1og1 anmeldelser: er 1 & 1 Ionos hosting bedre i maj 2020?

1og1 anmeldelser: er 1 & 1 Ionos hosting bedre i maj 2020?

1og1 anmeldelser: er 1 & 1 Ionos hosting bedre i maj 2020?

Contents

Hvad er 1&1 Ionos Hosting?

1&1 Ionos-hosting er en omdefineret version af 1and1 – et tysk webhostingfirma og domæneregistrator. Grundlagt i 1988 og er blandt de ældste webhostingfirmaer, der stadig opererer i dag.


Med datacentre i hele Europa og også i Lenexa, Kansas, USA, er 1and1 et af verdens største hostingfirmaer.

I slutningen af ​​2018 omklassificerede 1and1 sig til at blive 1&1 Ionos.

Så det har fået et nyt navn – er det godt?

Hvor god er 1and1 hosting?

1and1 er blandt de mest kendte og længst kørende webhostemærker. De har eksisteret siden FØR Google eksisterede – gammel.

Jeg kan huske, at jeg så deres 6 sider med magasinannoncer pudset i forretningsmagasiner – og jeg kan huske, at de så så osteagtige ud, at jeg aldrig ville røre ved dem.

Det ser ud til, at de er vokset op, og det kan være et besøg værd for 2019 og fremover.

En stolt hjemmeside, der viser dig en million muligheder.

Men bortset fra denne anerkendelse er der ikke meget, der adskiller dem fra de hundreder af andre konkurrerende priser og unikt fremhævede webhosts på markedet i dag. Mens der er en håndfuld frynsegoder, der kommer med tilmelding med 1and1, er brugeroplevelsen frustrerende, og deres pålidelighed er intet at prale af.

Se det officielle websted 1og1 anmeldelser 3.3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (5 stemmer) Fordele

 1. Super billig introduktionspris
 2. Ubegrænset diskplads, websteder og båndbreddemuligheder
 3. Datagendannelsesværktøj fra de foregående seks dage
 4. Administrer 1and1 domæne og hosting på en konto

Ulemper

 1. Ingen live chat support
 2. Forvirrende brugerdefineret instrumentbræt uden cPanel
 3. Ingen forhandlerindstillinger
 4. Oppetid og hastighed er mindre end konkurrencedygtige

ResuméMed så lave introduktionspriser ($ 0,99 / måned for det første år) og ubegrænsede websteder og webområde, kan 1and1 Hosting være ganske fristende. Men med nogle alvorlige ydelser og brugeroplevelsesmangler, vil du sandsynligvis ikke være lykkelig, når det første år er oppe, og prisfastsættelsen racks op til normale priser. Support3.5Speed3.5Features3Value3.5Transparency3

Vores officielle anmeldelse af 1and1 hosting

Der er klare fordele ved at vælge et stort og langvarigt selskab som webhost og på flere måder 1&1 Ionos har måske kanten over andre store navne som GoDaddy.

Når det er sagt, er de fleste af de gode ting ved 1and1 hosting ikke noget at sprænge væk af. Der er lidt, de tilbyder, der gør dem unikke eller førende inden for en hvilken som helst kategori. Og derudover har vi fundet, at brugeroplevelsen er grinsk mad, oven på under gennemsnitlige hastigheder og oppetidspræstation. Vi anbefaler dem, hvis du allerede har et 1og1-domæne, eller hvis du højt prioriterer ekstramateriale som AdWords-kreditter, eller måske hvis du har brug for at være vært for en masse websteder til meget billige. Ellers er der snesevis af andre virksomheder, der tilbyder virkelig stjernernes tjenester uden så mange frustrationer.

De bedste funktioner i 1and1 Hosting

Vi kan endda gå så langt som at sige, at alle 1and1s bedste funktioner egentlig bare er områder, hvor de bare er tilstrækkelige. Men en funktions-for-funktion fordeling af deres mest basale plan kan faktisk pege på, at de har fordelen over andre store mærker som GoDaddy og HostGator.

Her er de industristandarder, som 1og1 opfylder uden problemer:

1) Super lav introduktionspriser

1and1 tilbyder, hvad der sandsynligvis er den bedste aftale for første års kunder på markedet for webhosting. Mens deres mest basale delte hostingplan koster lidt over gennemsnittet $ 7,99 pr. Måned efter det første år, koster dit første hostingår kun $ 0,99 pr. Måned. Dette slår endda WebHostingPad-vært med ultrabudget (mindst i et år).

2) Ubegrænset båndbredde, websteder og webområde

Især når man overvejes sammen med den specielle indledende prisfastsættelse, er løftet om så mange ubegrænsede muligheder utroligt fristende. Ét brugssag, hvor vi absolutt vil anbefale 1og1, ville være, hvis du havde behov for at være vært for en masse forskellige websteder i en kort periode på et strengt budget. I teorien kunne du gøre dette med 1and1 Hosting for under en dollar om måneden. Hverken GoDaddy eller HostGator kunne gøre det for dig.

Naturligvis er løftet om ubegrænset båndbredde kun så godt som infrastrukturen, der understøtter det. Og vi har meget mere at sige om 1and1’s ydelse inden for hastighed og oppetid lidt senere. For en anden ubegrænset plan med et lignende prispoint som 1og1s almindelige (ikke-introduktionsmæssige) priser, se DreamHost.

3) Domænet kommer gratis, kan administreres under en konto

1and1 kaster et gratis domænenavn med hver købt webhostepakke. Derudover er 1and1 en af ​​de mest almindeligt anvendte domæneregistratorer på nettet. Hvis du nogensinde har købt domænenavne fra dem før, kan du problemfrit være vært for disse websteder uden at oprette en ekstra konto eller login.

4) Fremragende forretningsbonuspakker

Næsten hvert hostingfirma tilbyder en slags forretningsorienteret bonuspakke. De pakker, der tilbydes af 1and1 hosting konkurrerer med de bedste. Ikke kun vil du modtage gratis kreditter for Google AdWords, Facebook, Bing og Yahoo, men du får også et SSL-certifikat gratis. 1and1 tilbyder over hundrede populære webstedsværktøjer, såsom indkøbsvogne, lysbilledshows og webstedsopbyggere, som alle tager et enkelt klik for at installere og er inkluderet i din plan. Dette er en meget dejlig frynsegode ved at komme i sengen med et stort selskab – de har forbindelser og har råd til at give dig masser af freebies.

5) 1og1 Deltager i Green Hosting-indsats

Disse funktioner har ikke nødvendigvis noget at gøre med din oplevelse med 1and1-hosting, men du kan hvile let ved at vide, at du arbejder med det firma, der værdsætter dets indvirkning på miljøet. Deres datacentre er installeret med en vedvarende energikilde og praktiserer fuldstændig papirløs fakturering – en funktion, mange mennesker nyder. De er ingen HostPapa, men vi kan værdsætte deres nikk til grønere forretningsdrift.

De er gået lidt mere fornemme end deres osteagtige fortid.

Ulemper ved 1og1 Hosting

Men frynsegoder en fantastisk hosting service gør ikke! Her er nogle store problemer, der forhindrer os i at anbefale 1and1 hosting helhjertet.

1) Kundeservice er hurtig, men ikke meget hjælpsom

1and1 tilbyder 24/7 support via telefon og e-mail, og for det meste er de meget hurtige til at svare. Problemet er, at deres repræsentanter ikke har et ton teknisk viden, og dette viser virkelig, når du får dem på telefonen. Hvis du har mulighed for at gå igennem dem og beskrive dit problem på passende måde, sparer du meget tid frem og tilbage. Men virkeligheden er, at de fleste kunder ikke kender ins og outs i webhosting, eller præcist hvilket problem der holder deres hjemmeside nede, de ved bare, at noget er ødelagt og skal rettes.

