CoolHandle anmeldelser maj 2020 – Hosting Priser og planer

Contents

CoolHandle: En relevant vært i 2020?

Dette hostingfirma blev grundlagt i 2001 af en gruppe it-fagfolk, der ønskede at komme ind på webstedets hosting-spil. Webstedet kørte uafhængigt i flere år, indtil det blev købt af ProNetHosting i 2010, og har været en del af ProNets team lige siden. Webstedet administreres af en supportgruppe fra det originale firma såvel som det nye. CoolHandle er baseret i Los Angeles, Californien.


Hvor god er CoolHandle-hosting?

Sammenlignet med de mange andre hostingwebsteder derude, gør CoolHandle ikke noget revolutionerende. Selvom det originale hold havde store forhåbninger om at ændre webhostingsspil (i det mindste i henhold til deres bio), har de endnu ikke leveret det løfte. Ikke desto mindre får du det, du betaler for med dette firma, så bliv ikke involveret i at tro, at det vil gøre noget mere markant end nogle af de andre hosting-websteder derude.

Se det officielle websted CoolHandle anmeldelser 3.1 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (1 afstemning) Fordele

 1. Hurtig hastighed
 2. VPS-hosting tilgængelig
 3. Fremragende til at skalere websteder

Ulemper

 1. Kundesupport halter
 2. Dyrere end andre lignende websteder

SummaryCoolHandle er udelukkende til Linux-baserede operativsystemer, hvilket er noget af en kilde til stolthed for webstedet. De tilbyder tre planer for hosting og tre planer for VPS. Du kan også sælge videresalg, og de har en anden tredelt plan også. Hver opgradering giver dig flere funktioner og bonusser, som du ville forvente, og alt skalerer fint hver gang. Samlet set et anstændigt sted, hvis ikke bemærkelsesværdigt. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Vores officielle CoolHandleHosting-anmeldelse

For dem af jer, der stadig er interesseret i CoolHandle, skal du læse videre for at se ins og outs for dette hostingfirma.

Her vil du finde ud af om deres planer og prisstruktur, samt se, hvad der fungerer og ikke, så du ved, hvad du kan forvente.

Lige ud af porten, vil du, at CoolHandle ikke leverer sit løfte om at indføre nye guldstandarder for hastighed og pålidelighed, så det kan være noget af et rødt flag, hvis du er bekymret for virksomheden, der står bag sit ord.

Generelt ser dette websted ud til at forsøge at imødekomme små virksomheder, men det gør ikke et fantastisk stykke arbejde med at hjælpe nogen, der ikke allerede ved, hvad de laver. Kundesupport er dette websteds største klage, så forvent ikke at få dine problemer løst så hurtigt eller effektivt som med andre websteder.

Bedste funktioner i CoolHandle Hosting

Selvom denne hostingtjeneste ikke har noget virkelig bemærkelsesværdigt, er der masser af fordele ved at deltage. Så hvis du afmelder dig med CoolHandle, kan du forvente at få alt, hvad du betaler for og derefter nogle. Med det i tankerne er her de vigtigste funktioner på dette websted.

Hurtige og pålidelige hastigheder

Sammenlignet med nogle af hosting-webstederne derude, er CoolHandle hurtigere end de fleste. Du kan endda blive imponeret over den hastighed, du får, som er en af ​​de bedste funktioner, du får, når du tilmelder dig.

Årsagen til det høje hastighedsniveau er, at CoolHandle har en masse indbygget redundans, og de bruger nogle af de bedste netværk for at undgå forsinkelse. Virksomheden har hovedkontor i LA sammen med tolv af landets største internetudbydere, så du får et system, der er mere pålideligt, end du sandsynligvis ville forvente.

CoolHandle bruger også flere Tier-1 opstrømsudbydere, hvilket betyder, at det kan undgå strømstop og pigge i onlinetrafik for at sikre, at du får det samme niveau af hastighed og kvalitet, uanset hvordan situationen er.

Fremragende skaleringsevne

Når det kommer til drift af et websted, begynder du generelt små og bliver større, når du genererer mere trafik. CoolHandle gør et godt stykke arbejde med at give dig mulighed for at opgradere din webside trinvist, så du kan følge med efterspørgslen. For at starte med er hostingpakkerne vidunderligt lagdelt, og når du først er klar til at gå videre til VPS og dedikeret hosting, kan du gøre det bemærkelsesværdigt let. Selvom hver sektion kun har tre lag at vælge imellem, får du så meget, som du har brug for for hver service.

Bulk domæneoverførsel

Hvis du handler med at købe og handle domænenavne, gør CoolHandle det super let at gøre det gennem dem. Priserne er anstændige, og virksomheden ved, hvordan man håndterer domæner, så du kan drage stor fordel, hvis det overhovedet er noget, du er interesseret i. Lige nu kan du registrere op til 18 domæner på webstedet.

Bonusprogrammer

Hvis du driver din virksomhed på Linux, vil du være mere end tilfreds med de programmeringsfunktioner, der tilbydes af CoolHandle. Alle nye brugere får Fantastico-scriptet gratis, som giver dig mulighed for at indlæse WordPress, Billedgalleri og OSCommerce og andre programmer. Webstedet er også kompatibelt med sådanne programmer som Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python og PHP5. Du kan endda få en gratis søgemaskineoptimeringspakke gratis, hvis du var så tilbøjelig.

Den anden ting, du vil synes om CoolHandle, er, at den bruger den populære cPanel til at give dig mulighed for at administrere dit websted, hvilket er meget bedre end at prøve at gennemgå et proprietært system.

Ulemper ved CoolHandle Hosting

Ligegyldigt hvor god en webside eller service er, vil der altid være negativer knyttet til det. I dette tilfælde har CoolHandle ikke mange problemer. Imidlertid kan de problemer, der er fremherskende, være nok til at slå de fleste fra, så husk det, før du tilmelder dig.

Begrænset kundeservice

En af de største klager over dette firma er, at kundeservicen ikke ofte er tilgængelig og til tider kan være ineffektiv. På webstedet oplyses det, at det har 24/7 serviceudbydere, men en test af dette krav viser, at det for det meste er forkert.

På den ene side, hvis du ringer til supportteamet, får du normalt nogen inden for en kort periode. Hvor tingene virkelig går ned ad bakke, findes imidlertid på webstedets billet- og chatsystem. Supportmedlemmer ser ud til at logge af og på tilfældige tidspunkter, hvilket antyder, at webstedet ikke har et stort dedikeret team til håndtering af problemer.

Samlet set er kundesupport i bedste fald middelmådig og i værste fald. Det mest frustrerende aspekt er, at der ikke ser ud til at være meget konsistens, og derfor er nogle af anmeldelserne så modsatte. Hvis du kommer i kontakt med support, kan de være venlige og hjælpsomme og få dit problem hurtigt løst. Der vil dog være tidspunkter, hvor du ikke kan få et svar i lang tid, hvilket kan være frustrerende.

Endelig tilbyder webstedet nogle videotutorials for at hjælpe kunder med at løse almindelige problemer, men informationsbiblioteket er begrænset og hjælper ikke med komplekse problemer, hvilket betyder, at hvis du ved, hvad du laver, kan du have svært ved at rette op betydelige fejl.

Prisfastsættelse

Som med alle hosting-websteder belønner CoolHandle dig for at tilmelde dig et langtidsophold. Det betyder, at hvis du går måned til måned, betaler du mere, men hvis du vælger en pakke på seks eller tolv måneder, kan du betale meget mindre samlet. Når du gør en måned ad gangen, varierer prisfastsættelsen fra $ 29,95 for basispakken til $ 49,95 til Pro-opsætningen. Når det kommer til VPS-planer, betaler du mindst $ 49,95 helt op til $ 149,95.

Hvis du vælger at købe en langsigtet plan, kan du dog afslutte med at betale så lidt som $ 4,95 pr. Måned. Dette er et stjerneprispoint, men det betyder, at du er låst ind i tjenesten i længere tid, hvilket betyder, at hvis du har problemer eller vil skifte værter, er du heldig.

Webstedet tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men nogle brugere har rapporteret problemer med at få refusion, mens de er inden for denne periode. Dette skyldes delvis det inkonsekvente kundeserviceteam, men det er foruroligende, at et websted vil have dette problem i første omgang.

Samlet set er prisstrukturen ikke forfærdelig, men den er dyrere end andre websteder, der har lignende funktioner og bedre supportsystemer.

Bundlinie:

Hvis du skulle vælge en hostingtjeneste til dit websted, ville du sandsynligvis gøre det bedre at søge efter andre muligheder og sammenligne priser og funktioner. Selvom det ikke siger, at tilmelding til CoolHandle er en dårlig idé, betyder det bare, at der er så mange andre hosting-websteder, der har bedre tjenester og mere værdi, at det slags besejrer formålet med denne. Hvis du allerede har signeret med dette websted, skal du ikke føle, at du er nødt til at skifte, især hvis du er tilfreds med dets service.

Kort sagt, CoolHandle er en anstændig webhostetjeneste, men du kan gøre det bedre.

Se flere funktioner

Ofte stillede spørgsmål om CoolHandle Hosting

For at hjælpe med at give så mange oplysninger som muligt om CoolHandle har vi samlet en liste med spørgsmål, der kan give dig en vis ekstra indsigt i denne service, så du kan gå ind med begge øjne åbne. Hvis du ikke ser et spørgsmål her, som du har brug for at svare, kan du kontakte CoolHandle på deres websted direkte for mere information.

Hvad er hostingplanerne, der tilbydes af CoolHandle?

Webstedet har tre forskellige niveauer af hosting: Starter, Business og Pro. De tilbyder hver de samme funktioner, men du får mere af alt, når du skalerer op. Her er hvad du kan forvente af hvert niveau.

 • Forret: fem domæner, fem parkerede domæner, fem underdomæner, fem MySQL-databaser, fem e-mailbokse og fem FTP-konti. Du får også ubegrænset diskplads og båndbredde.
 • Forretning: hundrede af hvert element inklusive domæner, underdomæner, parkerede domæner, MySQL-databaser, FTP-konti og PostgreSQL-databaser. Du får også tusind e-mail-konti og ubegrænset diskplads og båndbredde. Der er mulighed for at få en dedikeret IP-adresse og privat SSL på dette niveau.
 • Pro: du får et ubegrænset beløb af alt. Du kan også få en dedikeret IP-adresse og privat SSL.

Hvad angår VPS-konti, har CoolHandle et andet trelagssystem. Hvert niveau leveres med et gratis domænenavn og en dedikeret IP-adresse. De er skitseret som følger:

 • VPS 01: 512 MB RAM, 20 GB lagerplads og 500 GB båndbredde
 • VPS 02: En GB RAM, 30 GB lagerplads og 1000 GB båndbredde. Du får også en administreret server med denne pakke
 • VPS 03: To GB RAM, 60 GB lagerplads og 2000 GB båndbredde. Ud over serveren kan du få en anden dedikeret IP-adresse
Tilbyder CoolHandle dedikeret serverhosting?

Ja, du kan få den slags service gennem CoolHandle. Webstedet tilbyder alle dedikerede serverpakker følgende: 3GHz Intel-processor, to GB RAM, 160 GB lagerplads (x2) og to TB båndbredde. Med dedikerede servere får du også en dedikeret IP-adresse og et privat SSL-certifikat.

Arbejder CoolHandle med Windows?

Da det i øjeblikket fungerer, leverer webstedet kun tjenester til Linux-operativsystemet. Du kan dog finde et link til en Windows-kompatibel tjeneste kaldet CoolWinHosting. Det ser dog ud til at være anderledes end CoolHandle og har forskellige tjenester og priser.

Tilbyder webstedet en oppetidsgaranti?

Ja, CoolHandle lover at du vil opleve 99,9% oppetid. Uafhængig test viser, at dette er nøjagtigt.

Kan jeg finde CoolHandle på sociale medier?

Ja, supportteamet er aktivt på Facebook og Twitter, og de vil interagere med kunder, der kontakter dem via disse kanaler.

Tilbyder CoolHandle en fuld refusion, hvis jeg annullerer inden for garantivinduet?

Ja, men kun hvis du køber en standardpakke. Hvis du får andre opgraderinger eller ekstramateriale, får du ikke godtgørelse for disse køb. Sammenlignet med andre sider virker dette som en standardreturpolitik.

Tilbyder webstedet videresalgstjenester?

Ja, du kan foretage videresalg gennem CoolHandle. Webstedet har tre niveauer af service, der går fra 35 GB diskplads og 250 GB båndbredde op til 200 GB diskplads og 1000 GB båndbredde, afhængigt af dit niveau. Du får også dedikerede IP-adresser og adgang til scripts som PHP og WordPress.

Er der gebyrer for oprettelse af et websted gennem dette firma?

Nej, der er ingen ekstra gebyrer for at få dit websted i gang. CoolHandle leverer også gratis website builder software til at hjælpe dig med at komme i gang.

Når det siger ubegrænset båndbredde og diskplads, er det virkelig ubegrænset?

Som med alle hosting-websteder, kan du aldrig blive ubegrænset af alt. Som sådan bliver du lukket, som virksomheden ser passende, så du skal ikke blive overrasket, hvis du finder ud af, at den ubegrænsede plan har begrænsninger.

Kan jeg være vært for et videostreamingssite gennem CoolHandle?

Teknisk, ja. Du skal dog sørge for, at du får tilstrækkelige ressourcer til at sikre, at dit websted ikke hænger. Heldigvis leveres hver plan ubegrænset båndbredde og diskplads, men du skal sørge for at bruge en videoafspilningsudvidelse for at sikre, at afspilningen er pålidelig. CoolHandle har en FFMPEG-udvidelse tilgængelig, men det er ikke klart, hvilket niveau du har brug for for at få det til at fungere effektivt og uden forsinkelser.

Er der et henvisningsprogram, der tilbydes af dette websted?

Ja, CoolHandle har et belønningsprogram for kunder, der henviser ny virksomhed til webstedet. De nøjagtige priser og belønninger er ikke angivet, men du kan kontakte firmaet direkte for at få disse oplysninger.

Får jeg gratis domæner gennem CoolHandle?

Ja, du får et gratis domæne med hver pakke. Hvis du imidlertid vil have flere domæner, skal du betale for hver ekstra domine ud over det første.

Kan jeg overføre mit nuværende domæne til dette websted?

Ja, CoolHandle giver dig mulighed for at overføre domæner til dem mod et nominelt gebyr. Prisen afhænger af udvidelsen, f.eks. .Com eller .net. De har en prisliste tilgængelig på webstedet.

Understøtter CoolHandle scripts som Joomla, Magento og Drupal?

Selvom webstedet ikke har disse scripts tilgængelige som det er, kan du teoretisk støtte dem gennem tjenesten uden problemer. Rammerne findes for at få det til at ske.

Tilbyder webstedet backup-tjenester?

Nej, det gør det ikke. Dog har kunder adgang til værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette dine egne sikkerhedskopier, som du finder det passende.

Har CoolHandle tilføjet sikkerhedsfunktioner?

Ja, webstedet tilbyder sikret datacenterovervågning, der inkluderer antivirus- og antispam-software. Det inkluderer også 24 // 7 overvågning af data.

Hvordan kan jeg betale for de tjenester, der tilbydes af CoolHandle?

Webstedet tager alle større former for betaling, herunder kreditkort som Visa og Mastercard samt PayPal.

Skal jeg underskrive en kontrakt, når jeg tilmelder mig webstedet?

Nej, CoolHandle kræver ingen bruger til at underskrive en kontrakt. Når du imidlertid får en prisplan på seks eller tolv måneder, skal du annullere inden for 30-dages perioden for at få en fuld refusion, da disse planer er nedsatte.

Mere på CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map