Anmeldelser af Arvixe Hosting maj 2020: Er Arvixe noget godt?

Hvor god er Arvixe Hosting?

Arvixe er et lovende hostingfirma, der har et stærkt featuresæt. De har nogle gode gode ting såsom en bred vifte af hostingplaner og et væld af værktøjer, der hjælper dig med at komme i gang. Nogle ulemper inkluderer dårlig op-tid og langsom support. En af de mest frustrerende ting er dårlig støtte, så husk det, når du sammenligner værter.


Arvixe Anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (4 stemmer) Fordele

 1. Masser af webstedsbygningsværktøjer
 2. Ubegrænset månedlig dataoverførsel
 3. Ubegrænsede domæner og e-mail-adresser
 4. Både linux-baserede og windows-baserede servere
 5. Bred vifte af hostingplaner

Ulemper

 1. Dårlig oppetid
 2. Lang kundeservice holder tider

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Vores officielle anmeldelse af Arvixe Hosting

På et tidspunkt var Arvixe øverst. De var endda kongen af ​​bakken for så vidt angår PC Mag. På papiret har de et stort potentiale. Imidlertid fortæller den virkelige verden, at de har noget arbejde at gøre.

De bedste funktioner i Arvixe Hosting

Arvixe-hosting har nogle af de bedste potentialer, vi har set. Det ser ud til, at de har deres ting sammen, og her er grunden.

Værktøj til bygning af websteder

Hele grunden til, at folk har brug for en hostingtjeneste, er, at de kan oprette et websted. Når et web-hostingfirma tilbyder dygtige webstedsbygningsværktøjer, er det som om de dræber to fugle med en sten. Disse typer værktøjer er især nyttige for begyndere, der bare næppe får deres hænder beskidte. De er kompatible med Softaculous Script Installer, hvilket betyder, at du har muligheden for at installere apps og plug-ins direkte på dit websted med et enkelt klik.

Ubegrænset månedlig dataoverførsel

Mange webhotelleverandører lægger ofte et loft på dine dataoverførsler. De kan enten begrænse, hvor mange e-mail-adresser, du kan registrere med dit domæne, hvor mange domæner du har, eller blot hvor mange data du kan overføre mellem din klientcomputer – din bærbare computer, du har foran dig – og deres server. Hostingudbydere er også kendt for at placere grænser for antallet af besøgende, et websted kan have pr. Måned. Arvixe fjerner alt dette – hvilket giver dig en ro i sindet med ubegrænset månedlig dataoverførsel. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvad du overfører eller hvor store filer er – Arvixe er ligeglad.

Ubegrænsede domæner og e-mail-adresser

Muligheden for at have ubegrænset dataoverførsel slutter ikke der. Arvixe-hosting er ligeglad med, hvor mange forskellige e-mail-adresser du vil registrere til dit domæne. Dette giver dig mulighed for at angive en separat og distinkt e-mail-adresse til hver eneste af dine ansatte eller kolleger. Arvixe-hosting er perfekt til dem, der handler med domænefladning. Det betyder, at du køber et domænenavn, og at du “parkerer” det – du holder det tilbage og venter på, at nogen køber det fra dig.

Både Linux-baserede og Windows-baserede servere

Mange webhostingfirmaer tilbyder enten Linux-baserede servere eller Windows-baserede servere – men ikke begge dele. Hver har fordele, og hver har ulemper. Mens mange mennesker vil sige, at Linux er et bedre operativsystem, mere robust og er open source, er mange flere mennesker fortrolige med Windows-baserede servere end Linux-baserede servere. Uanset hvad, Arvixe-hosting er ligeglad med hvilken du helst vil gå med, fordi de tilbyder begge.

Bred vifte af hostingplaner

Arvixe har en bred vifte af hostingplaner, der starter med den mest almindelige – den delte hostingplan. Den delte hostingplan leveres med SSL-certifikater, som er afgørende for at køre et websted for e-handel. Det næste trin op tilbyder dedikerede klasseserver, hvilket betyder, at du har din egen dedikerede server til din virksomhed. Forskellen mellem de delte hostingplaner og dedikerede hostingplaner er, at med dedikerede hostingplaner er hele den fysiske server og dens ledsagende ressourcer dine til at bruge – de deles ikke mellem forskellige klienter. Mellem delte hostingplaner og dedikerede hostingplaner er VPS-klasse-servere, som giver dig mulighed for at have din egen virtuelle private server. Alle disse planer er vigtige og giver dig muligheden for at skalere din virksomhed, når den vokser.

Ulemper ved Arvixe Hosting

Som jeg har sagt før, Arvixe-hosting ser fantastisk ud på papiret. De har dog nogle huller, der skal udfyldes, som ganske enkelt er uacceptable.

Dårlig oppetid

Med disse huller er mængden af ​​oppetid, du kan forvente med Arvixe-hosting. I løbet af en periode på to uger var Arvixe-hosting nede i alt 29 minutter og 41 sekunder. Vi fik den oprettet, så vi kunne overvåge den nøjagtige tid, vores websted var nede. Den stødende del af denne dårlige oppetid var, at den ikke skyldtes et specifikt problem. De 29 minutter og 41 sekunder blev spredt sporadisk – et par sekunder her på et par sekunder der. Det fortæller mig, at der er noget galt med forbindelsen, og at et større problem er skyld.

Lang kundeservice holder tid

Der blev foretaget en undersøgelse for ikke så længe siden, hvor de spurgte en stor gruppe mennesker, hvad de mente var en definition af dårlig kundeservice. Den faktor 1, der fik kunder til at forlade et firma og gå til et andet, var at sætte folk på hold. Folk kan ikke lide at være på vent – især hvis de har brug for støtte. De lange kundetidstider for Arvixe-hosting er et helt forebyggeligt problem, som de er nødt til at være opmærksomme på.

Bundlinie

Arvixe-hosting har et stort potentiale. Faktisk var de en af ​​de bedste. Lige nu, på dette tidspunkt i slutningen af ​​2015, er vores anbefaling, at du kigger andre steder. Arvixe-hosting har dog nok potentiale og en fremragende webhostningshistorie. Det får mig til at ønske at holde øje med dem for at se, om de kan udfylde hullerne og blive en stigende stjerne igen.

Top funktioner

 • Hurtig support
 • Rimelige priser
 • Masser af funktioner

Besøg det officielle websted

Top 5 værter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser (gamle)
 • Bluehost anmeldelse
 • GoDaddy styrede WordPress anmeldelser
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map