HostGator vs GoDaddy 2020: Hasonlítsa össze az árakat, szolgáltatásokat és egyebek

A HostGator és a GoDaddy két nagy, jól ismert házigazda, amelyek legalacsonyabb áron árulnak, és nagyszerűek kezdőknek. Mindemellett mindkét házigazdán sok felvásárlás és hiányzó szolgáltatás található. Összehasonlítjuk őket egymással, és ajánlást adunk az ellenérvekkel és ellenérvekkel.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A HostGator több mint egymillió webhely üzemeltetett haszonélvezője. A HostGator nagyszerű kezdő házigazda azok számára, akik olcsó tárhelyet keresnek, és sok speciális funkcióval rendelkeznek.

3.8

Bíráló

4.2

Felhasználók (11 szavazat)

VS

A GoDaddy-nak nincs szüksége bevezetésre – valószínűleg ez a világ legismertebb gazdagép és domain név szolgáltatója. Ennek ellenére ez olyan, mint a McDonald’s hosting – olcsó, tömegpiaci, de nem kivételesen jó. Bármely más gazdagéphez képest a másik gazda általában nyeri. Ennek ellenére, ha hűséges GoDaddy domainer, érdemes ragaszkodni hozzájuk kis projektekhez és kiemelkedő telefonos támogatáshoz..

3.4

Bíráló

4.1

Felhasználók (26 szavazat)

Árazás

Pontszám: 4.5

A HostGator széles választékát kínálja a tervekből, kezdve az olcsó bin megosztott tárhelytől a magas árú VPS-tárhelyig. A HostGator nagyon agresszív az árakon, óriási kedvezményeket bocsát ki, amikor arra törekszenek, hogy piaci részesedést szerezzenek. Céljuk az ön előnye:

SharedWordPressVPS
Eladási ár$ 2.75 / mo$ 5.95 / mo$ 29.95 / hó
Normál ár$ 10.95 / hó$ 14.95 / hó$ 89.95 / hó
LegjobbKezdőkWordPress webhelyekNövekedési helyek

Az ár megtekintése

Pontszám: 5,0

A GoDaddy ára nagyon alacsony és kiváló kezdőknek. Mivel a promóciók gazdaságos tárhelyet kínálnak, mindössze 1 dollár havonta, a tárhely gyakorlatilag ingyenes. Az egyik dolog, amit vigyázni kell, a megújítási arányok. Miután az első időszakod lejárt, a gazdasági tárhely havonta 8,99 dollárra ugrik fel, ezért vigyázzon, ha bekapcsolod.

EconomyDeluxeUltimate
Eladási ár$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo12,99 $ / hó
Normál ár$ 8.99 / mo$ 11.99 / hó16,99 $ / hó
LegjobbKezdőkKis vállalkozásNagy forgalmú webhelyek

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 4.5

A HostGator elképesztő értéket kínál árainak meghatározásakor. Igazából nem olyan erős, mint a SiteGround, amely az általános kedvenc, de a HostGator nagyon kedvező áron viszi be az ajtóba..

Összességében nagyon erős értékkel bír, mivel azért, amit fizet, rengeteg funkciót kap, mint például a szabad áttérés, a nem mért sávszélesség és a 24/7/365 támogatás.

Ahol nem látunk erős értéket, ott számolunk fel olyan extrákat, amelyeket mások ingyen tartalmaznak, például biztonsági másolatot -, amelyek kritikusak az Ön webhelyének egészsége szempontjából. Ezenkívül még jobb üzemidőért is felszámítanak díjat, amelynek véleményünk szerint minden alapba beépített alapfunkciónak lennie kell, bármennyire is olcsó.

Pontszám: 4,0

A GoDaddy értéke nagyon jó ahhoz, amit kap. Kedvezményes árakat fizet egy tömegpiaci házigazdának. Például, amit a Economy tervvel kap (1 dollár havonta eladó), 1 webhely, nem mért sávszélesség és 100 GB tárhely, valamint egy ingyenes domain. Még akkor is, ha az ár a teljes dollárhoz viszonyítva 8,99 dollárra ugrik, ez tisztességes érték. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy menjen a Deluxe-ba, mivel korlátlan számú webhelyet és tárhelyet kap (ésszerűen).

Minden terv tartalmaz 24 órás támogatást, amely kötelező, valamint a biztonsági figyelést és a DDoS védelmet.

Két nagy probléma ezekkel a GoDaddy megosztott tárhely-tervekkel: nincs ingyenes SSL-igazolás, amely az iparági szabványossá válik, valamint 1 GB-os korlátozás az adatbázisok számára. Ha a WordPress programot futtatja, és van néhány kiváló minőségű fotója, akkor gyorsan túllépheti ezt az adatbáziskorlátot. Ez a két ok miatt a GoDaddy-t teljes ponttal felvesszük.

Vevőszolgálat

Pontszám: 3

A HostGator az összes dobozt ellenőrzi a felületén támogatásukkal: évente 24 órában és 365 napon. Csevegéssel és telefonon. De az ügyfelek más történetet mesélnek.

Sok panasz van a lassú válaszadásokkal, az inkompetens személyzettel és az általános támogatással kapcsolatban. Sok embernek nincs panasza, ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt kipróbálhassa támogatását.

További részletek

Pontszám: 4,0

A GoDaddy büszke arra, hogy 24 órás telefonos támogatást nyújt, ami teljesen értelme a tömegpiaci ügyfélkörnek. Az egyik gyenge pont az volt, hogy a telefon volt az egyetlen módja annak, hogy megóvja őket. Azóta megváltoztatták, és most chat-támogatást kínálnak, amelyet sok internetes közönség kedvelt.

A telefonos támogatás általában magasabb színvonalú, mivel üldözőbe kerülnek, és gyorsabban válaszolhatnak kérdéseire. Azt találtam, hogy a chat-támogatás gyorsan csatlakozik, de át kell ugrani néhány karika felett, beleértve a PIN-kód megadását és a válasz megvárását. A támogatás minősége általában gyors válasz, ellentétben a SiteGround-tal, ahol teljes megoldást kínálnak. Összességében jó támogatás, de nem tökéletes. 

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 4.5

A forrástól függően több mint 99,5% -os rendelkezésre állással nem kell sokkal panaszkodni a HostGatornál.

Ezen felül a HostGator ingyenes tárhelyhónapot kínál, ha a weboldal alá esik 99,9% -os garancia.

Fél ponton dokkoltuk őket, mert a felhasználók néha panaszt tettek, és mi inkább azt látjuk, hogy az osztály legjobb szolgáltatói számára 99,99% -os rendelkezésre állás áll rendelkezésre..

Pontszám: 3.5

A GoDaddy üzemideje meglehetősen jó, gyakran 99,95% -os vagy annál jobb. Az interneten a felhasználók véleménye vegyes, ám az üzemidőt / leállást általában nem tekintik fontos kérdésnek.

A GoDaddynek van egy szerver rendelkezésre állás garancia (figyelmeztetés – jogi zsargon!) – de csak a lefedettségre terjed ki 99,90% (hiányzik egy .09 ott) – ami azt jelenti, hogy havonta 43 percig nem lehet otthont adni, és ezt normálisnak tekintik. Képzelje el a webhelyét egy kritikus vásárlási időszak alatt, közel egy órán keresztül! Ezenkívül a GoDaddy csak neked ad 5% hiteltörlesztés – ami lehet csak fillérekért. Úgy gondoljuk, hogy magasabb színvonalúaknak kell lenniük, és teljes hónapra kell jóváírniuk őket.

Sebesség

Pontszám: 3,0 

A megosztott tárhelyen általában problémák vannak a sebességgel kapcsolatos kérdésekkel, pusztán a tárhely alacsonyabb költségein alapulnak. A HostGator a sebesség szempontjából szilárdan a csomag közepén van. Amikor keres Twitter, nem lát annyi panaszt, mint más megosztott gazdagépeken, mint például a Bluehost, ami jó anekdotikus jel.

Ha gyorsabb HostGator terméket keres, akkor nézd meg a HostGator Cloud tárhelyét. Ha még gyorsabb megosztott tárhelyet szeretne, amely nem akadályozza meg a bankot, erősen ajánljuk az A2 tárhelyet vagy a SiteGround alkalmazást. Sokkal boldogabb leszel ezekkel.

Pontszám: 3.5

A GoDaddy a sebesség teszteléséig a csomag közepére esik. Megpróbálják felmondani Önöket a végső tervükhöz, hogy több feldolgozási teljesítményt és sebességet szerezzenek, ami rosszul dörzsöl nekem. A gazdasági terveknek is gyorsaságra van szükségük!

Tovább Twitter A GoDaddy nem vesz igénybe panaszokat, de őszintén számítottam arra, hogy többet fogadnak e népszerűnek.

A GoDaddy nem készítette a leggyorsabb webtárhely listáját. Jelölje be ezt a posztot, ha győztesgel szeretne részt venni.

Jellemzők

Pontszám: 4,0

A HostGatorot gyakran hasonlítják a Bluehosthez az árak és a szolgáltatások szempontjából, és itt általában a HostGator nyeri a győzelemt.

A két vállalat között a HostGator épült több profi felhasználó számára. Ha összehasonlítja a HostGator-ot más megosztott tárhely szolgáltatókkal, ezt szem előtt kell tartania.

Tetszik az a tény, hogy a migrációt tartalmazzák, egyetlen kattintással telepítik őket, a cPanel oldalon vannak, és 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát kínálnak. Még mindig szeretjük más házigazdákat, mint például a SiteGround, az általános szolgáltatások szempontjából jobban, de a HostGatornak meg kell adnia az induláshoz.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 3.5

Nem óriási rajongója a GoDaddy alapvető terveinek jellemzőinek. A legtöbb ember manapság a WordPress-en indítja webhelyét, és bár a GoDaddy rendelkezik WordPress-tárhelyvel, akkor ismét frissítenie kell a WordPress-státuszt. A GoDaddy gazdasági tárhely-terveinél nem kap ingyenes SSL-t, nem készül biztonsági másolatot, és nem végeznek átállítást.

Míg a GoDaddy rendelkezik néhány egyedi eszközzel, amelyeket épített, egy ilyen nagyvállalathoz számítottam arra, hogy több funkciót kínálnak, mint egy kisebb, scrappier házigazda, mint például a SiteGround, de nekik meg kell nyerniük a nyereségüket. Összességében a szolgáltatások rendben vannak, nem nagyszerűek.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map