1and1 kundeserviceafdelingen mangler også en live chat supportfunktion. Det er lidt mærkeligt, at en så stor virksomhed med så mange ressourcer ville savne en så praktisk og vidt brugt metode til support.

Da 1and1 har eksisteret så længe og betjener så mange kunder, er internettet fyldt med forfærdelige anmeldelser om dem. Langt de fleste af disse negative anmeldelser peger uventet på kundeserviceafdelingen. 1and1’s omdømme opnår dem virkelig, og anmeldelserne er ikke forbedret i årenes løb. Dette får os til at tro, at kundeservice er noget af en eftertanke for dem.

2) Intet cPanel, og deres kontrolpanel er forvirrende

1and1 vælger at afstå fra branchestandarden for backend-dashboards, cPanel. Dette er ikke nødvendigvis en ulemper i sig selv. Masser af stærkt anbefalende værter som svinghjul og Dreamhost bruger et brugerdefineret instrumentbræt. Når alt kommer til alt er cPanel ikke det mest polerede program omkring, og det kan være lidt lettere at navigere. Problemet er, at 1and1s brugerdefinerede dashboard faktisk formår at være mindre attraktivt og meget mere forvirrende end cPanel. For det første er det mest fremtrædende område på selve instrumentbrættet en menu med upsells. For det andet er ingen af ​​de grundlæggende, mest almindeligt anvendte funktioner (som File Directory eller WordPress Installs) i klar oversigt. I det mindste med cPanel er det så ofte brugt, at der er masser af ressourcer online, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal gøre. Dette er ikke rigtig tilfældet med 1og1, og at ringe til kundeservice for at ordne et simpelt problem som “Hvordan tilføjer jeg et andet domæne til min konto?” giver et enormt spild af tid med masser af muligheder for at blive frustreret yderligere.

3) Ikke-imponerende oppetid & Hastighed

Alle problemer med kundeservice og et forvirrende betjeningspanel kan tilgives, hvis 1og1 viste sig at være utroligt pålideligt og hurtigt. Men virkeligheden er, at de bare er gennemsnitlige, måske endda lidt under gennemsnittet masser af tiden. 1and1s sideindlæsningstider sidder i området 700-800ms, hvilket sætter dem på den langsomme side af klokkekurven. Og selvom de forbliver tro mod deres 99,9% oppetidsgaranti, er de intetsteds tæt på rækken af ​​ultra pålidelige værter som Siteground eller A2 Hosting.

 

Bundlinie

Det er svært at sige nej til ubegrænset websteder og båndbredde for mindre end en dollar om måneden, men 1og1 giver masser af andre grunde til at sige nej. Du kan få en masse bang for dit sorteper, hvis du allerede ejer masser af domæner med dem, men frustrationerne relateret til deres hastighed, brugeroplevelse og kundeservice vil stadig vare.

1&1 Ionos hosting-prissætning & Planer

Hvad er dine muligheder for 1&1 Ionos vært?

Det er forvirrende, fordi enhver webhost præsenterer det anderledes. En af dine behov afhænger af, hvilken type websted du bygger.

Hvad vi elsker ved 1&1 Ionos er, at de udarbejder planerne temmelig klart faktisk. De er enkle og til det punkt.

1-og-1 prissætningstabel

Her er en hurtig oversigt over indstillingerne:

VigtigForretningEkspert
Prisfastsættelse$ 4 / måned$ 8 / måned$ 14 / måned
Gratis domæneJaJaJa
SSL-certifikatJaJaJa
24/7 supportJaJaJa
websteder1Op til 5Op til 50
Opbevaring10 GB100 GB500 GB
Databaser 10 (1 GB SSD)25 (1 GB SSD)50 (1 GB SSD)
E-mail-konti1025500
Gratis domæneJaJaJa
Initial Performance LvlGrundlæggendeLvl 1Lvl 3
SiteLock Malware-beskyttelseJa
Content Delivery Network (CDN)Ja
Bedst tilStarter stiesStore webprojekterFlere store webprojekter

Vores ekspertudtalelse? Planerne er anstændige, men hvis du er på en bestemt platform som WordPress, er disse hostingplaner temmelig basale og har muligvis ikke alle de funktioner, du ønsker.

Men hvis du vil have grundlæggende hosting, skal du gå efter disse!

Og wow går de ind i detaljer, hvis du virkelig ønsker det, her er os, der ruller gennem siden:

1 & 1 ionos ruller

Se flere funktioner

1&1 Hosting Q&Som

1&1 er et websted, der elsker at arbejde sammen med enkeltpersoner og virksomheder. Hvis du ejer en lille virksomhed eller blog, har du måske undersøgt nogle tilgængelige hosting-websteder. Dette tager nogle af de mest stillede spørgsmål vedrørende 1&1, hvilket giver dig flere oplysninger til at beslutte om et hosting-sted.

Hvor gør 1&1 har kontorer?

1&1 er placeret i hele verden. De har kontorer beliggende i Østrig, Tyskland, Frankrig, Spanien, England, Polen, Canada, Italien, Mexico og De Forenede Stater. Deres hovedkvarter ligger i Chesterbrook, PA i USA. Datacentret er i Lenexa, KS på et grønt anlæg. De har alt det udstyr, der giver brugerne mulighed for at have alt, hvad de har brug for.

Hvad Windows-hosting gør 1&1 tilbud?

1&1 giver hosting til Windows og Linux-hosting for begge brugere. Du kan bruge 1&1 for at hjælpe dig med at bestemme, hvilken vej der ville være bedre for dig. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at nå ud til 1&1 for hjælp.

Er der en oppetidsgaranti?

1&1 giver en oppetidsgaranti. De garanterer en oppetid på 99,99%. Hvis det falder under oppetidsprocenten, kan du anmode om kredit for nedetiden. Afhængig af hvor meget nedetid du oplever, vil du modtage en kredit for nedetiden.

Er det muligt at have flere websteder og domæner på en konto?

Ja du kan. Ubegrænsede websteder er tilgængelige for de fleste 1&1 planer, selvom antallet af databaser kan have en grænse. Dette kan påvirke, hvor mange websteder du vil oprette. WordPress-planerne har flere begrænsninger, og de billigere planer begrænser klienter til 1 eller 5 websteder.

Hvad er supportmulighederne?

1&1 tilbyder forskellige former for support til deres kunder. 24/7 teknisk support er tilgængelig via telefonen, live chat og e-mail. Deres GoToAssist er en form for fjernhjælp. Det kræver, at der installeres software på din computer, og 1&1 kan få adgang til din computer fra deres område.

Er der en pengene-tilbage-garanti?

Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti for dem, der ønsker at afbryde servicen. Ikke alle cloud-hosting er berettiget til at modtage en pengene-tilbage-garanti, så du bliver nødt til at konsultere 1&1, hvis du vil afbryde tjenesten for at se, om du er kvalificeret.

Er der installatører med et enkelt klik??

Ja der er. Hvis du bruger Linux, har det Click&Byg, en et-klik-installationspakke. Det inkluderer over 120 scripts og webapps til deres kunder. Hvis du følger denne plan, kommer den med WordPress, Joomla, Drupal, Magento, TYPO3, phpBB og Moodle.

Vil 1&1 migrere et eksisterende websted?

Desværre 1&1 migrerer ikke et eksisterende websted gratis. Du kan gøre det selv eller have 1&1 gør det mod et gebyr. Udstyret 1&1 brug medfører omkostninger, hvorfor de ikke kan migrere et websted gratis.

Hvad er minimumskontrakten for brug af 1&1?

Når du leder efter kontraktoptioner, 1&1 har en periode på mindst en måned for de fleste af deres planer. Det er ideelt for dem, der ønsker at skifte, hvis de ikke kan lide at bruge det. Hvis du ikke bruger 1&1 i de fulde 30 dage, kan du muligvis modtage en fuld refusion på din konto.

Hvad er kontrolpanelet, der følger med planen?

Når du tilmelder dig en plan med 1&1, vil det have sit eget kontrolpanel. CPanel leveres, men kun til cloud hosting-planer. Hvis du er en Windows-bruger, har du Plesk til dine kontrolpanelindstillinger. Du kan tale med en repræsentant med alle spørgsmål, du har.

Ville 1&1 være egnet til et e-handelswebsted?

Absolut. De har hostingplaner rettet mod e-handelswebsteder. Der er scripts og apps til e-handel. Dette er en del af Click&Byg pakke 1&1 tilbud. Hvis du har brug for et SSL-certifikat, 1&1 giver certifikatet til køb. Du kan bruge åbne applikationer som Magento, PrestaShop, osCommerce eller Zen Cart til din e-handelsplatform.

Er 1&1 god til billedhosting og gallerier?

Ja, det er de også. Umeteret diskplads og båndbredde tilbydes til enhver plan. Klik&Byg et enkelt-klik-installationspakke har adskillige typer af fotogalleri-scripts. Det burde ikke være et problem, medmindre der er store filer, der skal downloades. Hvis du har spørgsmål angående din pakke, kan du nå ud til 1&1 for svar.

Kan jeg få et CDN gennem 1&1?

Ja du kan. CloudFlare er gratis med nogle af hostingpakkerne, herunder WordPress-hosting. Mirage og Railgun er inkluderet i pakken, og hvis du ønsker at få en pro CDN-pakke, er den tilgængelig.

Hvilke pakker er bedst for 1&1 grundlæggende webhosting?

Der er mange grundlæggende webhostepakker tilgængelige med 1&1. De er brugervenlige og enkle at oprette dit ideelle websted. Pakken på entry-level er ideel til webudviklere, der ønsker at starte fra en lille virksomhed til et blomstrende firma, der giver værktøjer til at oprette enkle og operationelle HTML-baserede websteder. 1&1 tilbyder en mellemniveau-pakke, der er mere kraftfuld, har bedre ydeevne og maksimal opbevaring, der giver mulighed for en professionel web-tilstedeværelse. Den præmiepakke, der tilbydes af 1&1 har overlegen ydelse og opbevaring og inkluderer ubegrænset webplads og vært for flere websteder på samme tid. Det inkluderer en ekspert-app-support, der giver dig mulighed for at få mest muligt ud af udviklingssoftwaren.

Vil 1&1 giver udviklingssupport, når hosting starter?

1&1 er dedikeret til at arbejde med deres kunder, og de har flere måder at hjælpe dig med at udvikle og udvide dit websted. 1&1 Webstedsbygger giver dig muligheden for at oprette din ideelle webside. Den enkle og intuitive interface hjælper dig med at oprette din fantastiske og funktionelle webside. Der er professionelle skabeloner til rådighed til valg og redigering af stationære og mobile enheder. NetObjects Fusion giver brugeren mulighed for fuld kontrol og kreativitet til deres websted. 1&1 hjælper dit websted med at fange folks øjne gennem 1&1 nyhedsbrevværktøj, output på sociale medier og 1&1’s SEO-værktøj til at fange folks opmærksomhed. De kraftfulde analyseværktøjer giver dig mulighed for at se, hvordan dit websted fungerer, og hvordan besøgende bruger dit websted.

Gør 1&1 giver en gratis webhostingsplan?

Desværre 1&1 har ikke en gratis plan-hostingplan tilgængelig. De fleste kunder, der ønsker et professionelt websted, der fungerer 24/7, og udstyret 1&1 anvendelser er nogle af de bedste. Hostingpakkerne inkluderer et unikt domæne, matchende e-mail-konti til deres klienter og support til forskellige sprog og databaser, som alle er overkommelige. Den første måned er gratis og kan forlænges i et par måneder. Hvis du vælger at have en kontrakt, er de første par måneder gratis, og betalingerne starter uden skjulte gebyrer. Hvis du vælger ikke at underskrive en kontrakt, starter den ordinære pris, men du får stadig de første 30 dage gratis. Hvis du vil annullere din plan inden for de første 30 dage, modtager du din refusion. Det er en måde at se, om du kan lide pakken, for at se, om den passer godt til dig.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger der er indført?

Sikkerhed er vigtig for enhver kunde, og 1&1 stræber efter at sikre, at ethvert websted er beskyttet. Det højtydende datacenter har de nyeste teknologier. De har 300 Gbit / s tilslutning (eksternt) og højtydende pålidelighed til webstedshosting. Den forbedrede SSL-beskyttelse inkluderer en ekstern firewall, der forhindrer angreb udefra. Gendannelse af webrum giver sikkerhed for værdifulde data til Linux-hosting. Hvis der er et angreb, kan administratorer gendanne data op til 6 dage fra sikkerhedskopierne på webstedet. Eventuelle individuelle filer på separate mapper kan også gendannes. 1&1 SiteLock udfører månedlige scanninger på applikationer, SQL, injektionsscanninger og scripting på tværs af websteder. Eventuelle sårbarheder rettes, før hackere har en chance for at udnytte dem. Hvis du går med 1&1 SiteLock Premium-pakke, den scanner op til 500 sider, hvilket giver din virksomhed en ro i sindet.

Hvilke muligheder er tilgængelige for udvidelse?

Når du vil udvide dit websted, 1&1 har fleksible planer til rådighed. Hvis der er behov for større lager- og ydeevneindstillinger, er en enkel opgradering alt det, der kræves. De geo-redundante servere 1&1 anvendelser er den nyeste teknologi og software. Funktionerne tilgængelige gennem 1&1 kan til enhver tid opgraderes, inklusive 1&1 SiteLock Basic og 1&1 CDN. SEO Pro, Marketing af søgemaskiner og ListLocal er alle en del af de grundlæggende hostingpakker. Du kan tilføje eventuelle ekstra funktioner, du har brug for, og hjælpe dig med at holde dine omkostninger lave og vedligeholdelse på et minimum. Open source-apps, ligesom WordPress, Joomla! og Drupal giver dig mulighed for at tilføje funktionerne i fremtiden. De kræver kun et par enkle museklik for at installere.

Hvad er supportsystemet til webhosting 1&1 tilbud?

1&1 er begejstret for at betjene over 13 millioner kunder, og deres oplevelse har givet masser af hjælp til hver kunde. Deres tekniske eksperter er højtuddannede og tilbyder 24/7 telefon- og e-mail-support for al den hjælp, du har brug for. Eventuelle spørgsmål om deres produkter besvares hurtigt, og du kan finde det rigtige produkt til, når din virksomhed vokser. 1&1 har været i forretning siden 2001, og de er en af ​​lederne inden for hosting af websteder. Deres kundeservice er blevet anerkendt for at være vært for priser, og kundevurderinger alle anbefaler 1&1. Selvom du har arbejdet med webstedshosting, 1&1 kan give dig al den hjælp, du har brug for. 1&1 er her for at hjælpe dig med at forbedre dit websted og udvide din virksomhed til en succes.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med 1&1 for hjælp?

Der er et par forskellige måder, du kan kontakte 1 på&1 for enhver hjælp, du har brug for. Eventuelle spørgsmål eller vanskeligheder, du har, kan du kontakte eksperterne direkte på 1-866-991-2631. Med hensyn til faktureringsspørgsmål kan du kontakte 1-877-300-8316 for at få hjælp. Eventuelle webhostingbestillinger, du kan gøre det online eller telefonisk gennem salgsafdelingen på 1-844-871-2631. Mere på 1and1.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector