Arvixe Hosting-anmeldelser Mai 2020: Er Arvixe noe bra?

Arvixe Hosting-anmeldelser Mai 2020: Er Arvixe noe bra?

Arvixe Hosting-anmeldelser Mai 2020: Er Arvixe noe bra?

Hvor bra er Arvixe Hosting?

Arvixe er et lovende hostingfirma som har et sterkt funksjonssett. De har noen gode gode ting, for eksempel et bredt utvalg av hostingplaner, og massevis av verktøy for å hjelpe deg i gang. Noen ulemper inkluderer dårlig oppetid og langsom støtte. Noe av det mest frustrerende er dårlig støtte, så husk det når du sammenligner verter.


Arvixe Anmeldelser 3 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (4 stemmer) Fordeler

 1. Mange verktøy for bygging av nettsteder
 2. Ubegrenset månedlig dataoverføring
 3. Ubegrensede domener og e-postadresser
 4. Både linuxbaserte og Windows-baserte servere
 5. Stort utvalg av hostingplaner

Ulemper

 1. Dårlig oppetid
 2. Lang kundeservice holder tider

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Vår offisielle Arvixe Hosting Review

På et tidspunkt var Arvixe på topp. De var til og med kongen på bakken for PC Mag. På papiret har de mye potensiale. Imidlertid forteller virkelighetstesting oss at de har litt arbeid å gjøre.

De beste funksjonene ved Arvixe Hosting

Arvixe hosting har noen av de beste potensialene vi har sett. Det virker som om de har tingene sine sammen, og det er derfor.

Kapable verktøy for bygging av nettsteder

Hele grunnen til at folk trenger en hostingtjeneste, er slik at de kan bygge et nettsted. Når et webhotell tilbyr dyktige nettverksbyggingsverktøy, er det som om de dreper to fugler med en stein. Denne typen verktøy er spesielt nyttig for nybegynnere som bare knapt får hendene skitne. De er kompatible med Softaculous Script Installer, som betyr at du har muligheten til å installere apper og plugin-moduler direkte på nettstedet ditt med et enkelt klikk.

Ubegrenset månedlig dataoverføring

Mange webhotellleverandører plasserer ofte et tak på dine dataoverføringer. De kan enten begrense hvor mange e-postadresser du kan registrere med ditt domene, hvor mange domener du har, eller ganske enkelt hvor mye data du kan overføre mellom klientdatamaskinen din – den bærbare datamaskinen du har foran deg – og deres server. Vertsleverandører er også kjent for å sette grenser for antall besøkende et nettsted kan ha per måned. Arvixe gjør unna alt dette – og gir deg en ro i sinnet med ubegrensede månedlige dataoverføringer. Du trenger ikke å bekymre deg for hva du overfører eller hvor store filene er – Arvixe bryr seg ikke.

Ubegrensede domener og e-postadresser

Muligheten til å ha ubegrenset dataoverføring slutter ikke der. Arvixe-hosting bryr seg heller ikke om hvor mange forskjellige e-postadresser du vil registrere deg på domenet ditt. Dette gjør at du kan oppgi en egen og distinkt e-postadresse for hver eneste av dine ansatte eller kolleger. Arvixe-hosting er perfekt for deg som er i virksomheten innen domeneflipping. Hva dette betyr er at du kjøper et domenenavn og “parkerer” det – du holder det tilbake og venter på at noen skal kjøpe det fra deg.

Både Linux-baserte og Windows-baserte servere

Mange webhotellfirmaer tilbyr enten Linux-baserte servere eller Windows-baserte servere – men ikke begge deler. Hver og en har fordeler og hver og en har ulemper. Mens mange vil si at Linux er et bedre operativsystem, mer robust og er åpen kildekode, er mange flere kjent med Windows-baserte servere enn Linux-baserte servere. Uansett, Arvixe hosting bryr seg ikke om hvilken du helst vil gå med fordi de tilbyr begge deler.

Bredt utvalg av vertsplaner

Arvixe har et bredt utvalg av hostingplaner, og starter med den vanligste planen – den delte hostingplanen. Den delte hostingplanen har SSL-sertifikater, som er avgjørende for å drive et nettsted for e-handel. Neste trinn opp tilbyr dedikerte klassetjenere, som betyr at du har din egen dedikerte server for bedriften din. Forskjellen mellom de delte hostingplanene og dedikerte hostingplaner er at med dedikerte hostingplaner er hele den fysiske serveren og de tilhørende ressursene dine å bruke – de er ikke delt mellom forskjellige klienter. I mellom delte hostingplaner og dedikerte hostingplaner er VPS-klasse-servere som lar deg ha din egen virtuelle private server. Alle disse planene er viktige og gir deg muligheten til å skalere virksomheten din etter hvert som den vokser.

Ulemper ved Arvixe Hosting

Som jeg har sagt før, Arvixe hosting ser fantastisk ut på papiret. Imidlertid har de noen hull å fylle som ganske enkelt er uakseptable.

Dårlig oppetid

Med disse hullene er mengden oppetid du kan forvente med Arvixe hosting. I løpet av en to ukers periode var Arvixe-verten nede i totalt 29 minutter og 41 sekunder. Vi hadde den satt opp slik at vi kunne overvåke den nøyaktige tiden som nettstedet vårt var nede. Den støtende delen av denne dårlige oppetiden var at det ikke skyldtes et spesifikt problem. De 29 minuttene og 41 sekundene ble spredt sporadisk – noen sekunder her på noen sekunder der. Det forteller meg at det er noe galt med forbindelsen, og at det er større feil.

Lang kundeservice holder tider

Det ble gjort en undersøkelse for ikke så lenge siden der de spurte en stor gruppe mennesker hva de mente var en definisjon av dårlig kundeservice. Faktoren nr. 1 som fikk kunder til å forlate det ene selskapet og gå til et annet, var å sette folk på vent. Folk liker ikke å være på vent – spesielt ikke hvis de trenger støtte. De lange kundetiden for kundetiden for Arvixe-hosting er et helt forebyggbart problem som de trenger å ta hensyn til.

Bunnlinjen

Arvixe hosting har mye potensiale. Faktisk pleide de å være en av de beste. Akkurat nå, når dette skrives i slutten av 2015, er vår anbefaling at du ser andre steder. Imidlertid har Arvixe hosting nok potensiale og en utmerket webhotellhistorie. Det får meg til å ønske å følge med på dem for å se om de kan fylle hullene og bli en stigende stjerne igjen.

Topp funksjoner

 • Rask støtte
 • Fornuftige priser
 • Massevis av funksjoner

Besøk offisiell hjemmeside

Topp 5 verter

 • SiteGround-anmeldelser
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting-anmeldelser (gamle)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector