SiteGround vs GoDaddy 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

SiteGround vs GoDaddy 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

SiteGround vs GoDaddy 2020: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a többi oldalt

Jöjjünk hozzá: ha a SiteGround és a GoDaddy között dönt, akkor a SiteGround-ot javasoljuk a legjobb általános értékű gazdagépként. Legmagasabb szintű támogatást, jobb szolgáltatásokat és magasabb színvonalú tárhelyet kap. A GoDaddy megkísértheti Önt az édes, veszteséges $ 1 / hónap havi fogadási üzlettel, hogy az ajtóba juttasson, ám ha jellemzőnként hasonlítják össze, akkor a SiteGround kezet nyer.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A SiteGround a világ egyik leggyorsabban növekvő hosting szolgáltatója, és a legtöbb ember számára valószínűleg a legjobb host. A kifogástalan ügyfélszolgálat, a nagyszerű szolgáltatások és az alacsony árak nagyon sokat tehetnek erre a globális hosting cégre.

4.8

Bíráló

4.9

Felhasználók (79 szavazat)

VS

A GoDaddy-nak nincs szüksége bevezetésre – valószínűleg ez a világ legismertebb gazdagép és domain név szolgáltatója. Ennek ellenére ez olyan, mint a McDonald’s hosting – olcsó, tömegpiaci, de nem kivételesen jó. Bármely más gazdagéphez képest a másik gazda általában nyeri. Ennek ellenére, ha hűséges GoDaddy domainer, érdemes ragaszkodni hozzájuk kis projektekhez és kiemelkedő telefonos támogatáshoz..

3.4

Bíráló

4.1

Felhasználók (26 szavazat)

Árazás

Pontszám: 4.5

A SiteGround árajánlatai nevetségesen alacsonyak lesznek a kapott szolgáltatásokhoz képest. A legtöbb felhasználó egyetlen panasza az, hogy az árképzés az első év után a teljes árra ugrik, majdnem kétszeresére. A SiteGround legtöbbször lenyűgöző engedményeket kínál – így mindig jó ajánlatot találhat. Minden, a SiteGround-től kezdve a dedikált tárhelyig megosztva, nagyon kedvező áron.

StartUpGrowBigGoGeek
Eladási ár$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Normál ár$ 11.95 / hó$ 11.95 / hó$ 34.95 / hó
LegjobbKezdőkKözbülsőElőnyök

Az ár megtekintése

Pontszám: 5,0

A GoDaddy ára nagyon alacsony és kiváló kezdőknek. Mivel a promóciók gazdaságos tárhelyet kínálnak, mindössze 1 dollár havonta, a tárhely gyakorlatilag ingyenes. Az egyik dolog, amit vigyázni kell, a megújítási arányok. Miután az első időszakod lejárt, a gazdasági tárhely havonta 8,99 dollárra ugrik fel, ezért vigyázzon, ha bekapcsolod.

EconomyDeluxeUltimate
Eladási ár$ 1.00 / mo$ 7.99 / mo12,99 $ / hó
Normál ár$ 8.99 / mo$ 11.99 / hó16,99 $ / hó
LegjobbKezdőkKis vállalkozásNagy forgalmú webhelyek

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 5,0

Nem fog jobb jobb tárhely-értéket találni a piacon, mint a SiteGround, nem tudjuk eleget tenni a dicséretnek. A 24 órás támogatással, a napi biztonsági mentésekkel és az ingyenes SSL-lel a SiteGround lefedi az összes alapvető tudnivalót, amelyek elindításához szüksége van.

Javasoljuk a frissítést, hogy a GrowBig tervhez jusson – érted korlátlan webhelyek, dupla tárhely és a WordPress átmenetileg (bízz bennünket, akinek ezt akarod). Ezen felül ingyenes migrációt kap, ami sok gondot takarít meg. Az egyetlen panasz a SiteGround értékkel kapcsolatban a korlátozott lemezterület, amely gyorsan kitölthető.

Pontszám: 4,0

A GoDaddy értéke nagyon jó ahhoz, amit kap. Kedvezményes árakat fizet egy tömegpiaci házigazdának. Például, amit a Economy tervvel kap (1 dollár havonta eladó), 1 webhely, nem mért sávszélesség és 100 GB tárhely, valamint egy ingyenes domain. Még akkor is, ha az ár a teljes dollárhoz viszonyítva 8,99 dollárra ugrik, ez tisztességes érték. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy menjen a Deluxe-ba, mivel korlátlan számú webhelyet és tárhelyet kap (ésszerűen).

Minden terv tartalmaz 24 órás támogatást, amely kötelező, valamint a biztonsági figyelést és a DDoS védelmet.

Két nagy probléma ezekkel a GoDaddy megosztott tárhely-tervekkel: nincs ingyenes SSL-igazolás, amely az iparági szabványossá válik, valamint 1 GB-os korlátozás az adatbázisok számára. Ha a WordPress programot futtatja, és van néhány kiváló minőségű fotója, akkor gyorsan túllépheti ezt az adatbáziskorlátot. Ez a két ok miatt a GoDaddy-t teljes ponttal felvesszük.

Vevőszolgálat

Pontszám: 5,0

A SiteGround ügyfélszolgálat komolyan epikus. Telefonon, e-mailen és csevegésen keresztül 24/7/365 támogatást kap. A támogatási ügynökök barátságosak, segítőkészek és valóban túlmutatnak a problémáik megoldásában.

Nézze meg a teljes SiteGround áttekintésünket, hogy megnézze a dicséretét, amelyet ügyfeleik énekelnek – ez mind támogatást jelent. Megtörték azt a sütiket. Ha kezdő vagy, akkor a támogatásnak elsőbbséget kell élveznie, ezért vegye igénybe a SiteGroun-ot bármely más gazdagépen e tekintetben. 

További részletek

Pontszám: 4,0

A GoDaddy büszke arra, hogy 24 órás telefonos támogatást nyújt, ami teljesen értelme a tömegpiaci ügyfélkörnek. Az egyik gyenge pont az volt, hogy a telefon volt az egyetlen módja annak, hogy megóvja őket. Azóta megváltoztatták, és most chat-támogatást kínálnak, amelyet sok internetes közönség kedvelt.

A telefonos támogatás általában magasabb színvonalú, mivel üldözőbe kerülnek, és gyorsabban válaszolhatnak kérdéseire. Azt találtam, hogy a chat-támogatás gyorsan csatlakozik, de át kell ugrani néhány karika felett, beleértve a PIN-kód megadását és a válasz megvárását. A támogatás minősége általában gyors válasz, ellentétben a SiteGround-tal, ahol teljes megoldást kínálnak. Összességében jó támogatás, de nem tökéletes. 

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 5,0

A SiteGround 99,99% -os rendelkezésre állást ígér, ami csaknem olyan jó, mint amennyit csak kap. A harmadik fél által végzett tesztelés megerősíti, hogy a hónap után a 99,95% és 100% közötti tartományt mutatja.

A SiteGround proaktív figyelést kínál az egyedi szoftverekkel és az AI-vel, hogy meggátolja az agresszív robot támadásokat. Ne aggódjon a SiteGround működési ideje miatt, ők lefedték.

Pontszám: 3.5

A GoDaddy üzemideje meglehetősen jó, gyakran 99,95% -os vagy annál jobb. Az interneten a felhasználók véleménye vegyes, ám az üzemidőt / leállást általában nem tekintik fontos kérdésnek.

A GoDaddynek van egy szerver rendelkezésre állás garancia (figyelmeztetés – jogi zsargon!) – de csak a lefedettségre terjed ki 99,90% (hiányzik egy .09 ott) – ami azt jelenti, hogy havonta 43 percig nem lehet otthont adni, és ezt normálisnak tekintik. Képzelje el a webhelyét egy kritikus vásárlási időszak alatt, közel egy órán keresztül! Ezenkívül a GoDaddy csak neked ad 5% hiteltörlesztés – ami lehet csak fillérekért. Úgy gondoljuk, hogy magasabb színvonalúaknak kell lenniük, és teljes hónapra kell jóváírniuk őket.

Sebesség

Pontszám: 4.5

A SiteGround többféle sebesség-optimalizálási szintet kínál: CDN-optimalizálást, Cloudflare-t, dinamikus gyorsítótárazást és memache-tárolást. Mindez elősegíti a webhely sebességének javítását a SiteGround-beépített technológiával.

Ezen felül ügyfélszolgálati csoportjuk mindig rendelkezésre áll, hogy kölcsönadjon és tippeket adjon a webhely felgyorsításához. Lehet, hogy gyorsabb házigazdák is vannak, de ez az egyik legjobb érték.

Pontszám: 3.5

A GoDaddy a sebesség teszteléséig a csomag közepére esik. Megpróbálják felmondani Önöket a végső tervükhöz, hogy több feldolgozási teljesítményt és sebességet szerezzenek, ami rosszul dörzsöl nekem. A gazdasági terveknek is gyorsaságra van szükségük!

Tovább Twitter A GoDaddy nem vesz igénybe panaszokat, de őszintén számítottam arra, hogy többet fogadnak e népszerűnek.

A GoDaddy nem készítette a leggyorsabb webtárhely listáját. Jelölje be ezt a posztot, ha győztesgel szeretne részt venni.

Jellemzők

Pontszám: 5,0

A SiteGround az összes gazdagép közül a legtöbb szolgáltatást kínálja. Nemcsak saját egyedi eszközöket kínálnak, amelyek megkönnyítik az életed, hanem kihasználják a cPanel, a Cloudflare és más harmadik fél technológiáit is..

Kedvenc funkcióim közé tartozik a WordPress színpad, a memcached sebességű technológia és a SiteGround teljes frissítési lehetőségei..

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 3.5

Nem óriási rajongója a GoDaddy alapvető terveinek jellemzőinek. A legtöbb ember manapság a WordPress-en indítja webhelyét, és bár a GoDaddy rendelkezik WordPress-tárhelyvel, akkor ismét frissítenie kell a WordPress-státuszt. A GoDaddy gazdasági tárhely-terveinél nem kap ingyenes SSL-t, nem készül biztonsági másolatot, és nem végeznek átállítást.

Míg a GoDaddy rendelkezik néhány egyedi eszközzel, amelyeket épített, egy ilyen nagyvállalathoz számítottam arra, hogy több funkciót kínálnak, mint egy kisebb, scrappier házigazda, mint például a SiteGround, de nekik meg kell nyerniük a nyereségüket. Összességében a szolgáltatások rendben vannak, nem nagyszerűek.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector