1og1 anmeldelser: er 1 & 1 Ionos hosting bedre i mai 2020?

Contents

Hva er 1&1 Ionos Hosting?

1&1 Ionos hosting er en omdefinert versjon av 1and1 – et tysk webhotellfirma og domeneregistrator. De ble grunnlagt i 1988 og er blant de eldste webhotellfirmaene som fortsatt er i drift i dag.


Med datasentre over hele Europa og også i Lenexa, Kansas, USA, er 1and1 et av verdens største vertsselskaper.

På slutten av 2018 ommarkerte 1and1 seg til å bli 1&1 Ionos.

Så den har fått et nytt navn – er det noe bra?

Hvor bra er 1and1 hosting?

1and1 er blant de mest kjente og lengst kjørte webhotellmerkene. De har eksistert siden FØR Google eksisterte – gammel.

Jeg husker at jeg så de 6 sidene med magasinet annonser pusset i forretningsmagasiner – og jeg husker at de så så ostete ut at jeg aldri ville ta på dem.

De ser ut til å ha vokst opp, og kan være verdt et skudd for 2019 og utover.

En stolt hjemmeside som viser deg en million alternativer.

Men bortsett fra den anerkjennelsen, er det ikke mye som skiller dem fra hundrevis av andre konkurransedyktige priser og unike funksjoner på nettet i dag. Selv om det er en håndfull fordeler som følger med påmelding med 1and1, er brukeropplevelsen frustrerende, og påliteligheten er ikke noe å skryte av.

Se offisiell side 1og1 Omtaler 3.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (5 stemmer) Fordeler

 1. Super billig introduksjonspris
 2. Ubegrenset diskplass, nettsteder og båndbredde
 3. Datagjenoppretting verktøyet fra de seks foregående dagene
 4. Administrer 1and1-domene og hosting på en konto

Ulemper

 1. Ingen live chat support
 2. Forvirrende tilpasset oversikt uten cPanel
 3. Ingen forhandleralternativer
 4. Oppetid og hastighetsytelse er mindre enn konkurransedyktig

SammendragMed så lave introduksjonspriser ($ 0,99 / måned for det første året) og ubegrensede nettsteder og webområde, kan 1and1 Hosting være ganske fristende. Men med noen alvorlige mangler i ytelsen og brukeropplevelsen, vil du sannsynligvis ikke være fornøyd når det første året er oppe og prisene racks opp til normale priser. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Vår offisielle gjennomgang av 1and1 hosting

Det er klare fordeler med å velge et stort og langvarig selskap som webhotell, og på flere måter 1&1 Ionos kan ha kanten over andre store navn som GoDaddy.

Når det er sagt, er det meste av det gode med 1and1 hosting ikke noe å sprenges av. Det er lite som de tilbyr som gjør dem unike eller ledende i noen kategori. Og dessuten har vi opplevd at brukeropplevelsen er grensesprengende, på toppen av under gjennomsnittshastigheter og oppetidytelse. Vi anbefaler dem hvis du allerede har et 1and1-domene, eller hvis du prioriterer ekstramateriale som AdWords-kreditter, eller kanskje hvis du trenger å være vertskap for en haug med nettsteder for veldig billig. Ellers er det dusinvis av andre selskaper som tilbyr virkelig fantastiske tjenester uten like mange frustrasjoner.

De beste funksjonene ved 1and1 Hosting

Vi kan til og med gå så langt som å si at alle de beste funksjonene til 1and1 egentlig bare er områder der de bare er tilstrekkelige. Men en funksjonsfordeling av deres mest grunnleggende plan kan faktisk peke på at de har fordelen over andre store merker som GoDaddy og HostGator.

Her er bransjestandardene som 1and1 oppfyller uten problemer:

1) Super lav introduksjonspris

1and1 tilbyr det som trolig er det beste tilbudet for førsteårs kunder på webhotellmarkedet. Mens den mest grunnleggende delte hostingplanen koster litt over gjennomsnittet $ 7,99 per måned etter det første året, koster det første året med hosting bare $ 0,99 per måned. Dette slår til og med ut ultra-budsjett vert WebHostingPad (minst i et år).

2) Ubegrenset båndbredde, nettsteder og webområde

Spesielt når det vurderes sammen med den spesielle introduksjonsprisen, er løftet om så mange ubegrensede muligheter utrolig fristende. Én brukstilfelle der vi absolutt vil anbefale 1and1 ville være hvis du trengte å være vertskap for en haug med forskjellige nettsteder for en kort periode på et strengt budsjett. I teorien kan du gjøre dette med 1and1 Hosting for under en dollar i måneden. Verken GoDaddy eller HostGator kan gjøre det for deg.

Selvfølgelig er løftet om ubegrenset båndbredde bare så bra som infrastrukturen som støtter den. Og vi har mye mer å si om 1and1s ytelse innen områdene hastighet og oppetid litt senere. For en annen ubegrenset plan med et lignende pris som 1and1s vanlige (ikke-introduksjonsmessige) priser, sjekk ut DreamHost.

3) Domenet kommer gratis, kan administreres under en konto

1and1 kaster inn et gratis domenenavn med hver webhotellpakke som er kjøpt. På toppen av det er 1and1 en av de mest brukte domeneregistratorene på nettet. Hvis du noen gang har kjøpt domenenavn fra dem før, kan du sømløst være vertskap for disse nettstedene uten å opprette en ekstra konto eller innlogging.

4) Utmerkede forretningsbonuspakker

Nesten hvert vertsfirma tilbyr en slags forretningsorientert bonuspakke. Pakkene som tilbys av 1and1 hosting konkurrerer med de beste. Ikke bare vil du motta gratis kreditter for Google AdWords, Facebook, Bing og Yahoo, men du vil også få et SSL-sertifikat gratis. 1and1 tilbyr over hundre populære nettstedverktøy, som handlekurver, lysbildefremvisning og nettstedbyggere, som alle tar ett klikk for å installere og er inkludert i planen din. Dette er en veldig fin fordel å komme i seng med et stort selskap – de har forbindelser og har råd til å gi deg masse freebies.

5) 1og1 deltar i Green Hosting-innsats

Disse funksjonene har ikke nødvendigvis noe å gjøre med opplevelsen din med 1and1-hosting, men du kan være lett å vite når du jobber med selskapet som verdsetter dets innvirkning på miljøet. Datasentrene deres er installert med en fornybar energikilde og praktiserer helt papirløs fakturering – en funksjon mange mennesker liker. De er ingen HostPapa, men vi kan sette pris på deres nikk til grønnere forretningsdrift.

De har gått litt mer oppskalere enn sin ostete fortid.

Ulemper ved 1and1 Hosting

Men fordeler en god hosting-tjeneste gjør ikke! Her er noen store problemer som forhindrer oss i å anbefale 1and1-hosting helhjertet.

1) Kundeservice er rask, men ikke veldig nyttig

1and1 tilbyr 24/7 support via telefon og e-post, og for det meste er de veldig raske til å svare. Problemet er at representantene deres ikke har mange tekniske kunnskaper, og dette viser virkelig når du får dem på telefonen. Hvis du har mulighet til å gå gjennom dem og beskrive problemet ditt på riktig måte, sparer du mye frem og tilbake tid. Men virkeligheten er at de fleste kunder ikke kjenner til og på outs of web hosting eller nøyaktig hvilket problem som holder nettstedet deres nede, de vet bare at noe er ødelagt og må løses.

1and1 kundeserviceavdeling mangler også en live chat supportfunksjon. Det er litt rart at et så stort selskap med så mange ressurser vil mangle en så praktisk og mye brukt metode for støtte.

Siden 1and1 har eksistert så lenge og betjener så mange kunder, er nettet strødd med forferdelige anmeldelser om dem. De aller fleste av disse negative vurderingene peker, ikke overraskende, til kundeserviceavdelingen. 1and1s rykte vinner dem virkelig, og anmeldelsene har ikke blitt bedre med årene. Dette får oss til å tro at kundeservice er noe av en ettertanke for dem.

2) Ingen cPanel, og Dashbordet deres er forvirrende

1and1 velger å avstå fra bransjestandarden for backend-dashbord, cPanel. Dette er ikke nødvendigvis en ulemper i seg selv. Mange verter som kan anbefales som Flywheel og Dreamhost bruker et tilpasset instrumentpanel. Når alt kommer til alt er cPanel ikke den mest polerte applikasjonen rundt, og det kan være litt lettere å navigere. Problemet er at 1and1s tilpassede dashbord faktisk klarer å være mindre attraktivt og mye mer forvirrende enn cPanel. For det første er det mest fremtredende området på selve dashbordet en meny med upsells. For det andre er ingen av de grunnleggende, mest brukte funksjonene (som File Directory eller WordPress Installs) i oversikt. I det minste med cPanel er det så ofte brukt at det er mange ressurser på nettet som kan hjelpe deg med å finne ut hva du skal gjøre. Dette er egentlig ikke tilfelle med 1and1, og å ringe kundeservice for å sortere ut et enkelt problem som “Hvordan legger jeg til et annet domene til kontoen min?” gir enormt bortkastet tid med mye mulighet til å bli frustrert videre.

3) Utrolig oppetid & Hastighet

Alle problemer med kundeservice og et forvirrende instrumentpanel kan tilgi hvis 1and1 viste seg å være utrolig pålitelig og raskt. Men realiteten er at de bare er gjennomsnittlige, kanskje til og med litt under gjennomsnittet mye av tiden. 1and1s lastetid for sider sitter i området 700-800ms, noe som setter dem på den langsomme siden av klokkekurven. Og mens de holder seg til garantien for 99,9% oppetid, er de ikke i nærheten av rekkene til ekstremt pålitelige verter som Siteground eller A2 Hosting.

 

Bunnlinjen

Det er vanskelig å si nei til ubegrenset nettsteder og båndbredde for mindre enn en dollar i måneden, men 1og1 gir mange andre grunner til å si nei. Du kan få mye smell for pengene dine hvis du allerede eier mange domener med dem, men frustrasjonene knyttet til deres hastighet, brukeropplevelse og kundeservice vil fortsatt vedvare.

1&1 Ionos Hosting Prising & planer

Hva er alternativene dine for 1&1 vertskap for Ionos?

Det er forvirrende fordi hver webhotell presenterer det på en annen måte. Behovene dine vil variere ut fra hvilken type nettsted du bygger.

Det vi elsker om 1&1 Ionos er at de legger planene ganske tydelig ut faktisk. De er enkle og til poenget.

1-og-1-prissettingstabell

Her er en rask oversikt over alternativene:

ViktigVirksomhetEkspert
Priser$ 4 / måned$ 8 / mnd$ 14 / måned
Gratis domeneJaJaJa
SSL-sertifikatJaJaJa
24/7 supportJaJaJa
nettsteder1Opp til 5Opp til 50
Oppbevaring10 GB100 GB500 GB
databaser 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
E-postkontoer1025500
Gratis domeneJaJaJa
Innledende ytelse LvlGrunnleggendeLvl 1Lvl 3
SiteLock Malware ProtectionJa
Content Delivery Network (CDN)Ja
Best forStarter stiesStore nettprosjekterFlere store nettprosjekter

Vår ekspertuttalelse? Planene er anstendige, men hvis du er på en bestemt plattform som WordPress, er disse hostingplanene ganske grunnleggende og har kanskje ikke alle funksjonene du ønsker.

Men hvis du vil ha grunnleggende hosting, kan du gå for disse!

Og wow går de inn på detaljer hvis du virkelig vil ha det, her blar vi gjennom siden:

1 & 1 ionos ruller

Vis flere funksjoner

1&1 Hosting Q&Som

1&1 er et webhotell som elsker å jobbe med enkeltpersoner og bedrifter. Hvis du eier en liten bedrift eller blogg, kan det hende du har undersøkt noen forskjellige vertssteder som er tilgjengelige. Dette tar noen av de mest stilte spørsmålene angående 1&1, og gir deg mer informasjon for å bestemme deg for et vertsnettsted.

Hvor gjør 1&1 har kontorer?

1&1 er lokalisert over hele verden. De har kontorer i Østerrike, Tyskland, Frankrike, Spania, Storbritannia, Polen, Canada, Italia, Mexico og USA. Deres hovedkvarter er i Chesterbrook, PA i USA. Datasenteret er i Lenexa, KS på et grønt anlegg. De har alt utstyret som lar brukerne ha alt de trenger.

Hva Windows-hosting gjør 1&1 tilbud?

1&1 tilbyr hosting for Windows og Linux-hosting for begge brukerne. Du kan bruke 1&1 for å hjelpe deg med å bestemme hvilken aveny som vil være bedre for deg. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte 1&1 for å få hjelp.

Er det en oppetidsgaranti?

1&1 gir en oppetidsgaranti. De garanterer en oppetid på 99,99%. Hvis det faller under oppetidsprocenten, kan du be om kreditt for driftsstansen. Avhengig av hvor mye nedetid du opplever, vil du motta kreditt for driftsstansen.

Er det mulig å ha flere nettsteder og domener på en konto?

Ja det kan du. Ubegrensede nettsteder er tilgjengelige for de fleste 1&1 planer, selv om antall databaser kan ha en grense. Dette kan påvirke hvor mange nettsteder du vil opprette. WordPress-planene har riktignok flere begrensninger, og de rimeligere planene begrenser klienter til 1 eller 5 nettsteder.

Hva er støttealternativene?

1&1 tilbyr støtte for kundene sine. 24/7 teknisk support er tilgjengelig via telefon, live chat og e-post. Deres GoToAssist er en form for ekstern assistanse. Det krever programvare for å være installert på datamaskinen din, og 1&1 har tilgang til datamaskinen din fra deres område.

Er det en pengene-tilbake-garanti?

Det er en 30-dagers pengene tilbake-garanti for de som ønsker å avvikle tjenesten. Ikke alle nettsky-hosting er kvalifisert til å motta en pengene-tilbake-garanti, så du må konsultere deg med 1&1 hvis du vil avbryte tjenesten for å se om du kvalifiserer deg.

Er det installatører med ett klikk tilgjengelig?

Ja, det er det. Hvis du bruker Linux, har det Click&Bygg, en installasjonspakke med ett klikk. Det inkluderer over 120 skript og webapper for kundene sine. Hvis du følger denne planen, kommer den med WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB og Moodle.

Vil 1&1 migrere et eksisterende nettsted?

Dessverre, 1&1 vil ikke migrere et eksisterende nettsted gratis. Du kan gjøre det selv, eller ha en&1 gjør det mot et gebyr. Utstyret 1&1 bruker påløper en kostnad, og det er grunnen til at de ikke kan migrere et nettsted gratis.

Hva er minstekontrakten for bruk av 1&1?

Når du leter etter avtalealternativer, 1&1 har en løpetid på minst en måned av de fleste av planene deres. Det er ideelt for de som vil bytte hvis de ikke liker å bruke det. Hvis du ikke bruker 1&1 i hele 30 dager, kan det hende du er kvalifisert til å få full refusjon på kontoen din.

Hva er kontrollpanelet som følger med planen?

Når du registrerer deg for en plan med 1&1, vil det ha sitt eget kontrollpanel. CPanel leveres, men bare for planer for skyvert. Hvis du er en Windows-bruker, har du Plesk for alternativene på kontrollpanelet. Du kan snakke med en representant med spørsmål du har.

Ville 1&1 være egnet for en netthandel?

Absolutt. De har hostingplaner rettet mot netthandelsnettsteder. Det er e-handelsskript og apper. Dette er en del av Click&Bygg pakke 1&1 tilbud. Hvis du trenger et SSL-sertifikat, 1&1 vil gi sertifikatet for kjøp. Du kan bruke åpne applikasjoner som Magento, PrestaShop, osCommerce eller Zen Cart for din e-handelsplattform.

Er 1&1 bra for bildevering og gallerier?

Ja det er de. Ubegrenset diskplass og båndbredde tilbys for enhver plan. Klikk&Bygg installasjonspakke med ett klikk har flere typer fotogalleri skript. Det burde ikke være noe problem, med mindre det er store filer som må lastes ned. Hvis du har spørsmål angående pakken din, kan du kontakte 1&1 for svar.

Kan jeg få et CDN til og med 1&1?

Ja det kan du. CloudFlare er gratis med noen av hostingpakkene, inkludert WordPress hosting. Mirage og Railgun er inkludert i pakken, og hvis du vil skaffe deg en pro CDN-pakke, er den tilgjengelig.

Hvilke pakker er best for 1&1 grunnleggende webhotell?

Det er mange grunnleggende webhotellpakker tilgjengelig med 1&1. De er brukervennlige og enkle å sette opp ditt ideelle nettsted. Pakken på inngangsnivå er ideell for webutviklere som ønsker å starte fra en liten bedrift til et blomstrende selskap, og gir verktøy for å lage enkle og operative HTML-baserte nettsteder. 1&1 tilbyr en mellomnivå pakke som er kraftigere, har bedre ytelse og maksimal lagring, noe som gir profesjonell tilstedeværelse på nettet. Premium-pakken som tilbys av 1&1 har overlegen ytelse og lagring, og inkluderer ubegrenset webplass, og er vert for flere nettsteder samtidig. Den inkluderer en ekspert-appstøtte som lar deg få mest mulig ut av utviklingsprogramvaren.

Vil 1&1 gir utviklingsstøtte, når hosting starter?

1&1 er dedikert til å jobbe med kundene sine, og de har flere måter å hjelpe deg med å utvikle og vokse nettstedet ditt. Den 1&1 Nettstedsbygger gir deg muligheten til å lage din ideelle webside. Det enkle og intuitive grensesnittet hjelper deg med å lage din fantastiske og funksjonelle webside. Det er profesjonelle maler tilgjengelig for valg og redigering for stasjonære og mobile enheter. NetObjects Fusion lar brukeren ha full kontroll og kreativitet på nettstedet sitt. 1&1 vil hjelpe nettstedet ditt med å fange folks øyne gjennom 1&1 nyhetsbrevverktøy, sosiale medier og 1&1s SEO-verktøy for å fange folks oppmerksomhet. De kraftige analyseverktøyene lar deg se hvordan nettstedet ditt presterer og hvordan besøkende bruker nettstedet ditt.

Gjør 1&1 gir en gratis webhotellplan?

Dessverre, 1&1 har ikke en gratis planvertsplan tilgjengelig. De fleste kunder som ønsker et profesjonelt nettsted som fungerer 24/7, og utstyret 1&1 bruk er noe av det beste. Hostingpakkene inkluderer et unikt domene, matchende e-postkontoer for sine klienter, og støtte for forskjellige språk og databaser, som alle er rimelige. Den første måneden er gratis, og kan strekke seg i noen måneder. Hvis du velger å ha en kontrakt, er de første månedene gratis, og betalingene starter uten skjulte gebyrer. Hvis du velger å ikke signere en kontrakt, vil den vanlige prisen starte, men du vil fortsatt få de første 30 dagene gratis. Hvis du vil kansellere planen din i løpet av de første 30 dagene, vil du motta refusjonen. Det er en måte å se om du liker pakken for å se om den passer godt for deg.

Hvilke sikkerhetstiltak blir satt i verk?

Sikkerhet er viktig for hver kunde, og 1&1 forsøker å sikre at hvert nettsted er beskyttet. Datasenteret med høy ytelse har de nyeste teknologiene. De har 300 Gbit / s tilkobling (eksternt) og høy ytelse for webhotell. Den forbedrede SSL-beskyttelsen inkluderer en ekstern brannmur, som forhindrer angrep utenfor. Gjenoppretting av webområdet gir sikkerhet for verdifulle data for Linux-hosting. Hvis det er et angrep, kan administratorer gjenopprette data opptil 6 dager fra sikkerhetskopiene på nettstedet. Eventuelle individuelle filer i separate mapper kan også gjenopprettes. Den 1&1 SiteLock utfører månedlige skanninger på applikasjoner, SQL, injeksjonsskanninger og cross site scripting. Eventuelle sårbarheter løses før hackere har en sjanse til å utnytte dem. Hvis du går med 1&1 SiteLock Premium-pakke, den vil skanne opptil 500 sider, noe som gir virksomheten din trygghet.

Hvilke alternativer er tilgjengelige for utvidelse?

Når som helst du vil utvide nettstedet ditt, 1&1 har fleksible planer tilgjengelig. Hvis du trenger større lagrings- og ytelsesalternativer, er en enkel oppgradering alt som trengs. Geo-redundante servere 1&1 bruk er den nyeste teknologien og programvaren. Funksjonene som er tilgjengelige gjennom 1&1 kan oppgraderes når som helst, inkludert 1&1 SiteLock Basic og 1&1 CDN. SEO Pro, søkemotormarkedsføring og ListLocal er alle en del av de grunnleggende hostingpakkene. Du kan legge til eventuelle ekstra funksjoner du trenger, og hjelpe deg med å holde kostnadene lave og vedlikehold på et minimum. Open source-appene, som WordPress, Joomla! og Drupal lar deg legge til funksjonene i fremtiden. De krever bare noen få enkle museklikk for å installere.

Hva er støttesystemet for webhotell 1&1 tilbud?

1&1 er spent på å betjene over 13 millioner kunder, og deres erfaring har gitt mye hjelp for hver kunde. Deres tekniske eksperter er høyt trent, og tilbyr døgnåpen telefon- og e-poststøtte for all hjelp du trenger. Eventuelle spørsmål angående produktene deres blir svart raskt, og du kan finne riktig produkt for når virksomheten din vokser. 1&1 har vært i virksomhet siden 2001, og de er en av lederne innen webhotell. Kundeservicen deres har blitt anerkjent for å være utmerkede priser, og kundevurderinger anbefaler alle 1&1. Selv om du har jobbet med webhotell, 1&1 kan gi deg all hjelp du trenger. 1&1 er her for å hjelpe deg med å forbedre nettstedet ditt og utvide virksomheten til en suksess.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med 1&1 for hjelp?

Det er noen forskjellige måter du kan kontakte 1 på&1 for all hjelp du trenger. Eventuelle spørsmål eller vanskeligheter du har, kan du kontakte ekspertene direkte på 1-866-991-2631. Når det gjelder faktureringsspørsmål, kan du kontakte 1-877-300-8316 for å få hjelp. Eventuelle webhotellbestillinger, du kan gjøre det på nettet eller via telefon gjennom salgsavdelingen på 1-844-871-2631. Mer på 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map