SiteGround vs HostGator 2020: Hasonlítsa össze az árakat, szolgáltatásokat és egyebekkel

Gyors átvétel: ha a SiteGround és a HostGator között dönt, akkor a SiteGround-ot javasoljuk a legjobb általános értékű hostként. Legmagasabb szintű támogatást, jobb szolgáltatásokat és magasabb színvonalú tárhelyet kap. A HostGator az alacsonyabb árakat kezdi, de ha jellemzőenként összehasonlítják, akkor a SiteGround nyeri.

ÁRAZÁS  |  ÉRTÉKTÁMOGATÁS  |  UPTIME  |  SEBESSÉG  |  JELLEMZŐK  |  KÖVETKEZTETÉS  


A SiteGround a világ egyik leggyorsabban növekvő hosting szolgáltatója, és a legtöbb ember számára valószínűleg a legjobb host. A kifogástalan ügyfélszolgálat, a nagyszerű szolgáltatások és az alacsony árak nagyon sokat tehetnek erre a globális hosting cégre.

4.8

Bíráló

4.9

Felhasználók (79 szavazat)

VS

A HostGator több mint egymillió webhely üzemeltetett haszonélvezője. A HostGator nagyszerű kezdő házigazda azok számára, akik olcsó tárhelyet keresnek, és sok speciális funkcióval rendelkeznek.

3.8

Bíráló

4.2

Felhasználók (11 szavazat)

Árazás

Pontszám: 4.5

A SiteGround árajánlatai nevetségesen alacsonyak lesznek a kapott szolgáltatásokhoz képest. A legtöbb felhasználó egyetlen panasza az, hogy az árképzés az első év után a teljes árra ugrik, majdnem kétszeresére. A SiteGround legtöbbször lenyűgöző engedményeket kínál – így mindig jó ajánlatot találhat. Minden, a SiteGround-től kezdve a dedikált tárhelyig megosztva, nagyon kedvező áron.

StartUpGrowBigGoGeek
Eladási ár$ 3.95 / mo$ 5.95 / mo$ 7.95 / mo
Normál ár$ 11.95 / hó$ 11.95 / hó$ 34.95 / hó
LegjobbKezdőkKözbülsőElőnyök

Az ár megtekintése

Pontszám: 4.5

A HostGator széles választékát kínálja a tervekből, kezdve az olcsó bin megosztott tárhelytől a magas árú VPS-tárhelyig. A HostGator nagyon agresszív az árakon, óriási kedvezményeket bocsát ki, amikor arra törekszenek, hogy piaci részesedést szerezzenek. Céljuk az ön előnye:

SharedWordPressVPS
Eladási ár$ 2.75 / mo$ 5.95 / mo$ 29.95 / hó
Normál ár$ 10.95 / hó$ 14.95 / hó$ 89.95 / hó
LegjobbKezdőkWordPress webhelyekNövekedési helyek

Az ár megtekintése

Érték

Pontszám: 5,0

Nem fog jobb jobb tárhely-értéket találni a piacon, mint a SiteGround, nem tudjuk eleget tenni a dicséretnek. A 24 órás támogatással, a napi biztonsági mentésekkel és az ingyenes SSL-lel a SiteGround lefedi az összes alapvető tudnivalót, amelyek elindításához szüksége van.

Javasoljuk a frissítést, hogy a GrowBig tervhez jusson – érted korlátlan webhelyek, dupla tárhely és a WordPress átmenetileg (bízz bennünket, akinek ezt akarod). Ezen felül ingyenes migrációt kap, ami sok gondot takarít meg. Az egyetlen panasz a SiteGround értékkel kapcsolatban a korlátozott lemezterület, amely gyorsan kitölthető.

Pontszám: 4.5

A HostGator elképesztő értéket kínál árainak meghatározásakor. Igazából nem olyan erős, mint a SiteGround, amely az általános kedvenc, de a HostGator nagyon kedvező áron viszi be az ajtóba..

Összességében nagyon erős értékkel bír, mivel azért, amit fizet, rengeteg funkciót kap, mint például a szabad áttérés, a nem mért sávszélesség és a 24/7/365 támogatás.

Ahol nem látunk erős értéket, ott számolunk fel olyan extrákat, amelyeket mások ingyen tartalmaznak, például biztonsági másolatot -, amelyek kritikusak az Ön webhelyének egészsége szempontjából. Ezenkívül még jobb üzemidőért is felszámítanak díjat, amelynek véleményünk szerint minden alapba beépített alapfunkciónak lennie kell, bármennyire is olcsó.

Vevőszolgálat

Pontszám: 5,0

A SiteGround ügyfélszolgálat komolyan epikus. Telefonon, e-mailen és csevegésen keresztül 24/7/365 támogatást kap. A támogatási ügynökök barátságosak, segítőkészek és valóban túlmutatnak a problémáik megoldásában.

Nézze meg a teljes SiteGround áttekintésünket, hogy megnézze a dicséretét, amelyet ügyfeleik énekelnek – ez mind támogatást jelent. Megtörték azt a sütiket. Ha kezdő vagy, akkor a támogatásnak elsőbbséget kell élveznie, ezért vegye igénybe a SiteGroun-ot bármely más gazdagépen e tekintetben. 

További részletek

Pontszám: 3

A HostGator az összes dobozt ellenőrzi a felületén támogatásukkal: évente 24 órában és 365 napon. Csevegéssel és telefonon. De az ügyfelek más történetet mesélnek.

Sok panasz van a lassú válaszadásokkal, az inkompetens személyzettel és az általános támogatással kapcsolatban. Sok embernek nincs panasza, ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt kipróbálhassa támogatását.

További részletek

Uptime tárolása

Pontszám: 5,0

A SiteGround 99,99% -os rendelkezésre állást ígér, ami csaknem olyan jó, mint amennyit csak kap. A harmadik fél által végzett tesztelés megerősíti, hogy a hónap után a 99,95% és 100% közötti tartományt mutatja.

A SiteGround proaktív figyelést kínál az egyedi szoftverekkel és az AI-vel, hogy meggátolja az agresszív robot támadásokat. Ne aggódjon a SiteGround működési ideje miatt, ők lefedték.

Pontszám: 4.5

A forrástól függően több mint 99,5% -os rendelkezésre állással nem kell sokkal panaszkodni a HostGatornál.

Ezen felül a HostGator ingyenes tárhelyhónapot kínál, ha a weboldal alá esik 99,9% -os garancia.

Fél ponton dokkoltuk őket, mert a felhasználók néha panaszt tettek, és mi inkább azt látjuk, hogy az osztály legjobb szolgáltatói számára 99,99% -os rendelkezésre állás áll rendelkezésre..

Sebesség

Pontszám: 4.5

A SiteGround többféle sebesség-optimalizálási szintet kínál: CDN-optimalizálást, Cloudflare-t, dinamikus gyorsítótárazást és memache-tárolást. Mindez elősegíti a webhely sebességének javítását a SiteGround-beépített technológiával.

Ezen felül ügyfélszolgálati csoportjuk mindig rendelkezésre áll, hogy kölcsönadjon és tippeket adjon a webhely felgyorsításához. Lehet, hogy gyorsabb házigazdák is vannak, de ez az egyik legjobb érték.

Pontszám: 3,0 

A megosztott tárhelyen általában problémák vannak a sebességgel kapcsolatos kérdésekkel, pusztán a tárhely alacsonyabb költségein alapulnak. A HostGator a sebesség szempontjából szilárdan a csomag közepén van. Amikor keres Twitter, nem lát annyi panaszt, mint más megosztott gazdagépeken, mint például a Bluehost, ami jó anekdotikus jel.

Ha gyorsabb HostGator terméket keres, akkor nézd meg a HostGator Cloud tárhelyét. Ha még gyorsabb megosztott tárhelyet szeretne, amely nem akadályozza meg a bankot, erősen ajánljuk az A2 tárhelyet vagy a SiteGround alkalmazást. Sokkal boldogabb leszel ezekkel.

Jellemzők

Pontszám: 5,0

A SiteGround az összes gazdagép közül a legtöbb szolgáltatást kínálja. Nemcsak saját egyedi eszközöket kínálnak, amelyek megkönnyítik az életed, hanem kihasználják a cPanel, a Cloudflare és más harmadik fél technológiáit is..

Kedvenc funkcióim közé tartozik a WordPress színpad, a memcached sebességű technológia és a SiteGround teljes frissítési lehetőségei..

Az összes szolgáltatás megtekintése

Pontszám: 4,0

A HostGatorot gyakran hasonlítják a Bluehosthez az árak és a szolgáltatások szempontjából, és itt általában a HostGator nyeri a győzelemt.

A két vállalat között a HostGator épült több profi felhasználó számára. Ha összehasonlítja a HostGator-ot más megosztott tárhely szolgáltatókkal, ezt szem előtt kell tartania.

Tetszik az a tény, hogy a migrációt tartalmazzák, egyetlen kattintással telepítik őket, a cPanel oldalon vannak, és 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát kínálnak. Még mindig szeretjük más házigazdákat, mint például a SiteGround, az általános szolgáltatások szempontjából jobban, de a HostGatornak meg kell adnia az induláshoz.

Az összes szolgáltatás megtekintése

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map