HostGator WordPress Cloud-anmeldelser Mai 2020 – Fantastisk produkt?

HostGator WordPress Cloud-anmeldelser Mai 2020 – Fantastisk produkt?

HostGator WordPress Cloud-anmeldelser Mai 2020 – Fantastisk produkt?

Hva er HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator er metrostasjon for hosting – anstendig, billig og overalt.


HostGator WordPress-skyen er annerledes.

Dette er deres versjon av hva andre WordPress-sentriske hosting selskaper gjør – selskaper som WP Engine, SiteGround og A2 Hosting.

Hvor bra er WordPress Cloud Hosting?

La oss bare si at det er bedre enn standard hosting – til det bedre.

HostGator WordPress Cloud Reviews 3.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (3 stemmer) Fordeler

 1. 2,5x raskere hosting
 2. Sikkerhetsegenskaper
 3. Hastighet

Ulemper

 1. Support ventetid problemet
 2. Oppetidsproblem
 3. Sikkerhetskopiavgift og priser

SammendragWordPress Cloud er en ny hostingtjeneste for Hostgator.com. WordPress Cloud hosting på Hostgator tilbyr over to og en halv ganger hastigheten, mer avanserte sikkerhetsfunksjoner og en ekstra bonus med gratis migrasjoner. Hostgator tilbyr kunder totalt tre planer for WordPress Cloud hosting: Starter Plan, Standard Plan og Business Plan. For det første starter startplanen på $ 5,95 per måned og inkluderer hosting av ett nettsted, 25 000 besøk per måned, 1 GB i sikkerhetskopier og over 50 GB lagringsplass. Deretter starter standardplanen på $ 7,95 per måned og inkluderer hosting av 2 nettsteder, 200 000 besøk per måned, 2 GB i sikkerhetskopier og over 150 GB lagringsplass. Og til slutt starter forretningsplanen på $ 9,95 per måned og inkluderer hosting av 3 nettsteder, 300 000 besøk per måned, 3 GB i sikkerhetskopier og et ubegrenset antall lagringsplass. Imidlertid deler alle tre planene fem viktige funksjoner. Alle planer inkluderer global CDN og automatisk fjerning av skadelig programvare, kan være vert for et ubegrenset antall e-postadresser til brukerne, tilby opptil $ 100 i Google Awards-kreditt og har delt SSL-sertifikater. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Vår offisielle HostGator WordPress Cloud Hosting-gjennomgang

WordPress Cloud hosting på HostGator er over to ganger raskere enn WordPress Cloud hosting-tjenester på andre webhotellplattformer.

Du leser det riktig – 2x raskere!

Det kommer med et kontrollpanel som er rent og enkelt å bruke, og de ekstra bonusene med gratis migrasjoner og all hjelp som kundene vil trenge gjennom et dyktig team av eksperter for teknisk support. Det kommer også med mange flere funksjoner, pluss store besparelser og en enda større verdi.

Les videre for mer informasjon om de fem beste funksjonene (og de fem ulempene) ved WordPress Cloud hosting på HostGator.

De beste funksjonene ved HostGator WordPress Cloud Hosting (Pros)

WordPress Cloud hosting er bare en av mange forskjellige og utmerkede webhotell-tjenester, planer og funksjoner som HostGator som en webhotellplattform har å tilby.

En av de mest kjente og godt belønte webhotellplattformene i verden, HostGator.com kan hjelpe kunder med å komme i gang med å utvikle og administrere sin egen webside (og online virksomhet) takket være HostGator.coms tekniske support 24/7/365, gratis byggverktøy inkludert over 4500 unike nettstedsmaler, gratis handlekurvprogramvare for netthandelnettsteder og bedrifter, 45-dagers pengene-tilbake-garanti, og en “ideell” rangering og rykte for å være vert for WordPress.

Det er store pakker med høy verdi på hver plan som HostGator.com tilbyr, som inkluderer et stort utvalg av verktøy og garantier for hver hostingplan-tjeneste som er kjøpt. Disse inkluderer verktøy for bygging av nettsteder, skriptinstallatører og pengene-tilbake-garantier. Andre funksjoner inkluderer: unmetered diskplass og båndbredde som ikke har noen begrensning plassert på mengden og eller størrelsen på filer direkte knyttet til nettstedet ditt, samt ingen begrensninger i dataoverføring; gratis byggverktøy for nettsteder som inkluderer tusenvis av nettstedsmaler og det siste innen verktøy for dra og slipp; et brukervennlig kontrollpanel eller cPanel som hevdes å være det mest populære i verden; muligheten til å opprette så mange e-postadresser og e-postmeldinger som man trenger takket være den ubegrensede e-postadressefunksjonen som er inkludert i nesten alle hostingplaner som tilbys på nettstedet; teknisk support som er tilgjengelig 24/7/365 for å hjelpe deg via flere forskjellige kanaler som e-post, live chat og telefon; og 45-dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle kundetilfredshet de første 45 dagene etter det første kjøpet av en plan. Takket være mange forretningssamarbeid, inkluderer alle planer på HostGator.com, inkludert alle tre planene for WordPress Cloud-hosting-tjenesten, disse ekstra fordelene: gratis oppføring for bedriften din på Gule Sider, et tilbud på $ 100 for Google Adwords, $ 50 søkekreditt for Bing og Yahoo-søkemotorer, og selvfølgelig gratis tilgang til alle de forskjellige og siste bloggverktøyene for WordPress.com.

1) Supercharged Speed

WordPress Cloud Hosting på HostGator kommer med over to og en halv ganger lastetiden hastighet sammenlignet med WordPress Cloud hosting-tjenester på konkurrentenes nettsteder.

Dette er i stor grad takket være superladet skyarkitektur, servere med lav tetthet, CDN og flere lagringslager. HostGator-brukere vil også kunne administrere innholdet på sine nettsteder mer effektivt, slik at forespørsler om dynamisk innhold kan behandles i lynraske hastigheter. WordPress Cloud hosting på HostGator.com vil gjøre det å administrere og organisere nettsteder, og laste opp og dele innholdet på disse nettstedene, mye raskere og enklere enn før. WordPress Cloud-hosting på HostGator.com vil forhindre sakte etterslep og opplasting fra å redusere brukernes virksomheter.

2) Praktisk enkelhet

WordPress Cloud hosting på HostGator gir brukere lettere tilgang til viktige og individuelle filer, databasegjenoppretting og flere e-postkontoer gjennom en enkelt portal.

Dette gjør det å administrere et nettsted (og en virksomhet) mye mer enkelt, praktisk og effektivt. WordPress Cloud hosting på HostGator.com kommer også med et kontrollpanel som er rent og enkelt å bruke. Kontrollpanelet er et WordPress Cloud-grensesnitt som er fokusert på å forbedre og forbedre brukervennligheten, noe som betyr å minimere kompleksiteten til tradisjonell webhotell. Det kommer også med den ekstra fordelen med automatiske sikkerhetskopier med enkle gjenopprettinger med ett klikk, noe som gjør det konfigurerbart for full sikkerhetskopiering eller stillbilde-sikkerhetskopiering. Kontrollpanelet er også ansvarlig for lettere tilgang til flere e-postkontoer for brukere.

3) Avansert sikkerhet

WordPress Cloud-hosting på HostGator.com kommer med avanserte sikkerhetsfunksjoner for bedre å beskytte brukernes nettsteder og skyer (og all viktig informasjon som er lagret der, som forretningsdokumenter som inneholder sensitive klientdata) fra hacking, virus og malware og andre trusler mot nettsikkerhet. Disse avanserte sikkerhetsfunksjonene lar brukerne bedre og enklere overvåke og fordele ekstra ressurser. Brukere vil også ha fullstendig og total kontroll over bruken og uten overraskelser heller.

4) Sømløs skalerbarhet

HostGator.com’sWordPress Cloud-vertsplattform lover å gi maksimal verdi og mange optimale funksjoner sammenlignet med andre WordPress Cloud-hostingplaner på andre webhotellleverandørers nettsteder. En av disse optimale funksjonene som er inkludert i HostGator.com WordPress Cloud Hosting-planene er gratis migrasjoner. Den gratis migrasjonstjenesten med WordPress Cloud hosting på HostGator.com vil overføre brukernes eksisterende WordPress Cloud-side til HostGator.com for webhotell. HostGator.coms team av eksperter innen teknisk og kundestøtte, som vil bli nevnt mer detaljert nedenfor, kan hjelpe kunder gjennom overføringsprosessen for å sikre at alt går greit.

5) Overlegen støtte

For å fullføre det tilbyr WordPress Cloud hosting på HostGator.com et utmerket team av eksperter som kan hjelpe kunder med alt de trenger hjelp med. HostGator.coms tekniske og kundesupportteam gir brukere sanntids svar og er alltid tilgjengelige via telefon, 24/7 og 365 dager i året. Disse konsultasjonstjenestene er inkludert i noen av WordPress Cloud hosting-planene for å sikre at kundene har alt de trenger for å komme i gang på riktig fot og i riktig retning. Kundene vil også oppdage svært verdifulle tips og verktøy med HostGator.com sin administrerte WordPress Cloud hosting-plattform. Disse inkluderer lettere tilgang til populære WordPress-maler på MOJO-markedet.

Selv om dette er de fem beste funksjonene i WordPress Cloud hosting på HostGator.com, er de ikke de eneste fantastiske funksjonene som WordPress Cloud hosting på HostGator.com har å tilby. Andre store fordeler og funksjoner er inkludert i de store buntene på hver plan som HostGator.com tilbyr. Det er et stort utvalg av verktøy og garantier med hver hostingplan-tjeneste som er kjøpt. Disse inkluderer verktøy for bygging av nettsteder, skriptinstallatører og tilbakebetalingsgarantier, i tillegg til uoppladet diskplass og båndbredde som ikke har noen begrensning på mengden og eller størrelsen på filer direkte knyttet til nettstedet ditt, samt ingen begrensninger på data overføre; gratis byggverktøy for nettsteder som inkluderer tusenvis av nettstedsmaler og det siste innen verktøy for dra og slipp; et brukervennlig kontrollpanel eller cPanel som hevdes å være det mest populære i verden; muligheten til å opprette så mange e-postadresser og e-postmeldinger som man trenger takket være den ubegrensede e-postadressefunksjonen som er inkludert i nesten alle hostingplaner som tilbys på nettstedet; teknisk support som er tilgjengelig 24/7/365 for å hjelpe deg via flere forskjellige kanaler som e-post, live chat og telefon; og 45-dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle kundetilfredshet de første 45 dagene etter det første kjøpet av en plan. Takket være mange forretningssamarbeid, inkluderer alle planer på HostGator.com, inkludert alle tre planene for WordPress Cloud hosting-tjenesten, disse ekstra fordelene: gratis oppføring for bedriften din på Gule Sider, et tilbud på $ 100 for Google Adwords, $ 50 søkekreditt for Bing og Yahoo-søkemotorer, og selvfølgelig gratis tilgang til alle de forskjellige og siste bloggverktøyene for WordPress.com.

Ulemper ved HostGator WordPress Cloud Hosting (Cons)

1) Kompliserte spørringer

En vanlig klage som ble funnet i kundevurderinger om kvaliteten på HostGator.coms støttetjenester for WordPress Cloud hosting var at det nåværende supportteamet på HostGator.com virker bedre i stand til å håndtere mer grunnleggende spørsmål, men ikke kan eller ikke vil hjelpe med mer kompliserte tekniske problemer.

2) Support Wait Time

En annen vanlig klage som ble funnet i kundevurderinger om kvaliteten på HostGator.coms støttetjenester for WordPress Cloud hosting, var hvor lang tid kundene må vente på å få kontakt med et medlem av supportteamet. Til tross for å ha kundestøtte og teknisk support som er tilgjengelig via telefon 24/7/365, klaget mange kunder på at de måtte vente hvor som helst mellom 10 og 20 minutter bare for å få kontakt med noen.

3) Dårlig oppetid

Selv om mange kunder i disse anmeldelsene berømmet de fantastiske funksjonene og fordelene som WordPress Cloud hosting på HostGator.com hadde å tilby, var en vanlig klage på disse funksjonene i disse vurderingene at til tross for teknisk letthet og overlegenhet, var dårlig oppetid en stor feil. Oppetid refererer til hvor lang tid en teknologisk enhet som en datamaskin er i drift, og å ha dårlig oppetid betyr at plattformen var vanskeligere å administrere og betjene etter en viss tid. Når det gjelder WordPress Cloud hosting-tjenester på HostGator.com, vil dette bety at serverne vil bli mer og vanskeligere å håndtere etter bruk av plattformen i en viss tid. Oppetid er bare 99,85%.

4) Sikkerhetskopieringsgebyrer

Det var også to vanlige klager i de fleste kundevurderinger for betaling for planene og tjenestene for HostGator.com’sWordPress Cloud hostingfunksjoner. En av disse var en ekstra avgift for automatiserte sikkerhetskopifunksjoner. Disse gratis automatiserte sikkerhetskopiene er faktisk manuelle sikkerhetskopier som allerede er inkludert som standard i cPanel, mens de faktiske automatiserte sikkerhetskopiene har en ekstra årlig avgift på $ 15,95.

5) Prissetting av triks

Den andre vanlige klagen i kundevurderinger når det gjelder betaling var triks i prissettingen, spesielt med standardplanen. Prising av webhotell kan være vanskelig fordi de har en tendens til å bare tilby de laveste prisene på lengre sikt. For eksempel kan kunder være nødt til å bruke leverandøren av webhotell-tjenesten i bare tre år til de blir kvalifisert for markedsføringspriser som reflekteres på deres nettsted. Når kunder opprinnelig registrerer seg, hvis kunder vil ha en ekte månedlig eller årlig plan med den lave kampanjepriser og avgifter reflektert på nettstedet, kan disse prisene og avgiftene hoppe hvor som helst fra 50% til 150% høyere. Tjenesteleverandører for webhotell kan også lure kunder ved bare å tilby disse lave prisene og avgiftene for den første innledende perioden av en av planene sine, spesielt deres best-verdi-planer (i HostGator.com’s tilfelle, deres sterkt anbefalte standardplan). Når begrepet utløper og det er på tide å fornye planen, kan prisene gå tilbake til deres “normale” eller sanne beløp, som igjen kan være dobbelt eller tredoblet kampanjeprisen som reflekteres på nettstedet.

Bunnlinjen:

Hovedpoenget er at selv om det ikke er perfekt, og det er noen feil eller problemer som må vurderes og gjøres oppmerksom på om du er noen som prøver å finne den beste webhotellleverandøren for deg og dine webhotellbehov, WordPress Cloud hosting på HostGator.com er fremdeles en webhotell med høy verdi som tilbyr mange flotte funksjoner. Mens HostGator.com har et ikke-så-kjent rykte med kundeservice, et problem med dårlig oppetid og vanskelige avgifter, vinner WordPress Cloud-hosting på HostGator.com fremdeles poeng for høy hastighet, avansert sikkerhet, enkelhet og skalerbarhet. WordPress Cloud hosting på HostGator.com er et program og plattform som er ren, enkel og enkel å bruke, så vel som sikker mot cybersecurity trusler som kan plage cloud computing og alvorlig forstyrre online virksomheter, som malware, virus og hackere. Totalt sett kombinerer WordPress Cloud-hosting på HostGator.com to av de største tingene i online virksomhet akkurat nå: populært medieblogging nettsted WordPress og den svært praktiske og verdifulle skyen, noe som gjør webhotell og administrering av virksomheten din på nettet mye enklere og mer effektiv og morsom.

Men igjen, hvis du er noen som prøver å finne den beste leverandøren av webhotell for deg og din online virksomhets behov, er det bra å undersøke og sammenligne forskjellige webhotellleverandører for å se hvilken som passer best for dine behov og er den beste passformen for deg og din online virksomhet.

Så hvordan kan WordPress Cloud hosting på HostGator.com samle seg mot WordPress Cloud hosting planer og tjenester på HostGator.com sine konkurrenter plattformer?

Når det gjelder besparelser og verdi, topper WordPress Cloud hosting på HostGator.com to konkurrenter: WP Engine og Media Temple. HostGator.com’s Standard Plan slår ut de personlige planene på begge plattformer, med WP Engine som tilbyr planer for over $ 29 per måned med bare 10 GB lagringsplass som tilbys, og Media Temple tilbyr planer for over $ 20 per måned med bare 20 GB lagringsplass som tilbys, og heller ikke planlegger å tilby å være vert for e-postadresser. Disse to planene bleker i forhold til HostGator.coms standardplan på $ 7,95 per måned med 150 GB lagringsplass som tilbys, samt en ubegrenset mengde e-postadresser til brukeren.

I henhold til en fersk liste med detaljering om de beste beste webhotellleverandørene i det nye året, er HostGator.com høyt i listen over ærede omtaler. De tre beste vinnerne av de beste leverandørene av webhotellstjenester i 2017 var i rekkefølge SiteGround, IPage og BlueHost. For de ærefulle nevnelsene kommer HostGator.com rett etter EHost og rett før InMotion Hosting. HostGator.com slo også ut A2 Hosting, JustHost, HostPapa og Web Hosting Hub. Basert på “meget gode” redaktørers rangeringer og “gode” gjennomsnittlige brukerevurderinger, har HostGator.com en solid og pålitelig status, stort sett takket være sitt rykte som en av de mest kjente og mest populære leverandørene av webhotellstjenester i verden, sunn hjelp av priser og positive anmeldelser, dets enkle, men robuste webhotell-tjenester og planer som alltid tilfredsstiller, og andre funksjoner som alle kan glede seg over, for eksempel enkle og ubegrensede delte planer og en rekke VP-er, forhandlere og dedikerte webhotellplaner og -pakker.

Totalt sett er HostGator.com en utmerket webhotellleverandør hvis du overveier å bruke eller har behov for en webhotellleverandør for ditt WordPress Cloud-baserte nettsted og online virksomhet. Dette er i stor grad takket være deres “ideelle” status med WordPress og deres samarbeid med den populære mediebloggingsplattformen. Deres planer og tjenester knyttet til WordPress Cloud hosting har også mange gode funksjoner, til tross for ulempene som er oppført i detalj tidligere i denne gjennomgangen. Oppsummert inkluderer disse verdifulle funksjonene og fordelene verktøy for bygging av nettsteder, skriptinstallatører og tilbakebetalingsgarantier. Andre funksjoner inkluderer: unmetered diskplass og båndbredde som ikke har noen begrensning plassert på mengden og eller størrelsen på filer direkte knyttet til nettstedet ditt, samt ingen begrensninger i dataoverføring; gratis byggverktøy for nettsteder som inkluderer tusenvis av nettstedsmaler og det siste innen verktøy for dra og slipp; et brukervennlig kontrollpanel eller cPanel som hevdes å være det mest populære i verden; muligheten til å opprette så mange e-postadresser og e-postmeldinger som man trenger takket være den ubegrensede e-postadressefunksjonen som er inkludert i nesten alle hostingplaner som tilbys på nettstedet; teknisk support som er tilgjengelig 24/7/365 for å hjelpe deg via flere forskjellige kanaler som e-post, live chat og telefon; og 45-dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle kundetilfredshet de første 45 dagene etter det første kjøpet av en plan. Takket være mange forretningssamarbeid, inkluderer alle planer på HostGator.com, inkludert alle tre planene for WordPress Cloud-hosting-tjenesten, disse ekstra fordelene: gratis oppføring for bedriften din på Gule Sider, et tilbud på $ 100 for Google Adwords, $ 50 søkekreditt for Bing og Yahoo-søkemotorer, og selvfølgelig gratis tilgang til alle de forskjellige og siste bloggverktøyene for WordPress.com. Hvis du også vil ha avanserte sikkerhetsfunksjoner og mer skalerbarhet, kan WordPress Cloud hosting på HostGator.com bare være den perfekte webhotellstjenesteplanen og leverandøren for deg og din online virksomhets nettsted.

Se gjennom oppdateringsloggen

 • 5/7/18 – Oppdaterte noe av innholdet gjennom hele saken for grammatiske feil. Forbedret lesbarhet ved å nummerere fordeler og ulemper. Inkluderte nyttige lenker for visning på verten. Endret tittelkode for å inkludere emoji (morsomt!)

HostGator WordPress Cloud Planer & Priser

prissetting av hostgator sky

Klikk på bildet for mer informasjon.

Ta en titt på planene ovenfor kan vi se med en gang at prisene er ganske rimelige. Jeg mener, akkurat nå er jeg abonnert på en HostGator-plan fra år siden der jeg betaler $ 12 i måneden – jeg har vært for lat til å bytte bort!

Oppdater logg

6/12/18 – Lagt til delingsplaner med kommentarer. Oppdatert totalvurdering for bedre å gjenspeile dagens status på produktet. Flere oppdateringer kommer snart!

Se offisiell side

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector