Bluehost vs GoDaddy 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

Bluehost vs GoDaddy: két névmárka házigazda, amelyek erősen hirdetnek a nagyközönség számára. Mindkettő jó? Úgy gondoljuk, hogy mindkettő megfelelő kiindulási pont lehet kezdőknek vagy azoknak, akik a legolcsóbb tárhelyet szeretnék. Ha rengeteg domain van a GoDaddy-n, és kezdő weboldalakkal dolgozik, akkor nagyon jó ragaszkodni hozzájuk. Ha kezdő webtárhelyt keres, akkor a Bluehost ezen a területen sokkal szakosodott. Mindkét esetben javasoljuk a SiteGround alkalmazását mindkettő felett.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A Bluehost az egyik legnépszerűbb hosting cég az egész világon, de ez az Ön számára megfelelő? A névfelismerés és a jobb ügyfélszolgálat révén ez szilárd választás a kezdők számára.

4.5

Bíráló

4.6

Felhasználók (12 szavazat)

VS

A GoDaddy-nak nincs szüksége bevezetésre – valószínűleg ez a világ legismertebb gazdagép és domain név szolgáltatója. Ennek ellenére ez olyan, mint a McDonald’s hosting – olcsó, tömegpiaci, de nem kivételesen jó. Bármely más gazdagéphez képest a másik gazda általában nyeri. Ennek ellenére, ha hűséges GoDaddy domainer, érdemes ragaszkodni hozzájuk kis projektekhez és kiemelkedő telefonos támogatáshoz..

3.4

Bíráló

4.1

Felhasználók (26 szavazat)

Árazás

Pontszám: 4.5

A Bluehost a legolcsóbb belépő szintű árakat kínálja, a megosztott tárhely pedig a legnépszerűbb a legalacsonyabb áron. Az árképzésből egy fél pontot levontunk, mert a legkedvezőbb ajánlat megköveteli a 3 éves időtartamot, de összességében annyira olcsó, mint amennyit kap:

SharedWordPressVPS
Eladási ár$ 2.95 / mo$ 19.95 / hó$ 18.99 / hó
Normál ár$ 7.99 / mo$ 29.99 / hó$ 29.99 / hó
LegjobbKezdőkWordPressÜzletek

Az ár megtekintése

Pontszám: 5,0

A GoDaddy ára nagyon alacsony és kiváló kezdőknek. Mivel a promóciók gazdaságos tárhelyet kínálnak, mindössze 1 dollár havonta, a tárhely gyakorlatilag ingyenes. Az egyik dolog, amit vigyázni kell, a megújítási arányok. Miután az első időszakod lejárt, a gazdasági tárhely havonta 8,99 dollárra ugrik fel, ezért vigyázzon, ha bekapcsolod.

EconomyDeluxeUltimate
Eladási ár$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo12,99 $ / hó
Normál ár$ 8.99 / mo$ 11.99 / hó16,99 $ / hó
LegjobbKezdőkKis vállalkozásNagy forgalmú webhelyek

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 4.5

Véleményünk szerint a Bluehost óriási érték. Ha mindössze 2,95 dollár / hónap (promóciós ár) kezdődik, akkor még mindig megkapja egy nagyon nagy vállalat támogatását a várt ügyfél-támogatással és a szolgáltatás minőségével. A legalacsonyabb induló árazásban szereplő, az értéket növelő legfontosabb funkciók a nem mért sávszélesség, ingyenes SSL tanúsítvány és 50 tárolt SSD.

Úgy gondoljuk, hogy a Plus megosztott tárhely jobb megoldás korlátlan mellékelt webhelyek, korlátlan tárhely és korlátlan domain. Más tervek felé haladva nagyszerű értéket fog látni a költött pénzre. Igazából nem fogsz szuperprémium szolgáltatásokat szerezni, de az érték nagyon magas lesz. 

Pontszám: 4,0

A GoDaddy értéke nagyon jó ahhoz, amit kap. Kedvezményes árakat fizet egy tömegpiaci házigazdának. Például, amit a Economy tervvel kap (1 dollár havonta eladó), 1 webhely, nem mért sávszélesség és 100 GB tárhely, valamint egy ingyenes domain. Még akkor is, ha az ár a teljes dollárhoz viszonyítva 8,99 dollárra ugrik, ez tisztességes érték. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy menjen a Deluxe-ba, mivel korlátlan számú webhelyet és tárhelyet kap (ésszerűen).

Minden terv tartalmaz 24 órás támogatást, amely kötelező, valamint a biztonsági figyelést és a DDoS védelmet.

Két nagy probléma ezekkel a GoDaddy megosztott tárhely-tervekkel: nincs ingyenes SSL-igazolás, amely az iparági szabványossá válik, valamint 1 GB-os korlátozás az adatbázisok számára. Ha a WordPress programot futtatja, és van néhány kiváló minőségű fotója, akkor gyorsan túllépheti ezt az adatbáziskorlátot. Ez a két ok miatt a GoDaddy-t teljes ponttal felvesszük.

Vevőszolgálat

Pontszám: 3.5

A Bluehost ügyfélszolgálata vegyes táska. Néhány legújabb recenzens soha nem volt probléma, mások olyan történetekkel számoltak, hogy hosszú ideig vártak és megkaptak a subpar támogatást.

A 24 órás és a telefonos, illetve az élő csevegésen keresztüli támogatás révén mindig megbánhat velük. Más, több prémium szintű támogatással ellentétben azonban nem biztos, hogy a legmagasabb színvonalú technológiát és a leggyorsabb szolgáltatást kapja meg.

További részletek

Pontszám: 4,0

A GoDaddy büszke arra, hogy 24 órás telefonos támogatást nyújt, ami teljesen értelme a tömegpiaci ügyfélkörnek. Az egyik gyenge pont az volt, hogy a telefon volt az egyetlen módja annak, hogy megóvja őket. Azóta megváltoztatták, és most chat-támogatást kínálnak, amelyet sok internetes közönség kedvelt.

A telefonos támogatás általában magasabb színvonalú, mivel üldözőbe kerülnek, és gyorsabban válaszolhatnak kérdéseire. Azt találtam, hogy a chat-támogatás gyorsan csatlakozik, de át kell ugrani néhány karika felett, beleértve a PIN-kód megadását és a válasz megvárását. A támogatás minősége általában gyors válasz, ellentétben a SiteGround-tal, ahol teljes megoldást kínálnak. Összességében jó támogatás, de nem tökéletes. 

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 4.5

Az internetes jelentések megmutatják, hogy a Bluehost üzemideje meglehetősen erős (99,99–100%).

Nehéz azonban megtudni, kínálnak-e valamilyen különleges rendelkezésre állás garanciát, mint például HostGator (testvérvállalat) nem. az szerver rendelkezésre állás ideje csak homályos ígéreteket ígér, amelyek kevesebb, mint 15 perc leállást jelentenek, mielőtt rögzítik őket. 

A megosztott tárhelyük nem utal semmilyen konkrét rendelkezésre állási ígéretre. Tehát még a nagy rendelkezésre állási jelentésekkel együtt, minimális állásidővel, fél órát csinálunk velük, mivel ebben a kérdésben nincs átláthatóság.

Pontszám: 3.5

A GoDaddy üzemideje meglehetősen jó, gyakran 99,95% -os vagy annál jobb. Az interneten a felhasználók véleménye vegyes, ám az üzemidőt / leállást általában nem tekintik fontos kérdésnek.

A GoDaddynek van egy szerver rendelkezésre állás garancia (figyelmeztetés – jogi zsargon!) – de csak a lefedettségre terjed ki 99,90% (hiányzik egy .09 ott) – ami azt jelenti, hogy havonta 43 percig nem lehet otthont adni, és ezt normálisnak tekintik. Képzelje el a webhelyét egy kritikus vásárlási időszak alatt, közel egy órán keresztül! Ezenkívül a GoDaddy csak neked ad 5% hiteltörlesztés – ami lehet csak fillérekért. Úgy gondoljuk, hogy magasabb színvonalúaknak kell lenniük, és teljes hónapra kell jóváírniuk.

Sebesség

Pontszám: 3.5

A Bluehost az utóbbi években jelentős előrelépéseket tett a sebességgel. Volt rengeteg felhasználói panasz, de frissítették a hardvert, hogy ezt komolyan vegyék.

Ugyanakkor csak fel kell ugrani a következőre Twitter hogy rengeteg panasz érkezzen. Most sok a sebességgel kapcsolatos probléma az Ön webhelyének általános beállításaiból származik, nem csak a tárhelyből, tehát ügyeljen arra, hogy ezt figyelembe vegye. A Bluehost-nak rengeteg ügyfele van, tehát van néhány panasz. 

A Bluehost tiszteletreméltó említéseket tett a leggyorsabb web hosting összehasonlító bejegyzésünkben. Ellenőrizze ezt a posztot, ha a webhely legnagyobb sebességére van szüksége.

Pontszám: 3.5

A GoDaddy a sebesség teszteléséig a csomag közepére esik. Megpróbálják felmondani Önöket a végső tervükhöz, hogy több feldolgozási teljesítményt és sebességet szerezzenek, ami rosszul dörzsöl nekem. A gazdasági terveknek is gyorsaságra van szükségük!

Tovább Twitter A GoDaddy nem vesz igénybe panaszokat, de őszintén számítottam arra, hogy többet fogadnak e népszerűnek.

A GoDaddy nem készítette a leggyorsabb webtárhely listáját. Jelölje be ezt a posztot, ha győztesgel szeretne részt venni.

Jellemzők

Pontszám: 3.5

A Bluehost rendelkezik az összes alapvető funkcióval, amelyre szükség van az induláshoz, és nagyon megfizethető módon kezdi meg a kezdő bloggereket. Tartalmaz egy ingyenes SSL-t a Let’s Encrypt-től, amely kötelező, valamint a nem mért sávszélességet.

Ha viszont összehasonlítunk más cégekkel, mint például a SiteGround és az A2 Hosting, a Bluehost nem rendelkezik néhány extra funkcióval, amelyek nagyon hasznosak. Az egyik panasz az a tény, hogy fizetnie kell a migrációt, ami bosszantó.

Frissítenie kell néhány drágább megosztott tervre, mint például a Choice Plus és a Pro, hogy webhelyről készítsen biztonsági másolatot – amely minden webhely szempontjából kritikus.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 3.5

Nem óriási rajongója a GoDaddy alapvető terveinek jellemzőinek. A legtöbb ember manapság a WordPress-en indítja webhelyét, és bár a GoDaddy rendelkezik WordPress-tárhelyvel, akkor ismét frissítenie kell a WordPress-státuszt. A GoDaddy gazdasági tárhely-terveinél nem kap ingyenes SSL-t, nem készül biztonsági másolatot, és nem végeznek átállítást.

Míg a GoDaddy rendelkezik néhány egyedi eszközzel, amelyeket épített, egy ilyen nagyvállalathoz számítottam arra, hogy több funkciót kínálnak, mint egy kisebb, scrappier házigazda, mint például a SiteGround, de nekik meg kell nyerniük a nyereségüket. Összességében a szolgáltatások rendben vannak, nem nagyszerűek.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map