WP Engine vs GoDaddy: Hasonlítsa össze az árakat, a szolgáltatásokat és a sebességet – 2020

Ha összehasonlítja a GoDaddy-t a WP Engine-rel, akkor az almát a narancshoz hasonlítja.


A GoDaddy az árkedvezményes árképzésről szól.

A WP Engine sokkal magasabb színvonalú, WordPress-specifikus szolgáltatás.

Igen, a GoDaddy mostantól kínálja a Menedzselt WordPress tárhelyet, de inkább marketing név, mint bármi, ami verseng a WP Engine kínálatával..

WP Engine vs GoDaddy árképzés

Általában a legtöbb ember a kezdeti költség, és nem az általános érték alapján dönt.

Megértjük, hogy az árpontok sok felhasználó számára jelenthet helyzetet vagy megszakítást, ezért gondoskodunk róla, hogy ezt az információt bármi más előtt bemutatjuk. Ennek ellenére meg kell említenünk, hogy az ár a kapott szolgáltatás csak egy alkotóeleme, tehát ha egy kicsit többet költene és jobb értéket szerezne, akkor erősen javasoljuk ezt az utat.

Végül a „megkapod, amit fizet” mantra ugyanolyan igaz a hostolási szolgáltatásoknál, mint bármi másnál.

Ezenkívül annak érdekében, hogy ez az összehasonlítás a lehető leginkább egyenlő legyen, a GoDaddy WordPress tárhelycsomagjait vizsgáljuk, nem pedig a szokásos tárhelyterveiket. Így láthatod, hogyan állnak össze hasonló tényezők alapján.

A GoDaddy tárhelyárak áttekintése

 • Alapterv: Havonta 3,99 USD a kezdésért, 7,99 USD havonta a megújításhoz
 • Deluxe terv: Havonta 4,49 dollár a kezdéshez, 9,99 dollár a megújításhoz
 • Végső terv: Havonta 7,99 dollár a kezdéshez, 14,99 dollár a megújításhoz
 • Fejlesztői terv: 13,99 dollár a kezdéshez, 24,99 dollár a megújításhoz

A WP motor ára

 • Személyes: Havonta 34 USD (kedvezmény a linkünkkel)
 • Szakmai: 99 dollár havonta
 • Üzleti: Havonta 249 USD
 • Prémium: kérjen tőlük árképzést

Mint láthatja, a WP Engine sokkal több, mint a GoDaddy, ami elég lehet, hogy néhány ember elkerülje azt. Mint azonban a fentiekben említettük, az érték sokkal jobb mutatója lehet annak, melyik opciót kell választania, tehát ne feltételezzük, hogy a GoDaddy okosabb választás, mivel kevesebbet fizet. Ennek ellenére, csak az árhoz képest, a Go Daddy sokkal költséghatékonyabb.

A győztes: Hajrá apu

Pénzvisszafizetési garancia

A weboldal készítéséhez szánjon időt arra, hogy kitaláljon, hogyan mindent programozhat, és győződjön meg arról, hogy minden összejön. Mint ilyen, akkor csak azt a választhatja meg a tervet, hogy néhány nap kipróbálása után megtudja, hogy valami másra van szüksége. Szerencsére sok hosting szolgáltatás garantálást jelent, ami azt jelenti, hogy ha egy meghatározott időkereten belül le kell mondania a szolgáltatást, akkor gond nélkül visszatérít téged. Ebben az esetben a WP Engine hatvan napot igényel, hogy meggondolja magát, míg a GoDaddy negyvenöt.

A győztes: WP motor

Vevőszolgálat

Mielőtt megbontanánk a különféle szolgáltatásokat és előnyöket, amelyeket az egyes hostokkal kapsz, először meg akarjuk vizsgálni, mennyire jól működnek a támogatási rendszerek. Nem számít, mennyire jó a weboldalépítés, végül beszélnie kell valakivel technikai támogatásban, ezért elengedhetetlen, hogy bármikor hozzáférhessen hozzájuk, és gyorsan reagáljon. Ezt szem előtt tartva, négy elsődleges módszer van, amelyet a házigazdák használnak a támogatás biztosításához, tehát nézzük meg, hogy az egyes gazdagépek összegyűjtenek.

Telefonos támogatás

Támogatási forródrót hívásakor nem akarja, hogy örökre várakozással kell várnia, mielőtt egy élő embert elérne. Ezenkívül a legjobb, ha bármikor hívhat nappal vagy éjszaka, így ha este közepén dolgozik a webhelyén, akkor is kaphat segítséget, ha valami rosszul fordul elő. Mindkét szolgáltatás 24 órás telefonos támogatást kínál, és egyikük sem tartja túl sokáig várakozással.

A győztes: Döntetlen

Élő chat

A legtöbb ember számára a várakozás vár az egyik legrosszabb teendő, ezért az élő csevegés funkciója sokkal jobb módszer. Így továbbra is megoldhatja problémáját valós időben, de nem kell aggódnia a kellemetlen csend vagy a rossz lift mellett. Mindkét oldal megbízható élő csevegési funkcióval rendelkezik, bár a GoDaddy nem mindig online, ezért meg kell győződnie arról, hogy megpróbálja elérni őket rendes munkaidőben. Tekintettel arra, hogy rengeteg ember dolgozik weboldalain éjjel minden órájában, ez komoly hátrányt jelent.

A győztes: WP motor

Email

Ami a támogatási rendszereket illeti, nem lehet egyszerűbb, mint az e-mail küldés. Ez az az eset, amikor olyan problémája van, amelyet nem kell azonnal megoldania. Ennek ellenére sem a napok végén kell a várakozást várni, ezért elengedhetetlen, hogy a szolgáltatás haladéktalanul megkapja Önnel a kapcsolatot. A WP Engine ismét tisztességes e-mail szolgáltatással rendelkezik, de bármilyen okból a GoDaddy nem rendelkezik e-mail funkcióval. Bár a nap minden órájában hívhat, és rendes üzleti időben cseveghet, furcsanak tűnik, hogy nem tud e-mailt küldeni, hogy megoldódjon a problémája..

A győztes: A WP Engine természetesen

Fórumok

A házigazdák számára az ügyfelek támogatásának végső módja az, hogy rengeteg oktatóanyag és egyéb információ található a közös kérdésekkel kapcsolatban, hogy az emberek megkereshessék a problémájuk megoldását anélkül, hogy bárkivel beszélnének, vagy válaszra várnának. Mind a WP Engine, mind a GoDaddy rendelkezik ilyen rendszerekkel, de a GoDaddy sokkal átfogóbb GYIK és oktatási információkkal rendelkezik az Ön rendelkezésére..

A győztes: Hajrá apu

Sebesség

A tárhelyszolgáltatás értékének meghatározásakor az egyik legjobb módszer erre az, ha megnézi, mennyire képes kezelni a terhelési sebességeket. A mai gyors tempójú társadalomban bármi, ami néhány másodpercnél hosszabb időt vesz igénybe, örökké érzi magát, ezért annyira feltétlenül szükséges, hogy a házigazda ne adjon neked késést. Ha vannak betöltési problémák, akkor a közönség visszalök az oldaláról, és rossz hírnevet szerez.

A két oldal sebességének összehasonlításához mások által elvégzett független teszteket vizsgáltuk meg, hogy megtudjuk, mennyire jól állnak össze. Itt vannak az eredmények.

Hajrá apu

 • Legjobb sebesség:31 másodperc
 • Legrosszabb sebesség:97 másodperc
 • Átlagos: 10 másodperc

WP motor

 • Legjobb sebesség: 503 milliszekundum
 • Legrosszabb sebesség:58 másodperc
 • Átlagos: 872 milliszekundum

Mint láthatja, a WP Engine sokkal megbízhatóbb és következetesebb, míg a GoDaddy lényegesen széles hibahatárral rendelkezik. Mivel nem kell aggódnia, hogy az emberek nehezen töltik be webhelyét, úgy tűnik, hogy a WP Engine a jobb választás. A jobb eredmények oka úgy tűnik, hogy a WP Engine egy szolgáltatásnak van elkötelezve, míg a GoDaddy nem csupán a WordPress tárhelyet foglalja el, így szervereinek különféle típusú adatokra kell válaszolniuk.

A győztes: WP motor

üzemidő

A betöltési idők mellett azt is meg kell győződnie, hogy webhelye nem ütközik össze, ezért a legtöbb házigazda felajánlja az úgynevezett rendelkezésre állás garanciát. Ennek célja, hogy nyugalmat nyújtson az Ön számára, hogy az oldala mindig elérhető lesz, és nem lesz rá kitéve a hálózati csatlakozással kapcsolatos problémák, függetlenül attól, hogy a világon miért férnek hozzá az emberek webhelyéhez. Ezt szem előtt tartva a WP Engine garanciát nyújt, míg a GoDaddy nem. Ez azt jelenti, hogy ha a GoDaddy szerverein bármikor leállások tapasztalhatók, akkor azok nem fognak kompenzálni Önnek, így egyesek számára ez üzletkötő lehet.

A két szolgáltatás összehasonlításakor mindkettő kiválóan képes magas üzemidő-százalékot biztosítani, ám a WP Engine-hez viszonyítva. Az a webhely nemcsak következetesebb 100% -os rendelkezésre állási idővel rendelkezik, de az is, hogy garanciát kap, nagyon jó érzés.

A győztes: WP motor

Érték

Most, hogy megláttuk, mire számíthat a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából, mutassuk át az alapvető csomagokat, amelyeket az egyes tárhelyszolgáltatásokkal kapnak. Ismét annak érdekében, hogy a dolgok tisztességesek és kiegyensúlyozottak legyenek, összehasonlítani fogjuk a csak a WordPress tárhelyén található két oldalt. Ez azt jelenti, hogy ha a szokásos megosztott tárhelyet választja a GoDaddy-n, igényeitől függően kissé eltérő csomagokat kaphat.

Hajrá apu

 • Alapvető: Egy weboldal, havi 25K látogató, 10 GB tárhely, ingyenes domain, SFTP csomag
 • Luxus: Egy weboldal, havonta 100 ezer látogató, 15 GB tárhely, ingyenes domain, SEO plugin
 • Végső: Két webhely, havi 400K látogató, 30 GB tárhely, ingyenes domain, egy SSL tanúsítvány
 • Fejlesztő: Öt webhely, havonta 800 000 látogató, 50 GB tárhely, ingyenes domain, egy SSL tanúsítvány

WP motor

 • Személyes: Egy weboldal, havi 25K látogató, 10 GB tárhely, ingyenes adatátvitel, ingyenes SSL tanúsítványok
 • Szakmai: Tíz webhely, 100K látogató havonta, 20 GB tárhely, ingyenes adatátvitel, ingyenes SSL tanúsítványok
 • Üzleti: Huszonöt webhely, 400 000 látogató havonta, 30 GB tárhely, ingyenes adatátvitel, ingyenes SSL tanúsítványok
 • Prémium: 150 webhely, egy millió látogató havonta, 100-300 GB tárhely, ingyenes adatátvitel és SSL tanúsítványok
 • Vállalkozás: 150 webhely, havi öt millió látogató, 400 GB-1 TB tárhely, ingyenes adatátvitel és SSL tanúsítványok

Mint láthatja, a WP Engine sokkal több értéket nyújt, mint a GoDaddy.

Mint azonban fentebb láttuk, az árpontok sokkal magasabbak, tehát érdemes többet megtenni. Mindazonáltal, ha minden programmal túljut az alapcsomagokon, könnyű belátni, hogy a WP Engine sokkal többet kínál. Ezenkívül az a tény, hogy korlátlan adatátvitelt és ingyenes SSL tanúsítványokat kap a webhelyeire, a tervbeállítástól függetlenül, azt jelenti, hogy a WP Engine már jobb választás. A GoDaddy egyetlen jelentős előnye az, hogy ingyenes tervet szerezhet minden egyes tervvel.

Ellenkező esetben szigorúan korlátozza magát azzal, hogy a GoDaddy-t választja WordPress hostnak.

A győztes: WP motor

Következtetés

Tehát, amikor a WordPress tárhelyről van szó, nyilvánvaló, hogy a WP Engine jobb tulajdonságokkal, nagyobb megbízhatósággal és jobb ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ha azonban nem akarja vagy nem kell használnia a WordPress-t a webhelyén, akkor a GoDaddy-nak rengeteg más funkciója és előnye van, amelyekhez hozzáférhet, és ez egy sokkal kerekített host.

A győztes: WP Engine a WordPresshez, GoDaddy bármi máshoz

Az összes hostolási lehetőség felfedezéséhez olvassa el a WP Engine és a HostGator összehasonlító üzenetét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map