HostGator WordPress Cloud -arvostelut toukokuu 2020 – mahtava tuote?

Mikä on HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator on isäntämetro – kunnollinen, halpa ja kaikkialla.


HostGator WordPress -pilvi on erilainen.

Tämä on heidän versionsa siitä, mitä muut WordPress-centric-hosting-yritykset tekevät – kuten WP Engine, SiteGround ja A2 Hosting..

Kuinka hyvä WordPress Cloud Hosting on?

Sanotaan vain, että se on paljon parempi kuin heidän tavallinen isännöinti – parempaan.

HostGator WordPress Cloud -arvostelut 3.7 / 5 Arvioija {{reviewsO overall}} / 5 Käyttäjät (3 äänet) Hyödyt

 1. 2,5x nopeampi isännöinti
 2. Suojausominaisuudet
 3. Nopeus

Haittoja

 1. Tuki odotusaikaongelma
 2. Uptime-ongelma
 3. Varamaksut ja hinnoittelu

SummaryWordPress Cloud on uusi isäntäpalvelu palvelimelle Hostgator.com. WordPress Cloud -majoitus Hostgatorissa tarjoaa yli kaksi ja puoli kertaa nopeuden, edistyneemmät suojausominaisuudet ja lisäbonuksen ilmaisesta siirrosta. Hostgator tarjoaa asiakkaille yhteensä kolme WordPress Cloud -majoitussuunnitelmaa: Starter Plan, Standard Plan ja Business Plan. Ensinnäkin, aloitussuunnitelma alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa ja sisältää yhden verkkosivuston isännöinnin, 25 kt käyntiä kuukaudessa, 1 Gt varmuuskopioita ja yli 50 Gt tallennustilaa. Seuraavaksi standardisuunnitelma alkaa 7,95 dollaria kuukaudessa ja sisältää 2 verkkosivuston isännöinnin, 200 000 käyntiä kuukaudessa, 2 Gt varmuuskopioina ja yli 150 Gt tallennuksen. Ja lopuksi, liiketoimintasuunnitelma alkaa 9,95 dollaria kuukaudessa ja sisältää 3 verkkosivuston isännöinnin, 300 000 käyntiä kuukaudessa, 3 Gt varmuuskopioita ja rajoittamattoman määrän tallennustilaa. Kaikilla kolmella suunnitelmalla on kuitenkin viisi tärkeätä ominaisuutta. Kaikki suunnitelmat sisältävät maailmanlaajuisen CDN: n ja automaattisen haittaohjelmien poiston, voivat isännöidä rajoittamatonta määrää käyttäjän sähköpostiosoitteita, tarjota jopa 100 dollaria Google Awards -luottoa ja jakaa SSL-varmenteita. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Virallinen HostGator WordPress Cloud Hosting -katsaus

WordPress Cloud -majoitus HostGatorissa on yli kaksi kertaa nopeampi kuin WordPress Cloud -majoituspalvelut muilla web-hosting-alustoilla.

Luit oikein – 2x nopeammin!

Sen mukana tulee puhdas ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli, ilmaissiirtojen lisäbonukset ja kaikki apu, jota asiakkaat tarvitsevat ammattitaitoisen teknisen tuen asiantuntijatiimin kautta. Sen mukana tulee myös paljon muita ominaisuuksia, suuria säästöjä ja vielä suurempi arvo.

Lue lisää saadaksesi lisätietoja WordPress Cloud -hotellin viidestä parhaasta ominaisuudesta (ja viidestä alaosasta) HostGatorissa.

HostGator WordPress Cloud Hosting -palvelun parhaat puolet

WordPress Cloud -majoitus on vain yksi monista erilaisista ja erinomaisista web-hosting-palveluista, suunnitelmista ja ominaisuuksista, joita HostGator web-hosting-alustana tarjoaa..

Yksi maailman tunnetuimmista ja parhaiten palkituista web-hosting-alustoista, HostGator.com voi auttaa asiakkaita pääsemään kehittämään ja hallitsemaan omaa verkkosivustoaan (ja online-yritystä) kehittämällä HostGator.com-palvelun 24/7/365 teknistä tukea, ilmaiset sivustonrakennustyökalut, mukaan lukien yli 4500 ainutlaatuista verkkosivumallia, ilmainen ostoskoriohjelma verkkokauppasivustoille ja yrityksille, 45 päivän rahat takaisin -takuu ja “ihanteellinen” luokitus ja maine WordPressin ylläpidolle.

Jokaisessa HostGator.com: n tarjoamassa suunnitelmassa on suuria ja arvokkaita paketteja, jotka sisältävät laajan valikoiman työkaluja ja takuita jokaisesta ostetusta isännöintisuunnitelmapalvelusta. Näitä ovat verkkosivustojen rakennustyökalut, komentosarjojen asentajat ja rahat takaisin -takuut. Muita ominaisuuksia ovat: mittaamaton levytila ​​ja kaistanleveys, johon ei sisälly rajoituksia verkkosivustoosi suoraan liittyvien tiedostojen määrään tai kokoon, eikä tiedonsiirron rajoituksia; ilmaiset verkkosivustojen rakennustyökalut, jotka sisältävät tuhansia verkkosivustojen malleja ja viimeisimmät vedä ja pudota -työkalujen työkalut; helppokäyttöinen ohjauspaneeli tai cPanel, jonka väitetään olevan maailman suosituin; kyky luoda niin monta sähköpostiosoitetta ja sähköpostin edelleenlähettämistä kuin tarvitaan, rajoittamattoman sähköpostiosoiteominaisuuden ansiosta, joka sisältyy melkein kaikkiin sivustolla tarjottaviin hosting-suunnitelmiin; tekninen tuki, joka on käytettävissä 24/7/365 avuksi useiden eri kanavien, kuten sähköpostin, live-chatin ja puhelimen kautta; ja 45 päivän rahat takaisin -takuu, jos asiakastyytyväisyys tapahtuu ensimmäisen 45 päivän kuluessa suunnitelman alkuperäisestä ostosta. Monien liikekumppanuuksien ansiosta jokaisella HostGator.com-sivuston suunnitelmalla, mukaan lukien kaikki WordPress Cloud -majoituspalvelun kolme suunnitelmaa, on nämä lisäedut: yrityksesi ilmainen ilmoittaminen keltaisilla sivuilla, 100 dollarin tarjous Google Adwordsille, 50 dollarin hakukreditti Bingille ja Yahoo-hakukoneet, ja tietysti ilmainen pääsy kaikkiin WordPress.com-sivuston erilaisiin ja uusimpiin blogityökaluihin.

1) Latausnopeus

HostGatorin WordPress Cloud Hosting -palvelun latausnopeus on yli kaksi ja puoli kertaa verrattuna kilpailijoiden sivustojen WordPress Cloud -palveluihin..

Tämä johtuu suurelta osin superladatusta pilviarkkitehtuurista, pienitiheyksisistä palvelimista, CDN: stä ja useista välimuistikerroksista. HostGator-käyttäjät pystyvät myös hallitsemaan verkkosivustojensa sisältöä tehokkaammin, jolloin dynaamisen sisällön pyynnöt voidaan käsitellä salamanopeudella. HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -hotelli tekee verkkosivustojen hallinnasta ja järjestämisestä sekä kyseisten verkkosivustojen sisällön lähettämisestä ja jakamisesta entistä nopeampaa ja helpompaa. HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -mahdollisuus estää hidasta viivästymistä ja lähettämistä hidastamasta käyttäjien yrityksiä.

2) Kätevä yksinkertaisuus

WordPress Cloud -hotelli HostGatorissa antaa käyttäjille helpomman pääsyn tärkeisiin ja yksittäisiin tiedostoihin, tietokantojen palautuksiin ja useisiin sähköpostitileihin yhden portaalin kautta.

Tämä tekee verkkosivuston (ja yrityksen) hallinnasta paljon yksinkertaisempaa, kätevämpää ja tehokkaampaa. HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -hotellissa on myös puhdas ja helppo käyttää ohjauspaneeli. Ohjauspaneeli on WordPress Cloud -käyttöliittymä, joka keskittyy käytettävyyden parantamiseen ja parantamiseen, mikä tarkoittaa perinteisen web-isännöinnin monimutkaisuuden minimointia. Siihen kuuluu myös automaattisten varmuuskopioiden lisäetu, helppo palautus yhdellä napsautuksella, mikä tekee siitä konfiguroitavissa täydellisiä tai tilannekuvan varmuuskopioita varten. Ohjauspaneeli vastaa myös helpommasta pääsystä useille sähköpostitileille käyttäjille.

3) Advanced Security

HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -mahdollisuuksissa on edistyneitä tietoturvaominaisuuksia, jotka suojaavat paremmin käyttäjien verkkosivustoja ja pilviä (ja kaikkia niihin tallennettuja tärkeitä tietoja, kuten arkaluonteisia asiakastietoja sisältäviä yritysasiakirjoja) hakkeroinnilta, viruksilta ja haittaohjelmilta sekä muilta kyberturvallisuusuhkilta. Nämä edistyneet tietoturvaominaisuudet antavat käyttäjille paremman ja helpomman valvoa ja allokoida lisäresursseja. Käyttäjillä on myös täydellinen ja täydellinen hallinta käytön suhteen ilman yllätyksiä.

4) Saumaton skaalautuvuus

HostGator.com: nWordPress Cloud -isäntäalusta lupaa tarjota maksimaalisen arvon ja monia optimaalisia ominaisuuksia verrattuna muihin WordPress Cloud -majoitussuunnitelmiin muiden web-palveluntarjoajien verkkosivustoilla. Yksi näistä HostGator.com WordPress Cloud Hosting -suunnitelmiin sisältyvistä optimaalisista ominaisuuksista on ilmainen siirto. HostGator.com-palvelun WordPress Cloud -majoituksella varustettu ilmainen siirtopalvelu siirtää käyttäjien nykyisen WordPress Cloud -sivuston HostGator.com-verkkoon web-hosting-palvelua varten. HostGator.com: n teknisen ja asiakastuen asiantuntijatiimi, joka mainitaan yksityiskohtaisemmin alla, voi auttaa asiakkaita siirtoprosessissa varmistaakseen, että kaikki sujuu.

5) Erinomainen tuki

Lisäksi WordPress Cloud -hotelli HostGator.com tarjoaa erinomaisen asiantuntijaryhmän, joka voi auttaa asiakkaita kaikessa, jonka kanssa he voivat tarvita apua. HostGator.com: n tekninen ja asiakastukitiimi tarjoaa käyttäjille reaaliaikaisia ​​vastauksia, ja ne ovat aina saatavilla puhelimitse, 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Nämä konsultointipalvelut sisältyvät joihinkin WordPress Cloud -palvelusuunnitelmiin, jotta varmistetaan, että asiakkailla on kaikki tarvittava aloittamiseksi oikealla jalalla ja oikeaan suuntaan. Asiakkaat löytävät myös erittäin arvokkaita vinkkejä ja työkaluja HostGator.com-sivuston ylläpitämällä WordPress Cloud -ympäristöllä. Näihin kuuluu helpompi pääsy suosittuihin WordPress-malleihin MOJO-markkinoilla.

Vaikka nämä ovat HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -hotellin viiden parhaan ominaisuuden ominaisuudet, ne eivät ole ainoita hämmästyttäviä ominaisuuksia, joita WordPress Cloud -majoittaja HostGator.com-sivustolla tarjoaa. Muita hienoja etuja ja ominaisuuksia sisältyy HostGator.com-palvelun jokaisen suunnitelman suuriin paketteihin. Jokaisella ostetulla isännöintisuunnitelmapalvelulla on laaja valikoima työkaluja ja takuita. Niihin kuuluvat verkkosivustojen rakennustyökalut, komentosarjojen asennusohjelmat ja rahat takaisin -takuut sekä mittaamaton levytila ​​ja kaistanleveys, joita ei rajoiteta verkkosivustoosi suoraan liittyvien tiedostojen määrää tai kokoa, eikä rajoituksia tiedoille siirtää; ilmaiset verkkosivustojen rakennustyökalut, jotka sisältävät tuhansia verkkosivustojen malleja ja viimeisimmät vedä ja pudota -työkalujen työkalut; helppokäyttöinen ohjauspaneeli tai cPanel, jonka väitetään olevan maailman suosituin; kyky luoda niin monta sähköpostiosoitetta ja sähköpostin edelleenlähettämistä kuin tarvitaan, rajoittamattoman sähköpostiosoiteominaisuuden ansiosta, joka sisältyy melkein kaikkiin sivustolla tarjottaviin hosting-suunnitelmiin; tekninen tuki, joka on käytettävissä 24/7/365 avuksi useiden eri kanavien, kuten sähköpostin, live-chatin ja puhelimen kautta; ja 45 päivän rahat takaisin -takuu, jos asiakastyytyväisyys tapahtuu ensimmäisen 45 päivän kuluessa suunnitelman alkuperäisestä ostosta. Monien liikekumppanuuksien ansiosta jokaisella HostGator.com-sivuston suunnitelmalla, mukaan lukien kaikki WordPress Cloud -majoituspalvelun kolme suunnitelmaa, on nämä lisäedut: yrityksesi ilmainen ilmoittaminen keltaisilla sivuilla, 100 dollarin tarjous Google Adwordsille, 50 dollarin hakukreditti Bingille ja Yahoo-hakukoneet, ja tietysti ilmainen pääsy kaikkiin WordPress.com-sivuston erilaisiin ja uusimpiin blogityökaluihin.

HostGator WordPress Cloud Hosting -palvelun alaosat (haitat)

1) Monimutkaiset kyselyt

Asiakasarvosteluissa havaittiin yleinen HostGator.com-palvelun WordPress Cloud -palvelun laatua koskeva valitus siitä, että HostGator.com-palvelun nykyinen tukitiimi näyttää kykenevän paremmin käsittelemään peruskysymyksiä, mutta ei kykene tai halua auttaa monimutkaisemmissa teknisissä kysymyksissä..

2) Tuki odotusaika

Toinen yleinen valitus, joka löydettiin asiakasarvosteluissa, koskien HostGator.com-palvelun WordPress Cloud -palvelun laatua, oli aika, jonka asiakkaiden on odotettava yhteydenpitoa tukitiimin jäseneen. Vaikka asiakas- ja tekninen tuki on saatavilla puhelimitse ympäri vuorokauden ympäri, useat asiakkaat valittivat, että heidän oli odotettava 10 – 20 minuuttia missä tahansa yhteydenpitoon jonkun kanssa.

3) Huono käyttöaika

Vaikka monet näissä arvosteluissa olleet asiakkaat kiittivät WordPress Cloud -majoittajan HostGator.com-sivustolla tarjoamia upeita ominaisuuksia ja etuja, yksi yleinen valitus, joka koski näitä ominaisuuksia näissä arvosteluissa, oli, että huolimatta teknisestä helppoudesta ja ylivoimaisuudesta huono käyttöaika oli merkittävä virhe. Päälläoloaika tarkoittaa aikaa, jolloin tietokoneen kaltainen tekninen laite on toiminnassa, ja huono käyttöaika tarkoittaa, että alustaa oli vaikeampi hallita ja käyttää tietyn ajan kuluttua. HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -palvelupalvelujen osalta tämä tarkoittaisi, että käyttöalustan käyttäessä tietyn ajan, palvelimista tulee yhä vaikeampia käsitellä. Käytettävissä oleva aika on vain 99,85%.

4) Varamaksut

Useimmista asiakasarvioinneista löydettiin myös kaksi yleistä valitusta, jotka koskivat HostGator.com-sivustonWordPress Cloud -ominaisuuksien suunnitelmien ja palveluiden maksamista. Yksi näistä oli automaattisen varmuuskopioinnin lisämaksu. Nämä ilmaiset automatisoidut varmuuskopiot ovat itse asiassa manuaalisia varmuuskopioita, jotka sisältyvät jo oletusarvoisesti cPaneliin, kun taas todellisiin automatisoituihin varmuuskopioihin sisältyy ylimääräinen vuosimaksu 15,95 dollaria..

5) Hinnoittelu temppuja

Toinen yleinen valitus asiakasarvioinneissa maksamisesta oli temppuja hinnoittelussa, etenkin standardisuunnitelman yhteydessä. Web-hosting-hinnoittelu voi olla hankala, koska ne tarjoavat yleensä vain alhaisimmat hinnat pidempään aikaan. Esimerkiksi asiakkaiden on ehkä jouduttava käyttämään verkkopalveluntarjoajaa vain 3 vuotta, kunnes heistä tulee kelvollisia heidän verkkosivustollaan näkyvään myynninedistämishintaan. Alkuperäisessä ilmoittautumisessa, jos asiakkaat haluavat todellisen kuukausittaisen tai vuotuisen suunnitelman, jossa alhaiset myynninedistämishinnat ja -palkkiot näkyvät verkkosivustolla, nämä hinnoittelu ja palkkiot voivat nousta 50%: sta 150%: iin. Web-hosting-palveluntarjoajat voivat myös huijata asiakkaita tarjoamalla vain nämä alhaiset hinnat ja palkkiot yhden suunnitelmansa ensimmäisen alkukauden ajan, etenkin heidän parhaimpaan arvoon perustuvien suunnitelmiensa (HostGator.com-tapauksen tapauksessa heidän erittäin suositeltava standardisuunnitelma). Kun toimikausi umpeutuu ja on aika uudistaa suunnitelma, hinnoittelu voi palata takaisin normaaliin tai todelliseen määrään, joka voi jälleen olla kaksinkertainen tai kolminkertainen verkkosivustolla näkyvään tarjoushintaan..

Alarivi:

Tärkeintä on, että vaikka se ei ole täydellinen, ja on joitain puutteita tai ongelmia, jotka on harkittava ja tiedostettava, jos olet joku, joka yrittää löytää parhaan web-hosting-palvelun tarjoajan sinulle ja Web-hosting-tarpeitasi, HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -hotellit ovat edelleen arvokasta web-hosting-palvelua, joka tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia. Vaikka HostGator.comilla on huippulaadukas maine asiakaspalvelussa, huono käyttöaika ja hankalia maksuja koskeva ongelma, HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -hotellit voittavat silti pisteitä nopeudesta, edistyneestä turvallisuudesta, yksinkertaisuudesta ja skaalautuvuudesta. HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -hotelli on puhdas, yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjelma ja alusta, joka on suojattu verkkoturvallisuusuhkilta, jotka voivat rikkoa pilvipalvelut ja häiritä vakavasti verkkoyrityksiä, kuten haittaohjelmia, viruksia ja hakkereita. Kaiken kaikkiaan WordPress Cloud -hotelli HostGator.com-sivustossa yhdistää tällä hetkellä kaksi online-liiketoiminnan suurinta asiaa: suosittu mediablogissivusto WordPress ja erittäin kätevä ja arvokas Cloud, mikä tekee web-hosting-toiminnoista ja yrityksesi hallinnasta verkossa paljon helpompaa, tehokkaampaa ja nautinnollisempaa..

Mutta jälleen kerran, jos olet joku, joka yrittää löytää parhaan web-palveluntarjoajan sinulle ja online-yrityksesi tarpeille, niin on hyvä tutkia ja verrata erilaisia ​​web-hosting-palveluntarjoajia nähdäksesi, mikä sopii parhaiten sinun tarpeisiisi ja sopii parhaiten sinulle ja online-yrityksellesi.

Joten miten WordPress Cloud -majoitus HostGator.com-sivustolla on verrattuna WordPress Cloud -majoitussuunnitelmiin ja -palveluihin HostGator.com-sivuston kilpailijoiden alustoilla?

Säästöjen ja arvon suhteen HostGator.com-sivuston WordPress Cloud-hosting on kahta kilpailijaa: WP Engine ja Media Temple. HostGator.com-standardisuunnitelma torjuu henkilökohtaiset suunnitelmat molemmilla alustoilla. WP Engine tarjoaa suunnitelmia yli 29 dollaria kuukaudessa vain 10 Gt tallennustilaa tarjolla, ja Media Temple tarjoaa suunnitelmat yli 20 dollaria kuukaudessa vain 20 Gt tallennustilaa tarjoten, eikä kumpikaan aikoo tarjota sähköpostiosoitteita. Nämä kaksi suunnitelmaa ovat vaaleita verrattuna HostGator.com-sivuston 7,95 dollaria kuukaudessa olevaan standardisuunnitelmaan, jossa on tarjolla 150 Gt tallennustilaa sekä rajaton määrä käyttäjän sähköpostiosoitteita.

Äskettäisen luettelon mukaan, josta käyvät ilmi uuden vuoden parhaat web-palveluntarjoajat, HostGator.com on korkea arvoisien mainitsijoiden luettelossa. Vuoden 2017 parhaiden verkkopalveluntarjoajien kolme parasta voittajaa olivat järjestyksessä SiteGround, IPage ja BlueHost. Kunniamaininnoille HostGator.com tulee heti EHostin jälkeen ja juuri ennen InMotion Hosting -palvelua. HostGator.com myös torjui A2-hosting, JustHost, HostPapa ja Web Hosting Hub. Perustuen “erittäin hyviin” toimittajien arvosteluihin ja “hyviin” keskimääräisiin käyttäjien arvosteluihin, HostGator.com on vakaa ja uskottava asema pitkälti johtuen maineestaan ​​yhtenä maailman tunnetuimmista ja suosituimmista verkkopalveluntarjoajista, sen terveellisiä palkintoja ja positiivisia arvosteluja, sen yksinkertaisia, mutta vankkoja web-palveluita ja suunnitelmia, jotka aina tyydyttävät, ja muita ominaisuuksia, joista kaikki voivat nauttia, kuten yksinkertaisia ​​ja rajoittamattomia jaettuja suunnitelmia ja erilaisia ​​VP: itä, jälleenmyyjiä ja omistettuja web-hosting-suunnitelmia ja -paketteja.

Kaiken kaikkiaan HostGator.com on erinomainen verkkopalveluntarjoaja, jos harkitset Web-palveluntarjoajan käyttöä WordPress Cloud -pohjaiselle verkkosivustollesi ja online-liiketoiminnallesi tai tarvitset sitä. Tämä johtuu suurelta osin heidän ”ihanteellisesta” asemastaan ​​WordPressissä ja heidän liikesuhteistaan ​​suositun mediablogialustan kanssa itse. Heidän WordPress Cloud -majoitukseen liittyvillä suunnitelmillaan ja palveluillaan on myös monia hienoja ominaisuuksia huolimatta haitoista, jotka on lueteltu yksityiskohtaisesti aiemmin tässä katsauksessa. Yhteenvetona näihin arvokkaisiin ominaisuuksiin ja etuihin kuuluvat verkkosivustojen rakennustyökalut, komentosarjojen asentajat ja rahojen palautustakuut. Muita ominaisuuksia ovat: mittaamaton levytila ​​ja kaistanleveys, johon ei sisälly rajoituksia verkkosivustoosi suoraan liittyvien tiedostojen määrään tai kokoon, eikä tiedonsiirron rajoituksia; ilmaiset verkkosivustojen rakennustyökalut, jotka sisältävät tuhansia verkkosivustojen malleja ja viimeisimmät vedä ja pudota -työkalujen työkalut; helppokäyttöinen ohjauspaneeli tai cPanel, jonka väitetään olevan maailman suosituin; kyky luoda niin monta sähköpostiosoitetta ja sähköpostin edelleenlähettämistä kuin tarvitaan, rajoittamattoman sähköpostiosoiteominaisuuden ansiosta, joka sisältyy melkein kaikkiin sivustolla tarjottaviin hosting-suunnitelmiin; tekninen tuki, joka on käytettävissä 24/7/365 avuksi useiden eri kanavien, kuten sähköpostin, live-chatin ja puhelimen kautta; ja 45 päivän rahat takaisin -takuu, jos asiakastyytyväisyys tapahtuu ensimmäisen 45 päivän kuluessa suunnitelman alkuperäisestä ostosta. Monien liikekumppanuuksien ansiosta jokaisella HostGator.com-sivuston suunnitelmalla, mukaan lukien kaikki WordPress Cloud -majoituspalvelun kolme suunnitelmaa, on nämä lisäedut: yrityksesi ilmainen ilmoittaminen keltaisilla sivuilla, 100 dollarin tarjous Google Adwordsille, 50 dollarin hakukreditti Bingille ja Yahoo-hakukoneet, ja tietysti ilmainen pääsy kaikkiin WordPress.com-sivuston erilaisiin ja uusimpiin blogityökaluihin. Jos haluat myös edistyneitä suojausominaisuuksia ja lisää skaalautuvuutta, HostGator.com-sivuston WordPress Cloud -majoitus voi olla vain täydellinen web-hosting-palvelusuunnitelma ja -toimittaja sinulle ja online-yrityksesi verkkosivustolle..

Tarkista päivitysloki

 • 7.5.2018 – Päivitti osan koko sisällöstä kielioppivirheiden varalta. Parempi luettavuus numeroimalla edut ja haitat. Mukana hyödyllisiä linkkejä, joita voit tarkastella isäntänä. Vaihdettu otsikkotunniste sisältää hymiöitä (hauskaa!)

HostGator WordPress pilvisuunnitelmat & hinnoittelu

hostgator pilvi hinnoittelu

Napsauta kuvaa saadaksesi lisätietoja.

Kun katsomme yllä olevia suunnitelmia, voimme heti nähdä, että hinnoittelu on melko edullinen. Tarkoitan, että nyt olen tilannut HostGator-suunnitelman vuosien takaa, jossa maksan 12 dollaria kuukaudessa – olen ollut liian laiska siirtyäkseen pois!

Päivitä loki

12.6.2018 – Lisätty hinnasuunnitelmaosa kommenteilla. Päivitetty kokonaisarvostelu vastaamaan paremmin tuotteen nykyistä tilaa. Lisää päivityksiä tulossa pian!

Katso virallinen sivusto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map