000WebHost-anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er 000WebHost Hosting?

Mange mennesker kan tro at en webhotellleverandør som er gratis, enten vil være begrensende for funksjonene, være full av annonser eller ikke være pålitelig. Ahh – selvfølgelig. Det er ulemper med å bruke 000WebHost-hosting. De samme ulempene kan faktisk sies om enhver gratis webhotellleverandør.


Se offisiell side 000WebHost anmeldelser 1.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (6 stemmer) Fordeler

 1. De er gratis
 2. De er annonsefrie
 3. De tilbyr et anstendig støttesystem
 4. De tilbyr flere gratisfunksjoner utover webhotellet

Ulemper

 1. Flere brukerklager
 2. De kommer av som upålitelige
 3. De kommer av som en markedsføringssvindel

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

Vår offisielle 000WebHost Hosting Review

Flere ting kan fortelles om 000WebHost-hosting. De får de tre nullene i navnet fra 0,00 dollar, og de mener det. De er en gratis leverandør av webhotell og vil ikke belaste deg en krone for å være vert for nettstedet ditt.

De beste funksjonene i 000WebHost Hosting

Mange mennesker kan tro at en webhotellleverandør som er gratis, enten vil være begrensende for funksjonene, være full av annonser eller ikke være pålitelig. Dette ser ikke ut til å være tilfelle med 000WebHost-hosting.

De er gratis

Det første du vil merke om 000WebHost-hosting er at de er gratis. De vil ikke belaste deg en krone for sine tjenester. De har ikke oppgraderbare funksjoner som de prøver å nikkel og kløe seg gjennom et forsøk på å få deg til å betale. Gratis betyr gratis. Den eneste måten du betaler er hvis du pakker nettstedet ditt og går et annet sted.

De er annonsefrie

Ikke bare vil de ikke oversvømme nettstedet ditt med annonser, men du har også lov til å være vert for dine egne annonser på nettstedet ditt. For mange mennesker er reklame en inntektskilde. Ser man på hvordan de ikke henter inntekter fra annonser de driver på nettstedet ditt, kan man lure på hvordan de tjener penger.

000WebHost-hosting har råd til driften deres fordi de er sponset av Hosting24 – et betalt webhotellfirma og et oppgraderingsalternativ hvis du skulle finne deg selv som trenger betalt hosting.

De tilbyr et anstendig støttesystem

Bare fordi de vil være vertskap for nettstedet ditt gratis, betyr ikke det at de vil nekte å støtte deg. Nå kan det hende at de ikke tilbyr 24/7 telefontjeneste eller til og med live chat, men de tilbyr et e-postsupportsystem. Etter min erfaring – jeg måtte bruke den – ikke bare var de raske til å svare på henvendelsen min, men de var kunnskapsrike og hjalp meg med å løse problemet mitt. Problemet mitt var ikke så teknisk som noen av de jeg har lest om, men det at jeg ikke trengte å trekke tenner for å få støtte på en gratis tjeneste, var absolutt et pluss. Det føltes virkelig som om de hadde mine beste interesser i tankene.

De tilbyr flere gratisfunksjoner utover webhotellet

Bare fordi de er en gratis webhotellleverandør, betyr ikke det at de ikke er fulle av funksjoner. De vil tilby deg 1,5 GB diskplass, 100 GB trafikk verdt, PHP, MySQL, FTP, cPanel, en nettstedsbygger, et automatisk installasjonsprogram og mer.

Når du sammenligner funksjonene deres side om side med Hosting24, oppgraderingsversjonen, får du kanskje ikke så mye du tror, ​​men – igjen, dette er gratis. Den største funksjonen du får for å ha en gratis webhotellleverandør, det er et faktum at de ikke hindrer opplevelsen av nettstedet ditt ved å tvinge annonser på nettstedet ditt. Alt annet er foreløpig – du kan bygge nettstedet ditt slik du vil.

Ulemper ved 000WebHost Hosting

Ahh – selvfølgelig. Det er ulemper med å bruke 000WebHost-hosting. De samme ulempene kan faktisk sies om enhver gratis webhotellleverandør.

Flere brukerklager over Internett

Når du får noe gratis, sier folk at du ikke burde kunne klage. Imidlertid, hvis du skal pionere deg ut som en pålitelig og gratis leverandør av webhotell, må du kunne levere. Menneskene som har hatt problemer med 000WebHost webhotell, er de der de føler at vertsleverandøren ikke fulgte reglene som de satt ut for seg selv. De klager over slettede filer, ingen alternativer for sikkerhetskopiering og mer.

De kommer av som upålitelige

Med alle klagene som er der ute, er den vanligste at de er upålitelige. Det var en klage jeg leste om hvor de bare brukte 42MB med diskplass og nettstedet deres ble lagt ned. Den første grunnen til å ta var at de kjørte en slags svindel. Men gitt detaljene om hva kunden hadde å si, og det at det ikke var et kommersielt nettsted, får du deg til å tenke deg om to ganger. Når nettstedet ble lagt ned, ble de ikke lenger betraktet som en kunde på 000WebHost-hosting, noe som gjorde dem kvalifiserte for kundesupport. Det var en evigvarende Catch-22 med klienten på den bitre enden av pinnen.

De kommer av som en markedsføringssvindel

Dette var ikke min erfaring, men det var en klage fra folket. Mange vil si at 000WebHost webhotell blir en svindel. De sier at det skyldes at hver gang de har trengt kundesupport, har løsningen deres vært å få dem til å oppgradere og betale for webhotellet. Det får dem til å bli en markedsføringssvindel. Er det fritt fram til du har problemer og så må du betale?

Bunnlinjen

Som gratis webhotellleverandør fant jeg dem å være ganske pålitelige og behagelige å jobbe med. Imidlertid må jeg ta alt de sier med et saltkorn bare fordi de er gratis. Hvis jeg bygde et nettsted for e-handel, ville jeg ikke valgt 000WebHost-hosting. Men hvis jeg bare ville kaste noen bilder sammen for å dele dem, ville dette være veien å gå.

Vis flere funksjoner

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Mer på 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map