000WebHost anmeldelser maj 2020 – Priser og planer for hosting

Hvor god er 000WebHost-hosting?

Mange mennesker tror måske, at en web-hostingudbyder, der er gratis, enten vil være restriktiv med hensyn til dens funktioner, være chock fuld af annoncer eller ikke være pålidelig. Ahh – selvfølgelig. Der er ulemper ved at bruge 000WebHost-hosting. Faktisk kan de samme ulemper sies om enhver gratis web-hosting-udbyder.


Se officielt websted 000WebHost anmeldelser 1.8 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (6 stemmer) Fordele

 1. De er frie
 2. De er reklamefri
 3. De tilbyder et anstændigt supportsystem
 4. De tilbyder adskillige gratis funktioner ud over webhostingen

Ulemper

 1. Flere brugerklager
 2. De kommer som upålidelige
 3. De kommer ud som en markedssvindel

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

Vores officielle anmeldelse af 000WebHost-hosting

Flere ting kan fortælles om 000WebHost-hosting. De får de tre nuller i deres navn fra $ 0,00, og de mener det. De er en gratis webhostingudbyder og opkræver ikke en krone for at være vært for dit websted.

De bedste funktioner i 000WebHost Hosting

Mange mennesker tror måske, at en web-hostingudbyder, der er gratis, enten vil være restriktiv med hensyn til dens funktioner, være chock fuld af annoncer eller ikke være pålidelig. Dette ser ikke ud til at være tilfældet med 000WebHost-hosting.

De er frie

Den første ting, du vil bemærke omkring 000WebHost-hosting, er, at de er gratis. De opkræver ikke en krone for deres tjenester. De har ikke opgraderbare funktioner, som de forsøger at nikkel og dæmpe sig vej gennem et forsøg på at få dig til at betale. Gratis betyder gratis. Den eneste måde, du betaler, er, hvis du pakker dit websted og rejser et andet sted.

De er reklamefri

De vil ikke kun oversvømme dit websted med annoncer, men du har også tilladelse til at være vært for dine egne annoncer på dit websted. For mange mennesker er reklame en indtægtskilde. I betragtning af hvordan de ikke henter indtægter fra annoncer, de udfører på dit websted, kan man undre sig over, hvordan de tjener penge.

000WebHost-hosting har råd til deres operationer, fordi de er sponsoreret af Hosting24 – et betalt webhostingfirma og en opgraderingsmulighed, hvis du finder dig selv, at du har brug for betalt hosting.

De tilbyder et anstændigt supportsystem

Bare fordi de er vært for dit websted gratis, betyder det ikke, at de nægter at støtte dig. Nu tilbyder de muligvis ikke 24/7 telefontjeneste eller endda live chat, men de leverer et e-mail-billetsupport-supportsystem. Efter min erfaring – jeg var nødt til at bruge den – ikke kun var de hurtige til at svare på min forespørgsel, men de var vidende og hjalp mig med at løse mit problem. Mit spørgsmål var ikke så teknisk som nogle af de mennesker, jeg har læst om, men det faktum, at jeg ikke var nødt til at trække tænder for at få support på en gratis service, var bestemt et plus. Det føltes virkelig som om de havde mine bedste interesser i tankerne.

De tilbyder adskillige gratis funktioner ud over webhostingen

Bare fordi de er en gratis udbyder af webhosting, betyder det ikke, at de ikke er fyldt med funktioner. De vil tilbyde dig diskplads på 1,5 GB, trafik på 100 GB, PHP, MySQL, FTP, cPanel, en webstedsbygger, en autoinstallator og mere.

Når du sammenligner deres funktioner side om side med Hosting24, deres opgraderingsversion, får du muligvis ikke så meget, som du tror, ​​men – så igen, dette er gratis. Den største funktion, du får for at have en gratis udbyder af webhoteller, det er en kendsgerning, at de ikke er til hinder for din websides oplevelse ved at tvinge annoncer på dit websted. Alt andet er foreløbigt – du kan bygge dit websted, som du vil.

Ulemper ved 000WebHost Hosting

Ahh – selvfølgelig. Der er ulemper ved at bruge 000WebHost-hosting. Faktisk kan de samme ulemper sies om enhver gratis web-hosting-udbyder.

Flere brugerklager over internettet

Når du får noget gratis, siger folk, at du ikke burde være i stand til at klage. Men hvis du vil bonde dig selv som en pålidelig og gratis web-hosting-udbyder, skal du være i stand til at levere. De mennesker, der har haft problemer med 000WebHost-webhosting, er dem, hvor de føler, at hostingudbyderen ikke fulgte de regler, de opstillede for sig selv. De klager over slettede filer, ingen sikkerhedskopieringsmuligheder og mere.

De kommer som upålidelige

Med alle de klager, der er derude, er den mest almindelige, at de er upålidelige. Der var en klage, jeg læste om, hvor de kun brugte 42MB med diskplads og deres websted blev lukket ned. Den oprindelige grund til at tage en var, at de kørte en slags fidus. I betragtning af detaljerne om, hvad kunden havde at sige, og det faktum, at det ikke var et kommercielt websted, får det dig til at tænke to gange. Når webstedet blev lukket, blev de ikke længere betragtet som en kunde hos 000WebHost-hosting, hvilket gjorde dem utilgængelige for kundesupport. Det var en evigvarende Catch-22 med klienten på den bitre ende af pinden.

De kommer ud som en markedssvindel

Dette var ikke min oplevelse, men det var en klage fra folket. Mange vil sige, at 000WebHost Webhosting kommer ud som en fidus. De siger, at det skyldes, at hver gang de har brug for kundesupport, har deres løsning været at få dem til at opgradere og betale for deres webhosting. Det får dem til at blive en markedsføringsvindel. Er det frit, indtil du har problemer, og så skal du betale?

Bundlinie

Som gratis udbyder af webhoteller fandt jeg dem at være ret pålidelige og behagelige at arbejde med. Dog skulle jeg tage alt, hvad de siger, med et saltkorn, simpelthen fordi de er gratis. Hvis jeg bygger et websted for e-handel, ville jeg ikke vælge 000WebHost-hosting. Men hvis jeg bare ville smide et par billeder sammen for at dele dem, ville dette være vejen at gå.

Se flere funktioner

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser

Mere på 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map