Bluehost vs DreamHost 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

Mind a Bluehost, mind a DreamHost ősi az internetes években. Százezrek ügyfelekkel tömeges házigazdákká váltak, de melyik a jobb? Összehasonlítottuk az árakat, a sebességet, a szolgáltatásokat és még sok minden mást, hogy segítsen dönteni.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A Bluehost az egyik legnépszerűbb hosting cég az egész világon, de ez az Ön számára megfelelő? A névfelismerés és a jobb ügyfélszolgálat révén ez szilárd választás a kezdők számára.

4.5

Bíráló

4.6

Felhasználók (12 szavazat)

VS

A DreamHost egyike azoknak a nagy, olcsó megosztott hosting cégeknek, amelyek mindörökké örökké voltak. 1996-ban alapították, vannak elégedett ügyfelek, akik legalább 20 évesek. Ha olcsó tömegpiaci tárhelyet keres, akkor a DreamHost az egyik legjobb.

3.9

Bíráló

3.8

felhasználók 

Árazás

Pontszám: 4.5

A Bluehost a legolcsóbb belépő szintű árakat kínálja, a megosztott tárhely pedig a legnépszerűbb a legalacsonyabb áron. Az árképzésből egy fél pontot levontunk, mert a legkedvezőbb ajánlat megköveteli a 3 éves időtartamot, de összességében annyira olcsó, mint amennyit kap:

SharedWordPressVPS
Eladási ár$ 2.95 / mo$ 19.95 / hó$ 18.99 / hó
Normál ár$ 7.99 / mo$ 29.99 / hó$ 29.99 / hó
LegjobbKezdőkWordPressÜzletek

Az ár megtekintése

Pontszám: 4.5

A DreamHost drágább volt, mint más megosztott házigazdák, de most ott vannak a legolcsóbbval. Egy éves megosztott tárhely-tervvel havonta mindössze 2,59 dollárral érheti el az ajtót. Ha nem akarja az elkötelezettséget, havonta csak 4,95 dollárt fizethet havonta. A legjobb rész? A kezdeti időszak után a DreamHost nem emeli fel Önnek az árát – olcsók és tisztességesek.

SharedDreamPressVPS Business
Éves ár$ 2.59 / mo$ 16.95 / hó$ 27.50 / hó
Havi ár$ 4.95 / mo$ 19.95 / hó$ 30.00 / mo
LegjobbKezdőkKöztes WordPress-oldalakNövekvő kisvállalkozások

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 4.5

Véleményünk szerint a Bluehost óriási érték. Ha mindössze 2,95 dollár / hónap (promóciós ár) kezdődik, akkor még mindig megkapja egy nagyon nagy vállalat támogatását a várt ügyfél-támogatással és a szolgáltatás minőségével. A legalacsonyabb induló árazásban szereplő, az értéket növelő legfontosabb funkciók a nem mért sávszélesség, ingyenes SSL tanúsítvány és 50 tárolt SSD.

Úgy gondoljuk, hogy a Plus megosztott tárhely jobb megoldás korlátlan mellékelt webhelyek, korlátlan tárhely és korlátlan domain. Más tervek felé haladva nagyszerű értéket fog látni a költött pénzre. Igazából nem fogsz szuperprémium szolgáltatásokat szerezni, de az érték nagyon magas lesz. 

Pontszám: 4.5

Érték szempontjából a DreamHost az egyik legjobb. Az alacsony ár, a hasznos szolgáltatásokkal és a rendkívül nagylelkű, 97 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt nyer a kisvállalkozások számára.

Ezenkívül korlátlan sávszélességet, ingyenes domainneveket, ingyenes SSL-tanúsítványokat kínálnak, és kompenzálják az üzemidőben bekövetkező csúszásokat. Valójában a rendelkezésre álló egyik legnagyobb szolgáltatási szintű megállapodást nyújtják.

A Bluehosthoz és a HostGatorhoz képest a DreamHost erős. Az egyetlen gazdagép, amely jobb értéket kínál, lehet a SiteGround.

Vevőszolgálat

Pontszám: 3.5

A Bluehost ügyfélszolgálata vegyes táska. Néhány legújabb recenzens soha nem volt probléma, mások olyan történetekkel számoltak, hogy hosszú ideig vártak és megkaptak a subpar támogatást.

A 24 órás és a telefonos, illetve az élő csevegésen keresztüli támogatás révén mindig megbánhat velük. Más, több prémium szintű támogatással ellentétben azonban nem biztos, hogy a legmagasabb színvonalú technológiát és a leggyorsabb szolgáltatást kapja meg.

További részletek

Pontszám: 3.5

Az egyik olyan terület, amelyben a DreamHost nem tökéletes, az ügyfélszolgálat. A támogatás e-mailben és élő csevegésen keresztül történik, vagy visszahívást kérhet. Hmm, egyfajta fejkaparó. Nincs a 24/7/365 támogatás, amelyet a legtöbb tárhelyszolgáltató nyújt.

Ezen túlmenően, még akkor is, ha a webhelyen leendő vásárlóként van, neked mondják, hogy jöjjön vissza munkaidőben. A valóság az, hogy a támogatási támogatás 24 órás és hét órás munkát jelent – és a DreamHost nem felel meg a szennyezésnek.

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 4.5

Az internetes jelentések megmutatják, hogy a Bluehost üzemideje meglehetősen erős (99,99–100%).

Nehéz azonban megtudni, kínálnak-e valamilyen különleges rendelkezésre állás garanciát, mint például HostGator (testvérvállalat) nem. az szerver rendelkezésre állás ideje csak homályos ígéreteket ígér, amelyek kevesebb, mint 15 perc leállást jelentenek, mielőtt rögzítik őket. 

A megosztott tárhelyük nem utal semmilyen konkrét rendelkezésre állási ígéretre. Tehát még a nagy rendelkezésre állási jelentésekkel együtt, minimális állásidővel, fél órát csinálunk velük, mivel ebben a kérdésben nincs átláthatóság.

Pontszám: 4,0

Az internetes jelentések megmutatják, hogy a DreamHost üzemideje meglehetősen erős (99,99–100%).

A legjobb rész? 100% -os üzemidő garancia. Ha valamilyen oknál fogva a webhely nem működik, akkor egy napi ingyenes tárhelyet fog jóváírni az Ön számlájára minden leállított óráért.

A jó dolog az, hogy az elmúlt évben átlagosan 99,98% -kal tettek üzemidejét – tehát ne számítsanak arra, hogy készpénzt kell fizetniük ebben a hitelben.

Sebesség

Pontszám: 3.5

A Bluehost az utóbbi években jelentős előrelépéseket tett a sebességgel. Volt rengeteg felhasználói panasz, de frissítették a hardvert, hogy ezt komolyan vegyék.

Ugyanakkor csak fel kell ugrani a következőre Twitter hogy rengeteg panasz érkezzen. Most sok a sebességgel kapcsolatos probléma az Ön webhelyének általános beállításaiból származik, nem csak a tárhelyből, tehát ügyeljen arra, hogy ezt figyelembe vegye. A Bluehost-nak rengeteg ügyfele van, tehát van néhány panasz. 

A Bluehost tiszteletreméltó említéseket tett a leggyorsabb web hosting összehasonlító bejegyzésünkben. Ellenőrizze ezt a posztot, ha a webhely legnagyobb sebességére van szüksége.

Pontszám: 4,0

A DreamHost nagyszámú jelentést tartalmaz a sebességről, és a betöltési idő szempontjából szilárdan a házigazdák 25% -ában van. Nem fókuszálnak erre mint fő jellemzőre, de nem lát sok panaszt az ügyfelek részéről.

A DreamPress-tervükön optimalizálták adatbázisukat csak a WordPress számára, és megvalósították a Memcache programot is. Tehát biztosan szem előtt tartják a sebességet. Feltétlenül beszéljen a támogatással, ha ez komoly aggodalomra ad okot.

Jellemzők

Pontszám: 3.5

A Bluehost rendelkezik az összes alapvető funkcióval, amelyre szükség van az induláshoz, és nagyon megfizethető módon kezdi meg a kezdő bloggereket. Tartalmaz egy ingyenes SSL-t a Let’s Encrypt-től, amely kötelező, valamint a nem mért sávszélességet.

Ha viszont összehasonlítunk más cégekkel, mint például a SiteGround és az A2 Hosting, a Bluehost nem rendelkezik néhány extra funkcióval, amelyek nagyon hasznosak. Az egyik panasz az a tény, hogy fizetnie kell a migrációt, ami bosszantó.

Frissítenie kell néhány drágább megosztott tervre, mint például a Choice Plus és a Pro, hogy webhelyről készítsen biztonsági másolatot – amely minden webhely szempontjából kritikus.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 4,0

A font-for-font, a DreamHost minden olcsó tárhelyszolgáltató társaság legjobb tulajdonságait kínálja. Legolcsóbb megosztott csomagjuk tartalmaz egy ingyenes domént, korlátlan sávszélességet, az előre telepített WordPress-t és egy ingyenes SSL-tanúsítványt. A DreamPress WordPress tárhely egy erőteljes érték-ajánlat a teljes funkcionalitású WordPress tárhely számára, amely bizonyos szinten versenyezhet a WP Engine és a Kinsta között..

Nem kap ingyenes áttelepülést, és hiányoznak a más házigazdák által kínált 24 órás telefonos támogatásról, így pontot kell fektetnünk nekik. Összességében – nagy házigazda, nagyszerű szolgáltatások.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map