CoolHandle anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Contents

CoolHandle: En relevant vert i 2020?

Dette vertsselskapet ble grunnlagt i 2001 av en gruppe IT-fagfolk som ønsket å komme inn på webhotellets spill. Nettstedet drev uavhengig i flere år til det ble kjøpt av ProNetHosting i 2010, og har vært en del av ProNets team siden den gang. Nettstedet administreres av en støttegruppe fra det opprinnelige selskapet så vel som det nye. CoolHandle er basert i Los Angeles, CA.


Hvor bra er CoolHandle Hosting?

Sammenlignet med de mange andre hosting-nettsteder der ute, gjør CoolHandle ikke noe revolusjonerende. Selv om det opprinnelige teamet hadde store ambisjoner om å endre webhotellspillet (i hvert fall i henhold til biografen), har de ennå ikke gitt det løftet. Ikke desto mindre får du det du betaler for med dette selskapet, så ikke involver deg og tenker at det vil gjøre noe mer betydelig enn noen av de andre vertsidene der ute.

Se offisiell side CoolHandle Reviews 3.1 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1 stemme) Fordeler

 1. Rask hastighet
 2. VPS-hosting tilgjengelig
 3. Utmerket til å skalere nettsteder

Ulemper

 1. Kundesupport henger
 2. Dyrere enn andre lignende nettsteder

SummaryCoolHandle er utelukkende for Linux-baserte operativsystemer, noe som er noe av en kilde til stolthet for nettstedet. De tilbyr tre planer for hosting og tre planer for VPS. Du kan også selge videre, og de har en annen trelagsplan for det også. Hver oppgradering gir deg flere funksjoner og bonuser som du forventer, og alt skalerer fint hver gang. Totalt sett et anstendig sted, om ikke bemerkelsesverdig. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Vår offisielle CoolHandleHosting-anmeldelse

For de av dere som fremdeles er interessert i CoolHandle, kan du lese videre for å se inn- og uttakene til dette vertsfirmaet.

Her vil du finne ut om planene og prisstrukturen deres, samt se hva som fungerer og ikke, slik at du vet hva du kan forvente.

Rett ut av porten, vil du at CoolHandle ikke leverer sitt løfte om å innføre nye gullstandarder for hastighet og pålitelighet, så det kan være noe av et rødt flagg hvis du er bekymret for selskapet som står bak ordet.

Totalt sett ser det ut til at dette nettstedet prøver å imøtekomme små bedrifter, men det gjør ikke en fantastisk jobb med å hjelpe alle som ikke allerede vet hva de gjør. Kundestøtte er den største klagen på dette nettstedet, så ikke forvent å få dine problemer løst så raskt eller effektivt som med andre nettsteder..

De beste egenskapene til CoolHandle hosting

Selv om denne hosting-tjenesten ikke har noe virkelig bemerkelsesverdig, er det mange fordeler med å bli med. Dermed, hvis du melder deg på med å registrere deg med CoolHandle, kan du forvente å få alt du betaler for og deretter noen. Med det i tankene er her toppfunksjonene på dette nettstedet.

Rask og pålitelig hastighet

Sammenlignet med noen av hosting-nettstedene der ute, er CoolHandle raskere enn de fleste. Du kan til og med bli imponert over hastigheten du får, som er en av de beste funksjonene du får når du registrerer deg.

Årsaken til det høye hastighetsnivået er at CoolHandle har mye innebygd redundans og de bruker noen av de beste nettverkene for å unngå etterslepstid. Selskapet har hovedkontor i LA sammen med tolv av landets største internettleverandører, så du får et system som er mer pålitelig enn du sannsynligvis ville forvente.

CoolHandle bruker også flere Tier-1-oppstrømsleverandører, noe som betyr at det kan unngå strømbrudd og pigger i online trafikk for å sikre at du får samme nivå av hastighet og kvalitet uansett hvordan situasjonen er.

Utmerket skaleringsevne

Når det gjelder drift av et nettsted, begynner du generelt små og blir større etter hvert som du genererer mer trafikk. CoolHandle gjør en god jobb med å la deg oppgradere websiden din trinnvis slik at du kan følge med etterspørselen. For å starte med er hostingpakkene fantastisk lagdelt, og når du først er klar til å gå videre til VPS og dedikert hosting, kan du gjøre det bemerkelsesverdig enkelt. Selv om hver seksjon bare har tre lag å velge mellom, får du så mye du trenger med hver tjeneste.

Bulk domeneoverføring

Hvis du handler og kjøper og handler domenenavn, gjør CoolHandle det superenkelt å gjøre det gjennom dem. Prisene er anstendige, og selskapet vet hvordan de skal håndtere domener, slik at du kan ha stor nytte av det hvis det er noe du er interessert i i det hele tatt. Akkurat nå kan du registrere opptil 18 domener på nettstedet.

Bonusprogrammer

Hvis du driver selskapet ditt på Linux, vil du være mer enn fornøyd med programmeringsfunksjonene som tilbys av CoolHandle. Alle nye brukere får Fantastico-skriptet gratis, som lar deg laste WordPress, Image Gallery og OSCommerce og andre programmer. Nettstedet er også kompatibelt med slike programmer som Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python og PHP5. Du kan til og med få en gratis søkemotoroptimaliseringspakke gratis hvis du var så tilbøyelig.

Den andre tingen du vil like med CoolHandle er at den bruker den populære cPanel for å tillate deg å administrere nettstedet ditt, noe som er mye bedre enn å prøve å gå gjennom et proprietært system.

Ulemper ved CoolHandle Hosting

Uansett hvor god webside eller tjeneste det er, vil det alltid være negativer knyttet til det. I dette tilfellet har ikke CoolHandle mange problemer. Imidlertid kan problemene som er utbredt være nok til å slå av folk flest, så husk det før du blir med.

Begrenset kundeservice

En av de største klagene for dette selskapet er at kundeservicen ikke er tilgjengelig ofte og kan være ineffektiv til tider. På nettstedet heter det at den har 24/7 tjenesteleverandører, men en test av påstanden viser at den stort sett er falsk.

På den ene siden, hvis du ringer supportteamet, vil du vanligvis få noen innen en kort periode. Hvor ting virkelig går nedover, er imidlertid i nettstedets billett- og chatsystem. Supportmedlemmer ser ut til å logge av og på tilfeldige tider, noe som antyder at nettstedet ikke har et stort dedikert team for å håndtere problemer.

Totalt sett er kundestøtte middels i beste fall og forferdelig i verste fall. Det mest frustrerende er at det ikke ser ut til å være mye konsistens, og det er grunnen til at noen av anmeldelsene er slike motsetninger. Hvis du kommer i kontakt med støtte, kan de være vennlige og hjelpsomme og få problemet løst raskt. Imidlertid vil det være tider hvor du ikke kan få svar på lenge, noe som kan være frustrerende.

Endelig tilbyr nettstedet noen videoopplæringer som hjelper kunder med å løse vanlige problemer, men informasjonsbiblioteket er begrenset og hjelper ikke med komplekse problemer, noe som betyr at hvis du vet hva du gjør, kan du ha vanskelig for å fikse betydelige feil.

Priser

Som med alle hosting-nettsteder, belønner CoolHandle deg for at du registrerer deg for et langtidsopphold. Det betyr at hvis du går måned til måned, vil du betale mer, men hvis du velger en seks eller tolv måneders pakke, kan du betale mye mindre samlet. Når du gjør det en måned om gangen, varierer prisfastsettelsen fra $ 29,95 for grunnpakken til $ 49,95 for Pro-oppsettet. Når det gjelder VPS-planer, betaler du minst $ 49,95 helt opp til $ 149,95.

Imidlertid, hvis du velger å kjøpe en langsiktig plan, kan du avvikle å betale så lite som $ 4,95 per måned. Dette er et fantastisk prispunkt, men det betyr at du er innelåst i tjenesten lenger, noe som betyr at hvis du har noen problemer eller vil bytte verter, er du heldig.

Nettstedet tilbyr også en 30-dagers pengene tilbake-garanti, men noen brukere har rapportert om problemer med å få refusjon mens de er innenfor denne perioden. Dette skyldes delvis det inkonsekvente kundeserviceteamet, men det er bekymringsfullt at et nettsted vil ha dette problemet i utgangspunktet.

Samlet sett er prisstrukturen ikke forferdelig, men den er dyrere enn andre nettsteder som har lignende funksjoner og bedre støttesystemer.

Bunnlinjen:

Hvis du måtte velge en hostingtjeneste for nettstedet ditt, ville du sannsynligvis gjort det bedre å søke etter andre alternativer og sammenligne priser og funksjoner. Selv om det ikke er å si at det er en dårlig ide å registrere seg med CoolHandle, betyr det bare at det er så mange andre hosting-nettsteder som har bedre tjenester og mer verdi at det slags beseirer formålet med denne. Hvis du allerede har signert med dette nettstedet, føler du ikke at du må bytte, spesielt hvis du er fornøyd med tjenesten.

Kort sagt, CoolHandle er en anstendig webhotell, men du kan gjøre det bedre.

Vis flere funksjoner

Vanlige spørsmål om CoolHandle Hosting

For å bidra med så mye informasjon som mulig angående CoolHandle, har vi samlet en liste over spørsmål som kan gi deg litt ekstra innsikt i denne tjenesten slik at du kan gå inn med begge øynene åpne. Hvis du ikke ser et spørsmål som du trenger å svare på, kan du kontakte CoolHandle på deres hjemmeside direkte for mer informasjon.

Hva er vertsplanene som tilbys av CoolHandle?

Nettstedet har tre forskjellige nivåer av hosting: Starter, Business og Pro. De har de samme funksjonene, men du får mer av alt når du skalerer opp. Dette er hva du kan forvente av hvert nivå.

 • Starter: fem domener, fem parkerte domener, fem underdomener, fem MySQL-databaser, fem e-postbokser og fem FTP-kontoer. Du får også ubegrenset diskplass og båndbredde.
 • Virksomhet: hundre av hvert element inkludert domener, underdomener, parkerte domener, MySQL-databaser, FTP-kontoer og PostgreSQL-databaser. Du får også tusen e-postkontoer og ubegrenset diskplass og båndbredde. Det er muligheten til å få en dedikert IP-adresse og privat SSL på dette nivået.
 • Pro: du får et ubegrenset antall av alt. Du kan også få en dedikert IP-adresse og privat SSL.

Så langt VPS-kontoer går, har CoolHandle et annet trelagssystem. Hvert nivå har ett gratis domenenavn og en dedikert IP-adresse. De er skissert som følger:

 • VPS 01: 512 MB RAM, 20 GB lagringsplass og 500 GB båndbredde
 • VPS 02: Én GB RAM, 30 GB lagringsplass og 1000 GB båndbredde. Du får også en administrert server med denne pakken
 • VPS 03: To GB RAM, 60 GB lagringsplass og 2000 GB båndbredde. I tillegg til serveren, kan du få en annen dedikert IP-adresse
Tilbyr CoolHandle dedikert serververt?

Ja, du kan få den slags tjenester gjennom CoolHandle. Nettstedet tilbyr alle dedikerte serverpakker følgende: 3GHz Intel-prosessor, to GB RAM, 160 GB lagringsplass (x2) og to TB båndbredde. Med dedikerte servere får du også en dedikert IP-adresse og et privat SSL-sertifikat.

Jobber CoolHandle med Windows?

Siden det opererer for øyeblikket, leverer nettstedet bare tjenester for Linux-operativsystemet. Du kan imidlertid finne en lenke til en Windows-kompatibel tjeneste som heter CoolWinHosting. Imidlertid ser det ut til at nettstedet er annerledes enn CoolHandle og har forskjellige tjenester og priser.

Tilbyr nettstedet en oppetidsgaranti?

Ja, CoolHandle lover at du vil oppleve 99,9% oppetid. Uavhengig testing viser at dette er nøyaktig.

Kan jeg finne CoolHandle på sosiale medier?

Ja, supportteamet er aktivt på Facebook og Twitter, og de vil samhandle med kunder som kontakter dem gjennom disse kanalene.

Tilbyr CoolHandle full refusjon hvis jeg kansellerer i garantivinduet?

Ja, men bare hvis du kjøper en standardpakke. Hvis du får andre oppgraderinger eller statister, blir du ikke refundert for disse kjøpene. Sammenlignet med andre nettsteder virker dette som en standard returrett.

Tilbyr nettstedet videresalgstjenester?

Ja, du kan selge gjennom CoolHandle. Nettstedet har tre nivåer med tjenester som går fra 35 GB diskplass og 250 GB båndbredde opp til 200 GB diskplass og 1000 GB båndbredde, avhengig av nivået ditt. Du får også dedikerte IP-adresser og tilgang til skript som PHP og WordPress.

Er det noen gebyrer for å sette opp en nettside gjennom dette selskapet?

Nei, det er ingen ekstra gebyrer for å få nettstedet ditt i gang. CoolHandle tilbyr også gratis programvare for byggherrer for å hjelpe deg i gang.

Når det står ubegrenset båndbredde og diskplass, er det virkelig ubegrenset?

Som med alle hosting-nettsteder, kan du aldri få ubegrenset av alt. Som sådan vil du bli avkortet slik selskapet ser passende, så ikke bli overrasket hvis du finner ut at den ubegrensede planen har begrensninger.

Kan jeg være vert for et videostreamingside gjennom CoolHandle?

Teknisk sett, ja. Du må imidlertid sørge for at du får nok ressurser til å forsikre deg om at nettstedet ikke henger etter. Heldigvis har hver plan ubegrenset båndbredde og diskplass, men du må sørge for at du bruker en videospillutvidelse for å sikre at avspillingen er pålitelig. CoolHandle har en FFMPEG-utvidelse tilgjengelig, men det er ikke klart hvilken lag du trenger for å få den til å fungere effektivt og uten forsinkelser.

Finnes det et henvisningsprogram som tilbys av dette nettstedet?

Ja, CoolHandle har et belønningsprogram for kunder som henviser ny virksomhet til nettstedet. De nøyaktige prisene og belønningene er ikke oppført, men du kan kontakte selskapet direkte for den informasjonen.

Får jeg gratis domener gjennom CoolHandle?

Ja, du får ett gratis domene med hver pakke. Imidlertid, hvis du vil ha flere domener, må du betale for hvert ekstra utover det første.

Kan jeg overføre mitt nåværende domene til dette nettstedet?

Ja, CoolHandle lar deg overføre domener til dem mot en pålydende avgift. Prisen vil avhenge av utvidelsen, for eksempel .com eller .net. De har en prisliste tilgjengelig på nettstedet.

Støtter CoolHandle skript som Joomla, Magento og Drupal?

Selv om nettstedet ikke har disse skriptene som de er, kan du teoretisk støtte dem gjennom tjenesten uten problemer. Rammene eksisterer for å få det til.

Tilbyr nettstedet sikkerhetskopitjenester?

Nei, det gjør det ikke. Imidlertid har kundene tilgang til verktøy som lar deg lage dine egne sikkerhetskopier etter behov.

Har CoolHandle lagt til sikkerhetsfunksjoner?

Ja, nettstedet tilbyr sikker datasenterovervåking som inkluderer antivirus- og antispam-programvare. Det inkluderer også 24 // 7 overvåking av data.

Hvordan kan jeg betale for tjenestene som tilbys av CoolHandle?

Nettstedet tar alle viktige betalingsformer inkludert kredittkort som Visa og Mastercard samt PayPal.

Må jeg signere en kontrakt når jeg melder meg inn på siden?

Nei, CoolHandle krever ikke at noen bruker signerer en kontrakt. Imidlertid, når du får en seks eller tolv måneders prisplan, må du avbryte innen 30-dagersperioden for å få full refusjon, ettersom disse planene er nedsatte.

Mer på CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map