Arvixe Hosting Recensioner Maj 2020: Är Arvixe något bra?

Arvixe Hosting Recensioner Maj 2020: Är Arvixe något bra?

Arvixe Hosting Recensioner Maj 2020: Är Arvixe något bra?

Hur bra är Arvixe Hosting?

Arvixe är ett lovande webbhotell som har en stark funktionsuppsättning. De har några bra bra saker som ett brett utbud av värdplaner och massor av verktyg som hjälper dig att komma igång. Vissa nackdelar inkluderar dålig upptid och långsam support. En av de mest frustrerande sakerna är dåligt stöd, så tänk på det när du jämför värdar.


Arvixe Recensioner 3 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (4 röster) Fördelar

 1. Massor av webbplatsbyggnadsverktyg
 2. Obegränsad månatlig dataöverföring
 3. Obegränsade domäner och e-postadresser
 4. Både linuxbaserade och Windows-baserade servrar
 5. Brett utbud av värdplaner

Nackdelar

 1. Dålig drifttid
 2. Lång kundservice håller tider

Support2.5Speed2.5Features3.5Value3Transparency3.5

Vår officiella Arvixe Hosting Review

Vid en tidpunkt var Arvixe överst. De var till och med kungen av kullen när det gäller PC Mag. På papper har de mycket potential. Men i verkliga tester berättar vi att de har lite arbete att göra.

De bästa funktionerna i Arvixe Hosting

Arvixe-värd har några av de bästa potentialerna som vi har sett. Det verkar verkligen som om de har sina saker tillsammans och här är anledningen.

Kapabla webbplatsverktyg

Hela anledningen till att människor behöver en webbhotell är så att de kan bygga en webbplats. När ett webbhotellföretag erbjuder kapabla webbplatsverktyg är det som om de dödar två fåglar med en sten. Dessa typer av verktyg är särskilt användbara för nybörjare som bara knappt blir smutsiga. De är kompatibla med Softaculous Script Installer, vilket innebär att du har möjlighet att installera appar och plug-ins direkt på din webbplats med ett enda klick.

Obegränsad månatlig dataöverföring

Många webbhotellleverantörer lägger ofta ett lock på dina dataöverföringar. De kan antingen begränsa hur många e-postadresser du kan registrera dig med din domän, hur många domäner du har eller helt enkelt hur mycket data du kan överföra mellan din klientdator – din bärbara dator som du har framför dig – och deras server. Hostingleverantörer är också kända för att sätta gränser för antalet besökare en webbplats kan ha per månad. Arvixe tar bort allt detta – vilket ger dig en ro i sinnet med obegränsade månatliga dataöverföringar. Du behöver inte oroa dig för vad du överför eller hur stora filerna är – Arvixe bryr sig inte.

Obegränsade domäner och e-postadresser

Möjligheten att ha obegränsad dataöverföring slutar inte där. Arvixe-värd bryr sig inte heller om hur många olika e-postadresser du vill registrera på din domän. Detta gör att du kan ange en separat och distinkt e-postadress för alla dina anställda eller kollegor. Arvixe-värd är perfekt för dig som handlar om att vända domän. Vad detta innebär är att du köper ett domännamn och “parkerar” det – du håller tillbaka det och väntar på att någon ska köpa det från dig.

Både Linux-baserade och Windows-baserade servrar

Många webbhotell erbjuder antingen Linux-baserade servrar eller Windows-baserade servrar – men inte båda. Var och en har proffs och var och en har nackdelar. Medan många säger att Linux är ett bättre operativsystem, mer robust och är öppen källkod, är många fler människor bekanta med Windows-baserade servrar än Linuxbaserade servrar. Hur som helst, Arvixe-värd bryr sig inte vilken du helst vill gå med eftersom de erbjuder båda.

Brett utbud av värdplaner

Arvixe har ett brett utbud av värdplaner, börjar med den vanligaste planen – den delade värdplanen. Den delade värdplanen har SSL-certifikat, som är avgörande för att driva en e-handelswebbplats. Nästa steg upp erbjuder dedikerade klassens servrar, vilket innebär att du har din egen dedikerade server för ditt företag. Skillnaden mellan de delade värdplanerna och dedikerade värdplanerna är att med dedikerade värdplaner är hela den fysiska servern och dess tillhörande resurser dina att använda – de delas inte mellan olika klienter. Mellan delade värdplaner och dedikerade värdplaner finns VPS-klassens servrar som låter dig ha din egen virtuella privata server. Alla dessa planer är viktiga och ger dig möjlighet att skala ditt företag när det växer.

Nackdelarna med Arvixe Hosting

Som jag har sagt tidigare ser Arvixe hosting fantastiskt ut på papper. Men de har några luckor att fylla som helt enkelt är oacceptabla.

Dålig upptid

Med dessa luckor är mängden drifttid du kan förvänta dig med Arvixe-värd. Inom en tvåveckorsperiod var Arvixe värd nere under totalt 29 minuter och 41 sekunder. Vi hade den konfigurerad så att vi kunde övervaka den exakta tid som vår webbplats var nere. Den stötande delen av denna dåliga drifttid var att det inte berodde på en specifik fråga. De 29 minuter och 41 sekunder spriddes sporadiskt – några sekunder här på några sekunder där. Det säger till mig att det är något fel med anslutningen och att ett större problem är fel.

Lång kundservice håller tider

Det gjordes en undersökning för inte så länge sedan där de frågade en stor grupp människor vad de tyckte var en definition av dålig kundservice. Faktorn nr 1 som föranledde kunder att lämna ett företag och gå till ett annat var att sätta folk på håll. Människor tycker inte om att vara i vänteläge – speciellt om de behöver stöd. De långa servicetiderna för kunderna för Arvixe-värd är ett helt förhindrande problem som de måste vara uppmärksamma på.

Slutsats

Arvixe-värd har mycket potential. Faktum är att de brukade vara en av de bästa. Just nu, när detta skrivs i slutet av 2015, är vår rekommendation att du letar någon annanstans. Arvixe-värd har dock tillräckligt med potential och en utmärkt webbhotellhistoria. Det gör att jag vill hålla ett öga på dem för att se om de kan fylla i luckorna och bli en stigande stjärna igen.

De bästa funktionerna

 • Snabbt stöd
 • Rimliga priser
 • Massor av funktioner

Besök den officiella webbplatsen

Topp 5 värdar

 • SiteGround recensioner
 • WP Engine Reviews
 • A2 Hosting recensioner (gamla)
 • Bluehost Review
 • GoDaddy Managed WordPress Reviews
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector