Shopify vs Squarespace: Hasonlítsa össze a terveket, a statisztikákat és az árakat (2020 május)

Van egy álma:


Hozza létre a világ legjobb e-kereskedelmi áruházát.

Az ötleted zseniális.

A termék gyönyörű.

A márkanév tökéletes.

Most hogyan készítheti webhelyét?

„Segíts!”, Kiáltasz a mélyedésbe. shopify vs square space

A választás kihívásai

Új e-kereskedelmi vállalkozók milliói szembesülnek ezzel a dilemmával évente. Ez kemény.

Nagyon költséges lehet a saját webhelyének nulláról történő felépítése és fejlesztő felvétele. Szerencsére két csillag e-kereskedelem építője közül választhat.

Az egyik legnagyobb kihívás, amellyel szembesül mindenki, aki olyan weblapot akar létrehozni, amely bevásárlókosár-képességeket is tartalmaz, a platform kiválasztása.

Nyilvánvalóan azt akarja, hogy olyan rendszerrel működjön együtt, amely elég erős ahhoz, hogy évek óta megbízható szolgáltatást nyújtson. Az iparág két legismertebb neve a Shopify és a Squarespace.

A Shopify és a Squarespace közötti választás nem egyszerű folyamat, ezért fontos, hogy egy kritikus tényezőt megvizsgáljon, mielőtt elkötelezne magát egy platformon. Gondoljunk bele, hogy megtudjuk, mely platformra lehet a legjobb építeni 2020 májusában.

A Shopify vs a négyzet alakú kereskedelmi szolgáltatások összehasonlítása

Nézzük meg gyorsan azokat a funkciókat, amelyeket az egyes társaságok kapnak a legalapvetőbb tervük szerint. Azért választottuk a Squarespace Commerce Basic alkalmazást, hogy összehasonlítsuk az almákat az almákkal, mivel valószínűleg e-kereskedelmi boltot keres, ha a Shopify és a Squarespace összehasonlítja:

Shopify vs négyzet összehasonlítása

wdt_IDFeatureShopifySquarespace Commerce
1Ingyenes próbaverzió14 nap14 nap
2A legalacsonyabb terv neveBasic ShopifyAlapvető
3Havi ár$ 29.00$ 30.00
4Éves ár$ 26.10$ 26.00
5Hitelkártya díjak2,9% + 0,303%
6Tranzakciós díjakEgyik semEgyik sem
7Termékek számaKorlátlanKorlátlan
8Támogatás24/724/7
9SSLIngyenesIngyenes
10Elhagyott kosárIgenNem

Shopify árképzés, terv, előnye és hátránya

Ha gyorsan megnézed a Shopify honlapját, ezek egyértelműen az e-kereskedelem üzlet alkotói számára szolgálnak – ez remélhetőleg Ön is.

Gyors béljavaslatom az, hogy ha határozottan e-kereskedelmi boltot fog létrehozni, és az e-kereskedelem az üzleti vállalkozás fő része, vegye fel a Shopify-t.

Ha csak 30 perce van dönteni – menjen a Shopify-ra.

De … okosabb vagy! Össze szeretné hasonlítani az összes szolgáltatást a Shopify és a Squarespace között. Tehát olvassa tovább.

Csak tudd, hogy a Shopify a piacvezető a kisvállalkozások e-kereskedelmi üzleteiben, és nem tévedhet.

SHOPIFY HOMEPAGE SHOT

A Shopify tervezési ára bármilyen lehet, attól kezdve, hogy „azt akarja, hogy havonta 29 dollárt fizessenek?” a „wow 299 dollár olcsó az én millió dolláros vállalkozásom számára” (oldaljegyzet, ha millió dolláros vállalkozó vagy, nézd meg a Shopify Plus szolgáltatást).

Noha a 29 dollár sokat elnyelhet, ha valaki először értékesíti az 5 dolláros üdvözlőkártyáját online (gyors példaként), valójában, amikor összehasonlítja a saját webhelyének a WordPress-felépítésével és a fejlesztő felvételével, ez nagyon érdekes.

Hadd mondjam el, a WordPress webhelyen csak néhány órányi fejlesztési munka száz dollárra kerülhet – a Shopify teljes éves számlája -, de én nem.

 Shopify terv-összehasonlító rács

 

A Shopify gyors kiemelései (profik):

 • Szeretem, hogy korlátlan termékei legyenek – ki akarja aggódni ezért?
 • Fájltárolás – korlátlan – nagyszerű
 • 24 órás támogatás – bízz bennem, szükséged van rá
 • Csalás-elemzés – nem vagyok 100% -ban biztos abban, hogy felhasználni fogja, de jó, ha megvan
 • Elhagyott kocsi helyreállítás – akár 30% -kal azonnal növelheti a profitot
 • Ingyenes SSL tanúsítvány

A Shopify hátrányai:

 • Ez kissé elkötelezettség lehet a havi 29 dollár kifizetése iránt, ha csak most indul
 • Nincs ingyenes domain név
 • Csak 2 alkalmazotti számla (a legalacsonyabb terv)

Négyzet alakú árképzés, terv, előnye és hátránya

Nézd meg, milyen szép a Squarespace honlapja:

SQUARESPACE FŐOLDAL

Világos, hogy márkanevet kapnak. Valóban a tervezőkre, alkotókra, készítőkre és kisvállalkozásokra összpontosítanak.

Amikor az emberek nem tudják, merre kell fordulniuk, hogy maguk készítsenek webhelyet, gyakran felkerülnek a Squarespace oldalra. A reklámok elkerülhetetlenek, és a márkanév az agyunkba ég.

Úgy gondolja, hogy a GoDaddy domainhez, a Squarespace az egyszerű webhelyekhez.

Ma a Squarespace Commerce-ra összpontosítunk, de csak azért, hogy gyorsan megmutassuk a szokásos webhely-áraikat (e-kereskedelem nélkül), mennyire olcsók havonta:

A SQUARESPACE ALAPVETŐ ÁRAK

Határozottan üdvözlöm őket, hogy olcsó weboldalakat hoztak a tömegekbe.

Most … vannak olyanok, akik szerint ez még mindig túl drága.

Oy vey.

Úgy értem, megszereztem, de ha ez a személy láthatja, milyen messzire jutunk el 20 év alatt, ez a cucc egyszerűen nem volt lehetséges.

Jó a verseny, olcsó és gyönyörű weboldal-készítőket hozott mindannyiunk számára.

Oké, most nézem A négyzet alakú tér kereskedelmi tervei:

SQUARESPACE kereskedelmi tervek

Az árazás egyértelmű, hogy egy kicsit emelkedett – de az e-kereskedelem nehezebb, az biztos. Több támogatást igényel, több technológiát igényel, és őszintén szólva, több kockázattal jár.

A Squarespace gyors kiemelései (profik):

 • Mint a Shopify, korlátlan mennyiségű terméket kap – nagyszerű
 • Ingyenes domain név (éves tervvel) – bónusz (de lásd az alábbiakban)
 • Tartalmaz SSL – kötelező az e-kereskedelem számára
 • 24 órás támogatás – bízz bennem, szükséged van rá
 • Mobilra optimalizált (de ez egy adott) – üzlet megszakító lenne, ha nem

A Shopify hátrányai:

 • Ezt a megjelenített árat csak az éves tervben kapja meg, a havi drágább
 • Nem említik a fájltárolási korlátozásokat – általában ez azt jelenti, hogy vannak
 • A domain név megújítása 20 dollár felett + – jóval meghaladja az iparág átlagát (részletek itt)
 • Az alaptervben nem szereplő elhagyott kosár (a Shopify ugyanazon az áron készül)

A szolgáltatás jellemzői a Shopify és a Squarespace összehasonlítása

És most összehasonlítjuk, jellemző szerint.

Ki jön ki a tetején??

1) Könnyű használat

A legszembetűnőbb ellentét a Squarespace áruház és a Shopify üzlet között a könnyű használat szempontjából. Általánosságban elmondható, hogy a Shopify-t a robusztusabb platformnak, a Squarespace-t pedig az egyszerűbbnek kell tekinteni. Azok számára, akik nem fejlesztőként választják, a Squarespace nagy pontokat nyer, különösen azért, mert képes integrálni más típusú funkciókkal, például szolgáltatási oldalakkal és blogokkal. Ami a legfontosabb oldalakat illeti, a Shopify nagyon specializálódott az online áruházak számára.

Győztes: Nyakkendő – A négyzettér az egyszerűség kedvéért nyer, a Shopify specializálódása miatt

2) Költség

A Shopify üzleti modellje azon cikkek köré épül, amelyeket az ügyfelek üzleteikbe kívánnak küldeni. Az alapterv évente 26,10 USD-tól indul, az előrehaladott terv pedig havonta 299 USD-t tesz ki. Minden egyes tranzakció 30 centes díjat tartalmaz, és további 2,25–2,9 százalékos díjat számíthat fel, a választott konkrét tervektől függően..

A Squarespace sokkal egyszerűsített árazási struktúrán büszke. Két terv létezik: az alap- és az előrehaladási terv.

Soha nem fizetnek tranzakciós díjat, és az ügyfelek korlátlan számú terméket tehetnek közzé. Az alapcsomag havi 26–30 dollárba kerül, a számlázási struktúrától függően. Az előrehaladott terv havi 40–46 dollárba kerül.

Győztes: Döntetlen – a költségek nagyjából megegyeznek.

3) Támogatás

Amikor egy online áruház lemegy, nyugodtan mondhatjuk, hogy kicsit kiborul, és a lehető leggyorsabban egyértelmű választ akarja. Mindkét platform élő csevegést és e-mailes támogatást kínál az ügyfeleknek, ám a Shopify az egyetlen, amely telefonos támogatást nyújt, és ezt 24 órás, hétköznapi alapon nyújtja. Más szavakkal, míg a Shopify jellemzően drágább, az az eset, ha megkapja azt, amit fizet. Ha képes együttműködni egy olyan Squarespace profikkal, akik a hiányzó élő telefonos támogatást nyújtják, amelyre a vállalat nem rendelkezik, érdemes kihasználni ezt, hogy bizonyos költségmegtakarításokat biztosítson..

A Shopify egy nagyobb és robusztusabb közösséget is kínál. Könnyű időben felfedezheti a többi felhasználótól származó információkat, ez az előnye érdekes, amely bizonyos fejlesztési lehetőségekkel rendelkezik. A minősített szakértői tanácsadás szintén kéznél van.

Győztes: Shopify

4) Bővíthetőség, szolgáltatások és testreszabás

Minél fejlettebbnek számít a webhelye válása, annál valószínűbb, hogy ki akarja használni a Shopify szolgáltatást. Az elérhető eszközök lehetővé teszik a képzett fejlesztők számára is, hogy sokkal többet érjenek el.

A Squarespace fejlesztői módot biztosít, de ehhez egy kis erőfeszítés szükséges. A Shopify ezzel szemben hozzáférést kínál egy hatalmas alkalmazásbolthoz, amely lehetővé teszi a webhelyek tulajdonosai számára, hogy több mint 1400 különböző alkalmazást alkalmazzanak webhelyükön.

A HTML és a CSS rendszer egyike azoknak a dolgoknak, amelyek sok Shopify profit vonzanak a platformhoz. A Shopify magasabb szintű testreszabást tesz lehetővé. Azok számára, akik kevésbé akarnak bejutni webhelyük belsejébe, a Squarespace vonzóbbnak tűnhet. Ez a platformot különösen népszerűvé teszi azok számára, akiknek nincs szükségük e-kereskedelmi lehetőségekre.

A Squarespace egyik kis előnye a Getty Images integrációja. Ha gyorsítani szeretné a képek termékoldalakra történő bejutásának folyamatát, ez kis lendületet adhat.

A Shopify nyer egy kis nyereséget az AMP-vel való integrációnak köszönhetően, amely a mobil oldalak kézbesítésének felgyorsítását szolgálja. A mobil és az adaptív tervezés bonyolultsága egyre inkább kritikus jelentőségű a keresőmotor találati oldalainak sikeréhez, tehát ezt figyelembe kell venni.

Különösen akkor érdemes megfontolnia a Shopify-t egy mobilalapúbb webhelyen, amely fiatalabb közönséget céloz meg.

Győztes: Shopify

5) Nemzetközi fellépés

A Shopify nagy hangsúlyt fektet az e-kereskedelemre, így a platform sokkal jobban támogatja a nemzetközi eladókat. Ha például termékeket szeretne eladni az európai vásárlók számára, akkor a webhelynek az a képessége, hogy gyorsan kiszámítsa és kezelje az EU HÉA-követelményeit, nagy plusz.

Győztes: Shopify

Általános ajánlás: Shopify

Mikor kell választani e-kereskedelmi weboldal készítő, nem csak általános, A Shopify nyer.

Azt hiszem, látjuk, hogy itt specializálódik. A Squarespace nagyszerű az általános weboldalak számára, de a Shopify hónapról hónapra fektet be e-kereskedelmi platformjába.

A Shopify az évek során exponenciálisan nőtt, óriási tőzsdei nyereséggel. Úgy gondoljuk, hogy a Shopify hosszú ideig nyer.

Alternatív (őrült) ötlet: Miért nem mindkettő??

Nem ajánlom ezt, ha elindul – csak indítsd el.

De ha egy őrült ember vagy, vad szemmel néz ki a szemében, akkor ezt képes lesz levonni.

A Squarespace támogatást nyújt a Shopify kosár gombjainak integrációjához. Ha elégedett egy meglévő Squarespace webhellyel, ez különösen hasznos lehet. Ahelyett, hogy megpróbálna egy egész webhelyet a Shopify-ra áttérni, egyszerűen el szeretne készíteni egy olyan boltot vagy kosarat aldomaint, amely a platformot használja, miközben mindent megtart a Squarespace-en.

Ismét – inkább inkább csak egyet választana. De lehetséges egy rendszer összegyűjtése, mint egy régi kalóz, és mindkettő működik.

Következtetés

A nagy kérdések, amelyekre a potenciális ügyfeleknek a Shopify és a Squarespace közötti választáskor szembesülniük kell, a költség és a funkcionalitás.

Ha aggódik amiatt, hogy mennyit fizet a Squarespace, akkor látni fogja, hogy ez egyértelmű győztes, különösen azok számára, akik szeretnék képesek masszív méretarányosításra.

Másrészt a Shopify profik általában szeretik a platform magas szintű kiterjeszthetőségét és támogatását. Minden rendszer bizonyos aspektusokban elhárítja az egyértelmű nyertest, de a különféle előnyök különbségei arra késztetik Önt, hogy gondolkodjon azon, mi az online áruház jelenleg, és mi a jövőbeni szándéka..

A Squarespace összehasonlítása más platformokkal? Nézd meg ezt A négyzet és a WordPress lebontása egy másik összehasonlításhoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map