HostGator WordPress Cloud vélemények 2020 május – fantasztikus termék?

Mi a HostGator WordPress Cloud Hosting?

A HostGator a tárhely metrója – tisztességes, olcsó és mindenhol.


A HostGator WordPress felhő eltérő.

Ez a verziója annak, amit más WordPress-központú tárhely szolgáltatók csinálnak – olyan vállalatok, mint a WP Engine, a SiteGround és az A2 Hosting.

Mennyire jó a WordPress Cloud Hosting?

Tegyük fel, hogy sokkal jobb, mint a szokásos tárhely – a jobb.

HostGator WordPress Cloud vélemények 3.7 / 5 Olvasó: {{reviewsO overall}} / 5 Felhasználók (3 szavazatok) Előnyök

 1. 2,5x gyorsabb tárhely
 2. Biztonsági jellemzők
 3. Sebesség

Hátrányok

 1. Támogatási várakozási idő kérdés
 2. Uptime probléma
 3. Pótdíjak és árazás

Az ÖsszegzésWordPress Cloud egy új tárhelyszolgáltatás a Hostgator.com számára. A WordPress Cloud hostgator a Hostgatoron kétszer és félszeres sebességgel, fejlettebb biztonsági szolgáltatásokkal és további ingyenes migrációkkal járó bónuszt kínál. A Hostgator az ügyfeleknek összesen három tervet kínál a WordPress Cloud tárhelyéhez: a Starter Plan, a Standard Plan és az Business Plan. Először: a kezdő terv havi 5,95 dollárral kezdődik, és magában foglalja egy webhely tárolását, havonta 25 ezer látogatást, 1 GB-os biztonsági másolatot, és több mint 50 GB tárolást. Ezután a Standard terv havi 7,95 dollárral kezdődik, és magában foglalja 2 webhely tárolását, havi 200 látogatást, 2 GB biztonsági másolatot és több mint 150 GB tárolást. És végül: az üzleti terv havi 9,95 dollárra kezdődik, és magában foglalja 3 webhely tárolását, 300 ezer látogatást havonta, 3 GB biztonsági másolatot és korlátlan mennyiségű tárhelyet. Mindhárom terv öt fontos jellemzővel rendelkezik. Minden terv magában foglalja a globális CDN-t és az automatikus rosszindulatú programok eltávolítását, korlátlan mennyiségű felhasználói e-mail címet tárolhat, akár 100 dollárt is igénybe vehet a Google Awards jóváírásban, és megosztott SSL-tanúsítványokkal rendelkezik. Support3.5Speed4Features3.5Value4Transparency3.5

A hivatalos HostGator WordPress Cloud Hosting áttekintés

A WordPress Cloud tárhely a HostGatoron több mint kétszer gyorsabb, mint a WordPress Cloud tárhelyszolgáltatások más webtárhely-platformon.

Jól olvasod – kétszer gyorsabban!

Jellemzője a tiszta és könnyen kezelhető kezelőpanel, valamint a szabad áttelepítés bónuszai és minden segítség, amelyre az ügyfeleknek szükségük van egy műszaki támogatási szakértők képzett csoportján keresztül. Számos további funkcióval is rendelkezik, plusz nagy megtakarítások és még nagyobb érték.

Olvassa tovább a WordPress Cloud hosting öt legjobb tulajdonságáról (és az öt negatív oldalról) szóló részleteket a HostGatoron.

A HostGator WordPress Cloud Hosting legfontosabb tulajdonságai (profik)

A WordPress Cloud tárhely csak egy a sok különféle és kiváló webtárhely-szolgáltatásból, tervből és szolgáltatásból, amelyeket a HostGator webtárhely-platformon kínálhat..

A HostGator.com, amely a világ egyik legismertebb és legjobban elnyert webtárhely-platformja, a HostGator.com 24/7/365 műszaki támogatásának köszönhetően segíthet az ügyfeleknek saját webhelyének (és online üzleti) fejlesztésében és kezelésében, ingyenes webhely-készítő eszközök, több mint 4500 egyedi webhelysablonnal, ingyenes bevásárlókosár-szoftverrel az e-kereskedelmi webhelyek és vállalkozások számára, 45 napos pénz-visszatérítési garancia, valamint egy „ideális” minősítés és jó hírnév a WordPress tárolásához.

A HostGator.com által kínált minden egyes csomagban nagy és értékű kötegek találhatók, amelyek hatalmas eszközöket és garanciákat tartalmaznak minden megvásárolt tárhely-tervszolgáltatáshoz. Ide tartoznak a weboldalépítő eszközök, a szkriptek telepítői és a pénz-visszatérítési garanciák. Egyéb jellemzők: nem mérhető lemezterület és sávszélesség, amely korlátozás nélkül vonatkozik az Ön webhelyére közvetlenül kapcsolódó fájlok mennyiségére és méretére, valamint az adatátvitelre nincs korlátozás; ingyenes weboldalkészítő eszközök, amelyek több ezer webhelysablont tartalmaznak, és a legfrissebb eszközöket a drag and drop eszközökhöz; egy könnyen használható kezelőpanel vagy cPanel, amelyet állítólag a legnépszerűbbnek tartanak a világon; annyi e-mail címet és e-mail továbbítást tud létrehozni, amennyire szüksége van, a korlátlan e-mail cím funkciónak köszönhetően, amely a szinte minden webhelyen felkínált hostolási tervbe beletartozik; technikai támogatás, amely a nap 24 órájában, hétfőn, élő csevegésen és telefonon keresztül, különböző csatornákon keresztül elérhető; és 45 napos pénz-visszafizetési garancia az ügyfél elégedettsége esetén a terv kezdeti megvásárlását követő 45 napon belül. Sok üzleti partnerkapcsolatnak köszönhetően a HostGator.com minden terve, beleértve a WordPress Cloud hosting szolgáltatás mindhárom tervét, magában foglalja ezeket a további előnyöket: vállalkozása ingyenes felsorolása a Sárga Oldalakon, 100 USD ajánlat a Google Adwords számára, 50 USD keresési hitel a Bing számára és a Yahoo keresőmotorjai, és természetesen ingyenes hozzáférés a WordPress.com webhely összes, legújabb blogszerző eszközéhez.

1) Töltött sebesség

A WordPress Cloud Hosting a HostGatoron több mint két és félszeres terhelési idővel érkezik, mint a versenytársak webhelyein található WordPress Cloud hosting szolgáltatások..

Ez nagyrészt a túlterhelt felhő-architektúrának, az alacsony sűrűségű kiszolgálóknak, a CDN-nek és a több gyorsítótárazási rétegnek köszönhető. A HostGator felhasználói a weboldal tartalmát is hatékonyabban tudják kezelni, lehetővé téve a dinamikus tartalom iránti kérelmek gyors és gyors felgyorsítását. A HostGator.com webhelyén található WordPress Cloud tárhely sokkal gyorsabb és könnyebbé teszi a webhelyek kezelését és szervezését, valamint a webhelyek tartalmának feltöltését és megosztását. A HostGator.com webhelyén található WordPress Cloud tárhely megakadályozza a lassú lemaradást és a feltöltéseket, hogy lassítsák a felhasználók vállalkozásait.

2) Kényelmes egyszerűség

A WordPress Cloud hosting a HostGatoron egyszerűbb hozzáférést biztosít a felhasználók számára a fontos és az egyes fájlokhoz, az adatbázis-visszaállításhoz és a több e-mail fiókhoz egyetlen portálon keresztül.

Ez sokkal egyszerűbbé, kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi a weboldal (és egy vállalkozás) kezelését. A WordPress Cloud hosting a HostGator.com webhelyen tiszta és könnyen kezelhető kezelőpanellel is rendelkezik. A vezérlőpult egy WordPress Cloud felület, amelynek célja a használhatóság javítása és javítása, ami azt jelenti, hogy minimalizáljuk a hagyományos webtárhely komplexitásait. Az automatikus biztonsági mentések további előnyeivel jár, egyszerű visszaállítással, egyetlen kattintással, konfigurálhatóvá téve a teljes vagy pillanatkép mentéseket. A kezelőpanel felelős a több e-mail fiókhoz a felhasználók számára történő könnyebb hozzáférésért is.

3) Speciális biztonság

A HostPator.com webhelyén található WordPress Cloud hosting fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik a felhasználók webhelyeinek és felhőinek (és az ott tárolt összes fontos információnak, mint például az érzékeny ügyféladatokat tartalmazó üzleti dokumentumoknak) a hackelés, vírusok és rosszindulatú programok, valamint egyéb kiberbiztonsági fenyegetések elleni hatékonyabb védelme érdekében. Ezek a fejlett biztonsági szolgáltatások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy könnyebben és könnyebben megfigyelhessék és kioszthassák a további erőforrásokat. A felhasználók teljes és teljes irányítást élveznek használatuk felett, meglepetés nélkül.

4) Zökkenőmentes méretezhetőség

A HostGator.com „WordPress Cloud” tárhely-platform maximális értéket és sok optimális funkciót ígér a többi WordPress Cloud-tárhely-tervhez képest más webtárhely-szolgáltatók webhelyein. A HostGator.com WordPress Cloud Hosting terveiben szereplő optimális szolgáltatások egyike az ingyenes migráció. A HostGator.com webhelyén a WordPress Cloud tárhelyen keresztül történő ingyenes migrációs szolgáltatás a felhasználók meglévő WordPress Cloud webhelyét a HostGator.com webhelyre továbbítja web hosting céljából. A HostGator.com műszaki és ügyfélszolgálati szakértőinek csapata, amelyet alább részletesebben megemlítünk, segíthet az ügyfeleknek az átadási folyamaton keresztül annak biztosításában, hogy minden zavartalanul menjen..

5) Felső támogatás

Ráadásul a HostGator.com webhelyén található WordPress Cloud tárhely kiváló szakértői csoportot kínál, amely minden olyan ügyben segítséget nyújthat az ügyfeleknek, amelyekben segítségre lehet szüksége. A HostGator.com műszaki és ügyfélszolgálati csapata valós idejű válaszokat nyújt a felhasználóknak, és telefonon elérhető, évente 24 órában és 365 napon. Ezeket a konzultációs szolgáltatásokat a WordPress Cloud egyes host-tervei tartalmazzák, biztosítva, hogy az ügyfelek mindent megtegyenek a jó láb és a megfelelő irányba történő elinduláshoz. Az ügyfelek emellett rendkívül értékes tippeket és eszközöket fedezhetnek fel a HostGator.com által kezelt WordPress Cloud tárhely-platformon keresztül. Ide tartozik a népszerű WordPress sablonok könnyebb elérése a MOJO piacon.

Noha a HostGator.com webhelyen a WordPress Cloud tárhely öt legjobb tulajdonsága, ezek nem csak a WordPress Cloud tárhelyének a HostGator.com által kínált csodálatos tulajdonságai. Más nagyszerű előnyöket és szolgáltatásokat a HostGator.com által kínált csomagok nagy csomagjai tartalmaznak. Minden vásárolt tárhely-szolgáltatáshoz hatalmas eszköz és garancia létezik. Ezek magukban foglalják a weboldal-készítő eszközöket, a szkriptek telepítőit és a pénz-visszatérítési garanciákat, valamint a nem mért lemezterületet és a sávszélességet, amely korlátozás nélkül vonatkozik a webhelyére közvetlenül kapcsolódó fájlok mennyiségére és méretére, valamint az adatokra nincs korlátozás átutalás; ingyenes weboldal-készítő eszközök, amelyek több ezer webhelysablont tartalmaznak, és a legújabb drag and drop-építési eszközök; egy könnyen használható kezelőpanel vagy cPanel, amelyet állítólag a legnépszerűbbnek tartanak a világon; annyi e-mail címet és e-mail továbbítást tud létrehozni, amennyire szüksége van, a korlátlan e-mail cím funkciónak köszönhetően, amely a szinte minden webhelyen felkínált hostolási tervbe beletartozik; technikai támogatás, amely a nap 24 órájában, hétfőn, élő csevegésen és telefonon keresztül, különböző csatornákon keresztül elérhető; és 45 napos pénz-visszafizetési garancia az ügyfél elégedettsége esetén a terv kezdeti megvásárlását követő 45 napon belül. Sok üzleti partnerkapcsolatnak köszönhetően a HostGator.com minden terve, beleértve a WordPress Cloud hosting szolgáltatás mindhárom tervét, magában foglalja ezeket a további előnyöket: vállalkozása ingyenes felsorolása a Sárga Oldalakon, 100 USD ajánlat a Google Adwords számára, 50 USD keresési jóváírás a Bing számára és a Yahoo keresőmotorjai, és természetesen ingyenes hozzáférés a WordPress.com webhely összes, legújabb blogszerző eszközéhez.

A HostGator WordPress Cloud Hosting hátrányai

1) Bonyolult lekérdezések

Az ügyfelek véleményeiben a HostGator.com WordPress Cloud tárhelyszolgáltatások minőségével kapcsolatos általános panasz az volt, hogy a HostGator.com jelenlegi támogató csoportja jobban képes kezelni alapvetõbb kérdéseket, de képtelen vagy nem akar segíteni bonyolultabb mûszaki kérdésekben..

2) A várakozási idő támogatása

Egy másik általános panasz, amelyet az ügyfelek áttekintéseiben találtak a HostGator.com WordPress Cloud tárhelyszolgáltatásainak minőségével kapcsolatban, az az idő, amelyet az ügyfeleknek várniuk kell, hogy kapcsolatba lépjenek a támogatási csoport tagjával. Annak ellenére, hogy ügyfélszolgálatunk és műszaki támogatása elérhető a 24/7/365 telefonon, sok ügyfél panaszkodott, hogy 10 és 20 perc között bárhol meg kell várniuk, hogy valakivel kapcsolatba lépjenek.

3) Rossz Uptime

Noha ezekben az áttekintésekben sok ügyfél dicsérte a WordPress Cloud hosting által a HostGator.com által kínált csodálatos szolgáltatásokat és előnyöket, a véleményekben ezekkel a szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerült egyik általános panasz az volt, hogy a műszaki könnyűség és a felsőbbrendűség ellenére a rossz üzemidő jelentős hiba. Az „Uptime” az az időtartam, amely alatt egy technológiai eszköz, például egy számítógép működik, és mivel a rossz üzemideje azt jelenti, hogy a platformot nehezebb kezelni és működtetni egy bizonyos idő eltelte után. A HostGator.com webhelyen található WordPress Cloud tárhelyszolgáltatásokat illetően ez azt jelentené, hogy a platform egy bizonyos ideig történő használata után a szervereket egyre nehezebb kezelni. Az üzemidő csak 99.85%.

4) Biztonsági díjak

A legtöbb ügyfél-véleményben két közös panasz is található, amelyek a HostGator.com’sWordPress Cloud tárhelyi szolgáltatásaival kapcsolatos tervek és szolgáltatások fizetésével kapcsolatosak. Ezek egyike külön díjat számított fel az automatikus biztonsági mentési szolgáltatásokért. Ezek az ingyenes automatikus biztonsági mentések valójában manuális biztonsági mentések, amelyeket alapértelmezés szerint már tartalmaznak a cPanel, míg a tényleges automatizált biztonsági mentések külön éves díjjal járnak, 15,95 USD-ért..

5) Árképzési trükkök

Az ügyfelek véleményeiben a fizetéssel kapcsolatos másik közös panasz az árképzési trükkök volt, különös tekintettel a standard tervre. A webtárhely árazása bonyolult lehet, mivel általában csak hosszabb ideig kínálják a legalacsonyabb árat. Előfordulhat, hogy az ügyfeleknek csak 3 évig kell használniuk a web hosting szolgáltatót, amíg a weboldalon feltüntetett promóciós árakra jogosultak lesznek. Az első regisztrációkor, ha az ügyfelek valódi havi vagy éves tervet akarnak, amelynek alacsony promóciós ára és díjai a weboldalon tükröződnek, akkor ezek az árak és díjak 50% -ról 150% -ra magasabbra válhatnak. A webtárhely-szolgáltatók az ügyfelek becsapására is képesek, ha ezeket az alacsony árakat és díjakat csak az egyik tervük első kezdeti időtartamára kínálják, különösen a legjobb ár-érték arányú csomagokra (a HostGator.com esetében az erősen ajánlott Standard tervre). Miután a lejárati idő lejárt, és ideje megújítani a tervet, az árak visszatérhetnek a „szokásos” vagy valódi összegükhöz, amely megint megduplázhatja vagy megháromszorozhatja a weboldalon megjelenő promóciós árat..

Alsó sor:

A lényeg az, hogy bár ez nem tökéletes, és vannak olyan hibák vagy kérdések, amelyeket figyelembe kell venni és tudatosítani kell, ha valaki megpróbálja megtalálni az Ön számára a legjobb webtárhely-szolgáltatót és az Ön webtárhely-igényeit, A WordPress Cloud hosting a HostGator.com webhelyen továbbra is nagy értékű web hosting szolgáltatás, amely számos nagyszerű szolgáltatást kínál. Míg a HostGator.com ügyfélszolgálatának nem olyan csillagszerű hírneve, hogy rossz üzemideje és bonyolult díjai vannak, a WordPress Cloud tárhely a HostGator.com webhelyen továbbra is nagy pontot nyer a nagy sebességért, a fejlett biztonságért, az egyszerűségért és a méretezhetőségért. A WordPress Cloud hosting a HostGator.com webhelyen tiszta, egyszerű és könnyen használható program, valamint biztonságos kiberbiztonsági fenyegetések ellen, amelyek felhőalapú számítógépesítést okozhatnak, és súlyosan megzavarhatják az online üzleti vállalkozásokat, például a rosszindulatú programokat, a vírusokat és a hackereket. Összességében a WordPress Cloud hosting a HostGator.com webhelyen jelenleg az online üzleti két legnagyobb dolgot ötvözi: a népszerű média blog-webhelyet, a WordPress-t és a rendkívül kényelmes és értékes Cloud-ot, ami sokkal könnyebbé, hatékonyabbá és élvezetesebbé teszi a webtárhelyet és az üzleti vállalkozás online kezelését..

De ismét, ha valaki megpróbálja megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb web hosting szolgáltatót és az online üzleti igényeit, akkor érdemes kutatni és összehasonlítani a különböző web hosting szolgáltatókat, hogy megtudja, melyik a legmegfelelőbb az Ön igényeihez, és a legmegfelelőbb neked és online üzleti vállalkozásának.

Tehát hogyan állhat össze a WordPress Cloud tárhely a HostGator.com webhelyén a WordPress Cloud tárhely-terveivel és szolgáltatásaival szemben a HostGator.com versenytársai platformján?

A WordPress Cloud hosting a megtakarítás és az érték szempontjából a HostGator.com webhelyen két versenytárst tehet: WP Engine és Media Temple. A HostGator.com Általános Terve mindkét platformon kiküszöböli a személyes terveket: a WP Engine havonta több mint 29 dollárt kínál terveket, csupán 10 GB tárhelyet kínálva, a Media Temple pedig havonta több mint 20 dollárt kínál, és csak 20 GB tárhelyet kínál, és egyik sem az e-mail címek fogadását tervezi. Ez a két terv halványabb, mint a HostGator.com havi 7,95 dolláros Standard csomagjával szemben, 150 GB tárhelyet kínálva, valamint korlátlan számú felhasználói e-mail címet a befogadáshoz.

A legfrissebb, az új év legjobb webtárhely-szolgáltatóit részletező listája szerint a HostGator.com magas rangú a tiszteletreméltó említések listájában. A 2017 legjobb web hosting szolgáltatók első három helyezettje sorrendben a SiteGround, az IPage és a BlueHost volt. A tiszteletreméltó említésre méltó, hogy a HostGator.com közvetlenül az EHost után és közvetlenül az InMotion Hosting előtt érkezik. A HostGator.com szintén legyőzte az A2 Hosting, a JustHost, a HostPapa és a Web Hosting Hub szolgáltatást. A „nagyon jó” szerkesztők értékelése és a „jó” átlagos felhasználói értékelések alapján a HostGator.com szilárd és hiteles státusszal rendelkezik, nagyrészt annak köszönhetően, hogy a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb web hosting szolgáltatója, egészséges segítségnyújtás díjakból és pozitív véleményekből, egyszerű, mégis erőteljes, mindig kielégítő webtárhely-szolgáltatásokról és tervekről, valamint egyéb olyan szolgáltatásokról, amelyek mindenki élvezhetik, például egyszerű és korlátlan megosztott tervekről, különféle VP-kről, viszonteladókról és dedikált webtárhely-tervekről és csomagokról.

Összességében a HostGator.com kiváló webtárhely-szolgáltató, ha nagyon fontolóra veszi webtárhely-szolgáltató használatát vagy szüksége van rá WordPress Cloud-alapú webhelyére és online üzleti vállalkozásaira. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy a WordPress-rel „ideálisan” állnak, és üzleti kapcsolataikkal maga a népszerű médiablog-platform működik. A WordPress Cloud tárhelyhez kapcsolódó terveik és szolgáltatásaik számos remek funkcióval rendelkeznek, annak ellenére, hogy a jelen áttekintésben korábban részletezett hátrányok vannak. Összefoglalva: ezek az értékes szolgáltatások és előnyök tartalmazzák a weboldalépítő eszközöket, a szkriptek telepítőit és a pénz-visszatérítési garanciákat. Egyéb jellemzők: nem mérhető lemezterület és sávszélesség, amely korlátozás nélkül vonatkozik az Ön webhelyére közvetlenül kapcsolódó fájlok mennyiségére és méretére, valamint az adatátvitelre nincs korlátozás; ingyenes weboldal-készítő eszközök, amelyek több ezer webhelysablont tartalmaznak, és a legújabb drag and drop-építési eszközök; egy könnyen használható kezelőpanel vagy cPanel, amelyet állítólag a legnépszerűbbnek tartanak a világon; annyi e-mail címet és e-mail továbbítást tud létrehozni, amennyire szüksége van, a korlátlan e-mail cím funkciónak köszönhetően, amely a szinte minden webhelyen felkínált hostolási tervbe beletartozik; technikai támogatás, amely a nap 24 órájában, hétfőn, élő csevegésen és telefonon keresztül, különböző csatornákon keresztül elérhető; és 45 napos pénz-visszafizetési garancia az ügyfél elégedettsége esetén a terv kezdeti megvásárlását követő 45 napon belül. Sok üzleti partnerkapcsolatnak köszönhetően a HostGator.com minden terve, beleértve a WordPress Cloud hosting szolgáltatás mindhárom tervét, magában foglalja ezeket a további előnyöket: vállalkozása ingyenes felsorolása a Sárga Oldalakon, 100 USD ajánlat a Google Adwords számára, 50 USD keresési hitel a Bing számára és a Yahoo keresőmotorjai, és természetesen ingyenes hozzáférés a WordPress.com webhely összes, legújabb blogszerző eszközéhez. Ha fejlett biztonsági funkciókat és nagyobb méretezhetőséget is igényel, akkor a WordPress Cloud hosting a HostGator.com webhelyen csak a tökéletes webtárhely-szolgáltatási terv és szolgáltató lehet Önnek és az online üzleti vállalkozás webhelyének..

Tekintse meg a frissítések naplóját

 • 18/7/18 – A tartalom egy részét könnyedén frissítette a nyelvtani hibák miatt. Jobb olvashatóság az érvek és ellenérvek számozása révén. Tartalmazott hasznos linkeket a gazdagépen történő megtekintéshez. Megváltoztatta a címkéjét hangulatjelekkel (szórakozás!)

HostGator WordPress felhőtervek & Árazás

hostgator felhő árazás

Kattintson a képre a részletekért.

Vessen egy pillantást a fenti tervekre, rögtön láthatja, hogy az ár meglehetősen megfizethető. Úgy értem, most feliratkozom egy HostGator-tervre évekkel ezelőtt, ahol havonta 12 dollárt fizetök – túl lusta voltam ahhoz, hogy távozzon!

Napló frissítése

18.06.18 – Hozzáadott árképzési szakasz kommentárral. Frissítve az általános minősítést, hogy jobban tükrözze a termék jelenlegi állapotát. További frissítések hamarosan megjelennek!

Lásd a hivatalos oldalt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map