DreamHost vs GoDaddy 2020: Hasonlítsa össze az árakat, szolgáltatásokat és egyebek

DreamHost és GoDaddy: két nagyon népszerű házigazda, több millió vásárlóval. A DreamHost nagyon hűséges ügyfelekkel rendelkezik, és méltányos áron kínál ár-érték arányt. A GoDaddy 24 órás telefonos támogatást és egy havi $ 1 havi promóciót kínál, amelyet nehéz megverni. Mivel kellene menned??

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A DreamHost egyike azoknak a nagy, olcsó megosztott hosting cégeknek, amelyek mindörökké örökké voltak. 1996-ban alapították, vannak elégedett ügyfelek, akik legalább 20 évesek. Ha olcsó tömegpiaci tárhelyet keres, akkor a DreamHost az egyik legjobb.

3.9

Bíráló

3.8

felhasználók 

VS

A GoDaddy-nak nincs szüksége bevezetésre – valószínűleg ez a világ legismertebb gazdagép és domain név szolgáltatója. Ennek ellenére ez olyan, mint a McDonald’s hosting – olcsó, tömegpiaci, de nem kivételesen jó. Bármely más gazdagéphez képest a másik gazda általában nyeri. Ennek ellenére, ha hűséges GoDaddy domainer, érdemes ragaszkodni hozzájuk kis projektekhez és kiemelkedő telefonos támogatáshoz..

3.4

Bíráló

4.1

Felhasználók (26 szavazat)

Árazás

Pontszám: 4.5

A DreamHost drágább volt, mint más megosztott házigazdák, de most ott vannak a legolcsóbbval. Egy éves megosztott tárhely-tervvel havonta mindössze 2,59 dollárral érheti el az ajtót. Ha nem akarja az elkötelezettséget, havonta csak 4,95 dollárt fizethet havonta. A legjobb rész? A kezdeti időszak után a DreamHost nem emeli fel Önnek az árát – olcsók és tisztességesek.

SharedDreamPressVPS Business
Éves ár$ 2.59 / mo$ 16.95 / hó$ 27.50 / hó
Havi ár$ 4.95 / mo$ 19.95 / hó$ 30.00 / mo
LegjobbKezdőkKöztes WordPress-oldalakNövekvő kisvállalkozások

Az ár megtekintése

Pontszám: 5,0

A GoDaddy ára nagyon alacsony és kiváló kezdőknek. Mivel a promóciók gazdaságos tárhelyet kínálnak, mindössze 1 dollár havonta, a tárhely gyakorlatilag ingyenes. Az egyik dolog, amit vigyázni kell, a megújítási arányok. Miután az első időszakod lejárt, a gazdasági tárhely havonta 8,99 dollárra ugrik fel, ezért vigyázzon, ha bekapcsolod.

EconomyDeluxeUltimate
Eladási ár$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo12,99 $ / hó
Normál ár$ 8.99 / mo$ 11.99 / hó16,99 $ / hó
LegjobbKezdőkKis vállalkozásNagy forgalmú webhelyek

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 4.5

Érték szempontjából a DreamHost az egyik legjobb. Az alacsony ár, a hasznos szolgáltatásokkal és a rendkívül nagylelkű, 97 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt nyer a kisvállalkozások számára.

Ezenkívül korlátlan sávszélességet, ingyenes domainneveket, ingyenes SSL-tanúsítványokat kínálnak, és kompenzálják az üzemidőben bekövetkező csúszásokat. Valójában a rendelkezésre álló egyik legnagyobb szolgáltatási szintű megállapodást nyújtják.

A Bluehosthoz és a HostGatorhoz képest a DreamHost erős. Az egyetlen gazdagép, amely jobb értéket kínál, lehet a SiteGround.

Pontszám: 4,0

A GoDaddy értéke nagyon jó ahhoz, amit kap. Kedvezményes árakat fizet egy tömegpiaci házigazdának. Például, amit a Economy tervvel kap (1 dollár havonta eladó), 1 webhely, nem mért sávszélesség és 100 GB tárhely, valamint egy ingyenes domain. Még akkor is, ha az ár a teljes dollárhoz viszonyítva 8,99 dollárra ugrik, ez tisztességes érték. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy menjen a Deluxe-ba, mivel korlátlan számú webhelyet és tárhelyet kap (ésszerűen).

Minden terv tartalmaz 24 órás támogatást, amely kötelező, valamint a biztonsági figyelést és a DDoS védelmet.

Két nagy probléma ezekkel a GoDaddy megosztott tárhely-tervekkel: nincs ingyenes SSL-igazolás, amely az iparági szabványossá válik, valamint 1 GB-os korlátozás az adatbázisok számára. Ha a WordPress programot futtatja, és van néhány kiváló minőségű fotója, akkor gyorsan túllépheti ezt az adatbáziskorlátot. Ez a két ok miatt a GoDaddy-t teljes ponttal felvesszük.

Vevőszolgálat

Pontszám: 3.5

Az egyik olyan terület, amelyben a DreamHost nem tökéletes, az ügyfélszolgálat. A támogatás e-mailben és élő csevegésen keresztül történik, vagy visszahívást kérhet. Hmm, egyfajta fejkaparó. Nincs a 24/7/365 támogatás, amelyet a legtöbb tárhelyszolgáltató nyújt.

Ezen túlmenően, még akkor is, ha a webhelyen leendő vásárlóként van, neked mondják, hogy jöjjön vissza munkaidőben. A valóság az, hogy a támogatási támogatás 24 órás és hét órás munkát jelent – és a DreamHost nem felel meg a szennyezésnek.

További részletek

Pontszám: 4,0

A GoDaddy büszke arra, hogy 24 órás telefonos támogatást nyújt, ami teljesen értelme a tömegpiaci ügyfélkörnek. Az egyik gyenge pont az volt, hogy a telefon volt az egyetlen módja annak, hogy megóvja őket. Azóta megváltoztatták, és most chat-támogatást kínálnak, amelyet sok internetes közönség kedvelt.

A telefonos támogatás általában magasabb színvonalú, mivel üldözőbe kerülnek, és gyorsabban válaszolhatnak kérdéseire. Azt találtam, hogy a chat-támogatás gyorsan csatlakozik, de át kell ugrani néhány karika felett, beleértve a PIN-kód megadását és a válasz megvárását. A támogatás minősége általában gyors válasz, ellentétben a SiteGround-tal, ahol teljes megoldást kínálnak. Összességében jó támogatás, de nem tökéletes. 

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 4,0

Az internetes jelentések megmutatják, hogy a DreamHost üzemideje meglehetősen erős (99,99–100%).

A legjobb rész? 100% -os üzemidő garancia. Ha valamilyen oknál fogva a webhely nem működik, akkor egy napi ingyenes tárhelyet fog jóváírni az Ön számlájára minden leállított óráért.

A jó dolog az, hogy az elmúlt évben átlagosan 99,98% -kal tettek üzemidejét – tehát ne számítsanak arra, hogy készpénzt kell fizetniük ebben a hitelben.

Pontszám: 3.5

A GoDaddy üzemideje meglehetősen jó, gyakran 99,95% -os vagy annál jobb. Az interneten a felhasználók véleménye vegyes, ám az üzemidőt / leállást általában nem tekintik fontos kérdésnek.

A GoDaddynek van egy szerver rendelkezésre állás garancia (figyelmeztetés – jogi zsargon!) – de csak a lefedettségre terjed ki 99,90% (hiányzik egy .09 ott) – ami azt jelenti, hogy havonta 43 percig nem lehet otthont adni, és ezt normálisnak tekintik. Képzelje el a webhelyét egy kritikus vásárlási időszak alatt, közel egy órán keresztül! Ezenkívül a GoDaddy csak neked ad 5% hiteltörlesztés – ami lehet csak fillérekért. Úgy gondoljuk, hogy magasabb színvonalúaknak kell lenniük, és teljes hónapra kell jóváírniuk őket.

Sebesség

Pontszám: 4,0

A DreamHost nagyszámú jelentést tartalmaz a sebességről, és a betöltési idő szempontjából szilárdan a házigazdák 25% -ában van. Nem fókuszálnak erre mint fő jellemzőre, de nem lát sok panaszt az ügyfelek részéről.

A DreamPress-tervükön optimalizálták adatbázisukat csak a WordPress számára, és megvalósították a Memcache programot is. Tehát biztosan szem előtt tartják a sebességet. Feltétlenül beszéljen a támogatással, ha ez komoly aggodalomra ad okot.

Pontszám: 3.5

A GoDaddy a sebesség teszteléséig a csomag közepére esik. Megpróbálják felmondani Önöket a végső tervükhöz, hogy több feldolgozási teljesítményt és sebességet szerezzenek, ami rosszul dörzsöl nekem. A gazdasági terveknek is gyorsaságra van szükségük!

Tovább Twitter A GoDaddy nem vesz igénybe panaszokat, de őszintén számítottam arra, hogy többet fogadnak e népszerűnek.

A GoDaddy nem készítette a leggyorsabb webtárhely listáját. Jelölje be ezt a posztot, ha győztesgel szeretne részt venni.

Jellemzők

Pontszám: 4,0

A font-for-font, a DreamHost minden olcsó tárhelyszolgáltató társaság legjobb tulajdonságait kínálja. Legolcsóbb megosztott csomagjuk tartalmaz egy ingyenes domént, korlátlan sávszélességet, az előre telepített WordPress-t és egy ingyenes SSL-tanúsítványt. A DreamPress WordPress tárhely egy erőteljes érték-ajánlat a teljes funkcionalitású WordPress tárhely számára, amely bizonyos szinten versenyezhet a WP Engine és a Kinsta között..

Nem kap ingyenes áttelepülést, és hiányoznak a más házigazdák által kínált 24 órás telefonos támogatásról, így pontot kell fektetnünk nekik. Összességében – nagy házigazda, nagyszerű szolgáltatások.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 3.5

Nem óriási rajongója a GoDaddy alapvető terveinek jellemzőinek. A legtöbb ember manapság a WordPress-en indítja webhelyét, és bár a GoDaddy rendelkezik WordPress-tárhelyvel, akkor ismét frissítenie kell a WordPress-státuszt. A GoDaddy gazdasági tárhely-terveinél nem kap ingyenes SSL-t, nem készül biztonsági másolatot, és nem végeznek átállítást.

Míg a GoDaddy rendelkezik néhány egyedi eszközzel, amelyeket épített, egy ilyen nagyvállalathoz számítottam arra, hogy több funkciót kínálnak, mint egy kisebb, scrappier házigazda, mint például a SiteGround, de nekik meg kell nyerniük a nyereségüket. Összességében a szolgáltatások rendben vannak, nem nagyszerűek.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map