Ingyenes weboldalkészítők: Hogyan hozhat létre ingyenes webhelyet? (2020 május)

Komolyan? Lehet-e egy kisvállalkozás tulajdonosa – tervezési ismeretek nélkül, kevés költségvetéssel vagy egyáltalán nincs költségvetés – ingyenes weboldalt készíteni??


A válasz igen. És nem is kell technikusnak lennie ahhoz, hogy megcsinálja.

Hogyan lehet költségmentesen létrehozni egy weboldalt?

Sok induló vállalkozás nem hajlandó nagy összegeket költeni egy weboldal felépítésére. De itt van a probléma: ha nincs weboldala, tudni fogja valaki, hogy van vállalkozása? Az emberek már nem találnak vállalkozást, a keresőmotorok üzleti webhelyeket találnak.

Szóval hogyan kezdte meg ingyenes webhelyének felépítését? Pontosan ezt fogjuk segíteni.

How-to weboldal lehetőségek

Valójában csak két módon lehet weblapot felépíteni anélkül, hogy szakember fizetne: – Tanuljon meg kódolást vagy ingyenes weboldal-készítőt.

A kódolás megtanulása nagyszerű terv – íme néhány ingyenes források a segítséghez – de ez nem fogja gyorsan felhozni webhelyét. Az online weboldalépítők sokkal gyorsabb és könnyebb lehetőséget kínálnak.

Nem tökéletesek, de kisvállalkozások számára – különösen korlátozott webes ismeretekkel és szűk költségvetéssel – segíthetnek abban, hogy gyorsan és olcsón hozzon létre egy professzionális weboldalt..

Az ingyenes weboldal-készítők előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Hozz létre webhelyet anélkül, hogy pénzt költene
 • Egyszerű használat – nagyszerű kisvállalkozások számára
 • Nincs szükség műszaki vagy tervezési ismeretekre
 • Sablonok és eszközök mellékelve
 • Prémium tervek elérhetőek növekedéskor

Hátrányok

 • A hirdetések megjelennek az Ön webhelyén
 • Az e-kereskedelem lehetőségei nagyon korlátozottak az ingyenes tervekhez
 • Nem mindig könnyű testreszabni
 • Beállítva, hogy védett legyen – nehezebb mozgatni a webhelyet
 • A Premium tervek sokkal drágábbak, mint a hagyományos internetes házigazdák

Vessen egy pillantást azokra az okokra, amelyek szerint úgy gondoljuk, hogy a webhely-készítők nagyszerűek azoknak a kezdőknek, akik most ingyenes webhelyet akarnak létrehozni.

Miért érdemes használni egy ingyenes webhely-készítőt?

Saját webhelyének elkészítéséhez, amikor nincs műszaki háttér, a megfelelő eszközök kulcsfontosságúak. Itt található néhány nagyszerű eszköz és szolgáltatás, amelyek a legtöbb ingyenes webhely-készítőben alapvetőek.

Húzza és vidd

A húzás lényege, hogy a kurzor segítségével elemeket helyezhet el vagy mozgathat egy weboldalon. Mutat és rákattint, húzza a képet vagy widget arra a helyre, ahol szeretné, majd csak engedje el.

Ez egyszerű és intuitív – nincs szükség kódra – és azonnal láthatja az eredményeket. Ha nem tetszik, kattintson az X-re a törléshez, és húzzon át valami mást.

Egyéni domain név

Ha egy webhelyen gondolkodott, akkor lehet, hogy megvásárolta már a domain nevét. Jó hír, hogy továbbra is használhatja – saját domainje megkönnyíti a keresőmotorok megtalálását.

Miután kiválasztotta az építőt, csatlakoztathatja ehhez a domain nevét. Felhívjuk figyelmét, hogy az építők többsége havi díjat számít fel a domain összekapcsolására az Ön webhelyén.

wix

Online áruház (e-kereskedelem)

Ha ingyenes online boltot állíthat fel – ez határozottan nagy ügy. A teleképítők is megkönnyítik ezt, ám ennélfogva a szabadnak itt vannak a korlátai.

A legtöbb e-kereskedelmi lehetőség meghatározza a készlet méretét – gyakran csak öt elemre korlátozódik. Ellenőrzik a fizetési processzorok számát, amelyek általában olyan hagyományos szolgáltatók felé mutatnak, mint a PayPal.

De adnak neked egy módszert az online értékesítés megkezdésére, és ha további erőforrásokra van szüksége, fizetős csomaghoz léphet.

Weebly

Ingyenes domain

A legtöbb építő ingyenes domain nevet kínál Önnek. DE … valójában egy aldomain. Ha például a Wix-ot használja, akkor a domain a következő lesz: www.mywebsite.wixsite.com. A keresőmotorok nem támogatják az ilyen típusú beállításokat.

Általában vásárolhat domain-t körülbelül 12,00 USD-ért. Namecheap remek hely erre, mert ingyenesen tartalmazzák a domain adatvédelmet.

ucraft

Webtárhely

Ingyenes domain-készítő tárolja a domainjét – ők az online bérbeadói. Az ingyenes tárhely ellenében a látogatók hirdetéseket fognak látni.

Mivel webhelye forgalmat generál, érdemes lehet nagyobb sávszélességet vagy funkciókat, a hirdetések nélkül. Minden ingyenes építőnek prémium tervei vannak, hogy segítsenek ebben, ám ezek is lehetnek

Jelentősen drágább, mint egy webhely hagyományos szolgáltatónál történő tárolása.

webstarts

Intuitív

Az ingyenes építők könnyen kezelhetők és könnyebben kitalálhatók. Ez az ő üzletük – hogy egyszerűvé tegye az Ön és kisvállalkozása számára az online csatlakozást.

jimdo

Reszponzív dizájn

Az adaptív kialakítás azt jelenti, hogy webhelye reagál a képernyő méretére, amelyen megjelenik. Az online tevékenységek körülbelül 48% -a mobil eszközökön zajlik, ezért alapvető fontosságú a reagálás.

A legtöbb építő sablonokat vagy témákat biztosít, amelyek segítenek webhelyének felépítésében. Mindig ellenőrizze különböző méretű eszközökön és különböző böngészőkben.

mozello

A közösségi média integrációja

A legtöbb weboldal-készítő tartalmaz néhány szociális média eszközt vagy kütyüt. Legtöbbjük megosztási ikonokkal jeleníti meg az Ön üzenetét és oldalát, így az emberek megoszthatják a kívánt tartalmat.

Egyesek olyan kütyüket kínálnak, amelyek linkeket biztosítanak a saját fiókodhoz, vagy akár a tweetek vagy a hozzászólások megjelenítéséhez közvetlenül a webhelyén.

WebFlow

Keresőoptimalizáció

Az ingyenes weboldalkészítők néhány alapvető támogatást kínálnak, hogy a keresőmotorok megkönnyítsék az Ön webhelyének megtalálását. Ez a SEO lényege.

Ezek az eszközök általában tartalmaznak űrlapokat meta adatok vagy SEO címek és alt szövegek hozzáadásához a képek leírására. Bár ezek az eszközök hasznosak, a keresési oldal eredményeiben (SERP) való pozíciójának javításához sokkal szélesebb hálózatra van szükség.

imcreator

Kisvállalkozásbarát

Üdvözlet a kezdőknek! Ezeket az építőket a kisvállalkozások tulajdonosai számára tervezték, lehetőséget adva számukra gyors online hozzáférésre, jelentős pénzbefektetés nélkül.

Zoho

Tartalomkezelő rendszer

A Tartalomkezelő Rendszer (CMS) egy olyan felület, amelyet a legtöbb ember ismerősnek és könnyen kezelhetőnek talál. Úgy néz ki, mint az offline szoftveralkalmazások, például a Microsoft Word, alapvető formázási lehetőségekkel a tartalom hozzáadására.

site123

14 legjobb ingyenes weboldalkészítő

Melyik a legmegfelelőbb kisvállalkozásához? Íme a ma felmerülő legjobb építők vállalása.

1. Weebly Weboldal-készítő

weebly weboldal készítő

A Weebly az egyik legnépszerűbb ingyenes építő. Rendkívül könnyen használható, a CMS tartalmaz egy drag and drop készítőt, SEO eszközöket és számos alkalmazást, hogy még több funkcionalitást biztosítson. Az ingyenes csomag tartalmaz egy aldomainnevet, csevegéssel és e-mailen keresztüli támogatást, valamint SSL tanúsítványt. (Az SSL tanúsítvány biztonsági ellenőrző eszköz – megváltoztatja domainjét HTTP-ről HTTPS-re.) Az ingyenes mobilalkalmazás segítségével webhelyét útközben is kezelheti..

A Weebly tartalmaz standard mintákat (sablonokat), de a választás kissé korlátozott. Meglehetősen bosszantó korlátozás a médiakönyvtár hiánya – minden képet minden alkalommal feltölteni kell, még akkor is, ha már használta.

Nincs online áruház választási lehetősége az ingyenes csomagban, vagy akár azon csomagban, amely összeköti az egyéni domainjét a webhellyel. Ha el akar indítani egy e-kereskedelmi webhelyet, fel kell lépnie a Pro tervhez.

Előnyök

 • Az egyszerű, intuitív CMS magában foglalja a drag and drop készítőt
 • Ingyenes csomag tartalmazza az SSL-t
 • Mobil alkalmazás a webhelyhez való hozzáféréshez bárhonnan
 • Csevegés és e-mail támogatás ingyenes tervhez

Hátrányok

 • Korlátozott számú sablon
 • Nincs ingyenes e-kereskedelmi lehetőség
 • Nincs médiakönyvtár a képekhez

Látogasson el ide a Weebly-hez

2. Wix Weboldal készítő

wix weboldal készítő

A Wix egy ingyenes weboldal készítő, oly sok lehetőséggel, ami a fejed forogni fog. Rengeteg érzékeny tervezősablonnal rendelkezik, amelyeket nagyon könnyű testreszabni. A kezdőknek valószínűleg a legjobb tulajdonság a Wix ADI – mesterséges tervezési intelligencia. Alapvetően néhány kérdésre válaszol, és a Wix létrehoz egy egyedi sablont az Ön webhelyére.

A freebie terv magában foglalja a kiterjedt sablonkönyvtárhoz, egy ingyenes aldomainhez és a hosthoz való hozzáférést, valamint egy korlátozott e-kereskedelmi lehetőséget. Nem egyértelműen meghatározzák, mely szolgáltatások ingyenesek és melyek prémiumok, tehát kérdezzen.

Két dolog, amit érdemes megjegyezni. Először is, a Wix nem félénk a reklámról. Webhelye tetején van egy szalaghirdetés. Másodszor, bár a sablonok fantasztikusak, nem cserélhetők ki. Ha változtatni szeretne, elveszíti az általad elvégzett tartalmat vagy testreszabási lehetőségeket.

Előnyök

 • Rengeteg reagáló sablon
 • Könnyen használható drag and drop építő
 • A mesterséges tervezési intelligencia felület létrehozhat egy olyan egyedi webhelyet, amely alapú választ ad az állományra vonatkozó kérdésekre
 • Ésszerű lehetőségek a kis online áruházhoz ingyenes terv szerint
 • Korlátlan betűkészlet, animációk, videó háttér és parallaxis hatások.

Hátrányok

 • A SEO-t befolyásolja a szabad tervben megadott aldomain
 • Havi díj a saját domain használatáért
 • Agresszív hirdetéselhelyezés szabadon

Tudjon meg többet a Wix-ről

3. WordPress.com

wordpress

A WordPress.com ingyenes blogplatformként indult egy egyedi CMS-sel. (Ugyanez a CMS egy ingyenes alkalmazás a fizetett tárhelyszolgáltatók számára.) A WordPress.com nagyszerű egy alapvető blog számára, de egy kis vállalkozás webhelyének létrehozására törekvő kezdő számára egy kicsit több erőfeszítést igényelhet..

A WordPress.com néhány ingyenes témát kínál feliratkozáskor. Kapsz egy aldomaint és néhány beépülő modult, köztük a Jetpack-t, amely nagyon sok extra lehetőséget biztosít. Nincs drag and drop építő, és a műszerfal kevésbé intuitív a kezdők számára. Az egyik kiváló szolgáltatás a tartalom exportálásának képessége – tehát ezt az ingyenes tárhely-platformot könnyebben lehet áttérni, mint a legtöbb más ingyenes építőt.

Kisvállalkozások számára a prémium tervek körülbelül 4x-rel drágábbak, mint a hagyományos tárhely-szolgáltató és ugyanaz a CMS.

Előnyök

 • Nagyszerű blogplatform
 • Könnyen használható drag and drop építő
 • Képek könyvtár, ingyenes témák és plug-inek
 • A tartalom exportálható a migráló webhelyre
 • Az ingyenes terv egyszerűen megtanulja a WordPress CMS alapjait

Hátrányok

 • Az aldomain befolyásolja a SEO-t
 • Nagyon drága prémium tervek
 • A plug-inek és témák korlátozottak és ellenőrzöttek még prémium tervekkel

Látogassa meg a WordPress.com oldalt

4. Site123 Weboldal-készítő

A Site123 weboldal készítője

A Site123 eltérő megközelítést alkalmaz versenytársaitól – nincs húzó és dobó építő. Ehelyett csak feltölti a tartalmát, és érzékeny kialakítású. Nagyon gyorsan el lehet jutni egy webhelyre.

A 123. oldal magas szintű ügyfélszolgálatban van, 24 órás és hét órás támogatással, csevegés, e-mail és jegyrendszer révén. Ez része az ingyenes tervnek, ingyenes aldomainjével, SEO eszközökkel és számos reagáló tervezősablonhoz való hozzáféréssel együtt. E-kereskedelem opciót kaphat egy adott üzletépítőnél, de ehhez prémium terv szükséges.

A 123. oldal azt állítja, hogy nagyon SEO-barát, de valójában nem vonatkozik semmilyen aldomaintel rendelkező webhelyre. A prémium tervekre egységes díj és 14 napos pénz-visszatérítési garancia vonatkozik, ha úgy dönt, hogy erre az útra megy.

Nézze meg a123-as oldalt

Előnyök

 • Jól választható ki az érzékeny tervezősablonok
 • Nincs szükség épületre – csak töltsön fel tartalmat
 • Ingyenes képeket tartalmaz a beállító varázsló
 • Nagyon pozitív vélemények az ügyfélszolgálatról
 • A prémium terv magában foglalja a domain regisztrációt

Hátrányok

 • Nincs ingyenes e-kereskedelem opció
 • A prémium tervek árazása nem átlátható
 • A csomagcsomag tervezett, de a részleteket nem magyarázza meg

5. Feltűnően weboldal készítő

Feltűnően weboldal készítő

Feltűnő módon egy újabb webhely-készítő. Ingyenes tervükkel egy aldomain, tárhely és egy termék online áruházának lehetősége lesz. Hirdetéseik kevésbé zavaróak, mint mások, úgy döntöttek, hogy egy jelvényt adnak a weboldal láblécére.

A szerkesztési irányítópult könnyen használható, a sablonok érzékenyek és testreszabhatók. Van egy érdekes szolgáltatás, amely automatikusan elkészíti webhelyét a LinkedIn oldaláról. Ezenkívül nem számítanak fel díjat az e-kereskedelem tranzakcióiért (továbbra is fizetési szolgáltató díjai vannak).

A Strikingly célja azonban az volt, hogy minimalista, egyoldalas, görgethető webhelyeket készítsen – ez az egyetlen ingyenes formátum. Építhet többoldalas webhelyet, de meg kell vásárolnia egy prémium tervet.

Nézze meg feltűnően

Előnyök

 • Egyszerűen használható webhelyszerkesztő
 • Széles választékban a gyönyörű, reagáló sablonokat
 • A minimális egyoldalas stílus nagyon aktuális
 • Kevésbé tolakodó reklám
 • A fizetési szolgáltató tranzakciós költségei nem számítanak fel díjat

Hátrányok

 • Prémium tervre van szüksége, hogy egynél több oldal legyen a webhelyen
 • Az e-kereskedelem ingyenes csomagban, egy termékre korlátozódik
 • A prémium árazási tervek előre fizettek – sokkal drágább, mint a hagyományos házigazdák

6. Ucraft honlapkészítő

Ucraft Weboldal készítő

Az UCraftnak néhány nagyszerű tulajdonsága és komoly korlátozása van a szabad tervében. A jó hír – lehetővé teszik, hogy egyéni domain-t további díj nélkül csatlakoztasson a webhelyéhez. Ez nagyszerű a SEO számára, és ügyfeleinek sokkal könnyebb megjegyezni, mint egy altartományban. Használhatja a Google elemzést is, és SSL-t kap.

A rossz hír, az ingyenes csomag testreszabása valóban korlátozott. Az Ucraft inkább a céloldalak felé mutat, mint a több többoldalas lehetőségek. Az ingyenes csomagban nincs online áruház-opció, de prémium csomagjai vannak egy 14 napos, pénz-visszafizetési próbaverzióval.

Nagyon sok reagáló sablonnal, nyelvi alkalmazással, ingyenes logókészítővel és a nyitóoldal készítőjével rendelkeznek – ami nagyon jó. A prémium tervek nagyjából megegyeznek más építőkkel.

Látogassa meg az Ucraft-t

Előnyök

 • Csatlakoztassa az egyéni domaint ingyen
 • Jó választék az érzékeny sablonokról
 • Ingyenes logó készítő
 • Tartalmaz SSL
 • Többnyelvű webhely ingyenes nyelvi alkalmazással

Hátrányok

 • A sablon testreszabása ingyenes tervre korlátozódik
 • Nincs ingyenes online áruház
 • Az e-kereskedelem a Shopify segítségével kezeli – nem a legegyszerűbb hely

7. A Lander Weboldal-készítő

Lander Weboldal-készítő

Lander készíti a nyitóoldalakat – beszéljen a márkaépítésről. A céloldal általában egy önálló weboldal, amely egy meghatározott cselekvésre ösztönzést (CTA.) Jelent. Ez valójában azt jelenti, hogy azt akarja, hogy a látogató konkrét műveletet hajtson végre – vásároljon valamit, csatlakozzon valamihez vagy felhívjon valakit.

Az ingyenes szempontjából Lander túlságosan kiterjeszti ezt a koncepciót. Engedték meg, hogy az egyik prémium tervüket felhasználják egy 14 napos ingyenes próbaverzióra. Ha nem veszi meg, akkor a webhely továbbra is működik, de sok szolgáltatás le van kapcsolva. Úgy tűnik, hogy a Lander a digitális marketing cégekhez van igazítva, bizonyos technológiai hozzáértéssel.

Valószínűleg nem a legjobb választás az első helyet felépítő kisvállalkozások számára.

Előnyök

 • Szép választéka az érzékeny sablonoknak
 • Jelenlegi és minimalista stílusok
 • A marketing szakemberek felé irányította
 • Sok integráció – Facebook, Mailchimp, Zapier
 • A / B osztott tesztelése

Hátrányok

 • Nincs ingyenes terv – csak ingyenes próbaverzió
 • Nagyon drága prémium tervek
 • Több tech hozzáértő felhasználó számára, mint kezdőknek

8. Jimdo honlapkészítő

Jimdo weboldal készítő

A Jimdo nagy teljesítményű weboldal-készítő, és a legtöbb szabad ajánlatban tartalmazza a szokásos kínálatot. Ingyenes aldomain, hozzáférés az érzékeny sablonokhoz és a Wixhez hasonlóan mesterséges tervezést alkalmaznak, hogy egyedi sablont hozzanak létre az Ön webhelyén. Vannak azonban komoly korlátozások is.

Az ingyenes terv egyáltalán nem kínál támogatást – „Play” tervnek nevezik, ami azt sugallja, hogy ez nem valami, amelyet egy kisvállalkozás választana. A prémium terveken kívül nincsenek SEO eszközök és e-kereskedelem lehetőségek.

A legtöbb prémium terv ára ugyanabban a tartományban van, mint a többi eladó, de a teljes funkcionalitás érdekében sokkal drágább.

Előnyök

 • Mesterséges tervezési folyamat egyedi webhely készítéséhez
 • Nagyon gyors módszer a webhely felállításához és futtatásához
 • Egyszerűen használható SEO alapvető eszközök
 • Könnyen csatlakoztathatja a közösségi média fiókokat
 • Testreszabhatja a webhelyet meglévő blokkok hozzáadásával vagy szerkesztésével

Hátrányok

 • Nincs ingyenes ügyfélszolgálat
 • Nincs sablon – csak ADI
 • Nincs ingyenes online áruház
 • Drága prémium tervek

Tudjon meg többet a Jimdóról

9. Carrd Weboldal készítő

Carrd weboldal készítő

Carrd olyan, mint feltűnően – ön egyoldalas webhelyek létrehozására használja. Meglepően megfizethető – a prémium terv csak 19 dollár évente. Carrd saját weboldala lenyűgöző, egyoldalas. Néhány sablon megismétli ezt a stílust.

A többoldalas webhelyek számára nincs valódi lehetőség, de szekcionált sablont kínálnak, amely gombokkal jeleníti meg a tartalom különböző blokkjait ugyanazon a háttérben ugyanazon a helyen.

De szó szerint meg lehet kezdeni webhelyének online építését, hitelkártya nélkül – még akkor sem kell létrehoznia fiókot. Olyan őrült. A sablonok érzékenyek, rendkívül egyszerűen használhatók, és a hirdetés alacsony kulcs.

Őszintén szólva, évente 19 dollárért a prémium még jobb lehet, mint az ingyenes. Használhat egy egyéni domaint, hozzáadhat fizetési lehetőségeket, közvetlen e-mail listákat és más nagyszerű kiegészítőket.

Előnyök

 • Minimalista egyoldalas oldalak – nagyon aktuális
 • Rugalmas sablonok
 • Meglepően megfizethető prémium terv
 • Alacsony kulcs hirdetés ingyenes terven
 • Nincs szükség fiókra – csak válasszon egy sablont, és indítsa el

Hátrányok

 • Nincs többoldalas webhely
 • Nincs e-kereskedelmi lehetőség
 • Nincs támogatás

Nézze meg Carddot itt

10. A Zoho Webhelyek készítője

A Zoho Webhelyek készítője

A Zoho nem ingyenes, de van egy ingyenes próbaverziója. (Amit nem tudhat a kezdőoldalukról.) Zoho-nak van egy drag and drop készítője, valamint egy vizuális készítője, amely lehetővé teszi, hogy a böngészőben dolgozzon, hogy azonnal megnézze a változásokat. Reaktív sablonok vannak szekciók alapján építve, és a sablonokat a tartalom elvesztése nélkül is megváltoztathatja.

Technikusabb felhasználók számára van egy kódszerkesztő és az osztott tesztelés lehetősége, hogy megláthassa, melyik tartalom működik a legjobban. Van egy csomó kiegészítő és számos további alkalmazás az üzleti funkciókhoz.

Előnyök

 • Húzza az építőt az irányítópulton
 • Vizuális készítő szerkeszthető a böngészőben
 • Rugalmas sablonválasztás
 • Osztott tesztelés
 • Nagy választék a harmadik fél alkalmazásintegrációiból

Hátrányok

 • Nincs szabad terv
 • A támogatás csak hetente 5 napig működik
 • Nincs online áruház integráció nélkül

Tudjon meg többet a Zoho webhelyekről

11. A Google Cégem webhelykészítő

A Google Cégem webhelykészítő

A Google, teljesen ingyenes, és a vállalati profiljában megadott információkat használja. Mondanom sem kell, hogy a SEO szerepel.

Ahhoz, hogy kihasználhassa ezt a platformot, igazolnia kell a Google Cégem szolgáltatásban. Nincsenek fizetett tervek – a Google lehetővé teszi, hogy vegyen részt minden szolgáltatással – ideértve az ügyfelek véleményét, az elemzést és a Google maps-t is, miután igazolta vállalkozását. (Képeslapot küldnek a címének ellenőrzésére.)

Ezt követően felhasználhatja új webhely-készítőjét egy ingyenes webhely létrehozásához, amely információkat gyűjt az üzleti fiókjából. Felvehet képeket, frissítheti a munkaidőt az évszakos változásokhoz, promóciót indíthat, helyet adhat hozzá. A weboldal készítője érzékeny, könnyen kezelhető, telefonjáról bejelentkezhet – egész nap a Google.

Előnyök

 • Minden ingyenes – nincs költségterv
 • Ingyenes tárhely
 • Integrálva a Google Business információkkal
 • Egyéni domain
 • Növelje az ügyfelek iránti elkötelezettségét

Hátrányok

 • Csak a Google Business tagjai számára
 • A Google üzleti igazolása szükséges
 • A Google fő tevékenysége a reklám értékesítése

További információ a Google Cégem itt

12. About.me

About.me Weboldal készítő

Az About.me inkább egyének webhely-készítője, mint kisvállalkozás. De ha tanácsadó vagy egyéni szakember, akkor a About.me lehet, amire szüksége van. Sajnos, ha meg akarja mutatni a portfóliót, akkor szüksége van a prémium tervre.

Van egy ingyenes terv, és az aldomain sokkal inkább hasznos: about.me/a neved azoknak az embereknek, akik megpróbálnak megtalálni. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy kiemeljen egy adott CTA-t egy overlay-vel és egy szokatlan kiegészítővel, amellyel képernyőképeket csatolhat a webhelyéről, a domain e-maileit.

Egyébként úgy tűnik, hogy inkább online önéletrajz, mint webhely.

Előnyök

 • Nagyszerű az egyéni promócióhoz
 • Ingyenes tárhely
 • Rugalmas sablonok
 • Az aldomain hasznos az egyének számára

Hátrányok

 • Nem igazán a kisvállalkozások számára
 • Nincs portfólió ingyenes tervben
 • A funkcionalitás más építőkhöz képest korlátozott

Lásd a About.me oldalt

13. Formátum

A webhelykészítő formátuma

A formátum valójában inkább portfólió készítő, mint általános weboldal készítő. Kiváló lehetőség a kisvállalkozások számára, akik munkájukat ki akarják mutatni és eladni. Sajnos ez nem igazán ingyenes, de kínál egy kéthetes ingyenes próbaverziót.

Mint minden más, a Format olyan érzékeny sablonokat (témákat) kínál, amelyek határozottan a képzőművészek, tervezők és alkotók számára készültek. 3 fizetett terv van, a legolcsóbb egy kis online áruház opcióval. A következő két árképzési réteg értékes tulajdonsága egy privát terület az ügyfelek számára a munkaminták online áttekintésére, igazolására és jóváhagyására.

A formátum egy nagyon jó eszköz attól függően, hogy mit csinál, de az alapterv valóban alapvető, tehát ha nem érdekli valami magasabb árú prémium funkciót – vásároljon körül.

Előnyök

 • Kiváló ügynökségek és látványtervezők számára
 • Csatlakoztassa saját domainjét – ne legyen aldomain
 • Érzékeny témák
 • Privát terület a munkatermék igazolásának bemutatására az ügyfelek számára
 • e-kereskedelem opció minden tervhez

Hátrányok

 • Nincs szabad terv
 • Az alapterv az online áruház számára korlátozott
 • Az árak sokkal drágábbak, mint egy hagyományos házigazda

Lásd a formátumot

14. WordPress + Elementor

wp + elementor weboldal készítő

Az Elementor egy ingyenes oldalkészítő beépülő modul, amelyet hozzáadtak egy WordPress-telepítéshez egy olyan hagyományos hosting platformon, mint a GoDaddy vagy a Bluehost. Miközben maga a plugin ingyenes, a tárhelyért fizetnie kell, általában egy évente körülbelül 80,00 dollár körül, ha 3 éves tervre vállalkozik.

Beépítjük ezt a lehetőséget azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek már vásároltak egy tárhelycsomagot, és szeretnék egy drag and drop építőt egy vizuális felülettel. A plugin a weboldal készítője, és amikor megvásárolja a saját tárhelyét – nincsenek hirdetések, és általában ingyenes domaint kaphat.

Előnyök

 • Az Eliminator plugin ingyenes
 • Ingyenes, érzékeny témák, amelyek a pluginnel való együttműködésre készültek
 • Visual builder a böngészőben végrehajtott változtatásokhoz
 • Építsen újra felhasználható blokkokat
 • A pluginhez mellékelt oldal elrendezések és szakaszok

Hátrányok

 • Fizetett tárhely szükséges
 • Ellentmondásba kerülhet a témákkal, amelyeket nem úgy terveztek, hogy működjenek vele
 • Nem olyan egyszerű használni, mint más építők

Tudjon meg többet az Elementorról

Összegezve

Ingyenes weboldal-készítők feltétlenül rendelkezésre állnak. Könnyen kezelhetők, nem igényelnek semmiféle tervezési vagy műszaki ismereteket, és minden különféle méretű képernyőn működnek – az asztali számítógépektől a táblagépekig az okostelefonokig.

Hogyan döntheti el, mi az Ön számára megfelelő?

 1. Gondoljon arra, mennyi támogatásra van szüksége.
 2. Mennyit szeretne testreszabni?
 3. Ha online áruházat szeretne, ellenőrizze, hogy ellenőrizte-e a prémium csomag árait.
 4. Fontolja meg saját domain regisztrációját – ez hosszú távon megéri a pénzt.

A legfontosabb: ne felejtsük el, hogy webhelyének elő kell segítenie vállalkozása felépítését. Gondoljon arra, amit ügyfelei szeretnének tudni, és mit akarsz velük tenni.

Ezután válassza ki a weboldal készítőjét, és hozza online online kisvállalkozását.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map