Amazon Web Services Recensioner Maj 2020 – Är AWS bäst?

Hur bra är Amazon Web Services Hosting?


Amazon Web Services Recensioner 4 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (8 röster) Fördelar

 1. Automatisk skalbar lagring
 2. Erbjuda en betal-per-användning-modell till låg kostnad
 3. Utmärkta supportalternativ
 4. En gratis plan för nya användare
 5. Stora Terabyte-filer

Nackdelar

 1. Standardpaket är inte tillgängliga
 2. Priser varierar efter plats
 3. Du måste uppskatta och beräkna din användning
 4. Stöd svårare att kontakta

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Vår officiella Amazon Web Services Hosting Review

Amazon Web Services, oftare kallad Amazon S3 för “enkel lagringslösning” är mer en molnlagringslösning och sedan en värdlösning. Även om de inte har typiska paket som du kan se hos värdleverantörer har de andra, ibland mer lukrativa, tillgängliga alternativ.

De bästa funktionerna hos Amazon Web Services

Amazon är ett stort företag. Det som började som en enkel onlinebokhandel blev framgångsrikt till nästa Wal-Mart online. För alla konkreta produkter som säljs säljer Amazon troligen den. Här är de bästa funktionerna hos Amazon Web Services.

Automatisk skalbar lagring

Amazon erbjuder automatisk skalbar lagring. Det betyder att oavsett hur upptagen din webbplats kan få eller hur mycket utrymme du behöver, justerar Amazon automatiskt ditt konto för att passa. Detta innebär att du aldrig får ett “bandbredd överskridit” -fel. Detta är en av Amazonas unika funktioner eftersom du inte behöver oroa dig för vad som kan hända med dina data eller dina besökare om din användning ökar.

Pay-per-use; Låg kostnad

Amazon Web Services erbjuder en betal-per-användning-modell. Detta ger en lägre kostnadsmodell eftersom du bara betalar för det du använder. Det finns ingen modell med fast ränta eller månad. Amazon Web Services kräver att du lägger in dina data i det de kallar hinkar. Som användare debiteras du med en “per gigabyte” -frekvens och “per förfrågan” för att överföra data för att överföra data in och ut ur din hink.

De goda nyheterna är att Amazon tar ut dessa begäranden av tusentals. De är inte pengar hungriga moglar som vill nickel och dime dig varje steg på vägen.

Utmärkta supportalternativ

Amazon har höjt baren när det gäller kundsupport. Som du kanske väl vet så säljer Amazon mycket mer än bara värdutrymme. De säljer nästan alla tänkbara fysiska, konkreta produkter i världen. De skapade en kundtjänstmodell som andra försöker efterlikna. Deras anställda har befogenhet att hantera ett brett utbud av kundförfrågningar, vilket lämnar kunderna nöjda utan ett gäng byråkratiska byråkrati. Det finns fyra servicenivåer du kan komma åt med Amazon Web Services. Dessa inkluderar Basic, Developer, Business och Enterprise. Grundläggande support ingår i alla konton. På grundnivå får du 24/7 året runt support med tillgång till kundservice, tillgång till forum, tillgång till teknisk support för hälsokontroller, ett resurscenter för självhjälp och vanliga frågor om produkter. Det blir bara bättre därifrån.

En gratis plan för nya användare

Amazon erbjuder en gratis plan för nya användare med följande funktioner:

 • 5 GB diskutrymme.
 • 20 000 GET-förfrågningar (se “skopa” -modellen ovan)
 • 2000 PUT-förfrågningar (se “skopa” -modellen ovan)
 • 15 GB utgående dataöverföringar under ett år.

Ett helt gratis och användbart konto är en sällsynthet bland webbhotellleverantörer.

Stora Terabyte-filer

En riktigt fin funktion hos Amazon Web Services är det faktum att du kan överföra filer upp till 5 TB i storlek. De flesta hårddiskar kommer inte ens nära den storleken – och de hanterar alla typer av data. Ärligt talat, jag har aldrig sett en fil 5 TB i storlek eller större. Om du skapade en bild av en 5TB-hårddisk kanske den gränsen kan uppnås. Poängen är detta. Amazon Web Services hanterar nästan alla filer du kastar på den – även de största och högsta upplösningsfoton och videor.

Ulemper vid Amazon Web Services

Det är typ av orättvist att jämföra Amazon Web Services med andra värdleverantörer. De är inte ditt typiska webbhotellföretag.

Standardpaket är inte tillgängliga

Att jämföra Amazon Web Services med andra flesta andra värdleverantörer är som att jämföra äpplen med apelsiner. När du är värd för din webbplats med Amazon Web Services kan du köra skript från klientsidan, men skriptsidan på servern är inte tillgänglig. De stöder endast statiska webbplatser. Om du tänker driva någon form av e-handelswebbplats fungerar inte Amazon Web Services för dig.

Priser varierar efter plats

Amazon är ett globalt företag. Det förväntas fullt ut att de tar ut olika priser i Australien än de gör i USA. I ett land förväntar jag mig dock att priserna förblir konsekventa. Med Amazon kommer du inte alltid att få det. Om du till exempel bor i Nord-Virginia-regionen i USA kan du få kostnadsfria utgående tjänster till Amazon, men inte någon annanstans.

Du måste uppskatta och beräkna din användning

Betala per användning-modellen har en nackdel. När du betalar en fast avgift per månad vet du hur mycket du betalar och vad du betalar för. När du har en betal-per-användning-modell på gång, måste du uppskatta och beräkna din användning så att du kan budgetera ordentligt.

Slutsats

Amazon Web Services är antingen en av de bästa eller en av de värsta leverantörerna av webbhotell beroende på hur du ser på det. De är inte en bra lösning för att driva e-handelswebbplatser. Men om du tänker ha en statisk webbplats som främst används för molnlagring, har Amazon Web Services din rygg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map