Amazon Web Services Reviews Mai 2020 – Er AWS den beste?

Hvor bra er Amazon Web Services Hosting?


Amazon Web Services anmeldelser 4 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (8 stemmer) Fordeler

 1. Automatisk skalerbar lagring
 2. Tilby en betal-per-bruk-modell til lave kostnader
 3. Utmerkede støttealternativer
 4. En gratis plan for nye brukere
 5. Store Terabyte-filer

Ulemper

 1. Standardpakker er ikke tilgjengelige
 2. Priser varierer etter beliggenhet
 3. Du må estimere og beregne bruken din
 4. Støtt vanskeligere å kontakte

Support3Speed4.5Features4.5Value4.5Transparency3.5

Vår offisielle Amazon Web Services Hosting Review

Amazon Web Services, mer ofte kalt Amazon S3 for “enkel lagringsløsning”, er mer en skylagringsløsning og deretter en hostingløsning. Selv om de ikke har typiske pakker som du kan se hos hostingleverandører, har de andre, noen ganger mer lukrative alternativer tilgjengelig.

De beste funksjonene ved Amazon Web Services

Amazon er et stort selskap. Det som startet som en enkel online bokhandel vellykket ble den neste Wal-Mart online. For ethvert håndgripelig produkt som selges, selger Amazon det sannsynligvis. Her er de beste funksjonene ved Amazon Web Services.

Automatisk skalerbar lagring

Amazon tilbyr automatisk skalerbar lagring. Dette betyr at uansett hvor travelt nettstedet ditt får eller hvor mye plass du trenger, justerer Amazon automatisk kontoen din slik at den passer. Dette betyr at du aldri vil få en “båndbredde overskredet” feil. Dette er en av de unike funksjonene til Amazon, da du ikke trenger å bekymre deg for hva som kan skje med dataene dine eller de besøkende hvis bruken din øker.

Pay-per-bruk; Low-Cost

Amazon Web Services tilbyr en betal-per-bruk-modell. Dette gir en lavere kostnadsmodell fordi du bare betaler for det du bruker. Det er ingen modell med fast pris eller per måned tilgjengelig. Amazon Web Services krever at du legger inn dataene dine i det de kaller “bøtter”. Som bruker blir du belastet med en “per gigabyte” rate og “per forespørsel” for å rate for overføring av data inn og ut av bøtta.

Den gode nyheten er at Amazon belaster disse forespørslene fra tusenvis. De er ikke penger sultne moguler som ønsker å nikkel og dempe deg hvert eneste trinn.

Utmerkede støttealternativer

Amazon har hevet linjen når det kommer til kundesupport. Som du kanskje vet, selger Amazon mye mer enn bare vertsplass. De selger nesten alle tenkelige fysiske, håndgripelige produkter i verden. De laget en kundeservicemodell som andre prøver å etterligne. Deres ansatte er bemyndiget til å håndtere et bredt spekter av kundeforespørsler, slik at kundene blir fornøyde uten en haug med byråkratiske byråer. Det er fire servicenivåer du får tilgang til med Amazon Web Services. Disse inkluderer Basic, Developer, Business og Enterprise. Grunnleggende støtte er inkludert i alle kontoer. På grunnnivå får du 24/7 helårsstøtte med tilgang til kundeservice, tilgang til fora, tilgang til teknisk support for helsekontroller, et ressurssenter for selvhjelp og ofte stilte spørsmål om produktene. Det blir bare bedre derfra.

En gratis plan for nye brukere

Amazon tilbyr en gratis plan for nye brukere med følgende funksjoner:

 • 5 GB diskplass.
 • 20 000 GET-forespørsler (se “bøtte” -modellen over)
 • 2000 PUT-forespørsler (se “bøtte” -modellen over)
 • 15 GB utgående dataoverføringer i ett år.

En helt gratis og brukbar konto er en sjeldenhet blant webhotellleverandører.

Store Terabyte-filer

En virkelig fin funksjon ved Amazon Web Services er det faktum at du kan overføre filer opp til 5 TB i størrelse. De fleste harddisker kommer ikke engang i nærheten av den størrelsen – og de håndterer alle slags data. Ærlig talt, jeg har aldri sett en fil 5 TB i størrelse eller større. Kanskje hvis du opprettet et bilde av en 5 TB harddisk, kan denne grensen være nådd. Poenget er dette. Amazon Web Services vil håndtere omtrent alle filer du kaster på den – selv de største og høyeste oppløsningsbilder og videoer.

Ulemper ved Amazon Web Services

Det er på en måte urettferdig å sammenligne Amazon Web Services med andre hostingleverandører. De er ikke ditt typiske webhotellfirma.

Standardpakker er ikke tilgjengelige

Å sammenligne Amazon Web Services med andre de fleste andre hostingleverandører er som å sammenligne epler med appelsiner. Når du er vert for nettstedet ditt med Amazon Web Services, kan du kjøre skripter på klientsiden, men skriptsiden på serversiden er ikke tilgjengelig. De støtter bare statiske nettsteder. Hvis du har tenkt å drive noen form for e-handelsnettsted, vil Amazon Web Services ikke fungere for deg.

Priser varierer etter beliggenhet

Amazon er et globalt selskap. Det forventes fullt ut at de vil belaste andre priser i Australia enn de gjør i USA. I et land vil jeg imidlertid forvente at prisene forblir konsistente. Med Amazon vil du ikke alltid få det. Hvis du for eksempel bor i Nord-Virginia-regionen i USA, kan du få gratis utgående tjenester til Amazon, men ikke noe annet sted.

Du må estimere og beregne bruken din

Betal-per-bruk-modellen har en ulempe. Når du betaler en fast avgift per måned, vet du hvor mye du betaler og hva du betaler for. Når du har en betal-per-bruk-modell på gang, må du estimere og beregne bruken din slik at du kan budsjettere riktig.

Bunnlinjen

Amazon Web Services er enten en av de beste eller en av de verste webhotellleverandørene, avhengig av hvordan du ser på det. De er ikke en god løsning for å drive e-handelsnettsteder. Imidlertid, hvis du har tenkt å ha et statisk nettsted som hovedsakelig brukes til skylagring, har Amazon Web Services ryggen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map