HostGator WordPress Cloud-beoordelingen mei 2020 – Geweldig product?

Wat is HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator is de metro van hosting – degelijk, goedkoop en overal.


HostGator WordPress cloud is anders.

Dit is hun versie van wat andere WordPress-centrische hostingbedrijven doen – bedrijven zoals WP Engine, SiteGround en A2 Hosting.

Hoe goed is WordPress Cloud Hosting?

Laten we zeggen dat het veel beter is dan hun standaard hosting – voor beter.

HostGator WordPress Cloud beoordelingen 3.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Gebruikers (3 stemmen) Pros

 1. 2,5x snellere hosting
 2. Beveiligingsfuncties
 3. Snelheid

Nadelen

 1. Ondersteuning wachttijdprobleem
 2. Uptime-probleem
 3. Back-upkosten en prijzen

SummaryWordPress Cloud is een nieuwe hostingservice voor Hostgator.com. WordPress Cloud hosting op Hostgator biedt meer dan twee en een half keer de snelheid, geavanceerdere beveiligingsfuncties en een extra bonus van gratis migraties. Hostgator biedt klanten in totaal drie plannen voor WordPress Cloud-hosting: het Starter Plan, het Standard Plan en het Business Plan. Ten eerste begint het startersplan bij $ 5,95 per maand en omvat het hosten van één website, 25.000 bezoeken per maand, 1 GB aan back-ups en meer dan 50 GB aan opslag. Vervolgens begint het standaardplan bij $ 7,95 per maand en omvat het het hosten van 2 websites, 200.000 bezoeken per maand, 2 GB aan back-ups en meer dan 150 GB aan opslag. En tot slot, het Business Plan begint bij $ 9,95 per maand en omvat het hosten van 3 websites, 300.000 bezoeken per maand, 3 GB aan back-ups en een onbeperkte hoeveelheid opslagruimte. Alle drie de plannen hebben echter vijf belangrijke kenmerken. Alle abonnementen omvatten wereldwijde CDN en automatische verwijdering van malware, kunnen een onbeperkt aantal e-mailadressen van gebruikers hosten, bieden tot $ 100 aan Google Awards-tegoed en hebben gedeelde SSL-certificaten. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Onze officiële HostGator WordPress Cloud Hosting Review

WordPress Cloud-hosting op HostGator is meer dan twee keer sneller dan WordPress Cloud-hostingservices op andere webhostingplatforms.

Je leest het goed – 2x sneller!

Het wordt geleverd met een bedieningspaneel dat schoon en gebruiksvriendelijk is, en de toegevoegde bonussen van gratis migraties en alle hulp die klanten nodig hebben via een bekwaam team van technische ondersteuningsexperts. Het komt ook met nog veel meer functies, plus grote besparingen en een nog grotere waarde.

Lees verder voor meer informatie over de vijf beste functies (en de vijf nadelen) van WordPress Cloud-hosting op HostGator.

Beste functies van HostGator WordPress Cloud Hosting (Pros)

WordPress Cloud hosting is slechts een van de vele verschillende en uitstekende webhostingservices, -plannen en -functies die HostGator als een webhostingplatform te bieden heeft.

HostGator.com is een van de bekendste en meest bekroonde webhostingplatforms ter wereld en kan klanten helpen aan de slag te gaan met het ontwikkelen en beheren van hun eigen website (en online bedrijf) dankzij de 24/7/365 technische ondersteuning van HostGator.com, gratis tools voor het bouwen van sites, waaronder meer dan 4.500 unieke websitesjablonen, gratis software voor winkelwagentjes voor e-commerce websites en bedrijven, 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en een “ideale” beoordeling en reputatie voor het hosten van WordPress.

Er zijn grote en hoogwaardige bundels op elk abonnement dat HostGator.com aanbiedt, inclusief een breed scala aan tools en garanties bij elke hostingpakketdienst die wordt gekocht. Deze omvatten tools voor het bouwen van websites, scriptinstallatieprogramma’s en geld-terug-garanties. Andere functies zijn onder meer: ​​onbeperkte schijfruimte en bandbreedte die zonder beperking wordt geleverd op het aantal en / of de grootte van bestanden die rechtstreeks verband houden met uw website, evenals geen beperkingen op gegevensoverdracht; gratis tools voor het bouwen van websites met duizenden websitesjablonen en de nieuwste tools voor slepen en neerzetten; een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel of cPanel waarvan wordt beweerd dat het de meest populaire ter wereld is; de mogelijkheid om zoveel e-mailadressen en e-mail doorsturen te maken als men nodig heeft dankzij de onbeperkte e-mailadresfunctie die is opgenomen in bijna alle hostingplannen die op de site worden aangeboden; technische ondersteuning die 24/7/365 beschikbaar is om te helpen via meerdere verschillende kanalen zoals e-mail, livechat en telefoon; en 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie in het geval van klanttevredenheid binnen de eerste 45 dagen na de eerste aankoop van een abonnement. Dankzij vele zakelijke partnerschappen biedt elk plan op HostGator.com, inclusief alle drie de plannen voor de WordPress Cloud-hostingservice, deze extra voordelen: gratis vermelding voor uw bedrijf op de Gouden Gids, een aanbieding van $ 100 voor Google Adwords, $ 50 zoektegoed voor Bing en Yahoo-zoekmachines, en natuurlijk gratis toegang tot alle verschillende en nieuwste blogtools voor WordPress.com.

1) Supercharged snelheid

WordPress Cloud Hosting op HostGator wordt geleverd met meer dan twee en een half keer de laadtijdsnelheid in vergelijking met WordPress Cloud-hostingservices op de sites van hun concurrenten.

Dit is grotendeels te danken aan de superbeladen cloudarchitectuur, servers met lage dichtheid, CDN en meerdere caching-lagen. HostGator-gebruikers zullen ook de inhoud op hun websites efficiënter kunnen beheren, waardoor verzoeken om dynamische inhoud razendsnel kunnen worden verwerkt. WordPress Cloud-hosting op HostGator.com maakt het beheren en organiseren van websites en het uploaden en delen van de inhoud op die websites veel sneller en gemakkelijker dan voorheen. WordPress Cloud hosting op HostGator.com voorkomt dat trage vertragingen en uploads de bedrijven van gebruikers vertragen.

2) Handige eenvoud

WordPress Cloud hosting op HostGator geeft gebruikers gemakkelijker toegang tot belangrijke en individuele bestanden, databaseherstel en meerdere e-mailaccounts via één portaal.

Dit maakt het beheer van een website (en een bedrijf) veel eenvoudiger, handiger en efficiënter. WordPress Cloud-hosting op HostGator.com wordt ook geleverd met een bedieningspaneel dat schoon en gebruiksvriendelijk is. Het configuratiescherm is een WordPress Cloud-interface die is gericht op het verbeteren en verbeteren van de bruikbaarheid, wat betekent dat de complexiteit van traditionele webhosting wordt geminimaliseerd. Het heeft ook het extra voordeel van automatische back-ups met eenvoudige herstelbewerkingen met één klik, waardoor het configureerbaar is voor volledige of snapshot-back-ups. Het configuratiescherm is ook verantwoordelijk voor eenvoudigere toegang tot meerdere e-mailaccounts voor gebruikers.

3) Geavanceerde beveiliging

WordPress Cloud hosting op HostGator.com wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties om de websites en clouds van gebruikers (en alle belangrijke informatie die daarin is opgeslagen, zoals bedrijfsdocumenten die gevoelige klantgegevens bevatten) beter te beschermen tegen hacking, virussen en malware en andere cyberbeveiligingsbedreigingen. Deze geavanceerde beveiligingsfuncties stellen gebruikers in staat om beter en gemakkelijker extra bronnen te bewaken en toe te wijzen. Gebruikers hebben ook volledige en totale controle over hun gebruik en zonder verrassingen.

4) Naadloze schaalbaarheid

Het WordPress Cloud-hostingplatform van HostGator.com belooft maximale waarde en vele optimale functies te leveren in vergelijking met andere WordPress Cloud-hostingplannen op de websites van andere webhostingserviceproviders. Een van deze optimale functies die zijn opgenomen in de HostGator.com WordPress Cloud Hosting-abonnementen zijn gratis migraties. De gratis migratieservice met WordPress Cloud-hosting op HostGator.com zet de bestaande WordPress Cloud-site van gebruikers over naar HostGator.com voor webhosting. Het team van technische en klantondersteunende experts van HostGator.com, dat hieronder in meer detail zal worden genoemd, kan klanten helpen bij het overdrachtsproces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

5) Superieure ondersteuning

Als klap op de vuurpijl biedt WordPress Cloud hosting op HostGator.com een ​​uitstekend team van experts die klanten kunnen helpen met alles waar ze mogelijk hulp bij nodig hebben. Het technische en klantenserviceteam van HostGator.com biedt gebruikers realtime antwoorden en is altijd telefonisch, 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar. Deze consultatiediensten zijn inbegrepen bij sommige WordPress Cloud hostingplannen om ervoor te zorgen dat klanten alles hebben wat ze nodig hebben om op de juiste manier en in de juiste richting te beginnen. Klanten zullen ook zeer waardevolle tips en tools ontdekken met HostGator.com’s beheerde WordPress Cloud hostingplatform. Deze omvatten eenvoudigere toegang tot populaire WordPress-sjablonen op de MOJO-markt.

Hoewel dit de top vijf beste functies zijn van WordPress Cloud-hosting op HostGator.com, zijn dit niet de enige geweldige functies die WordPress Cloud-hosting op HostGator.com te bieden heeft. Andere geweldige voordelen en functies zijn inbegrepen in de grote bundels van elk abonnement dat HostGator.com aanbiedt. Er is een breed scala aan tools en garanties bij elke hostingpakketdienst die wordt gekocht. Deze omvatten tools voor het bouwen van websites, scriptinstallatieprogramma’s en geld-terug-garanties, evenals onbeperkte schijfruimte en bandbreedte die zonder beperking wordt geleverd op het aantal en / of de grootte van bestanden die rechtstreeks verband houden met uw website, evenals zonder beperkingen op gegevens overdracht; gratis tools voor het bouwen van websites met duizenden websitesjablonen en de nieuwste tools voor slepen en neerzetten; een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel of cPanel waarvan wordt beweerd dat het de meest populaire ter wereld is; de mogelijkheid om zoveel e-mailadressen en e-mail doorsturen te maken als men nodig heeft dankzij de onbeperkte e-mailadresfunctie die is opgenomen in bijna alle hostingplannen die op de site worden aangeboden; technische ondersteuning die 24/7/365 beschikbaar is om te helpen via meerdere verschillende kanalen zoals e-mail, livechat en telefoon; en 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie in het geval van klanttevredenheid binnen de eerste 45 dagen na de eerste aankoop van een abonnement. Dankzij vele zakelijke partnerschappen biedt elk plan op HostGator.com, inclusief alle drie de plannen voor de WordPress Cloud-hostingservice, deze extra voordelen: gratis vermelding voor uw bedrijf op de Gouden Gids, een aanbieding van $ 100 voor Google Adwords, $ 50 zoektegoed voor Bing en Yahoo-zoekmachines, en natuurlijk gratis toegang tot alle verschillende en nieuwste blogtools voor WordPress.com.

Nadelen van HostGator WordPress Cloud Hosting (Cons)

1) Gecompliceerde zoekopdrachten

Een veelgehoorde klacht in klantrecensies met betrekking tot de kwaliteit van HostGator.com’s ondersteunende diensten voor WordPress Cloud hosting was dat het huidige ondersteuningsteam van HostGator.com beter in staat lijkt te zijn om met meer elementaire vragen om te gaan, maar niet in staat of niet bereid is om te helpen met meer gecompliceerde technische problemen.

2) Ondersteuning wachttijd

Een andere veel voorkomende klacht in klantrecensies met betrekking tot de kwaliteit van HostGator.com’s ondersteunende diensten voor WordPress Cloud hosting was de hoeveelheid tijd die klanten moeten wachten om verbinding te maken met een lid van het ondersteuningsteam. Ondanks het feit dat ze 24/7/365 telefonische en technische ondersteuning hebben, klaagden veel klanten dat ze ergens tussen de 10 en 20 minuten moesten wachten om verbinding te maken met iemand.

3) Slechte uptime

Hoewel veel klanten in deze beoordelingen de geweldige functies en voordelen prezen die WordPress Cloud-hosting op HostGator.com te bieden had, was een veelgehoorde klacht met betrekking tot deze functies in deze beoordelingen dat ondanks het technische gemak en de suprematie, een slechte uptime een grote fout was. Uptime verwijst naar de hoeveelheid tijd waarin een technologisch apparaat zoals een computer in gebruik is, en door een slechte uptime was het platform na een bepaalde tijd moeilijker te beheren en te bedienen. Met betrekking tot WordPress Cloud-hostingservices op HostGator.com zou dit betekenen dat na een tijdje gebruik van het platform de servers steeds moeilijker worden om mee om te gaan. De uptime is slechts 99,85%.

4) Reservekosten

Er waren ook twee veel voorkomende klachten in de meeste klantrecensies met betrekking tot betaling voor de abonnementen en services voor HostGator.com’s WordPress Cloud-hostingfuncties. Een daarvan was een extra vergoeding voor de automatische back-upfuncties. Deze gratis geautomatiseerde back-ups zijn eigenlijk handmatige back-ups die standaard al in het cPanel zijn opgenomen, terwijl voor de daadwerkelijke geautomatiseerde back-ups een extra jaarlijkse vergoeding van $ 15,95 in rekening wordt gebracht..

5) Prijstrucs

De andere veel voorkomende klacht in klantrecensies met betrekking tot betaling waren trucs in prijzen, met name met het standaardplan. Prijzen voor webhosting kunnen lastig zijn omdat ze meestal alleen de laagste tarieven aanbieden voor langere termijnen. Klanten moeten bijvoorbeeld mogelijk slechts 3 jaar gebruikmaken van de webhostingprovider totdat ze in aanmerking komen voor de promotieprijzen die op hun website worden weergegeven. Als klanten zich voor het eerst aanmelden en een echt maandelijks of jaarlijks plan willen met de lage promotionele prijzen en vergoedingen die op de website worden weergegeven, kunnen die prijzen en vergoedingen overal van 50% naar 150% hoger stijgen. Webhosting-serviceproviders kunnen klanten ook misleiden door deze lage prijzen en vergoedingen alleen aan te bieden voor de eerste initiële looptijd van een van hun plannen, met name hun voordeligste plannen (in het geval van HostGator.com, hun sterk aanbevolen standaardplan). Zodra de termijn is verstreken en het tijd is om het plan te vernieuwen, kunnen de prijzen terugkeren naar hun “normale” of werkelijke bedrag, wat wederom het dubbele of het drievoudige van de promotieprijs op de website kan zijn.

Bottom Line:

Waar het op neerkomt, is dat hoewel het niet perfect is, en er enkele gebreken of problemen zijn die in overweging moeten worden genomen en waarvan u op de hoogte moet worden gesteld of u iemand bent die de beste webhostingserviceprovider voor u en uw webhostingbehoeften probeert te vinden, WordPress Cloud hosting op HostGator.com is nog steeds een hoogwaardige webhostingservice die veel geweldige functies biedt. Hoewel HostGator.com een ​​niet zo geweldige reputatie heeft met klantenservice, een probleem met slechte uptime en lastige kosten, wint WordPress Cloud hosting op HostGator.com nog steeds punten voor hoge snelheid, geavanceerde beveiliging, eenvoud en schaalbaarheid. WordPress Cloud-hosting op HostGator.com is een programma en platform dat schoon, eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is, en veilig is tegen cyberbeveiligingsbedreigingen die cloud computing kunnen plagen en online bedrijven, zoals malware, virussen en hackers, ernstig kunnen verstoren. Over het algemeen combineert WordPress Cloud-hosting op HostGator.com twee van de grootste dingen in online zaken op dit moment: populaire blogwebsite voor media WordPress en de zeer handige en waardevolle Cloud, waardoor webhosting en het online beheren van uw bedrijf veel eenvoudiger, efficiënter en leuker worden.

Maar nogmaals, als u iemand bent die op zoek is naar de beste webhostingserviceprovider voor u en de behoeften van uw online bedrijf, dan is het goed om verschillende webhostingserviceproviders te onderzoeken en te vergelijken om te zien welke het beste bij u past en is de beste oplossing voor u en uw online bedrijf.

Dus hoe verhoudt WordPress Cloud-hosting op HostGator.com zich tot WordPress Cloud-hostingplannen en -services op de platforms van HostGator.com’s concurrenten?

In termen van besparingen en waarde overtreft WordPress Cloud-hosting op HostGator.com twee concurrenten: WP Engine en Media Temple. Het standaardplan van HostGator.com verslaat de persoonlijke plannen op beide platforms, met WP Engine die plannen biedt voor meer dan $ 29 per maand met slechts 10 GB opslagruimte aangeboden, en Media Temple biedt plannen voor meer dan $ 20 per maand met slechts 20 GB opslagruimte aangeboden, en geen van beide plannen om e-mailadressen te hosten. Deze twee plannen verbleken in vergelijking met het standaardabonnement van $ 7,95 per maand van HostGator.com met 150 GB opslagruimte en een onbeperkt aantal e-mailadressen van gebruikers om tegemoet te komen.

Volgens een recente lijst met de beste webhostingserviceproviders van het nieuwe jaar staat HostGator.com hoog op de eervolle vermeldingenlijst. De drie beste winnaars van de beste webhostingserviceproviders van 2017 waren in volgorde SiteGround, IPage en BlueHost. Voor de eervolle vermeldingen komt HostGator.com direct na EHost en vlak voor InMotion Hosting. HostGator.com versloeg ook A2 Hosting, JustHost, HostPapa en Web Hosting Hub. Op basis van “zeer goede” beoordelingen van redacteuren en “goede” gemiddelde gebruikersbeoordelingen, heeft HostGator.com een ​​solide en geloofwaardige reputatie, grotendeels dankzij zijn reputatie als een van de bekendste en meest populaire webhostingproviders ter wereld, zijn gezonde bijdragen aan prijzen en positieve recensies, de eenvoudige maar robuuste webhostingservices en -plannen die altijd voldoen, en andere functies waar iedereen van kan genieten, zoals eenvoudige en onbeperkte gedeelde plannen en een verscheidenheid aan VP’s, reseller en speciale webhostingplannen en -pakketten.

Over het algemeen is HostGator.com een ​​uitstekende webhostingserviceprovider als u zeer overweegt om een ​​webhostingserviceprovider te gebruiken of nodig heeft voor uw WordPress Cloud-gebaseerde website en online bedrijf. Dit is grotendeels te danken aan hun “ideale” reputatie bij WordPress en hun zakelijke samenwerking met het populaire media-blogplatform zelf. Hun plannen en services met betrekking tot WordPress Cloud-hosting hebben ook veel geweldige functies, ondanks de nadelen die eerder in deze review in detail zijn genoemd. Samenvattend omvatten deze waardevolle functies en voordelen onder meer tools voor het bouwen van websites, scriptinstallateurs en geld-terug-garanties. Andere functies zijn onder meer: ​​onbeperkte schijfruimte en bandbreedte die zonder beperking wordt geleverd op het aantal en / of de grootte van bestanden die rechtstreeks verband houden met uw website, evenals geen beperkingen op gegevensoverdracht; gratis tools voor het bouwen van websites met duizenden websitesjablonen en de nieuwste tools voor slepen en neerzetten; een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel of cPanel waarvan wordt beweerd dat het de meest populaire ter wereld is; de mogelijkheid om zoveel e-mailadressen en e-mail doorsturen te maken als men nodig heeft dankzij de onbeperkte e-mailadresfunctie die is opgenomen in bijna alle hostingplannen die op de site worden aangeboden; technische ondersteuning die 24/7/365 beschikbaar is om te helpen via meerdere verschillende kanalen zoals e-mail, livechat en telefoon; en 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie in het geval van klanttevredenheid binnen de eerste 45 dagen na de eerste aankoop van een abonnement. Dankzij vele zakelijke partnerschappen biedt elk plan op HostGator.com, inclusief alle drie de plannen voor de WordPress Cloud-hostingservice, deze extra voordelen: gratis vermelding voor uw bedrijf op de Gouden Gids, een aanbieding van $ 100 voor Google Adwords, $ 50 zoektegoed voor Bing en Yahoo-zoekmachines, en natuurlijk gratis toegang tot alle verschillende en nieuwste blogtools voor WordPress.com. Als u ook geavanceerde beveiligingsfuncties en meer schaalbaarheid wilt, dan is WordPress Cloud hosting op HostGator.com misschien wel het perfecte webhostingserviceplan en provider voor u en uw online bedrijfswebsite.

Bekijk Updates Log

 • 07-05-18 – Een deel van de inhoud lichtjes bijgewerkt voor grammaticale fouten. Verbeterde leesbaarheid door de voor- en nadelen te nummeren. Inclusief handige links om op host te bekijken. Titellabel gewijzigd met emoji (leuk!)

HostGator WordPress Cloud-abonnementen & Prijzen

hostgator cloud-prijzen

Klik op de afbeelding voor meer details.

Als we de bovenstaande plannen bekijken, kunnen we meteen zien dat de prijs redelijk betaalbaar is. Ik bedoel, op dit moment ben ik geabonneerd op een HostGator-abonnement van jaren geleden, waar ik $ 12 per maand betaal – ik ben te lui geweest om over te stappen!

Logboek bijwerken

12-06-18 – Sectie prijsplannen toegevoegd met commentaar. Algemene beoordeling bijgewerkt om de huidige status van het product beter weer te geven. Binnenkort meer updates!

Zie officiële site

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map