CoolHandle recensioner maj 2020 – Prissättning och planer för värd

Contents

CoolHandle: En relevant värd 2020?

Detta värdföretag grundades 2001 av en grupp IT-proffs som ville komma in på webbhotell-spelet. Webbplatsen kördes självständigt i flera år tills den köptes av ProNetHosting 2010 och har varit en del av ProNets team sedan dess. Webbplatsen förvaltas av en supportgrupp från det ursprungliga företaget och det nya. CoolHandle är baserat i Los Angeles, Kalifornien.


Hur bra är CoolHandle Hosting?

Jämfört med många andra webbhotell där ute, gör CoolHandle inte något revolutionerande. Även om det ursprungliga teamet hade stora ambitioner om att ändra webbhotell-spelet (åtminstone enligt deras bio), har de ännu inte uppfyllt detta löfte. Ändå får du vad du betalar för det här företaget, så engagera dig inte i att tänka att det kommer att göra något mer betydelsefullt än några av de andra värdplatserna där ute.

Se officiell webbplats CoolHandle recensioner 3.1 / 5 Recensent {{reviewsOverall}} / 5 Användare (1 omröstning) Fördelar

 1. Snabb hastighet
 2. VPS-värd tillgänglig
 3. Utmärkt att skala webbplatser

Nackdelar

 1. Kundsupport släpar
 2. Dyrare än andra liknande webbplatser

SummaryCoolHandle är uteslutande för Linux-baserade operativsystem, vilket är något av en källa till stolthet för webbplatsen. De erbjuder tre planer för värd och tre planer för VPS. Du kan också återförsäljning, och de har en annan trelagsplan för det också. Varje uppgradering ger dig fler funktioner och bonusar som du kan förvänta dig, och allt skalar fint varje gång. Sammantaget en anständig webbplats, om inte anmärkningsvärt. Support2.5Speed4Features3.5Value3Transparency2.5

Vår officiella CoolHandleHosting-recension

För dig som fortfarande är intresserad av CoolHandle, läs vidare för att se värdföretagets ins och outs.

Här kan du ta reda på deras planer och prisstruktur, samt se vad som fungerar och inte så att du vet vad du kan förvänta dig.

Rätt ut ur porten kommer du att CoolHandle inte levererar sitt löfte om att införa nya guldstandarder för hastighet och tillförlitlighet, så det kan vara något av en röd flagga om du är orolig för företaget som står bakom sitt ord.

Sammantaget verkar den här webbplatsen försöka tillgodose små företag, men den gör inte ett fantastiskt jobb för att hjälpa alla som inte redan vet vad de gör. Kundsupport är den största klagomålet på denna webbplats, så förvänta dig inte att få dina problem löst så snabbt eller effektivt som med andra webbplatser.

De bästa funktionerna i CoolHandle värd

Även om denna webbhotell inte har något riktigt anmärkningsvärt, finns det många fördelar med att gå med. Således, om du avslutar dig med CoolHandle, kan du förvänta dig att få allt du betalar för och sedan några. Med tanke på det här är de bästa funktionerna på denna webbplats.

Snabba och pålitliga hastigheter

Jämfört med några av värdplatserna där ute är CoolHandle snabbare än de flesta. Du kan till och med bli imponerad av hastigheten du får, vilket är en av de bästa funktionerna du får när du registrerar dig.

Anledningen till de höga hastigheterna är att CoolHandle har mycket inbyggd redundans och de använder några av de bästa nätverken för att undvika fördröjningstid. Företaget har sitt huvudkontor i LA tillsammans med tolv av landets största Internetleverantörer, så du får ett system som är mer tillförlitligt än du antagligen skulle förvänta dig.

Dessutom använder CoolHandle flera leverantörer av uppströms Tier-1, vilket innebär att det kan undvika strömavbrott och spikar i onlinetrafik för att säkerställa att du får samma hastighet och kvalitet oavsett hur situationen är.

