AWS tárhely vs HostGator tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Bármely nagyszerű lista tetején való elhelyezkedés nem csak történik. Ahhoz, hogy neved szerepeljen a listán, nagyon jónak kell lennie, bármit is csinál. A HostGator összeállította az idei év legnagyobb webtárhely-szolgáltatóinak listáját. A csodálatos szolgáltatás, amelyet ilyen alacsony költségek mellett nyújtanak, óriási szerepet játszik ebben a díjban. Mivel fizetési lehetőséget kínálnak Önnek a házigazda terveihez, az ügyfelek az éves terv elkötelezettsége nélkül kipróbálhatják a HostGator szolgáltatását. Nem igényelnek indulási vagy egyéb felesleges díjakat, lehetővé téve ezzel a webhely megjelenítését 10,00 dollár alatt.


A HostGator összes weboldalát erősen védik az egyedi tűzfalszabályuk. Minden host általuk védett oldal biztonságos a DDoS hacker támadásoktól. A HostGator keretét az USA Kereskedelmi Minisztériuma megfelelőnek tartotta, és az Európai Bizottság tanúsította a biztonságos kikötőt..

Számos olyan szolgáltatás és extrával rendelkezik, amelyek a HostGatoron keresztül nyújtanak szolgáltatásaikat, még értékesebbé. Minden fogadott webhelyhez korlátlan e-mail fiók tartozik. Minden felkínált tervvel lemezterületet biztosítanak. Minden terv fel van szerelve egy könnyen használható site-készítővel, amely lehetővé teszi bárki számára a weboldal megjelenésének kialakítását és fejlesztését. Reklámhiteleket adnak az ügyfeleknek, amelyeket fel lehet használni az AdWords, a Facebook, a Google és a Bing / Yahoo segítségével. Hasznos videókat és SEO tippeket nyújtanak, amelyek lehetővé teszik egy webhely felismerését a Google-ban és a Bing-ben is. A Google Feketelistára és a rosszindulatú szoftverekre szkenner is rendelkezésre áll.

Függetlenül attól, hogy egész éjjel teljesíti a legjobb munkáját, vagy felkel, és korán reggel van -, a HostGator mindig talál valaki segítséget. A barátságos ügyfélszolgálatról ismertek, akik a nap 24 órájában, a hét 7 napján nyújtanak szolgáltatást. Élő csevegésen, jegyrendszeren és telefonon keresztül is elérhetők. A HostGator több mint 650 súgó cikket és több mint 500 oktatóvideót nyújtott be.

Ha szeretné megnézni, hogy a HostGator miként illeszkedik más host szolgáltatásokhoz, nézd meg a SiteGround és a HostGator közleményt.

Az Amazon Web Services, más néven AWS, felhőalapú webszolgáltatási platform. Biztosítják az ügyfeleknek az online alkalmazások létrehozásához és fejlesztéséhez, az internetes adatok nyomon követéséhez, a kiszolgálóterület kezeléséhez és az online jelenlét fejlesztéséhez szükséges összes egyéb eszközhöz szükséges eszközöket. Az ügyfelek több lehetőséget kapnak, amelyek közül választhatnak az egyéni céljaik és annak alapján, amit egy weboldalon keresztül próbálnak elérni. Ha az ügyfélnek további szerverekre van szüksége nagy vállalati adatbázis létrehozása vagy sok alkalmazás létrehozása és feldolgozása érdekében, további tárhely áll rendelkezésre. A társaságok felgyorsíthatják az AWS-en keresztül nyújtott tartalomszolgáltatáson keresztül az elküldéshez vagy a fogadáshoz szükséges információkat. Ez növeli a bevételt és kiküszöböli a leépítési időt. Az adatfelhasználás és hatékonyságának figyelemmel kísérése az AWS szolgáltatás, amely valós idejű visszajelzést szolgáltat egy adott webhely teljesítményéről. Ez arra is ráirányítja az ügyfelet, hogy bármilyen változás elősegítse webhelyét és hatékonyságát.

Az AWS-en keresztül biztosított alapcsomag ingyenes tárhelyet kínál. Ez a csomag azonban nem tartalmazza a súgót és a elérhető támogatás az Amazon Web Service fizető ügyfeleinek. Meg kell jegyezni, hogy az alapcsomaggal kezdődő vásárlók többsége nagyon gyorsan frissül. Úgy tűnik, hogy ez folyamatos tendencia az AWS által nyújtott egyes csomagokkal. Ezek a tervek a felhasználástól függően havonta meghaladhatják a 45 dollárt. A HostGator olyan havi csomagokat kínál, mindössze 4,00 USD-ig, amelyek alapkivitelben vannak a 24/7 támogató csapatukkal. Hosszú listát kínálnak a szolgáltatás egyéb funkcióiról is.

Ennek ellenére a számok még mindig hihetetlenül kedvelik az AWS-t. A datanyze.com szerint a HostGator a 36 helyen áll, amennyiben az otthont adó webhelyek száma az Amazon Hosting Services második helyén található. A Datanyze kutatása szerint a HostGator 17 570 webhelyért felelős. Több mint 1 millió AWS-házigazda. 2016. április hónapjában az AWS több mint 38 000 webhelyet adott fel, míg a HostGator számát csak 634-rel növelte.

Személy szerint nincs tapasztalatom a két társaság egyikével sem. Véleményem alakult ki a néhány elolvastam cikk közül. Az AWS sokkal jobb számokkal rendelkezik, mint a GatorHost. Ezenkívül egy nemzetközi cég is, amely sok időt és erőfeszítést tett a márka és a hírnév érdekében. Szeretem a HostGator által nyújtott segítség és támogatás gondolatát, az ügyfelek által választott csomagotól függetlenül. Úgy gondolom, hogy valaki marketing vagy fejlesztő szakma értékelni fogja a HostGator által nyújtott támogatás összegét. Ha én lennék a kisvállalkozás tulajdonosa, hajlandó lennék időm és pénzem egy hasonló gondolkodású társaságba fektetni. Személyes tapasztalataim mindig is jobb munkakapcsolatot jelentettek a kisebb cégekkel. A nagyobb vállalatok időnként megfélemlítik, és nem mindig mutatnak ugyanolyan tiszteletet és elismerést a kisebb srácok iránt

Nézze meg az AWS és a BlueHost közleményünket annak megtekintéséhez, hogy az AWS miként tartja fenn a többi tárhelyszolgáltatást. További tárhely-lehetőségek felfedezéséhez olvassa el a DreamHost vs. IPage bejegyzésünket.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map