DreamHost vs HostGator 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi felhasználót

Két grizzled veterán a fogadó világban: a DreamHost és a HostGator. A DreamHost független marad, és méltányos értéket kínál a tisztességes árért. A HostGator ingyenes migrációval és további támogatási órákkal rendelkezik, szintén nagyon olcsó árakkal. Összességében közel lesz – hasonlítsuk össze.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A DreamHost egyike azoknak a nagy, olcsó megosztott hosting cégeknek, amelyek mindörökké örökké voltak. 1996-ban alapították, vannak elégedett ügyfelek, akik legalább 20 évesek. Ha olcsó tömegpiaci tárhelyet keres, akkor a DreamHost az egyik legjobb.

3.9

Bíráló

3.8

felhasználók 

VS

A HostGator több mint egymillió webhely üzemeltetett haszonélvezője. A HostGator nagyszerű kezdő házigazda azok számára, akik olcsó tárhelyet keresnek, és sok speciális funkcióval rendelkeznek.

3.8

Bíráló

4.2

Felhasználók (11 szavazat)

Árazás

Pontszám: 4.5

A DreamHost drágább volt, mint más megosztott házigazdák, de most ott vannak a legolcsóbbval. Egy éves megosztott tárhely-tervvel havonta mindössze 2,59 dollárral érheti el az ajtót. Ha nem akarja az elkötelezettséget, havonta csak 4,95 dollárt fizethet havonta. A legjobb rész? A kezdeti időszak után a DreamHost nem emeli fel Önnek az árát – olcsók és tisztességesek.

SharedDreamPressVPS Business
Éves ár$ 2.59 / mo$ 16.95 / hó$ 27.50 / hó
Havi ár$ 4.95 / mo$ 19.95 / hó$ 30.00 / mo
LegjobbKezdőkKöztes WordPress-oldalakNövekvő kisvállalkozások

Az ár megtekintése

Pontszám: 4.5

A HostGator széles választékát kínálja a tervekből, kezdve az olcsó bin megosztott tárhelytől a magas árú VPS-tárhelyig. A HostGator nagyon agresszív az árakon, óriási kedvezményeket bocsát ki, amikor arra törekszenek, hogy piaci részesedést szerezzenek. Céljuk az ön előnye:

SharedWordPressVPS
Eladási ár$ 2.75 / mo$ 5.95 / mo$ 29.95 / hó
Normál ár$ 10.95 / hó$ 14.95 / hó$ 89.95 / hó
LegjobbKezdőkWordPress webhelyekNövekedési helyek

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 4.5

Érték szempontjából a DreamHost az egyik legjobb. Az alacsony ár, a hasznos szolgáltatásokkal és a rendkívül nagylelkű, 97 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt nyer a kisvállalkozások számára.

Ezenkívül korlátlan sávszélességet, ingyenes domainneveket, ingyenes SSL-tanúsítványokat kínálnak, és kompenzálják az üzemidőben bekövetkező csúszásokat. Valójában a rendelkezésre álló egyik legnagyobb szolgáltatási szintű megállapodást nyújtják.

A Bluehosthoz és a HostGatorhoz képest a DreamHost erős. Az egyetlen gazdagép, amely jobb értéket kínál, lehet a SiteGround.

Pontszám: 4.5

A HostGator elképesztő értéket kínál árainak meghatározásakor. Igazából nem olyan erős, mint a SiteGround, amely az általános kedvenc, de a HostGator nagyon kedvező áron viszi be az ajtóba..

Összességében nagyon erős értékkel bír, mivel azért, amit fizet, rengeteg funkciót kap, mint például a szabad áttérés, a nem mért sávszélesség és a 24/7/365 támogatás.

Ahol nem látunk erős értéket, ott számolunk fel olyan extrákat, amelyeket mások ingyen tartalmaznak, például biztonsági másolatot -, amelyek kritikusak az Ön webhelyének egészsége szempontjából. Ezenkívül még jobb üzemidőért is felszámítanak díjat, amelynek véleményünk szerint minden alapba beépített alapfunkciónak lennie kell, bármennyire is olcsó.

Vevőszolgálat

Pontszám: 3.5

Az egyik olyan terület, amelyben a DreamHost nem tökéletes, az ügyfélszolgálat. A támogatás e-mailben és élő csevegésen keresztül történik, vagy visszahívást kérhet. Hmm, egyfajta fejkaparó. Nincs a 24/7/365 támogatás, amelyet a legtöbb tárhelyszolgáltató nyújt.

Ezen túlmenően, még akkor is, ha a webhelyen leendő vásárlóként van, neked mondják, hogy jöjjön vissza munkaidőben. A valóság az, hogy a támogatási támogatás 24 órás és hét órás munkát jelent – és a DreamHost nem felel meg a szennyezésnek.

További részletek

Pontszám: 3

A HostGator az összes dobozt ellenőrzi a felületén támogatásukkal: évente 24 órában és 365 napon. Csevegéssel és telefonon. De az ügyfelek más történetet mesélnek.

Sok panasz van a lassú válaszadásokkal, az inkompetens személyzettel és az általános támogatással kapcsolatban. Sok embernek nincs panasza, ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt kipróbálhassa támogatását.

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 4,0

Az internetes jelentések megmutatják, hogy a DreamHost üzemideje meglehetősen erős (99,99–100%).

A legjobb rész? 100% -os üzemidő garancia. Ha valamilyen oknál fogva a webhely nem működik, akkor egy napi ingyenes tárhelyet fog jóváírni az Ön számlájára minden leállított óráért.

A jó dolog az, hogy az elmúlt évben átlagosan 99,98% -kal tettek üzemidejét – tehát ne számítsanak arra, hogy készpénzt kell fizetniük ebben a hitelben.

Pontszám: 4.5

A forrástól függően több mint 99,5% -os rendelkezésre állással nem kell sokkal panaszkodni a HostGatornál.

Ezen felül a HostGator ingyenes tárhelyhónapot kínál, ha a weboldal alá esik 99,9% -os garancia.

Fél ponton dokkoltuk őket, mert a felhasználók néha panaszt tettek, és mi inkább azt látjuk, hogy az osztály legjobb szolgáltatói számára 99,99% -os rendelkezésre állási idő várható..

Sebesség

Pontszám: 4,0

A DreamHost nagyszámú jelentést tartalmaz a sebességről, és a betöltési idő szempontjából szilárdan a házigazdák 25% -ában van. Nem fókuszálnak erre mint fő jellemzőre, de nem lát sok panaszt az ügyfelek részéről.

A DreamPress-tervükön optimalizálták adatbázisukat csak a WordPress számára, és megvalósították a Memcache programot is. Tehát biztosan szem előtt tartják a sebességet. Feltétlenül beszéljen a támogatással, ha ez komoly aggodalomra ad okot.

Pontszám: 3,0 

A megosztott tárhelyen általában problémák vannak a sebességgel kapcsolatos kérdésekkel, pusztán a tárhely alacsonyabb költségein alapulnak. A HostGator a sebesség szempontjából szilárdan a csomag közepén van. Amikor keres Twitter, nem lát annyi panaszt, mint más megosztott gazdagépeken, mint például a Bluehost, ami jó anekdotikus jel.

Ha gyorsabb HostGator terméket keres, akkor nézd meg a HostGator Cloud tárhelyét. Ha még gyorsabb megosztott tárhelyet szeretne, amely nem akadályozza meg a bankot, erősen ajánljuk az A2 tárhelyet vagy a SiteGround alkalmazást. Sokkal boldogabb leszel ezekkel.

Jellemzők

Pontszám: 4,0

A font-for-font, a DreamHost minden olcsó tárhelyszolgáltató társaság legjobb tulajdonságait kínálja. Legolcsóbb megosztott csomagjuk tartalmaz egy ingyenes domént, korlátlan sávszélességet, az előre telepített WordPress-t és egy ingyenes SSL-tanúsítványt. A DreamPress WordPress tárhely egy erőteljes érték-ajánlat a teljes funkcionalitású WordPress tárhely számára, amely bizonyos szinten versenyezhet a WP Engine és a Kinsta között..

Nem kap ingyenes áttelepülést, és hiányoznak a más házigazdák által kínált 24 órás telefonos támogatásról, így pontot kell fektetnünk nekik. Összességében – nagy házigazda, nagyszerű szolgáltatások.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 4,0

A HostGatorot gyakran hasonlítják a Bluehosthez az árak és a szolgáltatások szempontjából, és itt általában a HostGator nyeri a győzelemt.

A két vállalat között a HostGator épült több profi felhasználó számára. Ha összehasonlítja a HostGator-ot más megosztott tárhely szolgáltatókkal, ezt szem előtt kell tartania.

Tetszik az a tény, hogy a migrációt tartalmazzák, egyetlen kattintással telepítik őket, a cPanel oldalon vannak, és 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát kínálnak. Még mindig szeretjük más házigazdákat, mint például a SiteGround, az általános szolgáltatások szempontjából jobban, de a HostGatornak meg kell adnia az induláshoz.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map