik egyszerű módon szeretnének weboldalt felállítani. Az AWS bonyolult és zavaró lehetőségeket kínál a kezdők számára, bár a Lightsail kínálatuk jó egyszerű módszer a kezdésre.

Ha választania kellett a kettő között, és olcsó és egyszerű tárhelyet akart, a Bluehost az az út. Annak ellenére, hogy erõsen javasoljuk, hogy nézzen meg más, magasabb besorolású belépõ szintû házigazdákat, például a Siteground vagy az A2 Hosting.

Az AWS olcsó, gyors és rendkívül rugalmas, és elsõ alkalommal ajánlott, ha technikailag hozzáértõek. Ha nem megfélemlített egy új rendszer megtanulása révén, és általában a Google segítségével megkerülheti a problémákat, akkor az AWS technikai újításai vonzóak és erős, hosszú távú megoldást találhatnak. Ha csak éppen kezdi, akkor kezdje el Amazon Lightsail.

Egy másik lehetőség? Nézze meg a Cloudways szolgáltatást. Az AWS vagy a Google Cloud platformon alapuló menedzselt webtárhelyeket kínálnak. Az ár és a támogatás tökéletes hibridje. A Cloudways teljes áttekintése minden részletet belemerül.

A Bluehost áttekintése

Az alábbiakban összefoglaljuk a teljes Bluehost áttekintést.

A Bluehost áttekintése 3.6 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (18 szavazatok) Előnyök

 • Néhány a legolcsóbb árak
 • Rengeteg funkció
 • Jó kezdőknek
 • Kiváló biztonsági szolgáltatások a költségvetés-tároláshoz

Hátrányok

 • A sebesség problémát jelenthet
 • Az üzemidő nem garantált
 • Néhány támogatási probléma

ÖsszegzésMivel a Bluehost annyira nagy, és megosztja az erőforrásokat a testvérvállalatokkal, kínálhatnak a hosting legolcsóbb árait. Hihetetlenül alacsony áron a Bluehost tervei az alapok nagy részét lefedik, például a WordPress tárhelyét, a VPS-t, a szilárd biztonsági funkciókat és a rengeteg indító eszközöket. De a nap végén megkapja azt, amit fizet. Hiányzik a Bluehost ügyfélszolgálat, az üzemidő nehézkes, és sebességük sok kívánnivalót hagy maga után. A költségvetésből álló webmesterek, akik nem számítanak nagy forgalomra vagy támogatási jegyekre, mindent megtalálnak, amit keresnek a Bluehost árképzésével. De ha fontos a nagyobb megbízhatóság, akkor érdemes kiszedni az extra pénzt egy ügyfél-orientáltabb gazdagép számára, például a SiteGround vagy a WP Engine. Support3.5Speed2.5Features4Value4.5Transparency3.5

Az AWS áttekintése

Az alábbiakban összefoglaljuk a teljes AWS felülvizsgálatunkat.

Amazon Web Services vélemények 4 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (8 szavazatok) Előnyök

 1. Automatikusan méretezhető tárhely
 2. Felajánlat-fizetési modell kínáljon alacsony költséggel
 3. Kiváló támogatási lehetőségek
 4. Ingyenes terv az új felhasználók számára
 5. Nagy terabájt fájlok

Hátrányok

 1. A standard csomagok nem érhetők el
 2. Árak Vary hely szerint
 3. Meg kell becsülnie és kiszámítania kell felhasználását
 4. Támogatás nehezebb kapcsolatba lépni

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector