1and1 recensioner: är 1 & 1 Ionos värd bättre i maj 2020?

Contents

Vad är 1&1 Ionos Hosting?

1&1 Ionos hosting är en ny version av 1and1 – ett tysk webbhotellföretag och domänregistrator. Grundades 1988 och är bland de äldsta webbhotellföretag som fortfarande är verksamma idag.


Med datacentra över hela Europa och även i Lenexa, Kansas, USA, är 1and1 ett av världens största värdföretag.

I slutet av 2018 ommarkerade 1and1 att bli 1&1 jonos.

Så det har fått ett nytt namn – är det bra?

Hur bra är 1and1 värd?

1and1 är bland de mest kända och längsta varumärkena för webbhotell. De har funnits sedan FÖRE Google fanns – gamla.

Jag minns att jag såg deras 6 sidor med tidningsannonser som är gipsade i affärsmagasiner – och jag minns att de så så ostiga ut att jag aldrig skulle röra dem.

De verkar ha vuxit upp och kan vara värda ett skott för 2019 och därefter.

En stolt hemsida som visar dig en miljon alternativ.

Men bortsett från det erkännandet, är det inte mycket att skilja dem från hundratals andra konkurrenskraftiga priser och unikt presenterade webbhotell på marknaden idag. Det finns en handfull förmåner som registreras med 1and1, men användarupplevelsen är frustrerande och deras tillförlitlighet är inget att skryta med.

Se officiell webbplats 1and1 Recensioner 3.3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (5 röster) Fördelar

 1. Super billig inledande prissättning
 2. Obegränsat diskutrymme, webbplatser och bandbreddalternativ
 3. Dataåterställningsverktyg från de senaste sex dagarna
 4. Hantera 1and1-domän och hosting på ett konto

Nackdelar

 1. Inget livechatsupport
 2. Förvirrande anpassad instrumentpanel utan cPanel
 3. Inga återförsäljaralternativ
 4. Drifttid och hastighetsprestanda är mindre än konkurrenskraftiga

Sammanfattning Med sådana låga introduktionspriser ($ 0,99 / månad för det första året) och obegränsade webbplatser och webbutrymme, kan 1and1 Hosting vara mycket frestande. Men med vissa allvarliga brister i prestanda och användarupplevelse, kommer du förmodligen inte att vara nöjd när det första året är uppe och prissättningen går tillbaka till normala priser. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Vår officiella 1and1-värdegranskning

Det finns bestämda förmåner att välja ett stort och långsiktigt företag som webbhotell, och på flera sätt 1&1 Ionos kan ha kanten över andra stora namn som GoDaddy.

Som sagt är de flesta av de goda sakerna med 1and1-värd inte något att spridas bort av. Det är lite som de erbjuder som gör dem unika eller ledande inom någon kategori. Och dessutom har vi upplevt att användarupplevelsen är kantlinjig, ovanför underhastighetshastigheter och drifttid. Vi rekommenderar dem om du redan har en 1and1-domän, eller om du prioriterar extrafunktioner som AdWords-krediter, eller kanske om du behöver vara värd för ett gäng webbplatser för mycket billigt. Annars finns det dussintals andra företag som erbjuder verkliga stjärntjänster utan lika många frustrationer.

De bästa funktionerna hos 1and1 Hosting

Vi kan till och med gå så långt som att säga att alla 1and1s bästa funktioner egentligen bara är områden där de bara är tillräckliga. Men en fördelning av funktionen-för-funktion av deras mest grundläggande plan kan faktiskt peka på att de har fördelen över andra stora märken som GoDaddy och HostGator.

Här är industristandarder som 1and1 uppfyller utan problem:

1) Super låg inledande prissättning

1and1 erbjuder vad som troligen är det bästa för första året kunder på marknaden för webbhotell. Medan deras mest grundläggande delade värdplan kostar något över genomsnittet $ 7,99 per månad efter det första året, kostar ditt första webbhotell endast $ 0,99 per månad. Detta slår till och med ut ultra-budgetvärd WebHostingPad (åtminstone under ett år).

2) Obegränsad bandbredd, webbplatser och webbutrymme

Särskilt när man överväger vid sidan av den speciella inledande prissättningen är löfte om så många obegränsade funktioner otroligt frestande. Ett användningsfall där vi absolut skulle rekommendera 1and1 skulle vara om du behövde vara värd för ett gäng olika webbplatser under en kort tid på en strikt budget. I teorin kan du göra detta med 1and1 Hosting för under en dollar per månad. Varken GoDaddy eller HostGator kan göra det åt dig.

Naturligtvis är löfte om obegränsad bandbredd bara lika bra som infrastrukturen som stöder den. Och vi har mycket mer att säga om 1and1: s prestanda inom områdena hastighet och drifttid lite senare. För en annan obegränsad plan med en liknande prissättning som 1and1: s ordinarie (icke-inledande) prissättning, kolla in DreamHost.

3) Domänen kommer gratis, kan hanteras under ett konto

1and1 kastar in ett gratis domännamn med varje webbhotellpaket som köpts. Dessutom är 1and1 en av de mest använda domänregistrarna på webben. Om du någonsin har köpt domännamn från dem tidigare kan du enkelt värd dessa webbplatser utan att skapa ett extra konto eller inloggning.

4) Utmärkta företagsbonuspaket

Nästan varje webbhotell erbjuder ett slags affärsinriktat bonuspaket. Paketen som erbjuds av 1and1 hosting konkurrerar med de bästa. Inte bara får du gratis krediter för Google AdWords, Facebook, Bing och Yahoo, utan du får också ett SSL-certifikat gratis. 1and1 erbjuder över hundra populära webbplatsverktyg, som kundvagnar, bildspel och webbplatsbyggare, som alla tar ett klick för att installera och ingår i din plan. Det här är en väldigt trevlig förmån för att komma i säng med ett stort företag – de har anslutningar och har råd att lämna massor av freebies.

5) 1and1 deltar i Green Hosting-ansträngningar

Dessa funktioner har inte nödvändigtvis något att göra med din erfarenhet av 1and1-värd, men du kan vila enkelt med att veta att du arbetar med företaget som värderar dess påverkan på miljön. Deras datacentra har installerats med en förnybar energikälla och praktiserar helt papperslös fakturering – en funktion som många tycker om. De är inga HostPapa, men vi kan uppskatta deras nick till grönare affärsverksamhet.

De har gått lite mer exklusivt än deras ostiga förflutna.

Ulemper vid 1and1 Hosting

Men förmåner en bra webbhotell gör inte! Här är några stora frågor som hindrar oss från att helhjärtat rekommendera 1and1-värd.

1) Kundtjänst är snabb, men inte särskilt bra

1and1 erbjuder 24/7 support via telefon och e-post, och för det mesta är de väldigt snabba att svara på. Problemet är att deras representanter inte har massor av teknisk kunskap, och det visar verkligen när du får dem i telefon. Om du har möjlighet att gå igenom dem och beskriva ditt problem på ett adekvat sätt sparar du mycket fram och tillbaka. Men verkligheten är att de flesta kunder inte känner till in-och outs i webbhotell eller exakt vilken fråga som håller hemsidan nere, de vet bara att något är trasigt och måste åtgärdas.

Kundtjänstavdelningen för 1and1 saknar också en supportfunktion för livechatt. Det är lite konstigt att ett så stort företag med så många resurser skulle sakna en så bekväm och allmänt använd metod för support.

Eftersom 1and1 har funnits så länge och betjänar så många kunder är nätet full av fruktansvärda recensioner om dem. De allra flesta av dessa negativa recensioner pekar, förvånansvärt, till kundserviceavdelningen. 1and1s rykte får verkligen dem, och recensionerna har inte förbättrats under åren. Detta får oss att tro att kundservice är något av en eftertanke för dem.

2) Ingen cPanel, och deras instrumentpanel är förvirrande

1and1 väljer att avstå från industristandarden för backend-instrumentbrädor, cPanel. Detta är inte nödvändigtvis en nackdel i sig själv. Massor av starkt rekommenderade värdar som svänghjul och Dreamhost använder en anpassad instrumentbräda. Trots det är cPanel inte den mest polerade applikationen runt och det kan vara lite lättare att navigera. Problemet är att 1and1s anpassade instrumentpanel faktiskt lyckas vara mindre attraktiv och mycket mer förvirrande än cPanel. För det första är det mest framstående området på själva instrumentbrädan en meny med uppsäljningar. För det andra är ingen av de grundläggande, mest använda funktionerna (som File Directory eller WordPress Installs) i tydlig vy. Åtminstone med cPanel är det så vanligt att det finns många resurser online som kan hjälpa dig ta reda på vad du ska göra. Detta är inte riktigt fallet med 1and1 och att ringa kundtjänst för att sortera en enkel fråga som “Hur lägger jag till en annan domän till mitt konto?” ger ett enormt slöseri med tid med massor av möjligheter att bli mer frustrerade.

3) Otroligt drifttid & Fart

Alla problem med kundservice och en förvirrande instrumentpanel kan förlåtas om 1and1 visade sig vara otroligt pålitligt och snabbt. Men verkligheten är att de bara är genomsnittliga, kanske till och med lite under genomsnittet mycket av tiden. 1and1: s sidladdningstid ligger i intervallet 700-800ms, vilket sätter dem på den långsamma sidan av klockkurvan. Och även om de förblir tro mot deras 99,9% drifttidsgaranti, är de ingenstans nära raden för ultra pålitliga värdar som Siteground eller A2 Hosting.

 

Slutsats

Det är svårt att säga nej till obegränsad webbplats och bandbredd för mindre än en dollar per månad, men 1and1 ger många andra skäl att säga nej. Du kan få mycket knep för pengarna om du redan äger många domäner med dem, men frustrationerna relaterade till deras hastighet, användarupplevelse och kundtjänst kommer fortfarande att kvarstå.

1&1 Ionos värdpriser & Plans

Vilka är dina alternativ för 1&1 värd för Ionos?

Det är förvirrande eftersom varje webbhotell presenterar det annorlunda. Dina behov kommer att variera beroende på vilken typ av webbplats du bygger.

Vad vi älskar om 1&1 Ionos är att de lägger upp planerna ganska tydligt faktiskt. De är enkla och till sak.

1-och-1 prissättningstabell

Här är en snabb fördelning av alternativen:

GrundläggandeFöretagExpert
Prissättning$ 4 / month$ 8 / mån$ 14 / month
Gratis domänJaJaJa
SSL-certifikatJaJaJa
24/7 supportJaJaJa
webbplatser1Upp till 5Upp till 50
Lagring10 GB100 GB500 GB
databaser 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
E-postkonton1025500
Gratis domänJaJaJa
Initial Performance LvlGrundläggandeLvl 1Lvl 3
SiteLock Malware ProtectionJa
Content Delivery Network (CDN)Ja
Bäst förStartbitarStora webbprojektFlera stora webbprojekt

Vårt expertutlåtande? Planerna är anständiga, men om du är på en specifik plattform som WordPress är dessa värdplaner ganska grundläggande och kanske inte har alla funktioner du vill ha.

Men om du vill ha grundläggande värd, gå till dessa!

Och wow går de in i detaljer om du verkligen vill ha det här, här bläddrar vi igenom sidan:

1 & 1 jonoscroller

Visa fler funktioner

1&1 Hosting Q&Som

1&1 är en webbhotell som älskar att arbeta med både individer och företag. Om du äger ett litet företag eller blogg, kan du ha undersökt vissa tillgängliga värdsidor. Detta tar några av de mest ställda frågorna angående 1&1, vilket ger dig mer information för att välja om en webbhotell.

Var gör 1&1 har kontor?

1&1 ligger över hela världen. De har kontor i Österrike, Tyskland, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Polen, Kanada, Italien, Mexiko och USA. Deras huvudkontor ligger i Chesterbrook, PA i USA. Datacentret finns i Lenexa, KS på en grön anläggning. De har all utrustning som gör att användare kan ha allt de behöver.

Vad Windows-värd gör 1&1 erbjudande?

1&1 tillhandahåller hosting för Windows och Linux-värd för endera användaren. Du kan använda 1&1 för att hjälpa dig bestämma vilken väg som skulle vara bättre för dig. Om du har några frågor känner du dig gärna till 1&1 för hjälp.

Finns det en drifttidsgaranti?

1&1 ger en drifttidsgaranti. De garanterar en drifttid på 99,99%. Om det faller under upptidsprocenten kan du begära kredit för drifttiden. Beroende på hur mycket driftstopp du upplever får du en kredit för drifttiden.

Är det möjligt att ha flera webbplatser och domäner på ett konto?

Jo det kan du. Obegränsade webbplatser är tillgängliga för de flesta 1&1 planerar, även om antalet databaser kan ha en gräns. Det kan påverka hur många webbplatser du vill skapa. WordPress-planerna har fler begränsningar, och de billigare planerna begränsar klienter till 1 eller 5 webbplatser.

Vilka är supportalternativen?

1&1 erbjuder olika hjälpmedel för sina kunder. 24/7 teknisk support finns tillgängligt via telefon, livechatt och e-post. Deras GoToAssist är en form av fjärrhjälp. Det kräver att programvara installeras på din dator och 1&1 kan komma åt din dator från deras område.

Finns det en tillbaka-garanti?

Det finns en 30-dagars återbetalningsgaranti för dig som vill avbryta tjänsten. Inte alla molnhotell är berättigade att få en pengarna tillbaka-garanti, så du måste konsultera med 1&1 om du vill avbryta tjänsten för att se om du är behörig.

Finns det installatörer med ett klick?

Ja det finns. Om du använder Linux har det Click&Bygg, ett installationsklickpaket med ett klick. Det innehåller över 120 skript och webbappar för sina kunder. Om du går med den här planen kommer den med WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB och Moodle.

Kommer 1&1 migrera en befintlig webbplats?

Tyvärr, 1&1 migrerar inte en befintlig webbplats gratis. Du kan göra det själv eller ha en&1 gör det mot en avgift. Utrustningen 1&1 användning medför en kostnad, varför de inte kan migrera en webbplats gratis.

Vilket är minimikontraktet för att använda 1&1?

När du letar efter kontraktsalternativ, 1&1 har en löptid på minst en månad för de flesta av sina planer. Det är perfekt för dem som vill byta om de inte vill använda det. Om du inte använder 1&1 under hela 30 dagar, kan du vara berättigad att få en full återbetalning på ditt konto.

Vad är kontrollpanelen som följer med planen?

När du registrerar dig för en plan med 1&1 kommer den att ha sin egen kontrollpanel. CPanel tillhandahålls, men endast för planer för molnvärd. Om du är Windows-användare har du Plesk för dina alternativ på kontrollpanelen. Du kan prata med en representant med alla frågor du har.

Skulle 1&1 vara lämplig för en e-handelswebbplats?

Absolut. De har värdplaner riktade till e-handelswebbplatser. Det finns skript och appar för e-handel. Detta är en del av Click&Bygg paket 1&1 erbjudanden. Om du behöver ett SSL-certifikat, 1&1 kommer att tillhandahålla certifikatet för köp. Du kan använda öppna applikationer som Magento, PrestaShop, osCommerce eller Zen Cart för din e-handelsplattform.

Är 1&1 bra för bildvärd och gallerier?

Ja det är de. Ometerat diskutrymme och bandbredd erbjuds för alla plan. Klicka&Bygg installationspaket med ett klick har flera typer av fotogalleri-skript. Det borde inte vara ett problem, såvida det inte finns stora filer som måste laddas ner. Om du har några frågor angående ditt paket kan du nå 1&1 för svar.

Kan jag få ett CDN till och med 1&1?

Jo det kan du. CloudFlare är gratis med några av värdpaketen, inklusive WordPress-värd. Mirage och Railgun ingår i paketet, och om du vill få ett pro CDN-paket är det tillgängligt.

Vilka paket är bäst för 1&1 grundläggande webbhotell?

Det finns många grundläggande webbhotellpaket tillgängliga med 1&1. De är användarvänliga och enkla att skapa din ideala webbplats. Paketet på startnivå är idealiskt för webbutvecklare som vill starta från ett litet företag till ett blomstrande företag, och erbjuder verktyg för att skapa enkla och operativa HTML-baserade webbplatser. 1&1 erbjuder ett mittnivåpaket som är kraftfullare, har bättre prestanda och maximal lagring, vilket möjliggör en professionell närvaro på webben. Premiumpaketet erbjuds av 1&1 har överlägsen prestanda och lagring och inkluderar obegränsat webbutrymme och är värd för flera webbplatser samtidigt. Det innehåller ett expertappsupport som låter dig få ut mesta möjliga av utvecklingsprogramvaran.

Kommer 1&1 ger utvecklingsstöd, när värdstart startas?

1&1 är tillägnad att arbeta med sina kunder, och de har flera sätt att hjälpa dig att utveckla och växa din webbplats. 1&1 Webbplatsbyggare ger dig möjlighet att skapa din perfekta webbplats. Det enkla och intuitiva gränssnittet hjälper dig att skapa din fantastiska och funktionella webbplats. Det finns professionella mallar tillgängliga för att välja och redigera för stationära och mobila enheter. NetObjects Fusion låter användaren ha full kontroll och kreativitet för sin webbplats. 1&1 hjälper din webbplats att fånga människors ögon genom 1&1 nyhetsbrevverktyg, sociala medier och 1&1: s SEO-verktyg för att fånga människors uppmärksamhet. De kraftfulla analysverktygen låter dig se hur din webbplats fungerar och hur besökarna använder din webbplats.

Gör 1&1 ger en gratis webbhotellplan?

Tyvärr, 1&1 har inte en gratis planhotellplan tillgänglig. De flesta kunder som vill ha en professionell webbplats som fungerar dygnet runt och utrustningen 1&1 användningsområden är några av de bästa. Värdpaketen inkluderar en unik domän, matchande e-postkonton för sina kunder och support för olika språk och databaser, som alla är överkomliga. Den första månaden är gratis och kan förlängas i några månader. Om du väljer att ha ett kontrakt är de första månaderna gratis, och betalningarna börjar utan dolda avgifter. Om du väljer att inte teckna ett kontrakt kommer det vanliga priset att börja, men du kommer fortfarande att få de första 30 dagarna gratis. Om du vill avbryta din plan inom de första 30 dagarna får du din återbetalning. Det är ett sätt att se om du gillar paketet för att se om det passar bra för dig.

Vilka säkerhetsåtgärder som vidtas?

Säkerhet är viktigt för varje kund och 1&1 strävar efter att se till att varje webbplats är skyddad. Det högpresterande datacentret har den senaste tekniken. De har 300 Gbit / s anslutning (externt) och högpresterande pålitlighet för webbhotell. Det förbättrade SSL-skyddet inkluderar en extern brandvägg som förhindrar attacker utanför. Webbplatsutvecklingen ger värdefull data för Linux-värd. Om det inträffar kan administratörer återställa data upp till 6 dagar från webbplatsens säkerhetskopior. Eventuella enskilda filer i separata mappar kan också återställas. 1&1 SiteLock utför månadsskanningar på applikationer, SQL, injektionsskanningar och skript över flera webbplatser. Eventuella sårbarheter fixas innan hackare har en chans att utnyttja dem. Om du går med 1&1 SiteLock Premium-paket, det skannar upp till 500 sidor, vilket ger ditt företag en sinnesfrid.

Vilka alternativ är tillgängliga för utvidgning?

När du vill utöka din webbplats, 1&1 har flexibla planer tillgängliga. Om större lagrings- och prestationsalternativ behövs är en enkel uppgradering allt som krävs. Geo-redundanta servrar 1&1 användningsområden är den senaste tekniken och programvaran. Funktionerna tillgängliga till och med 1&1 kan uppgraderas när som helst, inklusive 1&1 SiteLock Basic och 1&1 CDN. SEO Pro, marknadsföring av sökmotorer och ListLocal är alla en del av de grundläggande värdpaketen. Du kan lägga till eventuella extra funktioner du kan behöva och hjälpa dig att hålla dina kostnader låga och underhåll på ett minimum. Open source-apparna, som WordPress, Joomla! och Drupal tillåter dig att lägga till funktionerna i framtiden. De kräver bara några enkla musklick för att installera.

Vad är supportsystemet för webbhotell 1&1 erbjudanden?

1&1 är glada över att betjäna över 13 miljoner kunder, och deras erfarenhet har gett mycket hjälp för varje kund. Deras tekniska experter är högt utbildade och erbjuder dygnet runt telefon- och e-post support för all hjälp du behöver. Alla frågor om deras produkter besvaras snabbt och du kan hitta rätt produkt för när ditt företag växer. 1&1 har varit verksamt sedan 2001 och de är en av ledarna för webbhotell. Deras kundtjänst har erkänts för att ha värd utmärkelser och kundrecensioner rekommenderar alla 1&1. Även om du har arbetat med webbhotell, 1&1 kan ge dig all hjälp du behöver. 1&1 är här för att hjälpa dig förbättra din webbplats och växa ditt företag till en framgång.

Hur kan jag komma i kontakt med 1&1 för hjälp?

Det finns några olika sätt du kan kontakta 1&1 för all hjälp du behöver. Eventuella frågor eller svårigheter du kan kontakta experterna direkt på 1-866-991-2631. När det gäller faktureringsfrågor kan du kontakta 1-877-300-8316 för att få hjälp. Eventuella webbhotellbeställningar, du kan göra det online eller per telefon genom försäljningsavdelningen på 1-844-871-2631. Mer på 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map