SiteGround vs DreamHost 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

SiteGround vs DreamHost 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

SiteGround vs DreamHost 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

A SiteGround és a DreamHost két legfontosabb ajánlott hostunk: tisztességes árképzés, érték és nagyszerű szolgáltatások. A nap végén a SiteGround-ot javasoljuk az általános győztesnek. Olvassa tovább, hogy miért.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A SiteGround a világ egyik leggyorsabban növekvő hosting szolgáltatója, és a legtöbb ember számára valószínűleg a legjobb host. A kifogástalan ügyfélszolgálat, a nagyszerű szolgáltatások és az alacsony árak nagyon sokat tehetnek erre a globális hosting cégre.

4.8

Bíráló

4.9

Felhasználók (79 szavazat)

VS

A DreamHost egyike azoknak a nagy, olcsó megosztott hosting cégeknek, amelyek mindörökké örökké voltak. 1996-ban alapították, vannak elégedett ügyfelek, akik legalább 20 évesek. Ha olcsó tömegpiaci tárhelyet keres, akkor a DreamHost az egyik legjobb.

3.9

Bíráló

3.8

felhasználók 

Árazás

Pontszám: 4.5

A SiteGround árajánlatai nevetségesen alacsonyak lesznek a kapott szolgáltatásokhoz képest. A legtöbb felhasználó egyetlen panasza az, hogy az árképzés az első év után a teljes árra ugrik, majdnem kétszeresére. A SiteGround legtöbbször lenyűgöző engedményeket kínál – így mindig jó ajánlatot találhat. Minden, a SiteGround-től kezdve a dedikált tárhelyig megosztva, nagyon kedvező áron.

StartUpGrowBigGoGeek
Eladási ár$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Normál ár$ 11.95 / hó$ 11.95 / hó$ 34.95 / hó
LegjobbKezdőkKözbülsőElőnyök

Az ár megtekintése

Pontszám: 4.5

A DreamHost drágább volt, mint más megosztott házigazdák, de most ott vannak a legolcsóbbval. Egy éves megosztott tárhely-tervvel havonta mindössze 2,59 dollárral érheti el az ajtót. Ha nem akarja az elkötelezettséget, havonta csak 4,95 dollárt fizethet havonta. A legjobb rész? A kezdeti időszak után a DreamHost nem emeli fel Önnek az árát – olcsók és tisztességesek.

SharedDreamPressVPS Business
Éves ár$ 2.59 / mo$ 16.95 / hó$ 27.50 / hó
Havi ár$ 4.95 / mo$ 19.95 / hó$ 30.00 / mo
LegjobbKezdőkKöztes WordPress-oldalakNövekvő kisvállalkozások

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 5,0

Nem fog jobb jobb tárhely-értéket találni a piacon, mint a SiteGround, nem tudjuk eleget tenni a dicséretnek. A 24 órás támogatással, a napi biztonsági mentésekkel és az ingyenes SSL-lel a SiteGround lefedi az összes alapvető tudnivalót, amelyek elindításához szüksége van.

Javasoljuk a frissítést, hogy a GrowBig tervhez jusson – érted korlátlan webhelyek, dupla tárhely és a WordPress átmenetileg (bízz bennünket, akinek ezt akarod). Ezen felül ingyenes migrációt kap, ami sok gondot takarít meg. Az egyetlen panasz a SiteGround értékkel kapcsolatban a korlátozott lemezterület, amely gyorsan kitölthető.

Pontszám: 4.5

Érték szempontjából a DreamHost az egyik legjobb. Az alacsony ár, a hasznos szolgáltatásokkal és a rendkívül nagylelkű, 97 napos pénz-visszafizetési garanciával együtt nyer a kisvállalkozások számára.

Ezenkívül korlátlan sávszélességet, ingyenes domainneveket, ingyenes SSL-tanúsítványokat kínálnak, és kompenzálják az üzemidőben bekövetkező csúszásokat. Valójában a rendelkezésre álló egyik legnagyobb szolgáltatási szintű megállapodást nyújtják.

A Bluehosthoz és a HostGatorhoz képest a DreamHost erős. Az egyetlen gazdagép, amely jobb értéket kínál, lehet a SiteGround.

Vevőszolgálat

Pontszám: 5,0

A SiteGround ügyfélszolgálat komolyan epikus. Telefonon, e-mailen és csevegésen keresztül 24/7/365 támogatást kap. A támogatási ügynökök barátságosak, segítőkészek és valóban túlmutatnak a problémáik megoldásában.

Nézze meg a teljes SiteGround áttekintésünket, hogy megnézze a dicséretét, amelyet ügyfeleik énekelnek – ez mind támogatást jelent. Megtörték azt a sütiket. Ha kezdő vagy, akkor a támogatásnak elsőbbséget kell élveznie, ezért vegye igénybe a SiteGroun-ot bármely más gazdagépen e tekintetben. 

További részletek

Pontszám: 3.5

Az egyik olyan terület, amelyben a DreamHost nem tökéletes, az ügyfélszolgálat. A támogatás e-mailben és élő csevegésen keresztül történik, vagy visszahívást kérhet. Hmm, egyfajta fejkaparó. Nincs a 24/7/365 támogatás, amelyet a legtöbb tárhelyszolgáltató nyújt.

Ezen túlmenően, még akkor is, ha a webhelyen leendő vásárlóként van, neked mondják, hogy jöjjön vissza munkaidőben. A valóság az, hogy a támogatási támogatás 24 órás és hét órás munkát jelent – és a DreamHost nem felel meg a szennyezésnek.

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 5,0

A SiteGround 99,99% -os rendelkezésre állást ígér, ami csaknem olyan jó, mint amennyit csak kap. A harmadik fél által végzett tesztelés megerősíti, hogy a hónap után a 99,95% és 100% közötti tartományt mutatja.

A SiteGround proaktív figyelést kínál az egyedi szoftverekkel és az AI-vel, hogy meggátolja az agresszív robot támadásokat. Ne aggódjon a SiteGround működési ideje miatt, ők lefedték.

Pontszám: 4,0

Az internetes jelentések megmutatják, hogy a DreamHost üzemideje meglehetősen erős (99,99–100%).

A legjobb rész? 100% -os üzemidő garancia. Ha valamilyen oknál fogva a webhely nem működik, akkor egy napi ingyenes tárhelyet fog jóváírni az Ön számlájára minden leállított óráért.

A jó dolog az, hogy az elmúlt évben átlagosan 99,98% -kal tettek üzemidejét – tehát ne számítsanak arra, hogy készpénzt kell fizetniük ebben a hitelben.

Sebesség

Pontszám: 4.5

A SiteGround többféle sebesség-optimalizálási szintet kínál: CDN-optimalizálást, Cloudflare-t, dinamikus gyorsítótárazást és memache-tárolást. Mindez elősegíti a webhely sebességének javítását a SiteGround-beépített technológiával.

Ezen felül ügyfélszolgálati csoportjuk mindig rendelkezésre áll, hogy kölcsönadjon és tippeket adjon a webhely felgyorsításához. Lehet, hogy gyorsabb házigazdák is vannak, de ez az egyik legjobb érték.

Pontszám: 4,0

A DreamHost nagyszámú jelentést tartalmaz a sebességről, és a betöltési idő szempontjából szilárdan a házigazdák 25% -ában van. Nem fókuszálnak erre mint fő jellemzőre, de nem lát sok panaszt az ügyfelek részéről.

A DreamPress-tervükön optimalizálták adatbázisukat csak a WordPress számára, és megvalósították a Memcache programot is. Tehát biztosan szem előtt tartják a sebességet. Feltétlenül beszéljen a támogatással, ha ez komoly aggodalomra ad okot.

Jellemzők

Pontszám: 5,0

A SiteGround az összes gazdagép közül a legtöbb szolgáltatást kínálja. Nemcsak saját egyedi eszközöket kínálnak, amelyek megkönnyítik az életed, hanem kihasználják a cPanel, a Cloudflare és más harmadik fél technológiáit is..

Kedvenc funkcióim közé tartozik a WordPress színpad, a memcached sebességű technológia és a SiteGround teljes frissítési lehetőségei..

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 4,0

A font-for-font, a DreamHost minden olcsó tárhelyszolgáltató társaság legjobb tulajdonságait kínálja. Legolcsóbb megosztott csomagjuk tartalmaz egy ingyenes domént, korlátlan sávszélességet, az előre telepített WordPress-t és egy ingyenes SSL-tanúsítványt. A DreamPress WordPress tárhely egy erőteljes érték-ajánlat a teljes funkcionalitású WordPress tárhely számára, amely bizonyos szinten versenyezhet a WP Engine és a Kinsta között..

Nem kap ingyenes áttelepülést, és hiányoznak a más házigazdák által kínált 24 órás telefonos támogatásról, így pontot kell fektetnünk nekik. Összességében – nagy házigazda, nagyszerű szolgáltatások.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector