SiteGround vs Bluehost 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

TLDR; Ha a SiteGround és a Bluehost között dönt, akkor a SiteGround-ot javasoljuk a legjobb általános értékű gazdagépként. Legmagasabb szintű támogatást, jobb szolgáltatásokat és magasabb színvonalú tárhelyet kap. A Bluehostnak van néhány árképzési előnye. Olvassa el a teljes bontást.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A SiteGround a világ egyik leggyorsabban növekvő hosting szolgáltatója, és a legtöbb ember számára valószínűleg a legjobb host. A kifogástalan ügyfélszolgálat, a nagyszerű szolgáltatások és az alacsony árak nagyon sokat tehetnek erre a globális hosting cégre.

4.8

Bíráló

4.9

Felhasználók (79 szavazat)

VS

A Bluehost az egyik legnépszerűbb hosting cég az egész világon, de ez az Ön számára megfelelő? A névfelismerés és a jobb ügyfélszolgálat révén ez szilárd választás a kezdők számára.

4.5

Bíráló

4.6

Felhasználók (12 szavazat)

Árazás

Pontszám: 4.5

A SiteGround árajánlatai nevetségesen alacsonyak lesznek a kapott szolgáltatásokhoz képest. A legtöbb felhasználó egyetlen panasza az, hogy az árképzés az első év után a teljes árra ugrik, majdnem kétszeresére. A SiteGround legtöbbször lenyűgöző engedményeket kínál – így mindig jó ajánlatot találhat. Minden, a SiteGround-től kezdve a dedikált tárhelyig megosztva, nagyon kedvező áron.

StartUpGrowBigGoGeek
Eladási ár$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Normál ár$ 11.95 / hó$ 11.95 / hó$ 34.95 / hó
LegjobbKezdőkKözbülsőElőnyök

Az ár megtekintése

Pontszám: 4.5

A Bluehost a legolcsóbb belépő szintű árakat kínálja, a megosztott tárhely pedig a legnépszerűbb a legalacsonyabb áron. Az árképzésből egy fél pontot levontunk, mert a legkedvezőbb ajánlat megköveteli a 3 éves időtartamot, de összességében annyira olcsó, mint amennyit kap:

SharedWordPressVPS
Eladási ár$ 2.95 / mo$ 19.95 / hó$ 18.99 / hó
Normál ár$ 7.99 / mo$ 29.99 / hó$ 29.99 / hó
LegjobbKezdőkWordPressÜzletek

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 5,0

Nem fog jobb jobb tárhely-értéket találni a piacon, mint a SiteGround, nem tudjuk eleget tenni a dicséretnek. A 24 órás támogatással, a napi biztonsági mentésekkel és az ingyenes SSL-lel a SiteGround lefedi az összes alapvető tudnivalót, amelyek elindításához szüksége van.

Javasoljuk a frissítést, hogy a GrowBig tervhez jusson – érted korlátlan webhelyek, dupla tárhely és a WordPress átmenetileg (bízz bennünket, akinek ezt akarod). Ezen felül ingyenes migrációt kap, ami sok gondot takarít meg. Az egyetlen panasz a SiteGround értékkel kapcsolatban a korlátozott lemezterület, amely gyorsan kitölthető.

Pontszám: 4.5

Véleményünk szerint a Bluehost óriási érték. Ha mindössze 2,95 dollár / hónap (promóciós ár) kezdődik, akkor még mindig megkapja egy nagyon nagy vállalat támogatását a várt ügyfél-támogatással és a szolgáltatás minőségével. A legalacsonyabb induló árazásban szereplő, az értéket növelő legfontosabb funkciók a nem mért sávszélesség, ingyenes SSL tanúsítvány és 50 tárolt SSD.

Úgy gondoljuk, hogy a Plus megosztott tárhely jobb megoldás korlátlan mellékelt webhelyek, korlátlan tárhely és korlátlan domain. Más tervek felé haladva nagyszerű értéket fog látni a költött pénzre. Igazából nem fogsz szuperprémium szolgáltatásokat szerezni, de az érték nagyon magas lesz. 

Vevőszolgálat

Pontszám: 5,0

A SiteGround ügyfélszolgálat komolyan epikus. Telefonon, e-mailen és csevegésen keresztül 24/7/365 támogatást kap. A támogatási ügynökök barátságosak, segítőkészek és valóban túlmutatnak a problémáik megoldásában.

Nézze meg a teljes SiteGround áttekintésünket, hogy megnézze a dicséretét, amelyet ügyfeleik énekelnek – ez mind támogatást jelent. Megtörték azt a sütiket. Ha kezdő vagy, akkor a támogatásnak elsőbbséget kell élveznie, ezért vegye igénybe a SiteGroun-ot bármely más gazdagépen e tekintetben. 

További részletek

Pontszám: 3.5

A Bluehost ügyfélszolgálata vegyes táska. Néhány legújabb recenzens soha nem volt probléma, mások olyan történetekkel számoltak, hogy hosszú ideig vártak és megkaptak a subpar támogatást.

A 24 órás és a telefonos, illetve az élő csevegésen keresztüli támogatás révén mindig megbánhat velük. Más, több prémium szintű támogatással ellentétben azonban nem biztos, hogy a legmagasabb színvonalú technológiát és a leggyorsabb szolgáltatást kapja meg.

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 5,0

A SiteGround 99,99% -os rendelkezésre állást ígér, ami csaknem olyan jó, mint amennyit csak kap. A harmadik fél által végzett tesztelés megerősíti, hogy a hónap után a 99,95% és 100% közötti tartományt mutatja.

A SiteGround proaktív figyelést kínál az egyedi szoftverekkel és az AI-vel, hogy meggátolja az agresszív robot támadásokat. Ne aggódjon a SiteGround működési ideje miatt, ők lefedték.

Pontszám: 4.5

Az internetes jelentések megmutatják, hogy a Bluehost üzemideje meglehetősen erős (99,99–100%).

Nehéz azonban megtudni, kínálnak-e valamilyen különleges rendelkezésre állás garanciát, mint például HostGator (testvérvállalat) nem. az szerver rendelkezésre állás ideje csak homályos ígéreteket ígér, amelyek kevesebb, mint 15 perc leállást jelentenek, mielőtt rögzítik őket. 

A megosztott tárhelyük nem utal semmilyen konkrét rendelkezésre állási ígéretre. Tehát még a nagy rendelkezésre állási jelentésekkel együtt, minimális állásidővel, fél órát csinálunk velük, mivel ebben a kérdésben nincs átláthatóság.

Sebesség

Pontszám: 4.5

A SiteGround többféle sebesség-optimalizálási szintet kínál: CDN-optimalizálást, Cloudflare-t, dinamikus gyorsítótárazást és memache-tárolást. Mindez elősegíti a webhely sebességének javítását a SiteGround-beépített technológiával.

Ezen felül ügyfélszolgálati csoportjuk mindig rendelkezésre áll, hogy kölcsönadjon és tippeket adjon a webhely felgyorsításához. Lehet, hogy gyorsabb házigazdák is vannak, de ez az egyik legjobb érték.

Pontszám: 3.5

A Bluehost az utóbbi években jelentős előrelépéseket tett a sebességgel. Volt rengeteg felhasználói panasz, de frissítették a hardvert, hogy ezt komolyan vegyék.

Ugyanakkor csak fel kell ugrani a következőre Twitter hogy rengeteg panasz érkezzen. Most sok a sebességgel kapcsolatos probléma az Ön webhelyének általános beállításaiból származik, nem csak a tárhelyből, tehát ügyeljen arra, hogy ezt figyelembe vegye. A Bluehost-nak rengeteg ügyfele van, tehát van néhány panasz. 

A Bluehost tiszteletreméltó említéseket tett a leggyorsabb web hosting összehasonlító bejegyzésünkben. Ellenőrizze ezt a posztot, ha a webhely legnagyobb sebességére van szüksége.

Jellemzők

Pontszám: 5,0

A SiteGround az összes gazdagép közül a legtöbb szolgáltatást kínálja. Nemcsak saját egyedi eszközöket kínálnak, amelyek megkönnyítik az életed, hanem kihasználják a cPanel, a Cloudflare és más harmadik fél technológiáit is..

Kedvenc funkcióim közé tartozik a WordPress színpad, a memcached sebességű technológia és a SiteGround teljes frissítési lehetőségei..

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 3.5

A Bluehost rendelkezik az összes alapvető funkcióval, amelyre szükség van az induláshoz, és nagyon megfizethető módon kezdi meg a kezdő bloggereket. Tartalmaz egy ingyenes SSL-t a Let’s Encrypt-től, amely kötelező, valamint a nem mért sávszélességet.

Ha viszont összehasonlítunk más cégekkel, mint például a SiteGround és az A2 Hosting, a Bluehost nem rendelkezik néhány extra funkcióval, amelyek nagyon hasznosak. Az egyik panasz az a tény, hogy fizetnie kell a migrációt, ami bosszantó.

Frissítenie kell néhány drágább megosztott tervre, mint például a Choice Plus és a Pro, hogy webhelyről készítsen biztonsági másolatot – amely minden webhely szempontjából kritikus.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map