Utmärkt skalförmåga

När det gäller att driva en webbplats börjar du i allmänhet liten och blir större när du genererar mer trafik. CoolHandle gör ett bra jobb med att låta dig uppgradera din webbsida stegvis så att du kan hålla jämna steg med efterfrågan. Till att börja med är värdpaketen fantastiskt lagrade, och när du väl är redo att gå vidare till VPS och dedikerad hosting kan du göra det anmärkningsvärt enkelt. Även om varje sektion bara har tre nivåer att välja mellan, får du så mycket du behöver för varje tjänst.

Bulk domänöverföring

Om du handlar om att köpa och handla domännamn gör CoolHandle det superlätt att göra det genom dem. Priserna är anständiga, och företaget vet hur man hanterar domäner så att du kan dra stor nytta om det är något du är intresserad av alls. Just nu kan du registrera upp till 18 domäner på webbplatsen.

Bonusprogram

Om du driver ditt företag på Linux är du mer än nöjd med programmeringsfunktionerna som erbjuds av CoolHandle. Alla nya användare får Fantastico-skriptet gratis, vilket gör att du kan ladda WordPress, Image Gallery och OSCommerce och andra program. Webbplatsen är också kompatibel med sådana program som Zen Shopping Cart, Ruby on Rails, Python och PHP5. Du kan till och med få ett gratis sökmotoroptimeringspaket gratis om du var så benägen.

Det andra du kommer att gilla med CoolHandle är att den använder den populära cPanel för att låta dig hantera din webbplats, vilket är mycket bättre än att försöka gå igenom ett proprietärt system.

Ulemper vid CoolHandle Hosting

Oavsett hur bra en webbplats eller tjänst är, kommer det alltid att finnas negativa till den. I det här fallet har inte CoolHandle många problem. Emellertid kan de frågor som är rådande vara tillräckliga för att stänga av de flesta, så tänk på detta innan du går med.

Begränsad kundservice

En av de största klagomålen om detta företag är att kundservicen inte är tillgänglig ofta och kan vara ineffektiv ibland. På webbplatsen anges att den har 24/7 serviceleverantörer, men ett test av detta påstående bevisar att det mestadels är falskt.

Å ena sidan, om du ringer till supportteamet får du vanligtvis någon inom en kort period. Men där saker verkligen går neråt finns i webbplatsens biljett- och chattsystem. Supportmedlemmar verkar logga in och av på slumpmässiga tidpunkter, vilket antyder att webbplatsen inte har ett stort dedikerat team för att hantera några problem.

Sammantaget är kundsupport i bästa fall och fruktansvärt i värsta fall. Den mest frustrerande aspekten är att det inte verkar vara mycket konsistent, varför vissa av recensionerna är sådana motsatser. Om du kommer i kontakt med support, kan de vara vänliga och hjälpsamma och få ditt problem snabbt. Det kommer emellertid att finnas tillfällen där man inte kan få svar på länge, vilket kan vara frustrerande.

Slutligen erbjuder webbplatsen en del videohandledning för att hjälpa kunder att lösa vanliga problem, men informationsbiblioteket är begränsat och hjälper inte till med komplexa problem, vilket innebär att om du vet vad du gör kan du ha svårt att fixa betydande buggar.

Prissättning

Precis som med alla värdplatser belönar CoolHandle dig för att du registrerar dig för en långvarig vistelse. Det betyder att om du går månad till månad kommer du att betala mer men om du väljer ett paket med sex eller tolv månader kan du betala mycket mindre totalt sett. När du gör en månad i taget varierar planpriserna från $ 29,95 för baspaketet till $ 49,95 för Pro-installationen. När det gäller VPS-planer kommer du att betala minst $ 49,95 hela vägen upp till $ 149,95.

Men om du väljer att köpa en långsiktig plan kan du sluta betala så lite som $ 4,95 per månad. Detta är en fantastisk prispunkt, men det betyder att du är inlåst i tjänsten längre, vilket innebär att om du har några problem eller vill byta värd så har du tur.

Webbplatsen erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti, men vissa användare har rapporterat problem med att få återbetalning under den perioden. Detta beror delvis på det inkonsekventa kundserviceteamet, men det är oroande att en webbplats skulle ha detta problem i första hand.

Sammantaget är prisstrukturen inte hemsk, men den är dyrare än andra webbplatser som har liknande funktioner och bättre supportsystem.

Slutsats:

Om du var tvungen att välja en webbhotell för din webbplats skulle du förmodligen göra bättre för att söka efter andra alternativ och jämföra priser och funktioner. Även om det inte säger att det är en dålig idé att registrera dig med CoolHandle, betyder det bara att det finns så många andra värdwebbplatser som har bättre tjänster och mer värde att det slags besegrar syftet med den här. Om du redan har signerat med den här webbplatsen känner du inte att du måste byta, särskilt om du är nöjd med dess service.

Kort sagt, CoolHandle är en anständig webbhotell, men du kan göra bättre.

Visa fler funktioner

Vanliga frågor om CoolHandle Hosting

För att ge så mycket information som möjligt angående CoolHandle, har vi sammanställt en lista med frågor som kan ge dig lite extra inblick i den här tjänsten så att du kan gå in med båda ögonen öppna. Om du inte ser en fråga här som du behöver besvara kan du kontakta CoolHandle på deras webbplats direkt för mer information.

Vilka är värdplanerna som erbjuds av CoolHandle?

Webbplatsen har tre olika nivåer av värd: Starter, Business och Pro. De erbjuder alla samma funktioner, men du får mer av allt när du skalar upp. Här är vad du kan förvänta dig av varje nivå.

 • Förrätt: fem domäner, fem parkerade domäner, fem underdomäner, fem MySQL-databaser, fem e-postlådor och fem FTP-konton. Du får också obegränsat diskutrymme och bandbredd.
 • Företag: hundra av varje objekt inklusive domäner, underdomäner, parkerade domäner, MySQL-databaser, FTP-konton och PostgreSQL-databaser. Du får också tusen e-postkonton och obegränsad diskutrymme och bandbredd. Det finns möjlighet att få en dedikerad IP-adress och privat SSL på denna nivå.
 • Proffs: du får en obegränsad mängd av allt. Du kan också få en dedikerad IP-adress och privat SSL.

Så långt som VPS-konton går, har CoolHandle ett ytterligare trestegssystem. Varje nivå har ett gratis domännamn och en dedikerad IP-adress. De anges på följande sätt:

 • VPS 01: 512 MB RAM, 20 GB lagring och 500 GB bandbredd
 • VPS 02: En GB RAM, 30 GB lagring och 1000 GB bandbredd. Du får också en hanterad server med detta paket
 • VPS 03: Två GB RAM, 60 GB lagringsutrymme och 2000 GB bandbredd. Förutom servern kan du få en annan dedikerad IP-adress
Erbjuder CoolHandle dedikerad servervärd?

Ja, du kan få den typen av tjänster via CoolHandle. Webbplatsen erbjuder alla dedikerade serverpaket följande: 3GHz Intel-processor, två GB RAM, 160 GB lagring (x2) och två TB bandbredd. Med dedikerade servrar får du också en dedikerad IP-adress och ett privat SSL-certifikat.

Fungerar CoolHandle med Windows?

Eftersom den för närvarande fungerar tillhandahåller webbplatsen endast tjänster för Linux-operativsystemet. Men du kan hitta en länk till en Windows-kompatibel tjänst som heter CoolWinHosting. Denna webbplats verkar dock vara annorlunda än CoolHandle och har olika tjänster och priser.

Erbjuder webbplatsen en drifttidsgaranti?

Ja, CoolHandle lovar att du kommer att uppleva 99,9% drifttid. Oberoende test visar att detta är korrekt.

Kan jag hitta CoolHandle på sociala medier?

Ja, supportteamet är aktivt på Facebook och Twitter, och de kommer att interagera med kunder som kontaktar dem via dessa kanaler.

Erbjuder CoolHandle full återbetalning om jag avbokar inom garantifönstret?

Ja, men bara om du köper ett standardpaket. Om du får andra uppgraderingar eller extra, kommer du inte att ersättas för dessa köp. Jämfört med andra webbplatser verkar det som en standardpolicy.

Erbjuder webbplatsen återförsäljningstjänster?

Ja, du kan återförsäljning via CoolHandle. Webbplatsen har tre servicenivåer som går från 35 GB hårddiskutrymme och 250 GB bandbredd upp till 200 GB hårddiskutrymme och 1000 GB bandbredd, beroende på din nivå. Du får också dedikerade IP-adresser och åtkomst till skript som PHP och WordPress.

Finns det några avgifter för att inrätta en webbplats genom detta företag?

Nej, det finns inga extra avgifter för att få din webbplats igång. CoolHandle tillhandahåller också gratis webbplatsbyggnadsprogramvara som hjälper dig att komma igång.

När det står obegränsad bandbredd och diskutrymme, är det verkligen obegränsat?

Som med alla värdplatser kan du aldrig bli helt obegränsad av allt. Som sådan kommer du att bli avslutad när företaget ser det lämpligt, så var inte förvånad om du får reda på att den obegränsade planen har begränsningar.

Kan jag vara värd för en videoströmningswebbplats via CoolHandle?

Tekniskt, ja. Du måste dock se till att du får tillräckligt med resurser för att se till att din webbplats inte släpar. Tack och lov har varje plan obegränsad bandbredd och diskutrymme, men du måste se till att du använder en videouppspelning för att säkerställa att uppspelningen är tillförlitlig. CoolHandle har en FFMPEG-förlängning tillgänglig, men det är inte klart vilket nivå du skulle behöva för att det ska fungera effektivt och utan fördröjning.

Finns det ett remissprogram som erbjuds av denna webbplats?

Ja, CoolHandle har ett belöningsprogram för kunder som hänvisar nya affärer till webbplatsen. De exakta priserna och belöningarna listas inte, men du kan kontakta företaget direkt för den informationen.

Får jag gratis domäner via CoolHandle?

Ja, du får en gratis domän med varje paket. Men om du vill ha flera domäner måste du betala för varje ytterligare utöver det första.

Kan jag överföra min nuvarande domän till den här webbplatsen?

Ja, CoolHandle gör att du kan överföra domäner till dem mot en nominell avgift. Priset kommer att bero på tillägget, t.ex. .com eller .net. De har en prislista tillgänglig på webbplatsen.

Stöder CoolHandle skript som Joomla, Magento och Drupal?

Även om webbplatsen inte har dessa skript tillgängliga som det är, kan du teoretiskt stödja dem genom tjänsten utan problem. Ramverket existerar för att få det att hända.

Erbjuder webbplatsen säkerhetskopieringstjänster?

Nej, det gör det inte. Men kunderna har tillgång till verktyg som gör att du kan skapa dina egna säkerhetskopior som du ser.

Har CoolHandle lagt till säkerhetsfunktioner?

Ja, sajten erbjuder säker datacenterövervakning som inkluderar antivirus- och antispam-programvara. Det inkluderar också 24 // 7 övervakning av data.

Hur kan jag betala för de tjänster som erbjuds av CoolHandle?

Webbplatsen tar alla stora betalningsformer inklusive kreditkort som Visa och Mastercard samt PayPal.

Måste jag skriva ett kontrakt när jag registrerar mig på webbplatsen?

Nej, CoolHandle kräver ingen användare att underteckna ett kontrakt. Men när du får en sex eller tolvmånaders prissättning plan, måste du avbryta inom 30-dagarsperioden för att få en full återbetalning eftersom dessa planer är rabatterade.

Mer på CoolHandle.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map