22 най-добри генератори на домейни за 2020 г.

22 най-добри генератори на домейни за 2020 г.

22 най-добри генератори на домейни за 2020 г.

„Но какво да нарека моя уебсайт !?“


„Всички добри домейни са взети!“

„Нямам идеи!“

глупости.

Ако сте съвсем нов в създаването на уебсайт и търсите име на убиец, ние получихме вашето.

Направих много измиване на домейни през годините и вероятно купих твърде много домейни.

Понастоящем имам 30+ „гениални домейни“, които седят там, гният в моите акаунти в Namecheap и GoDaddy.

Но това е наред, защото това е за вас.

Изграждате нов уебсайт.

поздравления.

Сигурен съм, че стъпките ви в момента изглеждат така:

Стъпка 1: Име

Стъпка 2: Домейн

Стъпка 3: ???

Стъпка 4: Печалба!

Дете, всъщност наистина се гордея с теб, това е голяма стъпка.

Преди да разкрия моя супер секретен списък на най-добрите генератори на имена на домейни, известни на човека, нека бързо да обобщим какво искате от генератора на домейни:

 1. Трябва да е супер бързо – нямате цял ден
 2. Тя трябва да бъде точна – не искате случайни думи
 3. Трябва да е в реално време – и да ви покаже домейни, които всъщност са налични
 4. Трябва да е креативно – и да ви покаже неща, за които не сте мислили
 5. Това трябва да улесни покупката – с едно щракване и готово

Сега не всички тези генератори ще ударят всички тези с перфектни оценки, но тествайте всички тези, които препоръчвам, и намерете какво работи за вас.

премия!: всъщност, както ще видите по-долу, генераторът на имена на домейни е също генератор на бизнес имена. Тъй като много нови стартиращи уеб сайтове мислят едновременно за домейна и бизнеса, те вървят ръка за ръка. Както виждате по-долу с опцията Shopify, те извикват специално това, но можете да използвате всяко от тях, за да генерирате това секси бизнес име.

1. Lean Търсене на домейни

Lean Търсене на домейни

С Lean Search Domain можете да започнете само с една ключова дума и след това да търсите опциите за вашето име на домейн. Резултатите от вашето търсене ще покажат стотици, ако не и хиляди, възможни имена на домейни за вашия блог или уебсайт. Всички тези резултати са достъпни „.com“ домейни. С Lean Search Domain можете да филтрирате имена на домейни по азбучен ред, по дължина или по популярност; запишете любимите си имена на домейни, проследете историята на търсенията си, споделете резултатите от търсенето си и незабавно търсете собствените си идеи, за да видите дали те са налични „.com“ имена.

Lean Търсене на домейни е инструментът за генериране на домейни, който да използвате, ако имате идея за ключови думи, които бихте искали да използвате за вашето име на домейн, но се нуждаете от няколко свежи идеи за пълен домейн за вашия блог или уебсайт.

2. Shopify Generator на името на фирмата

Shopify Generator на името на фирмата

Въпреки че името на този генератор на домейни може да подсказва, че инструментът е само за генериране на идеи за имена за фирми, Shopify Generator на бизнес имена може също така да предоставя страхотни и достъпни идеи за имена за уеб домейни. Можете да започнете, като изберете всяка ключова дума, която искате да бъде включена във вашия домейн, и Shopify Generator Business Generator ще излезе със стотици възможни и достъпни предложения. Въпреки че Shopify Business Name Generator ще ви насърчи да създадете магазин Shopify с тях, като използвате името на домейна, което са ви предложили, можете да отидете навсякъде, където искате да закупите правата върху уеб адреса. Важно е да се отбележи, че Shopify Generator на бизнес име ще предлага само имена на домейни, използвайки разширението „.com“, така че ако трябва да използвате друго разширение като „.net“ или „.org“, тогава това може да не е генераторът на имена на домейни инструмент за вас.

3. Бюст име 

Бюст име

Bust A Name е инструмент за генериране на домейни, който се предлага с много различни инструменти за филтриране, за да ви помогне да намерите име на домейн с най-високо качество, което отговаря на всички ваши специфични нужди. Просто започнете с филтриране за ключови думи, след което изберете опции като „стартира“ или „завършва“, като използвате ключовата си дума. След това можете да филтрирате по това колко автентично, креативно или естествено искате да изглежда името на вашия домейн. Можете също така да изберете свой собствен ограничение на символи или да покажете домейни, които са взети и недостъпни, както и да филтрирате чрез разширения като „.com,“ .org “,„ .net “и т.н. Също така ще видите предложения за подобни ключови думи, които да опитате в долната част на страницата си. Ако по някаква причина нямате предвид ключова дума, кликнете върху бутона „Направете произволен домейн“, за да предизвикате идеи, да създадете творчество и вдъхновение и да заснемете налично име на домейн. Ако случайно намерите име на домейн, което смятате, че е това, можете да го запишете за по-късно или да го закупите чрез връзки към регистратори на домейни като GoDaddy.com. И накрая, с Bust A Name можете да стартирате търсене на домейн в сайта, за да видите дали името на домейна, което харесвате и имате общо, е достъпно или взето.

4. Име Mesh 

Име Mesh

Name Mesh е едно от моите приложения за генериране на имена на домейни от известно време.

Супер направо за използване и много интуитивно.

Какво харесвам в име Mesh (професионалисти):

 • Бързо става
 • Творчески е
 • Той показва много различни категории за домейни (общи, нови, кратки и т.н.)
 • Работи ми известно време!

Където име Mesh може да се подобри (минуси):

 • Не ви позволява да посочвате групировки от ключови думи като Bust A Name
 • Не може групово да въведете много идеи наведнъж

Ако имате няколко ключови думи, тогава Name Mesh е инструментът за генериране на домейни за вас. Той ще ви позволи да изберете до 2 или 3 ключови думи, за да влезете в полето за търсене, и след това да генерирате вашия персонализиран списък с предложени и налични имена на домейни. Name Mesh ще предложи идеи, базирани на пет категории: колко често се среща, колко е нова, колко е къса, колко е подобна и колко вероятно е да се повиши SEO класацията. След като включите ключовите си думи в полето за търсене, можете да филтрирате резултатите си въз основа на разширение на домейна, максимална дължина и домейни, които все още не са регистрирани. Името на мрежата ще ви предложи и други ключови думи за търсене въз основа на тези, които вече сте търсили.

5. NameStall

NameStall

NameStall е генератор на имена на домейни, който предлага голямо разнообразие от инструменти и функции, които да ви помогнат в търсенето на перфектно и достъпно име на домейн. Тези функции включват подобен инструмент за предлагане на име на домейн, инструмент за незабавно търсене на име на домейн, списък с имена на име на домейн и високоплатен инструмент за търсене на ключови думи. Можете да започнете своето търсене с инструмента им за генериране на имена на домейни, който ще ви помогне да търсите по ключова дума и всеки друг филтър, който искате да използвате, като популярни ключови думи, основни английски думи, индустриални категории или части на речта. Можете също така да изберете къде искате да поставите ключовата си дума в името на домейна, например в началото или в края, или ако искате име на домейн. Можете също да филтрирате чрез разширение. Ако е така, ще получите списък с опции, които са налични и взети, регистрирани или все още нерегистрирани. Просто щракнете върху връзката „регистриране“, освен името на домейна, което харесвате, за да го вземете официално.

6. Nameboy 

Nameboy

Nameboy е генератор на имена на домейни, който ще ви помогне да намерите всички налични имена на домейни въз основа само на избраните от вас ключови думи. Можете да въведете до две ключови думи при търсене и Nameboy незабавно ще предостави списък с предложени имена на домейни с помощта на тези ключови думи. Техните диаграми за предложения улесняват определянето кои разширения са налични и кои вече са взети. Можете също така да видите кои имена на домейни са достъпни за препродажба, както и да разрешите тирета с предложения или ключови думи, които се римуват. Nameboy е инструмент, който работи добре за онези, които вече имат представа кои ключови думи искат да използват, но търсят предложения за различни версии или вариации на тези ключови думи.

7. Домейн пъзел 

Домейн пъзел

Domain Puzzler е прост и лесен за използване инструмент за генериране на имена на домейни, който предлага много опции и функции за разработване на перфектното налично име на домейн за вашия блог или уебсайт. Започнете с „лесната“ версия и вмъкнете идеалните си ключови думи, изберете разширения за вашето име и търсете идеи за име на домейн въз основа на избраните от вас критерии. Domain Puzzler е чудесен инструмент, тъй като ви позволява да включите многобройни ключови думи, а не само да ви ограничат до една или две като повечето други инструменти за генериране на домейни в този списък. Той също така ще комбинира вашите ключови думи в много различни вариации. Можете да добавите резултати към списъка си с любими имена на домейни или да опитате за по-разширено и конкретно търсене, както и да използвате инструмента за сравнение на класирането на SEO страници на много различни имена на домейни.

8. Домейни Bot

Домейни Bot

Domains Bot работи както като инструмент за предлагане на име на домейн, така и като инструмент за търсене на име на домейн. Можете да започнете с търсене на ключова дума, която искате за вашето име на домейн и Domains Bot ще ви покаже всички налични идеи за име на домейн въз основа на тази ключова дума, комбинирани ключови думи или ключови думи, които са сходни. В противен случай можете просто да търсите името на домейна, което искате, ако вече го имате предвид. Ако името на домейна, което искате и имате предвид, е налице, тогава можете да го закупите и регистрирате чрез връзки към различни регистратори на имена на домейни. Domains Bot също ще ви покаже предложения въз основа на подобни имена на домейни. Domains Bot също ви позволява да филтрирате имена на домейни по разширение и език и да добавяте свои синоними, префикси или наставки.

9. Име станция 

Име станция

Можете да започнете да търсите перфектното и достъпно име на домейн за вашата онлайн марка, като се регистрирате за безплатен акаунт с Name Station, което можете да направите чрез своя имейл или Facebook акаунт. С Name Station ще получите достъп до генератори на имена на домейни, предложения за ключови думи, проверки за незабавна наличност и конкурси за публично име. Можете да филтрирате резултатите от име на домейн въз основа на критерии като разширение, дължина на имената и т.н. Ако обаче нямате идеи за ключови думи, опитайте да търсите някои идеи за ключови думи от марката или бизнеса си. Имената станция може да се похвали и с това, че е представена на сайтове като Mashable, SEOMoz, TechCrunch и много други, което дава на Station Station много достоверност, което прави заслужава да се провери.

10. Panabee

Panabee

Panabee е инструмент за търсене на име на домейн, генератор на имена на домейни и генератор на бизнес имена, всичките обвити в едно. Можете да започнете с Panabee, като започнете само с две ключови думи и потърсите предложения за име на домейн въз основа на тези две ключови думи. Ако името на домейна, което искате за вашия блог или уебсайт, вече е взето, тогава можете да посетите регистратори на имена на домейни като GoDaddy.com, където можете да видите други налични разширения на името на домейна, което искате. Ако обаче не харесвате предложенията, които ви дава Panabee, Panabee ще достави условия, свързани с вашите ключови думи, които можете да търсите. Освен че ви показва налични и нерегистрирани имена на домейни, Panabee ще ви покаже също дали вашето идеално име на домейн се използва като потребителско име в социалните медии или не.

11. Domainhole

Domainhole

Domainhole е инструмент за генериране на имена на домейни, който се предлага със седем инструмента за мозъчна атака, които могат да ви помогнат да намерите идеалното налично име на домейн за вашия блог, уебсайт или марка, независимо дали имате предвид клавиатурата или не. Domainhole ще ви помогне да търсите наскоро изтекли имена на домейни или ще ви помогне да създадете случайни имена на домейни, които са хващащи, креативни и лесни за произнасяне. Domainhole също ще ви позволи да проверите всички и всички разширения на домейна, за да ви помогне да намерите точно това, което ви е необходимо за уеб адреса на вашия блог или уебсайт. Domainnhole също е бил представен на сайтове като Killer Startups, PR Web и SlapStart, което му дава известна достоверност и си заслужава да се провери. И накрая, Domainhole е достъпен за изтегляне като мобилно приложение, което прави избора на правилното име на домейна и уеб адреса за вашия блог или уебсайт по-лесен и удобен, ако сте заети и винаги в движение.

12. Domainr 

Domainr

Domainr е инструмент за генериране на имена на домейни, който ви позволява да изследвате всички възможни идеи за име на домейн отвъд най-често срещаните разширения: „.com“, „.net“ и „.org“. С други думи, Domainr ще направи намирането на налична версия на вашето перфектно име на домейн и уеб адрес, като ви помогне да намерите по-рядко срещани, но все пак законни разширения. Тази уникална функция за генериране на имена на домейни също прави Domainr чудесно за откриване на нови и интересни идеи и възможности за име на домейн. Domainr работи чрез анонимно регистриране на търсения и проследяване на хиляди имена на домейни от най-високо ниво и общи TLD, достъпни за регистрация в над 200 акредитирани регистратори на домейни и уеб адреси. Domainr също така предлага два различни външни API за изпълнение от страна на клиента и други уеб услуги, свързани с име на домейн.

13. невъзможност!

Невъзможност!

В сравнение с останалите генератори на домейни в този списък, Невъзможност! използва малко по-различен и по-уникален подход, за да измисли перфектния уеб адрес за вашия блог или уебсайт. Ще започне с въвеждането на въведената ключова дума и след това ще ви позволи да изберете съществителни имена, глаголи или прилагателни в началото или края на ключовата си дума. Тези решения са внимателно подбрани, така че намирането на име на домейн, което е нерегистрирано и достъпно, и създаването на уникално и интересно име на домейн е по-лесно за вас. Той също така ви дава възможност да избирате между четирибуквени, петбуквени и дори шестбуквени думи, както и опцията просто да смесвате всичко заедно с избраната от вас ключова дума. Това не само прави опита за намиране на име на домейн много по-лесен, отколкото обикновено, но и забавно! Невъзможност! също използва множество сървъри, за да направи възможно най-бързия и отнемащ време процес на намиране на правилното име на домейн възможно най-бързо.

14. Typer домейн

Domain TyperDomain Typer

Domain Typer е инструмент за генериране на домейни, който е бърз, лесен за използване и интуитивен. Всичко, което трябва да направите, е просто да въведете ключовите думи, които искате за вашето име на домейн и Domain Typer ще ви покаже дали това име на домейн е достъпно за покупка и регистрация. Той също така ще генерира едновременно идеи за случайни имена за вас, ако вече нямате представа какво бихте искали за вашето име на домейн. И в случаите, когато първият ви избор за име на домейн не е наличен, тогава Domain Typer ще ви позволи да видите списък с хакове за име на домейн и алтернативи, които предлага.

15. Domize

Domize

Domize предлага пълна безопасност, сигурност и скорост като инструмент за генериране на домейни. По същество Domize ви позволява да търсите добри и налични имена на домейни в криптирана среда, като същевременно проверявате дали някое име на домейн е било регистрирано по-рано, поради изтичане или за закупуване. Той може да осигури незабавни резултати, дори когато въвеждате ключовите думи във функцията за търсене.

16. Wordoid

Wordoid

Wordoid наистина ви позволява да развивате своята творческа страна, тъй като това е инструмент за генериране на имена на домейни, който създава съставени думи за името на вашия домейн или уеб адрес. Тези съставени думи са уникални и ще изглеждат и звучат страхотно, като всяка дума е не повече от 10 букви. Wordoid също ще ви позволи да изберете до пет различни езика и дори да смесите и съчетаете тези езици, за да създадете уникална, интересна и привличаща вниманието смесица от думи. Wordoid ви позволява да промените нивото на качество от ниско към високо, което означава, че колкото по-ниско е качеството, толкова по-безсмислено и очевидно е съставена думата, докато колкото по-високо качество означава, толкова по-естествено и истинско звучене е думата. Всички тези функции правят Wordoid чудесен за премахване на голяма част от стреса и неудовлетвореността от процеса на намиране на име на домейн, тъй като създаването на нови думи и смесването на думи от много различни езици заедно намалява вероятността да се намери име на домейн, което вече е взето.

17. NameTumbler 

NameTumbler

NameTumbler е инструмент за генериране на имена на домейни, който ви дава имена на домейни, като комбинира всяка ключова дума, която искате и изберете с ключова дума, която NameTumblerchooses от собствената си база данни. След като комбинирате тези думи, можете да изберете разположението на ключовите си думи или как искате ключовите думи да бъдат подредени в рамките на вашия уеб адрес, например в началото или в края на името на вашия домейн. можете също да използвате тирета, за да разделите всички предложени термини и ключови думи, да изберете разширението, което искате, и да видите крайните резултати, за да видите как изглеждат и звучат и дали ви харесват или не.

18. Dot-О-Mator 

Dot-О-Mator

Dot-O-Mator е подходящият инструмент за генериране на домейни за вас, ако дори не знаете откъде да започнете да измисляте име на домейн и нямате абсолютно никакви идеи за имена, с които да започнете. Dot-O-Mator ви позволява да създавате предложения за име на домейн, като изберете произволен списък от думи от две категории, като цветове и форми, за началото и края на името на вашия домейн. Ако видите име на домейн, което харесвате от предложенията, тогава можете да комбинирате двете и да видите резултата. След това резултатите могат да бъдат преместени в функцията „скречбокс“, за да се провери дали са налични или не за закупуване и регистрация. Dot-O-Mator е достъпен и за изтегляне в IOS, което прави избора на правилното име на домейн и уеб адреса за вашия блог или уебсайт по-лесен и удобен, ако сте заети и винаги в движение.

19. SuggestName

SuggestName

SuggestName е генератор на имена на домейни, който ви помага да създадете име на домейн, като ви позволява да изберете и въведете префикс и наставка и след това да ги комбинирате, за да видите дали полученото име на домейн е налично или не. Освен това имате много опции да персонализирате и подправите вашето име на домейн, като изберете от списък с цветове, популярни думи в Web 2.0, технологични термини и други. Можете да преместите получените имена на домейни в функцията „скречборд“ и след това или да изчистите избора си или да проверите за наличността му.

21. Bulktopia 

Bulktopia

Bulktopia е инструмент за генериране на домейни, който предлага предложения за имена на домейни въз основа на вашия избор на предпочитани ключови думи, както и проучване на потенциални имена на домейни, които са достъпни за регистрация. Това проучване се основава на важен критерий като възраст, ранг на страниците, връзки, връзки, срок на годност и наличност на акаунта в социалните медии. След като изберете предложено име на домейн, можете да щракнете върху „закупуване“ и да купите името на домейна чрез голямо разнообразие от регистратори на имена на домейни. 

И накрая,

22. Искам името си 

Искам името си

Искам Моето име е инструмент за генериране на търсене на домейни, който работи най-добре, ако вече имате предвид име на домейн за вашия блог, уеб сайт и марка. Въведете името на домейна и уеб адреса, които искате, и аз искам името ми ще ви уведоми дали е взето за грабване или ако вече е взето. Ако вече е взето, аз искам моето име ще ви покаже алтернативни имена на домейни и цените за регистрацията им в различни регистратори на име на домейн и уеб адрес. Можете също така да филтрирате резултатите от търсенето, като скриете имена на домейни, които вече са взети.

23. BatName

batname екран-1

Добре, BatName определено е създаден от инженери.

Той е бърз, ефективен и те не се опитват да осигурят приходи!

BatName всъщност е доста уникален в сравнение с останалите генератори.

Как работи:

 • Въведете няколко идеи за ключови думи
 • Търсене
 • Бум – бързо направен

Добре, но това, което го прави наистина изпъква, са тези хештеги:

batname екран-2

Така че след като въведете hashtags, инструментът вижда тези като групиране и намира всички синоними на тази дума.

Супер готино.

Това ще направи 10x вашето търсене на домейн, тъй като не е необходимо да мислите самостоятелно за синоними.

Недостатъкът е, че в момента той показва само .com – но това е добре. Все още го обичаме.

Бонус: Търсите да поръчате отново даден домейн? Имаме ръководство за това.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector