000WebHost recensioner maj 2020 – Prissättning och planer för värd

000WebHost recensioner maj 2020 – Prissättning och planer för värd

000WebHost recensioner maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Hur bra är 000WebHost Hosting?

Många människor kanske tror att en webbhotellleverantör som är gratis kommer att antingen vara begränsande i sina funktioner, vara chock full av annonser eller inte vara pålitlig. Ahh – naturligtvis. Det finns nackdelar med att använda 000WebHost-värd. I själva verket kan samma nackdelar sägas om alla gratis webbhotellleverantörer.


Visa officiell webbplats 000WebHost recensioner 1.8 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (6 röster) Fördelar

 1. De är fria
 2. De är annonsfria
 3. De erbjuder ett anständigt supportsystem
 4. De erbjuder flera gratisfunktioner utöver webbhotell

Nackdelar

 1. Flera användarklagomål
 2. De kommer av som opålitliga
 3. De kommer av som en marknadsföringsbedrägeri

Support1.5Speed2.5Features2.5Value1.5Transparency1

Vår officiella 000WebHost Hosting Review

Flera saker kan berättas om 000WebHost-värd. De får de tre nollorna i sitt namn från $ 0,00, och de menar det. De är en gratis webbhotellleverantör och debiterar inte en krona för att hålla din webbplats.

De bästa funktionerna i 000WebHost Hosting

Många människor kanske tror att en webbhotellleverantör som är gratis kommer att antingen vara begränsande i sina funktioner, vara chock full av annonser eller inte vara pålitlig. Detta verkar inte vara fallet med 000WebHost-värd.

De är fria

Det första du kommer att märka med 000WebHost-värd är att de är gratis. De debiterar inte en krona för sina tjänster. De har inte uppgraderbara funktioner som de försöker nickla och dime sig igenom genom ett försök att få dig att betala. Gratis betyder gratis. Det enda sättet du betalar är om du packar in din webbplats och går någon annanstans.

De är annonsfria

De kommer inte bara att översvämma din webbplats med annonser, utan du får också vara värd för dina egna annonser på din webbplats. För många är reklam en inkomstkälla. Ser man hur de inte får intäkter från annonser som de driver på din webbplats kan man undra hur de tjänar pengar.

000WebHost-värd har råd med sin verksamhet eftersom de sponsras av Hosting24 – ett betalt webbhotellföretag och ett uppgraderingsalternativ om du skulle hitta dig själv som behöver betalt hosting.

De erbjuder ett anständigt supportsystem

Bara för att de kommer att vara värd för din webbplats gratis betyder det inte att de vägrar att stödja dig. Nu kanske de inte erbjuder 24-timmars telefontjänst eller ens livechatt, men de tillhandahåller ett supportsystem för e-postbiljetter. Enligt min erfarenhet – jag var tvungen att använda den – inte bara var de snabba att svara på min förfrågan, utan de var kunniga och hjälpte mig att lösa min fråga. Min fråga var inte så teknisk som några av de människor som jag har läst om, men det faktum att jag inte behövde dra i tänderna för att få support på en gratis tjänst var definitivt ett plus. Det kändes verkligen som om de hade mina bästa intressen i åtanke.

De erbjuder flera gratisfunktioner utöver webbhotell

Bara för att de är en gratis webbhotellleverantör betyder det inte att de inte är full av funktioner. De kommer att erbjuda dig 1,5 GB hårddiskutrymme, 100 GB trafikvärde, PHP, MySQL, FTP, cPanel, en webbplatsbyggare, en automatisk installerare och mer.

När du jämför deras funktioner sida vid sida med Hosting24, deras uppgraderingsversion, får du kanske inte så mycket som du tror, ​​men – än en gång, detta är gratis. Den största funktionen du får för att ha en gratis webbhotellleverantör, det är ett faktum att de inte hindrar din webbplatsupplevelse genom att tvinga annonser på din webbplats. Allt annat är preliminärt – du kan bygga din webbplats som du vill.

Nackdelar med 000WebHost Hosting

Ahh – naturligtvis. Det finns nackdelar med att använda 000WebHost-värd. I själva verket kan samma nackdelar sägas om alla gratis webbhotellleverantörer.

Flera användarklagomål över Internet

När du får något gratis säger folk att du inte borde kunna klaga. Men om du kommer att göra dig själv som en pålitlig och gratis webbhotellleverantör, måste du kunna leverera. De människor som har haft problem med 000WebHost-webbhotell är de där de känner att webbhotellleverantören inte har följt de regler som de angav för sig själva. De klagar över raderade filer, inga reservalternativ och mer.

De kommer av som opålitliga

Med alla klagomål som finns ute är den vanligaste att de är opålitliga. Det fanns ett klagomål som jag läste om där de bara använde 42MB med hårddiskutrymme och deras webbplats blev avstängd. Det första skälet till att ta en var att de körde någon form av bedrägeri. Men med tanke på vad kunden hade att säga och det faktum att det inte var en kommersiell webbplats får du dig att tänka två gånger. När webbplatsen stängdes ansågs de inte längre vara en kund på 000WebHost-värd, vilket gjorde dem oberättigade för kundsupport. Det var en evig Catch-22 med klienten på den bittera änden av pinnen.

De kommer av som en marknadsföringsbedrägeri

Det här var inte min upplevelse, men det var ett klagomål från folket. Många kommer att säga att 000WebHost webbhotell kommer ut som en bedrägeri. De säger att det beror på att varje gång de har behövt kundsupport har deras lösning varit att få dem att uppgradera och betala för deras webbhotell. Det gör att de kommer av som en marknadsföringsbedrägeri. Är det fritt tills du har problem och sedan måste du betala?

Slutsats

För gratis webbhotellleverantör tyckte jag att de var ganska tillförlitliga och trevliga att arbeta med. Jag måste dock ta allt de säger med ett saltkorn helt enkelt för att de är gratis. Om jag byggde en e-handelswebbplats skulle jag inte välja 000WebHost-värd. Men om jag bara ville kasta några bilder för att dela dem, skulle detta vara vägen att gå.

Visa fler funktioner

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews

Mer på 000WebHost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector