Amazon Web Services anmeldelser maj 2020 – Er AWS den bedste?

Amazon Web Services anmeldelser maj 2020 – Er AWS den bedste?

Amazon Web Services anmeldelser maj 2020 – Er AWS den bedste?

Hvor god er Amazon Web Services Hosting?


Amazon Web Services Anmeldelser 4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (8 stemmer) Fordele

 1. Automatisk skalerbar opbevaring
 2. Tilby en betaling pr. Brug til lave omkostninger
 3. Fremragende supportmuligheder
 4. En gratis plan for nye brugere
 5. Store Terabyte-filer

Ulemper

 1. Standardpakker er ikke tilgængelige
 2. Priser varierer efter placering
 3. Du skal estimere og beregne din brug
 4. Support sværere at kontakte

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Vores officielle Amazon Web Services Hosting Review

Amazon Web Services, mere almindeligt kaldet Amazon S3 til “simpel lagerløsning”, er mere en cloud-opbevaringsløsning og derefter en hostingløsning. Selvom de ikke har typiske pakker, som du muligvis kan se hos hostingudbydere, har de andre, til tider mere lukrative tilgængelige indstillinger.

De bedste funktioner i Amazon Web Services

Amazon er et stort firma. Hvad startede som en enkel online boghandel med succes blev til den næste Wal-Mart online. For ethvert konkret produkt, der sælges, sælger Amazon sandsynligvis det. Her er de bedste funktioner i Amazon Web Services.

Automatisk skalerbar opbevaring

Amazon tilbyder automatisk skalerbar opbevaring. Dette betyder, uanset hvor optaget dit websted måtte få, eller hvor meget plads du har brug for, justerer Amazon automatisk din konto, så den passer. Dette betyder, at du aldrig får en “båndbredde overskredet” fejl. Dette er en af ​​de unikke træk ved Amazon, da du ikke behøver at bekymre dig om, hvad der kan ske med dine data eller dine besøgende, hvis din brug øges.

Pay-Per-Brug; Lavpris

Amazon Web Services tilbyder en betalingsmodel. Dette giver en billigere model, fordi du kun betaler for det, du bruger. Der er ingen fast pris eller pr. Måned tilgængelig model. Amazon Web Services kræver, at du lægger dine data i det, de kalder “spande.” Som bruger bliver du debiteret med en “pr. Gigabyte” -rate og “pr. Anmodning” for at rate for overførsel af data ind og ud af din spand.

Den gode nyhed er, at Amazon opkræver disse anmodninger af tusinder. De er ikke penge sultne moguler der søger at nikkel og dæmpe dig hvert skridt på vejen.

Fremragende supportmuligheder

Amazon har hævet søjlen, når det kommer til kundesupport. Som du måske ved, sælger Amazon meget mere end bare hosting plads. De sælger næsten alle tænkelige fysiske, håndgribelige produkter i verden. De skabte en kundeservicemodel, som andre prøver at efterligne. Deres medarbejdere er bemyndiget til at håndtere en lang række kundeanmodninger, hvilket giver kunderne glade uden en flok bureaukratisk bureaukrati i vejen. Der er fire serviceniveauer, du kan få adgang til med Amazon Web Services. Disse inkluderer Basic, Developer, Business og Enterprise. Grundlæggende support er inkluderet i alle konti. På basisniveauet får du døgnåbnet support med adgang til kundeservice, adgang til fora, adgang til teknisk support til sundhedskontrol, et selvhjælpsressourcecenter og ofte stillede spørgsmål om produkter. Det bliver kun bedre derfra.

En gratis plan for nye brugere

Amazon tilbyder en gratis plan for nye brugere med følgende funktioner:

 • 5 GB diskplads.
 • 20.000 GET-anmodninger (se “spand” -modellen ovenfor)
 • 2000 PUT-anmodninger (se “spand” -modellen ovenfor)
 • 15 GB udgående dataoverførsler i et år.

En helt gratis og anvendelig konto er en sjældenhed blandt udbydere af webstedshosting.

Store Terabyte-filer

En virkelig flot funktion ved Amazon Web Services er det faktum, at du kan overføre filer op til 5 TB i størrelse. De fleste harddiske kommer ikke engang tæt på den størrelse – og de håndterer alle slags data. Helt ærligt har jeg aldrig set en fil 5 TB i størrelse eller større. Måske hvis du oprettede et billede af en 5TB-harddisk, kunne denne grænse muligvis nås. Pointen er dette. Amazon Web Services håndterer næsten enhver fil, du kaster på den – selv de største fotos og videoer med højeste opløsning.

Ulemper ved Amazon Web Services

Det er slags urimeligt at sammenligne Amazon Web Services med andre hostingudbydere. De er ikke din typiske webhostingfirma.

Standardpakker er ikke tilgængelige

Sammenligning af Amazon Web Services med andre mest andre hostingudbydere er som at sammenligne æbler med appelsiner. Når du er vært for dit websted med Amazon Web Services, er du i stand til at køre scripts på klientsiden, men scripts på serversiden er ikke tilgængelige. De understøtter kun statiske websteder. Hvis du agter at køre nogen form for e-handelswebsted, fungerer Amazon Web Services ikke for dig.

Priser varierer efter placering

Amazon er en global virksomhed. Det forventes fuldt ud, at de opkræver forskellige priser i Australien, end de gør i USA. I et land forventer jeg imidlertid, at priserne forbliver konsistente. Med Amazon får du ikke altid det. For eksempel, hvis du bor i North Virginia-regionen i USA, kan du få gratis udgående tjenester til Amazon, men ikke andre steder.

Du skal estimere og beregne din brug

Betal-pr-brug-modellen har en ulempe. Når du betaler et fast gebyr pr. Måned, ved du, hvor meget du betaler, og hvad du betaler for. Når du har en betalingsmodel-model på gang, skal du estimere og beregne din brug, så du kan budgettere korrekt.

Bundlinie

Amazon Web Services er enten en af ​​de bedste eller en af ​​de værste webhostudbydere afhængigt af hvordan du ser på det. De er ikke en god løsning til at køre e-handelswebsteder. Men hvis du har til hensigt at have et statisk websted, der primært bruges til skylagring, har Amazon Web Services din ryg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector