11 tanulási hely az online kódoláshoz (2020. május)

Meg akarja tanulni kódolni, de fogalma sincs, hol kezdje.


Ijesztő, ott voltam.

A zseniális új webalkalmazás-ötlet csak arra vár, hogy az agyad felzárkózhasson és programozza azt.

Az igazság az, hogy soha nem volt ilyen egyszerű megtanulni kódolni online sokféle forrásból – ingyen és fizetős is.

De honnan kezdje??

Bontjuk a kedvenc forrásainkat és elmondjuk, mi lehet a legjobb az Ön számára.

Kóstolás nyelvtanulásként

HTML

 

CSS

 

Javascript

 

Piton

 

SQL

 

iOS

 

Data Science

 

Mobil alkalmazás fejlesztése

Android

 

iOS

A tanulás legjobb módja – mindenki számára más

A többi tárgyhoz képest ingyen tanulhat sok kódolást online. Ennek teljesen értelme van, mivel az egész internet kódra épül. Ingyenes forrásokat ajánlunk kezdőknek, akik még nem hajlandóak pénzt befektetni egy fizetett online kurzusra. Miután megismerte a kódolási hibát, érdemes egy strukturált programot követni, amelyet tapasztalt fejlesztők készítettek.

1. W3Schools.com

Ez webhely állítása szerint „a világ legnagyobb webes fejlesztője”. Ha igazán szeretne megismerni egy weboldal kódolásának és bínját az alapoktól kezdve, ez nagyszerű forrás. Egyszerűen elrendezve, és része a HTML (hipertext jelölőnyelv) és a CSS (lépcsőzetes stíluslapok) tanulásához. Ez a tanulási oldal bemutatja a HTML grafika, a JavaScript, a szerver oldali programozás, a webépítés és az XML (Extensible Markup Language) oktatókat..

Az iskola teljes tanulási útmutatót, példákat és osztályokat kínál. HTML, HTML5, CSS, JavaScript, JQuery, PHP, XML és Bootstrap programozási nyelveken tanúsítványokat is kaphat. Miért zavarja a tanúsítást? „Dokumentáció képességei lehetővé teszik, hogy felfelé lépjen a szervezetében. ” Bónuszként, ha valaha is meghaladja a jelenlegi projektet, ezek a tanúsítások és készségek rendkívül átadhatók. Az összes biztosított gyakorlat, oktatóanyag és referencia teljesen ingyenes. Ez a forrás nagyszerű módja annak, hogy megtanulják ingyenesen kódolni valaki számára, aki a legjobban tanul meg cselekedeteivel.

2. Udemy

Az Udemy kétségkívül az egyik legjobb módszer a kódolás megtanulására, különösen a kezdők számára. Ez a webhely azt ígéri, hogy „megtanulja, hogyan jelenítheti meg saját webhelyét az interneten élő formában, a webtárhely-összeomlási tanfolyam alatt.” Rövid videó sorozat révén megtanítja, hogyan kell webhelyét egy pillanat alatt megtervezni és közzétenni. Maga a webhely meglehetősen kiterjedt, és linkeket tartalmaz a további ismeretekhez, valamint a programozás és a kódolás további módjainak megismeréséhez. A legjobb az, hogy a Webtárhely-összeomlási tanfolyam teljesen ingyenes. További kurzusok elérhetők kis díj ellenében. De ez a webhely rendkívül egyszerűvé teszi az indítást.

3. Mozilla fejlesztői hálózat

Ez a webhely számos útmutatót, cikket, oktatóanyagot stb. Tartalmaz. Nem nyújt annyi gyakorlati tapasztalatot, mint a listán szereplő többi program. Ennek ellenére ez még mindig nagyszerű módja annak, hogy megtanulják a kódolást ingyenesen, és további nagyszerű forrásokkal rendelkezik, amikor elkészült a kódolás megtanulásával, ami segít megtanulni más, a tárhelyhez kapcsolódó fontos készségeket. Ez különösen cikk egyszerű, de nagyon részletes részletekbe menti a webhely közzétételének néhány egyszerű lehetőségét.

Webhelyének teljes ellenőrzése érdekében ki kell bérelnie szerver helyet egy hosting társaságtól (SiteGround vagy BlueHost), és vásároljon egy tartomány név, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy senki más nem veheti el tőled a nevét. Használjon online közzétételi szolgáltatást, például GitHub, Google App Engine vagy Dropbox. Használhat webes IDE-t (integrált fejlesztési környezet) is, például a Thimble.

4. Code.Org

Ez a webhely nem kínál saját osztályokat, ám sokféle forrásból vezeti fel Önt tanfolyamokra, amelyek bármely tapasztalati szintre kiterjednek. A helyet három részre bontják: K-5, 6-12 és a K-12. A K-5 tanfolyamok ígérete segít Önnek: „Tanulja meg saját játék, alkalmazás vagy számítógépes rajz készítését.” A 6–12-es államok azt tanítják, hogy „valódi dolgozó alkalmazásokat, játékokat és webhelyeket készítsen blokkok, JavaScript, CSS, HTML és egyebek használatával”. Végül a K-12-en túl az a képesség, hogy „lépjen túl a Code.org-on és online hallgassa meg az egyetemi tanfolyamokat, vagy tanuljon meg egy új programozási nyelvet”.

Amint számíthat arra, mert az a tanfolyam, hogy fiatalon kezdődik, meglehetősen gyerekes megjelenésű. Ne engedd, hogy bolondítson, ezen a weboldalon van fantasztikus tartalom. Úgy gondolom, hogy ez a legjobb módja annak, hogy megtanulják egy gyermek kódolását, bár valóban van néhány elképesztő ingyenes tanfolyam minden korosztály számára.

5. Codecademy

A Codecademy büszkélkedhet azzal, hogy „megtanulhatja ingyenesen kódolni”. A főoldal meglehetősen csupasz; regisztrálnia kell a webhelyet, hogy valóban képes legyen az oktatóanyagok és a tananyagok használatához. Egyet csinálsz, bár van néhány nagyszerű interakció a tananyagokkal. A főoldal azonban maroknyi ajánlást kínál azoktól, akik a webhelyet használják, valamint azoktól is, akik álmaik elérése érdekében legyőzték az akadályokat. Megtanul egy weboldal létrehozására és elindítására. Lefedi a CSS-t és a Java-t, valamint számos egyéb hasznos programozási nyelvet.

6. Khan Akadémia

Ez egy interaktív közösség fejlesztők csoportja. A webhely ösztönzi a többi felhasználóval folytatott interakciót és a projektekkel való együttműködést, és van hely arra, hogy megoszthassa másokkal a jelenlegi vagy a korábbi projektjeit visszajelzés és segítség céljából. Lefedi a rajzot & animáció, HTML / CSS weboldalak, bevezetés az SQL-be, fejlett JavaScript, python és még sok más. Ez a webhely nagyjából lefed minden olyan témát, amelyet elképzelhet a számítógépes tudomány és a webfejlesztés területén. Ezt teljes oktatóanyagokkal, videókkal és interaktív tanárok és tanulók teljes közösségével teszi meg. Ez tökéletes kezdőknek.

7. coursera

Coursera.org egy gyönyörű oldal, hasonlóan a Khan Academy-hez. A tanulásról, a tanulásról, a tanulásról szól. Ez egy újabb teljes közösség, amely több ezer tanulóból áll, akik kölcsönhatásba lépnek és együttműködnek a projektekben és a tanulásban. Számos kurzust kínál bármilyen programozási nyelven, amelyet esetleg meg szeretne tanulni. Ez magában foglalja az egyetemi tanárok által online tanított tanfolyamokat is. A legjobb valószínűleg a HTML, CSS és Javascript a webes fejlesztők számára tanfolyam. Lefedi az összes ezeket a programozási nyelveket, és azt, hogy miként lehet hatékonyan használni azokat, amire pontosan szüksége van. 

8. EdX.org

Ez egy másik nyílt tanulású kurzushely, például a Khan Academy és a Coursera. Több mint 165 informatika kurzust kínál. Tehát attól függően, hogy milyen alaposan szeretne eljutni, ez az oldal ideális. Olyan sok forrást találhat a programozási nyelvek elsajátításában, valamint a webtárhely-fejlesztésben és a fejlesztésben. Itt egy rövid felsorolás a webfejlesztéssel és a programozással kapcsolatos tanfolyamokról, amennyiben ezt az utat választja. Ezen kurzusok némelyike ​​szintén meglehetősen mélyreható. De megint: minél többet megtanulsz, annál piacképesebb és átadhatóbb készségeid vannak.

9. Google fejlesztői képzés

Ennek az erőforrásnak van néhány nagyon alapvető webfejlesztő tanítása a leggyakoribb nyelvekre, például a HTML, CSS és Javascript. Ami azonban valóban megkülönbözteti ezt a programot a listán szereplőktől, az a hangsúly, hogy összpontosítson az android mobilprogramozására és a Google saját mobil platformjának Firebase-jére. Ezek „tanfolyamokat” kínálnak, amelyek leírják, hogyan lehet egy adott feladatot végrehajtani az alkalmazásában újra felhasználható kódmintákkal. Úgy működik, hogy segíti a kisebb projektek felépítését, amelyek alkalmazhatók a valós alkalmazások építésében. Mint ezen webhelyek némelyikét, a Google Developers Training néhány más nagyszerű forrással is rendelkezik, amelyeket felhasználhat, ha jól érzi magát a kódolás során, és többet szeretne megtudni.

10. A kódlejátszó

Ez a webhely egy újabb teljes közösségi együttműködési esemény, amely segít „HTML5, CSS3, Javascript és még sok más megismerésében …”. Video áttekintést nyújt arról, hogyan lehet bármilyen elképzelhető projektet létrehozni. Ez végigvezeti a valós világbeli projekteken, amelyek már sikeresnek bizonyultak, biztosítva azt, hogy tudja, mit tanítanak valójában működni fognak.

11. Ingyenes kódtábor

Ezt a webhelyet, amint a névből elvárható, a legjobb, mint egy ingyenes online kódoló bootcamp-et. Ez lehetőséget ad arra, hogy saját tempójában dolgozzon, ami nagyszerű mindenki számára, aki el van foglalva. Részletesen lefedik a HTML-t, a CSS-t és a Javascriptet. Nagyon nagy dolog ezen a webhelyen az is, hogy a tanterv befejezése után igazolást kap a tanfolyam elvégzéséhez. A tantervet 5 végleges projekt befejezésével fejezi be, amely lehetővé teszi, hogy valós tapasztalatokat szerezzen a tanulni kívánt készségekkel..

Mindezen programok között biztosak vagyunk abban, hogy megtalálják a legjobb módszert a kódolás megtanulására az Ön számára, függetlenül attól, hogy ingyenes tanfolyamokat, ingyenes online kódolási bootcamp-et, fizetett kurzusokat keres – ezekben a forrásokban minden megtalálható. Felbecsülhetetlen értékűek a HTML, CSS, Javascript, Python, SQL, iOS és / vagy az Adattudomány megtanulásakor..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map