Az Amazon Web Services (AWS) és a GoDaddy összehasonlítása: Költség vagy kényelem? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Az Amazon Web Services (AWS) és a GoDaddy összehasonlítása: Költség vagy kényelem? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Az Amazon Web Services (AWS) és a GoDaddy összehasonlítása: Költség vagy kényelem? Tárhely – Hasonlítsa össze az árakat és a terveket – 2020. május

Az Amazon Web Services (AWS) és a GoDaddy összehasonlítása olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása.


Vagy hasonlítsa össze az űrrepülőgépet (AWS) egy kereskedelmi repülőgéppel (GoDaddy). Mindketten a világ minden tájáról eljutnak, de az egyik sokkal összetettebb, sokkal több potenciállal rendelkezik, míg a másik nagyon megközelíthető.

A GoDaddy a kezdők számára egyszerűbb, az Amazon Web Services (AWS) a fejlesztők és a haladó felhasználók számára. Mellett, megszerezheti az AWS méret és az árak összes előnyeit, de a kezelt támogatással a Cloudways használatával.

Megjegyzés: 2020-tól ez a link (GoDaddy által kezelt WordPress tárhely kupon) mindössze 1 dollárért havonta érhető el. Ez egy SIKERÜLÉS, és várhatóan nem tart sokáig.

AWS vs GoDaddy: Árképzés

Ha összehasonlítja az AWS és a GoDaddy árazást, akkor tudnunk kell, hogy az árak eltérő módon vannak-e árazva.

A GoDaddy rögzített havi költséget számol fel, havonta 1 dollár, promóciós árképzéssel.

Az AWS többféle lehetőséget kínál – mind perc, mind rögzített ár mellett Amazon LIghtsail.

Az egyik hatalmas előnye az, hogy az Amazon valójában első évben ingyenes tárhelyet kínál. Most egy nagyon korlátozott ingyenes tárhely-megoldás, de nagyszerű lehetőség az induláshoz.

AWS vs Godaddy: Jellemzők

Kezdőként próbálja meg megnézni ezeket az AWS lehetőségeket, és ne essen túlzottan bele:

aws tárolási lehetőségek

Mivel a GoDaddy tárhely egy kicsit egyszerűbb:

godaddy web hosting lehetőségek

Most a GoDaddy egy kicsit részletesebb részletekbe tartozik, mint csupán ez a három lehetőség, de azt is megmutatja, hogy összpontosítanak az átlagos anyád n pop weboldal készítőjére.

Vevőszolgálat

A GoDaddy és az AWS két különböző piacot céloz meg, és így támogatása eltérő.

A GoDaddy támogatását elsősorban telefonon keresztül nyújtja, és valóban arra koncentrál, hogy segítse a kisvállalkozásokat és a személyes weboldalak tulajdonosát.

Az AWS a vállalkozások számára készült, ezért szem előtt tartva hozzá kell adnia az AWS támogatást, a üzleti támogatás érkezik 100 dollár havonta.

Az AWS sok támogatást kínál termékeivel. A blogok, egy kapcsolatfelvétel link, vitafórumok, súgó, élő csevegések és támogatás lehetővé teszik, hogy bárki kapcsolatba léphessen egy képviselővel.

A GoDaddy online tárhelyet, terméktámogatást, támogatási jegyek benyújtását és domain átvitelét biztosítja. Az ügyfélszolgálat mindkét oldalról nagyjából egyenlő, különböző lehetőségek vannak az Ön számára. Nehéz megmondani, melyik a jobb, mert nagyon különböző típusú támogatást kínálnak. Ha azonnal kapcsolatba kell lépnie valakivel, akkor az AWS lenne a jobb választás. Ha valamilyen támogatásra van szüksége a termékekhez, a GoDaddy lenne a jobb választás.

Sebesség

Mindkettő gyors sebességet biztosít webhelye futtatásához. Az AWS sebessége gyorsabbnak tűnik, mint a GoDaddy, mivel gyorsabban tud kapcsolatba lépni egy képviselővel. Ha azt a sebességet nézi, amelyre szükség van a webhely futtatásához, a GoDaddy gyors gyorsasággal rendelkezik, hogy előkészítse és futtassa. A sebesség az igényeinek függvényében változhat, de azért fognak dolgozni, hogy utat elérjék. Egyik sem szörnyű lehetőség, tehát bármelyikével jó leszel. Ha az ingyenes előfizetést keres az AWS-hez, akkor a sebesség sokkal lassabb lesz, mint amire szüksége lenne.

Érték

Ha megengedheti magának az AWS árát, az érték jobb lenne. Mivel sokkal több helyet kap az AWS, érdemes lehet a magasabb ár. Alacsonyabb áron a GoDaddy jobb.

Lehet, hogy a GoDaddy nem biztos, hogy a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik, de minden bizonnyal könnyebb a pénztárcájában. Minden attól függ, hogy szükség van-e a célok elérésére. A GoDaddy több domaint továbbított vagy törölt, tehát könnyebben elveszítheti webhelyének domainjét. Az AWS-rel nem kell aggódnia.

Jellemzők

Az 1 TB sávszélesség, amelyet az AWS-sel kap, rengeteg sebességet biztosít. Az 1 TB lemezterület, amelyet az AWS segítségével kap, kiváló szolgáltatás az AWS használatával. A GoDaddy korlátlan sávszélességgel rendelkezik, tehát nem haladja meg a sávszélességet. A 100 GB lemezterület

ugyanakkor nem ideális sokat tárolni, ha az információ. A GoDaddy szolgáltatásba történő be- és kikapcsolások száma azt jelenti, hogy gyorsabban találhat domainnevet, mint az AWS. Ez azt jelenti, hogy gyorsabban elveszítheti GoDaddy domainjét is. Úgy tűnik, hogy több ember élvezi az AWS-t, mint a GoDaddy, ám mindkettő kiváló termékeket kínál.

üzemidő

Az AWS kiváló működési ideje, akár 100% -ot is kínál.

A GoDaddy majdnem ugyanaz, de 99,94% -kal jönnek a második helyre.

Az AWS által üzemeltetett webhelyek hosszabb ideig működnek, mint a GoDaddy, de a különbség szinte jelentéktelen. Ennek oka részben az lehet, hogy a GoDaddy közel egymillió különböző webhelyet üzemeltet egyszerre. Az AWS napi 3000-nél kevesebb házigazda. Ez az eltérés nem fogja okozni az Ön webhelyének összeomlását egyik gazdahelyen sem. Mindkettővel szinte azonos eredményeket kapsz, de az AWS jobb megoldás, ha jobb üzemidőt keres.

Következtetés

Mindenki ismeri a GoDaddy-t, ez a Wal-Mart a tárhely. Ez olcsóbb végén van (bár nem hosszú távon a legolcsóbb), csak a munkát végzi, és jó támogatást nyújt. Saját maguk csinálnak dolgokat, de a GoDaddy hozzászokott ehhez.

Az AWS ideális a tapasztalt webfejlesztőknek és a rendszergazdáknak, de nem a mindennapi vállalkozás tulajdonosának. A tökéletes hibrid ami a legjobbat nyújtja az AWS sebességét és árazását, az ügyféltámogatással kombinálva Cloudways, egy új web hosting platform, amely kihasználja az AWS tech-t a saját belső IT adminisztrátor-csapatával, hogy segítséget nyújtson a legjobb ár-érték arányhoz, valamint az ügyfélszolgálat.

Ha érdekli az AWS összehasonlítása egy másik megfizethető gazdagéppel, akkor nézd meg az Amazon AWS vs Bluehost bejegyzésünket. Vagy nézd meg a Bluehost vs GoDaddy üzenetünket is, hogy megnézhesd, hogyan állnak ezek a költségvetési házigazdák fejről fejre!

Emlékeztető: 2020-tól a GoDaddy által kezelt WordPress tárhelyet csak 1 dollárért / hónapért kaphatja meg ezzel a hivatkozással (egy speciális GoDaddy által kezelt WordPress tárhely kupon). Ez egy SIKERÜLÉS, és várhatóan nem tart sokáig.

Napló frissítése

2020. március 11 .: Áttekintés és kis módosítások
2019. szeptember 2 .:
Frissített kupon dátuma, hozzáadva a Cloudways információ.
2018. április 30 .: Kicsi frissítések az egészben, beleértve az AWS-t is, támogatva az árazást. További olvasható fejlécek.
2018. február 25 .: 
Tartalmaz egy speciális GoDaddy által kezelt WordPress tárhely kupont.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector