Domain.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Domain.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Domain.com anmeldelser Mai 2020 – Hosting Prising & Plans

Hvor bra er Domain.com Hosting?

Domain.com tilbyr en av verdens største leverandører av domenenavn og webhotell. Det tilbyr et bredt spekter av planer, inkludert VPS-hosting, men det spesialiserer seg på rimelig delt hosting. Ulempene inkluderer ingen oppetidsgaranti, og med sine for det meste grunnleggende funksjoner, koster ekstrautstyr deg mer.


Se offisielle nettsted Domain.com anmeldelser 2.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brukere (1. 3 stemmer) Fordeler

 1. Rask lastetid
 2. Responsiv kundeservice
 3. