Melyik a jobb: Kódolóiskola vs Számítástechnikai fokozat [Infographic]


Keresi a karrierjét a számítógépes tudomány és a fejlesztés területén?

A leginkább lehet a kód professzionális írásához szükséges képzésbe történő befektetés biztonságos karrier döntések egy ember tehet a jövőért.


A számítástechnika és az informatika területén majdnem eléri a várható munkahely-növekedést az országos átlag háromszorosa és egy nagy fizetés az egyezéshez. Sőt, úgy tűnik, hogy az amerikai egyetemek nem végeznek elegendő számítástechnikai szakot a képesített alkalmazottak iránti kereslet kielégítésére: 2015-ben Tízszer nyitottabb pozíciók ezen a területen, mint volt diplomáciai CS szak.

Tehát mi vezet tovább vezetett, képessé tevő egyének ebből a jövedelmező és igényes szakmából?

kódolási iskola vs cs fok

A Bootcamp és a CS fokozat kódolása: melyik a jobb? Ugrás az Infographic oldalra

A négyéves fok nem az egyetlen lehetőség

Az Egyesült Államok főiskolai és egyetemi számítástechnikai tanszékei az elmúlt évtizedben gyorsan növekedtek. 2006 és 2015 között, az egyetemi hallgatók beiratkozása háromszorosára nőtt. Ezen felül az áhított belépési rések iránti kereslet mindig messze meghaladja a kínálatot. A felsőoktatásban a méret és a kar korlátozása miatt nem minden képesített, törekvő CS-fő, aki jelentkezik, nem kerül be.

Bachelor fokozat (legalább) informatika & A mérnöki tevékenységet vagy az ahhoz kapcsolódó szakterületet egyre inkább a növekvő és jól fizetett területen a munkahely biztonságának arany jegyévé tették. De a felsőoktatás valóban az egyetlen módja a kódolási karriernek? És a túlzott és növekvő tandíjakkal, egy CS fok, amely valóban megéri az adósságot? És azok számára, akik karrierjük későbbi szakaszába akarnak lépni: a kódolás megtanulása valóban szükségessé teszi az iskolába való visszatérést, hogy újabb fokozatot szerezzen?

Ha bármilyen jelzés mutatkozik a bootcamps kódoló piacának fellendüléséről, akkor nem. A hagyományos diploma nem az egyetlen lehetőség.

Mit kódolnak a bootcamps??

A kódoló iskolák ígéretesek lesznek életképes alternatíva az akkreditált diploma programok számára a számítástechnikában & Mérnöki. A kódoló bootcamp modell egyszerű és innovatív: az idő töredékében és az egyetemi diploma árának töredékében a motivált személyeket megtanítják a számítógép, szoftver és webfejlesztés sikeres karrierjéhez szükséges készségekhez. Nincs szükség előzetes ismeretekre vagy tapasztalatra. 

Miután 2012-ben először elindult, a kódoló bootcamp modell valóban elkapott. Az első kódolási iskola megalapítását követő öt évben, a bootcamp kódolása a beiratkozás több mint 1000% -kal nőtt országos. Több mint 23 000 bootcamper befejezte kurzusát 2017-ben és belépett a munkaerőpiacra. Ez egy rendkívül lenyűgöző statisztika, ha figyelembe vesszük, hogy évente 80 000 CS-diplomát végeznek. 

mik a kódoló iskolák?

A bootcamp és a számítógépes fokozat kódolása: melyik a jobb program?

Könnyű belátni, hogy miért lehet vonzó a kódoló bootcamp, de valóban összegyűjthető-e egy kódoló iskolai ütköző tanfolyam négyéves fokozaton? Melyik a jobb választás? A válasz bonyolult és sok személyes tényezőtől függ.

Ha mérlegeli a lehetőségeket a bootcamp és a CS fok kódolása során, akkor a következő infographic az Ön számára. Lebontottuk a legnagyobb különbségek a négyéves végzettség és a kódoló iskolai oktatás között hogy segítsen kiválasztani a céljainak megfelelőt. A tandíjaktól a kilátások felvételéig a sokszínűségi statisztikákig, a következőt kell figyelembe vennie, amikor egy CS Bachelor vagy egyetemi iskola között döntenek:

Infographic: A Bootcamp kódolása és számítástechnikai fok

Ossza meg ezt a képet a webhelyén

Kérjük, adja hozzá a WhatsTheHost.com webhelyhez való hozzárendelést ezzel a grafikával.

kódoló iskolák vs informatikai fokozat infographic

Infographic források

(2018. július)

Az infographic-ban szereplő információk a következő linkeken találhatók:

Kódolás az iskola és a főiskolai végzettség között: ez számomra megfelelő?

A kódoló rendszerindító kamerák minden eddiginél hozzáférhetőbbé teszik a számítógépes, szoftveres és webes fejlesztési feladatokat. De bár ezek a megvalósítható programozók lehetnek a programozó programozók számára, a kódoló iskolák soha nem törekedtek arra, hogy felváltják a hagyományos négyéves programokat. Inkább úgy vannak felépítve, hogy kielégítsék a hallgatók igényeit, akik nem igazán férnek bele a Bachelor fokozatba.

Ha a következő kategóriák egyikébe vagy többébe tartozik, akkor a jobb választás lehet a bootcamp kódolása:

Önnek már van tapasztalata és legalább egy diploma

Azok számára, akik évek óta végzett munka és tanulmányi tapasztalat után érdekli a karrier átmenetet, az egyetemi környezetbe való visszatérés gondolata érthetően vonzó. A kódoló iskolák programozást végeznek jobban alkalmas felnőttek számára mint a tinédzserek számára. Alapján Tanfolyami jelentés, az átlagos babakocsi 30-at nyom, és már rendelkezik főiskolai végzettséggel és több éves szakmai tapasztalattal.

Ön vonakodik hitelt venni

A hallgatói adósság 1,5 billió dolláros ipar. A 2017-es évfolyam átlagos osztálya közel 40 000 dollár adóssággal hagyta el az egyetemet, és ez a szám tovább növekszik. Egyre több fiatal kérdőjelezi meg, hogy vajon megéri-e a formális oktatás magas költségeit, és alternatívákat keres.

Azoknak a törekvő programozóknak, akik már korábban már nem vesznek igénybe hallgatói kölcsönöket, érthető módon elrettentő hatás lehet a második fokozat további adósságainak felvétele. Azoknak a középiskolai osztályosoknak, akik mérlegelik, hogy formális képzésre vagy kódoló iskolába jussanak – versenyképességet jelenthet annak a kilátása, hogy hamarabb végeznek diplomát és kevesebb adóssággal járnak, mint társaik..

A kódolóiskola jön egy egyetemi diploma költségeinek töredéke, ami megkönnyíti a bootcamp oktatás finanszírozását kölcsönök nélkül. Míg az alapképzésben részt vevő hallgatók 70% -a adóssággal végzi végzettségét, a kódoló iskolai osztályoknak csak körülbelül 25% -a végez.

Négy éves nappali tagozatos tanulmányok nem megvalósíthatók számodra

Mindenkinek egyszerűen nem lehetséges négy éven át szünetet tartani, és teljes munkaidőben elkötelezni magát. Azok számára, akik szülők, teljes munkaidőben kell dolgozniuk maguk és / vagy mások támogatása érdekében, vagy egyszerűen nem tudnak további négy évet az iskolában tölteni, a kódolási iskolák lehetnek jobbak.

Karcsú tantervvel és gyors tempójú tanulási környezettel a bootcamper-ek többsége körülbelül 3,5 hónap alatt diplomázik. Ez egy egyetemi vagy egyetemi félévnek felel meg!

Mert a kódoló iskolák rugalmasabb és hozzáférhetőbb a változatos élethelyzetekhez, hallgatói testületeik is sokkal változatosabbak, mint a tipikus egyetemi CS tanszék. A nők csak a 14% -át tették ki a végzős CS szakon 2015-ben, de a bootcamp-ok 36% -át. Hasonlóképpen, a feketék és a latinok a CS-k nagy részének csak 10% -át, a bootcamp osztályok 25% -át tették ki.

Következtetés: válassza ki ambícióinak leginkább megfelelőt

Számos tényezőt kell mérlegelni a kódolási iskola és a Bachelor fokozat közötti döntés meghozatalakor. Az ár, az időbeli elkötelezettség és a saját élethelyzet figyelembevételén túl a program minőségének is a legfontosabb tényezőknek kell lennie a döntéshozatalban. Milyen kódolási nyelveket szeretne megtanulni, az iparág mely sarkát szeretné végezni, és hogy milyen tapasztalatokkal jár az oktatók az asztalhoz, döntő szerepet kell játszania az Ön által választott intézményben.

Az ambícióinak legmegfelelőbb kiválasztás hosszú, bizonytalanságokkal teli folyamat lehet. Tájékoztasson magát, amennyire csak tud, és ne felejtse el karrierje céljait. De függetlenül attól, hogy a hagyományos utat választja, és beiratkozik egyetemi vagy egyetemi CS programba, vagy intenzív kurzusokat vesz egy kódoló bootcamp-en, az egy egyértelmű: a jövő fényesnek tűnik azok számára, akik kódolni tudnak.

Hogyan kapcsolódik ez a web hostinghoz??

Tehát ez egy web hosting oktatási és áttekintési oldal, hogyan kapcsolódnak a kódoló bootcamps a tárhelyhez? Nagyon.

A webfejlesztők megbízható tárhelyre támaszkodnak, hogy a webhelyük zümmögésbe jusson, és a nap 24 órájában működjön számukra. Tárhely nélkül nincs webhely. Nagyszerű kódológombok nélkül nincs weboldal.

A fejlesztők szeretik a gazdagépek sebességét és technológiáját, mint például a WP Engine, és természetesen mindig arra törekszenek, hogy megkapják a kezüket a lehető leggyorsabb szerverekre..

Azok számára, akik kezdõbbek, nincs semmi baj az a no-code webhely a WordPress-en vagy más platformon – csak csináld, ami működik!

Ez mind a web gyönyörű, mégis összetett ökoszisztémájának része – és örülünk, hogy részese lehetünk annak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map