HostGator WordPress Cloud Recensioner Maj 2020 – Fantastisk produkt?

HostGator WordPress Cloud Recensioner Maj 2020 – Fantastisk produkt?

HostGator WordPress Cloud Recensioner Maj 2020 – Fantastisk produkt?

Vad är HostGator WordPress Cloud Hosting?

HostGator är värdens tunnelbana – anständigt, billigt och överallt.


HostGator WordPress-moln är annorlunda.

Detta är deras version av vad andra WordPress-centrerade värdföretag gör – företag som WP Engine, SiteGround och A2 Hosting.

Hur bra är WordPress Cloud Hosting?

Låt oss bara säga att det är väldigt bättre än deras standardhotell – till bättre.

HostGator WordPress Cloud Reviews 3.7 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (3 röster) Fördelar

 1. 2,5x snabbare värd
 2. Säkerhetsfunktioner
 3. Fart

Nackdelar

 1. Supportväntetidsproblem
 2. Upptidsproblem
 3. Säkerhetskopieringsavgifter och prissättning

SammanfattningWordPress Cloud är en ny webbhotell för Hostgator.com. WordPress Cloud-värd på Hostgator erbjuder över två och en halv gånger hastigheten, mer avancerade säkerhetsfunktioner och en extra bonus med gratis migrering. Hostgator erbjuder kunder totalt tre planer för WordPress Cloud-värd: Startplan, Standardplan och Affärsplan. Först börjar startplanen på $ 5,95 per månad och inkluderar värd för en webbplats, 25 000 besök per månad, 1 GB i säkerhetskopior och över 50 GB lagring. Därefter börjar Standardplanen på $ 7,95 per månad och inkluderar värd för 2 webbplatser, 200 000 besök per månad, 2 GB i säkerhetskopior och över 150 GB lagringsutrymme. Och slutligen börjar affärsplanen på $ 9,95 per månad och inkluderar värd för 3 webbplatser, 300 000 besök per månad, 3 GB i säkerhetskopior och en obegränsad mängd lagring. Men alla tre planerna delar fem viktiga funktioner. Alla planer inkluderar global CDN och automatisk borttagning av skadlig programvara, kan vara värd för en obegränsad mängd e-postadresser för användare, erbjuda upp till $ 100 i Google Awards-kredit och har delat SSL-certifikat. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

Vår officiella HostGator WordPress Cloud Hosting Review

WordPress Cloud-värd på HostGator är över två gånger snabbare än WordPress Cloud-värdstjänster på andra webbhotellplattformar.

Du läser rätt – 2x snabbare!

Den levereras med en kontrollpanel som är ren och enkel att använda, och de extra bonusarna med gratis migreringar och all hjälp som kunder kommer att behöva genom ett skickligt team av experter på teknisk support. Det kommer också med många fler funktioner, plus stora besparingar och ett ännu större värde.

Läs vidare för mer information om de fem bästa funktionerna (och de fem nackdelarna) i WordPress Cloud hosting på HostGator.

De bästa funktionerna i HostGator WordPress Cloud Hosting (Pros)

WordPress Cloud hosting är bara en av många olika och utmärkta webbhotelltjänster, planer och funktioner som HostGator som webbhotell har att erbjuda.

En av de mest kända och välutdelade webbhotellplattformarna i världen, HostGator.com kan hjälpa kunder att komma igång med att utveckla och hantera sin egen webbplats (och online-verksamhet) tack vare HostGator.com: s tekniska support 24/7/365, gratis webbplatsbyggnadsverktyg inklusive över 4500 unika webbplatsmallar, gratis kundvagnsprogramvara för e-handelswebbplatser och företag, 45-dagars pengarna tillbaka-garanti och ett “idealiskt” betyg och rykte för att vara värd för WordPress.

Det finns stora och högkvalitativa buntar på varje plan som HostGator.com erbjuder som innehåller ett stort antal verktyg och garantier för varje värdplantjänst som köps. Dessa inkluderar webbplatsbyggnadsverktyg, skriptinstallatörer och återbetalningsgarantier. Andra funktioner inkluderar: obegränsat hårddiskutrymme och bandbredd som inte har någon begränsning på mängden och eller storleken på filer som är direkt relaterade till din webbplats, samt inga begränsningar för dataöverföring; gratis webbplatsbyggnadsverktyg som innehåller tusentals webbplatsmallar och det senaste inom drag-and-drop-byggverktyg; en lättanvänd kontrollpanel eller cPanel som påstås vara den mest populära i världen; möjligheten att skapa så många e-postadresser och e-post framåt som man behöver tack vare den obegränsade e-postadressfunktionen som ingår i nästan alla värdplaner som erbjuds på webbplatsen; teknisk support som är tillgänglig 24/7/365 för att hjälpa till via flera olika kanaler som e-post, livechatt och telefon; och 45-dagars återbetalningsgaranti vid kundtillfredsställelse inom de första 45 dagarna efter det första köpet av en plan. Tack vare många affärspartnerskap inkluderar alla planer på HostGator.com, inklusive alla tre planerna för WordPress Cloud-värdstjänsten, dessa ytterligare fördelar: gratis notering för ditt företag på Gula sidor, ett erbjudande på $ 100 för Google Adwords, $ 50 sökkredit för Bing och Yahoo sökmotorer, och naturligtvis gratis tillgång till alla de olika och senaste bloggverktygen för WordPress.com.

1) Supercharged Speed

WordPress Cloud Hosting på HostGator kommer med över två och en halv gånger hastigheten för laddningstiden jämfört med WordPress Cloud-värdstjänster på deras konkurrenters webbplatser.

Detta är till stor del tack vare superladdade molnarkitektur, servrar med låg densitet, CDN och flera cachelager. HostGator-användare kommer också att kunna hantera innehållet på sina webbplatser mer effektivt, vilket gör att begäran om dynamiskt innehåll kan bearbetas i snabbare hastigheter. WordPress Cloud hosting på HostGator.com kommer att göra att hantera och organisera webbplatser och ladda upp och dela innehållet på dessa webbplatser, mycket snabbare och enklare än tidigare. WordPress Cloud-värd på HostGator.com förhindrar långsam lagring och uppladdningar bromsar användarnas företag.

2) Bekväm enkelhet

WordPress Cloud hosting på HostGator ger användare enklare åtkomst till viktiga och enskilda filer, databasåterställningar och flera e-postkonton via en enda portal.

Detta gör att hantera en webbplats (och ett företag) mycket enklare, bekvämare och effektivare. WordPress Cloud-värd på HostGator.com kommer också med en kontrollpanel som är ren och enkel att använda. Kontrollpanelen är ett WordPress Cloud-gränssnitt som är inriktat på att förbättra och förbättra användbarheten, vilket innebär att komplexiteten hos traditionell webbhotell minimeras. Det kommer också med den extra fördelen med automatiska säkerhetskopior med enkla återställningar med ett klick, vilket gör det konfigurerbart för fullständiga eller snapshot-säkerhetskopior. Kontrollpanelen ansvarar också för enklare åtkomst till flera e-postkonton för användare.

3) Avancerad säkerhet

WordPress Cloud-värd på HostGator.com kommer med avancerade säkerhetsfunktioner för att bättre skydda användarnas webbplatser och moln (och all viktig information som finns lagrad där, som affärsdokument som innehåller känslig klientdata) från hacking, virus och skadlig programvara och andra cybersäkerhetshot. Dessa avancerade säkerhetsfunktioner gör det möjligt för användare att bättre och lättare övervaka och fördela ytterligare resurser. Användare kommer också att ha fullständig och total kontroll över deras användning och utan överraskningar heller.

4) Sömlös skalbarhet

HostGator.com’sWordPress Cloud-värdplattform lovar att leverera maximalt värde och många optimala funktioner jämfört med andra WordPress Cloud-värdplaner på andra webbhotellleverantörers webbplatser. En av dessa optimala funktioner som ingår i HostGator.com WordPress Cloud Hosting-planer är gratis migrering. Den gratis migrationstjänsten med WordPress Cloud-värd på HostGator.com kommer att överföra användarnas befintliga WordPress Cloud-webbplats till HostGator.com för webbhotell. HostGator.coms team av experter på teknisk och kundsupport, som kommer att nämnas mer i detalj nedan, kan hjälpa kunder genom överföringsprocessen för att se till att allt går smidigt.

5) Superior Support

För att avsluta detta erbjuder WordPress Cloud-värd på HostGator.com ett utmärkt team av experter som kan hjälpa kunderna med allt de kan behöva hjälp med. HostGator.com: s tekniska och kundsupport-team ger användarna svar i realtid och är alltid tillgängliga per telefon, dygnet runt och 365 dagar om året. Dessa konsultationstjänster ingår i några av WordPress Cloud-värdplanerna för att säkerställa att kunderna har allt de behöver för att komma igång på rätt fot och i rätt riktning. Dessutom kommer kunderna att upptäcka mycket värdefulla tips och verktyg med HostGator.com: s hanterade WordPress Cloud-värdplattform. Dessa inkluderar enklare åtkomst till populära WordPress-mallar på MOJO: s marknadsplats.

Dessa är de fem bästa funktionerna i WordPress Cloud-värd på HostGator.com, men de är inte de enda fantastiska funktionerna som WordPress Cloud-värd på HostGator.com har att erbjuda. Andra stora fördelar och funktioner ingår i de stora buntarna på varje plan som HostGator.com erbjuder. Det finns ett stort utbud av verktyg och garantier för varje webbhotelltjänst som köps. Dessa inkluderar webbplatsbyggnadsverktyg, skriptinstallatörer och återbetalningsgarantier, såväl som obegränsat diskutrymme och bandbredd som inte har någon begränsning på mängden och eller storleken på filer direkt relaterade till din webbplats samt inga begränsningar för data överföra; gratis webbplatsbyggnadsverktyg som innehåller tusentals webbplatsmallar och det senaste inom drag-and-drop-byggverktyg; en lättanvänd kontrollpanel eller cPanel som påstås vara den mest populära i världen; möjligheten att skapa så många e-postadresser och e-post framåt som man behöver tack vare den obegränsade e-postadressfunktionen som ingår i nästan alla värdplaner som erbjuds på webbplatsen; teknisk support som är tillgänglig 24/7/365 för att hjälpa till via flera olika kanaler som e-post, livechatt och telefon; och 45-dagars återbetalningsgaranti vid kundtillfredsställelse inom de första 45 dagarna efter det första köpet av en plan. Tack vare många affärspartnerskap inkluderar alla planer på HostGator.com, inklusive alla tre planerna för WordPress Cloud-värdstjänsten, dessa ytterligare fördelar: gratis notering för ditt företag på Gula sidor, ett erbjudande på $ 100 för Google Adwords, $ 50 sökkredit för Bing och Yahoo sökmotorer, och naturligtvis gratis tillgång till alla de olika och senaste bloggverktygen för WordPress.com.

Nackdelar med HostGator WordPress Cloud Hosting (Cons)

1) Komplicerade frågor

Ett vanligt klagomål som hittades i kundrecensioner beträffande kvaliteten på HostGator.coms supporttjänster för WordPress Cloud-värd var att det nuvarande supportteamet på HostGator.com verkar bättre kunna hantera mer grundläggande frågor men inte kan eller inte vill hjälpa till med mer komplicerade tekniska problem.

2) Support Wait Time

Ett annat vanligt klagomål som hittades i kundrecensioner angående kvaliteten på HostGator.coms supporttjänster för WordPress Cloud-värd var hur lång tid kunderna måste vänta för att få kontakt med en medlem av supportteamet. Trots att de har kund- och teknisk support som är tillgänglig via telefon 24/7/365, klagade många kunder på att de var tvungna att vänta någonstans mellan 10 och 20 minuter bara för att få kontakt med någon.

3) Dålig upptid

Även om många kunder i dessa recensioner berömde de underbara funktionerna och fördelarna som WordPress Cloud-värd på HostGator.com hade att erbjuda, var ett vanligt klagomål om dessa funktioner i dessa recensioner att trots den tekniska lättheten och överlägsenheten var dålig drifttid en stor brist. Uptime avser hur mycket tid en teknisk enhet som en dator är i drift, och att ha dålig drifttid innebär att plattformen var svårare att hantera och använda efter en viss tidsperiod. När det gäller WordPress Cloud-värdstjänster på HostGator.com skulle detta innebära att servrarna kommer att bli svårare att hantera efter att ha använt plattformen under en viss tid. Drifttiden är bara 99,85%.

4) Säkerhetskopieringsavgifter

Det fanns också två vanliga klagomål i de flesta kundrecensioner när det gäller betalning för planer och tjänster för HostGator.com’sWordPress Cloud hosting-funktioner. En av dessa var en extra avgift för de automatiserade säkerhetsfunktionerna. Dessa gratis automatiserade säkerhetskopior är faktiskt manuella säkerhetskopior som redan ingår som standard i cPanel, medan de faktiska automatiserade säkerhetskopiorna har en extra årsavgift på $ 15,95.

5) Prissättningstricks

Det andra vanliga klagomålet i kundrecensioner när det gäller betalning var knep i prissättning, särskilt med standardplanen. Priser för webbhotell kan vara svåra eftersom de tenderar att bara erbjuda de lägsta priserna för längre villkor. Till exempel kan kunder behöva använda webbhotellleverantören i bara tre år tills de blir berättigade till marknadsföringspriser som återspeglas på deras webbplats. När kunderna initialt registrerar sig, om kunder vill ha en riktig månads- eller årsplan med de låga kampanjpriser och avgifter som återspeglas på webbplatsen, kan dessa priser och avgifter hoppa var som helst från 50% till 150% högre. Webbhotellleverantörer kan också lura kunder genom att endast erbjuda dessa låga priser och avgifter för den första initiala perioden av en av deras planer, särskilt deras bästa värde-planer (i HostGator.com: s fall, deras starkt rekommenderade standardplan). När termen löper ut och det är dags att förnya planen, kan prissättningen återgå till deras “normala” eller verkliga belopp, som återigen kan vara dubbelt eller tredubbla det kampanjpris som återspeglas på webbplatsen.

Slutsats:

Sammanfattningen är att även om det inte är perfekt och det finns några brister eller problem som måste beaktas och göras medvetna om du är någon som försöker hitta den bästa webbhotellleverantören för dig och dina webbhotellbehov, WordPress Cloud hosting på HostGator.com är fortfarande en värdtjänst för webbhotell som erbjuder många fantastiska funktioner. Medan HostGator.com har ett inte-så-stellar rykte för kundservice, ett problem med dålig drifttid och svåra avgifter, vinner WordPress Cloud-värd på HostGator.com fortfarande poäng för hög hastighet, avancerad säkerhet, enkelhet och skalbarhet. WordPress Cloud-värd på HostGator.com är ett program och en plattform som är ren, enkel och lätt att använda samt säkert mot cybersäkerhetshot som kan plåga molnberäkning och allvarligt stör onlineföretag, som skadlig programvara, virus och hackare. Sammantaget kombinerar WordPress Cloud-värd på HostGator.com två av de största sakerna i onlineföretag just nu: populär mediabloggarwebbplats WordPress och det mycket bekvämt och värdefulla molnet, vilket gör webbhotell och hantera ditt företag online mycket lättare och effektivare och roligare.

Men återigen, om du är någon som försöker hitta den bästa webbhotellleverantören för dig och ditt online-verksamhets behov, är det bra att undersöka och jämföra olika webbhotellleverantörer för att se vilken som bäst passar dina behov och är den bästa passformen för dig och din online-verksamhet.

Så hur fungerar WordPress Cloud-värd på HostGator.com mot WordPress Cloud-värdplaner och -tjänster på HostGator.com: s konkurrensplattformar?

När det gäller besparingar och värde är WordPress Cloud-värd på HostGator.com två konkurrenter: WP Engine och Media Temple. HostGator.com: s standardplan slår ut de personliga planerna på båda plattformarna, med WP Engine som erbjuder planer för över $ 29 per månad med endast 10 GB lagringsutrymme som erbjuds, och Media Temple erbjuder planer för över $ 20 per månad med endast 20 GB lagringsutrymme som erbjuds, och varken planerar att erbjuda värd för e-postadresser. Dessa två planer är svaga i jämförelse med HostGator.com: s $ 7,95 per månad Standardplan med 150 GB lagringsutrymme som erbjuds samt ett obegränsat antal användar-e-postadresser för att rymma.

Enligt en nyligen listad detalj med de bästa bästa webbhotellleverantörerna för det nya året, är HostGator.com högt i listan med hederliga omnämnanden. De tre bästa vinnarna av de bästa leverantörerna av webbhotell 2017 var, i ordning, SiteGround, IPage och BlueHost. För de ärade nämnderna kommer HostGator.com direkt efter EHost och rätt före InMotion Hosting. HostGator.com slog också ut A2 Hosting, JustHost, HostPapa och Web Hosting Hub. Baserat på “mycket bra” redaktörers betyg och “bra” genomsnittliga användarbetyg har HostGator.com ett stabilt och trovärdigt ställning till stor del tack vare sitt rykte som en av de mest kända och mest populära webbhotellleverantörerna i världen, dess hälsosamma hjälpmedel med utmärkelser och positiva recensioner, dess enkla men ändå robusta webbhotelltjänster och planer som alltid tillfredsställer, och andra funktioner som alla kan njuta av, till exempel enkla och obegränsade delade planer och en mängd VP, återförsäljare och dedikerade webbhotellplaner och paket.

Totalt sett är HostGator.com en utmärkt webbhotellleverantör om du funderar på att använda eller är i behov av en webbhotellleverantör för din WordPress Cloud-baserade webbplats och online-verksamhet. Detta är till stor del tack vare deras ”ideala” anseende med WordPress och deras affärssamarbete med den populära mediebloggarplattformen. Deras planer och tjänster för WordPress Cloud hosting har också många fantastiska funktioner, trots de nackdelar som anges i detalj tidigare i denna recension. Sammanfattningsvis inkluderar dessa värdefulla funktioner och fördelar webbplatsbyggnadsverktyg, skriptinstallatörer och återbetalningsgarantier. Andra funktioner inkluderar: obegränsat hårddiskutrymme och bandbredd som inte har någon begränsning på mängden och eller storleken på filer som är direkt relaterade till din webbplats, samt inga begränsningar för dataöverföring; gratis webbplatsbyggnadsverktyg som innehåller tusentals webbplatsmallar och det senaste inom drag-and-drop-byggverktyg; en lättanvänd kontrollpanel eller cPanel som påstås vara den mest populära i världen; möjligheten att skapa så många e-postadresser och e-post framåt som man behöver tack vare den obegränsade e-postadressfunktionen som ingår i nästan alla värdplaner som erbjuds på webbplatsen; teknisk support som är tillgänglig 24/7/365 för att hjälpa till via flera olika kanaler som e-post, livechatt och telefon; och 45-dagars återbetalningsgaranti vid kundtillfredsställelse inom de första 45 dagarna efter det första köpet av en plan. Tack vare många affärspartnerskap inkluderar alla planer på HostGator.com, inklusive alla tre planerna för WordPress Cloud-värdstjänsten, dessa ytterligare fördelar: gratis notering för ditt företag på Gula sidor, ett erbjudande på $ 100 för Google Adwords, $ 50 sökkredit för Bing och Yahoo sökmotorer, och naturligtvis gratis tillgång till alla de olika och senaste bloggverktygen för WordPress.com. Om du också vill ha avancerade säkerhetsfunktioner och mer skalbarhet, kan WordPress Cloud-värd på HostGator.com bara vara den perfekta webbhotellplanen och leverantören för dig och din online-verksamhets webbplats.

Granska uppdateringsloggen

 • 5/7/18 – Uppdaterade en del av innehållet lätt för grammatiska fel. Förbättrad läsbarhet genom att numera fördelar och nackdelar. Inkluderade användbara länkar för att se på värden. Ändrade titeltagg för att inkludera emoji (kul!)

HostGator WordPress Cloud Planer & Prissättning

prissättning för hostgator-moln

Klicka på bilden för mer information.

Genom att titta på ovanstående planer kan vi direkt se att priserna är ganska överkomliga. Jag menar, just nu är jag prenumererad på en HostGator-plan från år sedan där jag betalar 12 $ per månad – jag har varit för lat för att byta bort!

Uppdatera logg

6/12/18 – Lade till prissättningsavsnitt med kommentarer. Uppdaterat totalt betyg för att bättre återspegla produktens nuvarande tillstånd. Fler uppdateringar kommer snart!

Se officiell webbplats

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector