Кое е по-добре: школа по кодиране срещу степен на компютърни науки [инфографики]

Кое е по-добре: школа по кодиране срещу степен на компютърни науки [инфографики]

Кое е по-добре: школа по кодиране срещу степен на компютърни науки [инфографики]

Търсите да започнете кариера в областта на компютърните науки и разработки?

Инвестирането в обучението, необходимо за професионално писане на код, може да бъде сред най-много сигурни кариерни решения човек може да направи за своето бъдеще.


Компютърната наука и ИТ сферата се гордеят с прогнозен ръст на работните места почти три пъти повече от средната за страната и голяма заплата, която да съвпада. Нещо повече, американските университети не могат да завършат достатъчно специалности по компютърни науки, за да задоволят търсенето на квалифицирани служители: през 2015 г. имаше почти 10 пъти повече отворени позиции в тази област, отколкото имаше завършващи CS специалности.

И така, това, което поддържа, способни хора от тази доходоносна и търсена професия?

училище по кодиране срещу cs степен

Кодиране на Bootcamp срещу CS степен: Кое е по-добро? Направо към Инфографика

4-годишните степени не са единствената възможност

Катедрите по компютърни науки в колежи и университети в САЩ бързо нарастват през последното десетилетие. От 2006 г. до 2015 г., удвоените студенти за компютърни науки се утроиха. Освен това търсенето на тези желани входни слотове винаги надвишава предлагането. Поради размера и ограниченията на преподавателите във висшето образование, не всеки квалифициран, амбициозен CS специалност, който кандидатства, ще влезе.

Бакалавърска степен (минимум) по компютърни науки & Инженерингът или свързаната с него област някога се смятаха за златния билет за сигурността на работното място в разрастваща се и добре платена област. Но дали висшето образование наистина е единственият начин за кариера в кодирането? И с прекомерни и увеличаващи се разходи за обучение, е CS степен, наистина си струва дълга? А за онези, които искат да пробият в тази област по-късно в кариерата си: изисква ли научаването на кодове наистина да се върне в училище, за да получи друга степен?

Ако процъфтяващият пазар за кодиране на начални камери е някаква индикация, не. Традиционна степен е не единствената ви възможност.

Какво представляват кодиращите стартови камери?

Училищата за кодиране обещават да бъдат жизнеспособна алтернатива на акредитираните образователни програми в областта на компютърните науки & Инженерство. Моделът на кодиращия буткамп е прост и иновативен: за част от времето и за малка част от цената на университетска степен, мотивираните индивиди се учат на уменията, необходими за водене на успешна кариера в областта на компютъра, софтуера и уеб разработката. Не се изискват предишни знания или опит. 

След като стартира за първи път през 2012 г., моделът на кодиращия буткамп наистина се е хванал. През първите пет години след създаването на първата школа по кодиране, кодираща bootcamp записването нарасна повече от 1000% в цялата страна. Повече от 23 000 букмейкъри завършиха курсовата си работа през 2017 г. и се присъединиха към пазара на труда. Това е изключително впечатляваща статистика, когато вземете предвид, че 80 000 CS специалности се дипломират всяка година. 

какви са училищата за кодиране

Кодиране на bootcamp спрямо степен на компютърни науки: коя програма е по-добра?

Лесно е да се разбере защо кодиращият буткамп може да бъде атрактивна опция, но може ли кодиращото училище да се срине в курс наистина до четири години? Кой е по-добрият вариант? Отговорът е сложен и зависи от много лични фактори.

Ако претегляте възможностите си в решението за кодиране на bootcamp спрямо CS степен, следната инфография е за вас. Разбихме се най-големите разлики между четиригодишна степен и училищно обучение по кодиране за да ви помогне да изберете подходящия за вашите цели. От разходи за обучение до наемане на перспективи до статистика за разнообразието, ето какво трябва да имате предвид, когато решавате между бакалавърска програма за CS или училище по кодиране:

Инфографика: Кодиране на Bootcamp срещу степен на компютърни науки

Споделете това изображение на вашия сайт

Моля, включете приписване на WhatsTheHost.com с тази графика.

кодиране училища срещу информатика степен на инфография

Инфографски източници

(Юли 2018 г.)

Информация, включена в инфографиката, може да бъде намерена на следните връзки:

 • компютър & ИТ прогнозиран растеж на работните места 2016-2026: Бюро по трудова статистика
 • 2016 Кодиране на задание за стартиране на Bootcamp & Демографски статистики: Доклад за курса
 • Статистика за студентските кредити за 2018 г.: Герой за студентски заем
 • Ръководство за кодиране на кредити Bootcamp & Финансиране: Доклад за курса
 • Това са хората, които завършват кодиране на Bootcamp: Wired
 • Кои специалности от колежа имат най-високите и най-ниски равнища на безработица ?: Права линия
 • 2017 Стартови заплати за завършилите нови колежи: Проучване за Nace заплата
 • Повече жени и малцинства се регистрират в училищата по кодиране: Tech Times
 • Какво мислят работодателите за кодирането на завършилите Bootcamp ?: Наистина

Училище по кодиране спрямо бакалаври: което е точно за мен?

Кодирането на стартиращи камери прави работата по компютър, софтуер и уеб разработка по-достъпна от всякога. Но макар че те могат да бъдат възможен вариант за амбициозни програмисти, кодиращите училища никога не залагат да заменят традиционните четиригодишни програми. По-скоро те са структурирани така, че да отговарят на нуждите на студентите, които не се вписват съвсем в бакалавърската форма.

Ако попадате в една или повече от следните категории, кодирането на bootcamp може да бъде по-добрият вариант за вас:

Вече имате трудов стаж и поне една степен

За хората, които се интересуват от преход в кариера след години трудов и учебен опит, мисълта за връщане в колежа е разбираемо непривлекателна. Училищата по кодиране предлагат програмиране, което е по-подходящ за възрастни отколкото за тийнейджъри. Според Доклад за курса, средният букмейкър натиска 30 и вече има бакалавърска степен и няколко години трудов стаж.

Не сте склонни да вземате заеми

Студентският дълг е 1,5 трилиона долара индустрия. Средният клас на 2017 г. напусна колежа с дълг от близо 40 000 долара и този брой продължава да расте. Все повече млади хора се питат дали високата цена на формалното образование наистина си заслужава и търсят алтернативи.

За начинаещи програмисти, които вече са обвързани със студентски заеми от бивша степен, вземането на повече дълг за втора степен може разбираемо да бъде възпиращо средство. За средните училища, които претеглят дали да посещават официална образователна програма или да отидат в училище по кодиране, перспективата да завършат по-бързо и с по-малко дългове от техните връстници може да бъде конкурентно предимство.

Училището по кодиране идва част от цената на висше образование, което прави финансирането на обучението в bootcamp без заеми много по-лесно. Докато 70% от бакалавърските студенти завършват с дълг, само около 25% от кодиращите училищни програми правят.

Четири години редовно обучение не са възможни за вас

Да поставите живота си на пауза в продължение на четири години и да се посветите на редовно обучение, просто не е възможно за всички. За тези, които са родители, трябва да работят на пълно работно време, за да издържат себе си и / или други, или просто не могат да прекарат още четири години в училище, кодиращите училища може да са по-подходящи.

С стройна учебна програма и бърза учебна среда, по-голямата част от обучаващите се завършват след около 3,5 месеца. Това е еквивалент на един семестър в колеж или университет!

Защото училищата по кодиране са по-гъвкави и достъпни за различни житейски ситуации, техните студентски тела също са по-разнообразни от вашия типичен университетски CS отдел. Жените съставляваха само 14% от завършващите специалности за CS през 2015 г., но 36% от дипломите на bootcamp. По подобен начин, чернокожите и латиноамериканците съставляват само 10% от CS специалностите, но 25% от градските начални програми.

Заключение: изберете най-доброто за вашите амбиции

Има много фактори, които трябва да преценят решението на училището по кодиране спрямо бакалавърската степен. Освен да вземете предвид цената, ангажираността във времето и вашата собствена житейска ситуация, качеството на програмата трябва да бъде сред най-важните фактори при вашето решение. Кои езици за кодиране бихте искали да научите, в коя сфера на индустрията, която искате да завършите, и какъв опит вашите преподаватели представят на масата, трябва да играят решаваща роля в избраната от вас институция..

Избирането на най-доброто за вашите амбиции може да бъде дълъг процес, изпълнен с несигурност. Информирайте се колкото можете повече и не изпускайте от поглед целите си в кариерата. Но независимо дали сте избрали да тръгнете по традиционния маршрут и да се запишете в колежа или университетска CS програма, или да вземете интензивни курсове в кодиращ буткамп, едно е ясно: бъдещето изглежда светло за онези, които могат да кодират.

Как става това свързване с уеб хостинг?

Така че това е уеб хостинг сайт за образование и преглед, как кодирането на стартовите камери се свързва с хостинга? Много.

Уеб разработчиците разчитат на солиден хостинг, за да накарат уебсайта си да тананика и да работят 24/7 за тях. Без хостинг няма уебсайт. Без страхотни кодиращи котлети няма уебсайт.

Разработчиците обичат бързината и технологията на хостове като WP Engine и, разбира се, винаги се стремят да получат ръцете си на възможно най-бързите сървъри.

За тези, които са по-начинаещи, няма нищо лошо в изграждането на сайт без код в WordPress или друга платформа – просто правете това, което работи!

Всичко това е част от красивата, но сложна екосистема в мрежата – и ние сме щастливи, че сме част от нея.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector