A Small Orange Reviews Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor god er en liten oransje vert?


A Small Orange Reviews 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (2 stemmer) Fordeler

 1. Flere delte planer å velge mellom
 2. Ubegrensede e-postadresser fra hvert domene
 3. Utmerket støtte
 4. Tilby alle typer hosting

Ulemper

 1. Diskplass og båndbredde Begrenset til alle planer
 2. Kan ikke opprette mobile nettsteder

Support3Speed2.5Features3.5Value2.5Transparency3.5

Vår offisielle “A Small Orange” Hosting-anmeldelse

A Small Orange er en liten, men likevel robust webhotellleverandør med mange solide alternativer og funksjoner. Grensesnittet deres er enkelt å bruke, og hostingalternativene deres gjør det enda enklere å finne det du leter etter. Det er veldig hyggelig å finne et vertsfirma som ikke prøver å nikkel og dime deg.

De beste funksjonene i ‘A Small Orange‘ Hosting

Som et av få selskaper som har mer å gjøre for dem enn mot dem, pakker A Small Orange akkurat det du forventer av et vertsfirma – med et par ekstra kirsebær på toppen.

Flere delte planer å velge mellom

En liten appelsin gjør en ypperlig jobb med å prøve å sikre at du får det du betaler for. I stedet for å ha standard, små, mellomstore og store planer, delte de tilbudene sine for å prøve å passe til dine behov. Hvis du bare trenger et lite nettsted fordi du bare vil være vertskap for et par bilder fra fjorårets ferie for resten av familien å se, så trenger du ikke betale så mye for vertskapet som den neste fyren som begynner på en e-handelsnettsted.

Ærlig webhotell

Det er mye å si for konsistens. Et markedsføringsprogram som jeg har sett folk bruke gang på gang er å underpromise og overleverer. Det kan fungere i noen tilfeller, men A Small Orange er uenig. De leverer akkurat det de lover uten å prøve å overselge deg på ting du ikke trenger. Videre bruker de ressursene sine bedre enn noen av konkurrentene. Hvis du betaler for en bestemt mengde ressurser for på en server, er det akkurat det du får – uten å ofre kvaliteten hvis du maksimerer det du bruker.

Alle typer hosting

En liten appelsin har en plan for nesten alle. De har standard delt planer, VPS og dedikerte hosting planer, men de har også flere alternativer innenfor hver plan. Videre har de en spesiell kategori for bedriftseierne som prøver å starte et nettsted for e-handel. Forretningsplanene inkluderer et gratis SSL-sertifikat med alle planer. Å, ja – de har også forhandlervert.

Ubegrensede e-postadresser fra hvert domene

E-postadresser skal være standard for mange hostingleverandører. Det er de imidlertid ikke. Faktisk har jeg sett noen vertsfirmaer som ikke en gang tilbyr e-post i det hele tatt. Det er hyggelig å se at A Small Orange ikke bare gir e-post, men de tilbyr et ubegrenset antall e-postadresser for hvert domene. Det betyr at hvis du starter et e-handelsnettsted, kan hver enkelt ansatt ha sin egen e-postadresse, komplett med egen legitimasjon.

Fantastisk utvalg av webapplikasjoner

Det er her A Small Orange går utover de normale mulighetene og ansvarene til vertsbedrifter. Når du registrerer deg med A Small Orange, kan du få installert WordPress med et enkelt klikk. Vil du ha en kalender? Utmerket valg! Installer kalenderen, handlekurveprogramvaren din og mer med A Small Oranges fantastiske utvalg av webapplikasjoner.

Utmerket støtte

Supportstaben deres er kunnskapsrik og rask. Du har tilgang til telefon- og e-poststøtte døgnet rundt. De har live chat det også, men det er ikke tilgjengelig i helgene. Selv deres helgestøtte er imidlertid rask. I tillegg går de virkelig ut av deres måte å løse alle problemene dine.

Company dedikert til Going Green

A Small Orange matcher 150 prosent av energiforbruket sitt med sertifikater for fornybar energi. Videre lar de de ansatte telekommunikere – de jobber hjemmefra. Det betyr at de ikke trenger å betale for en stor mengde kontorlokaler, pluss at det holder flere biler utenfor veien. Ansatte som telekommutere har en tendens til å ha høyere moral og er lykkeligere – og det viser i kundeservicen deres.

Ulemper til ‘A Small Orange‘ Hosting

Akkurat da vi trodde at A Small Orange-hosting var perfekt, fant vi noen få ting som vi trodde de kunne forbedre seg på. Dette er hva vi fant.

Diskplass og båndbredde Begrenset til alle planer

De plasserer et datakap på alle planene sine. Når en vertsleverandør tilbyr ubegrenset båndbredde og diskplass, forventer de ikke at kundene vil bruke en uanstendig mengde ressurser. Ved å sette disse grensene på mennesker er det mer en mental barriere som kan tilføre en stressfaktor, noe som får folk til å følge nøye med hvor mye båndbredde og diskplass som faktisk bruker.

Kan ikke opprette mobile nettsteder

A Small Orange tilbyr programvare for bygging av nettsteder. Det de ikke gjør er å tilby programvare som kan hjelpe folk med å bygge mobile versjoner av sine nettsteder. Når flere og flere surfer på Internett ved hjelp av mobile enheter, vil du tro at A Small Orange ville innse at det ville være i deres beste interesse å tilby en enkel måte for folk å bygge mobile nettsteder.

Bunnlinjen

A Small Orange går utover for å sikre at de ikke bare har det kundene trenger, men det de vil ha. Fra en kundes perspektiv kan dette virkelig fungere i deres favør. Men når vi finner ut at vi ikke kan opprette mobile nettsteder, får det oss til å ønske å lete andre steder.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map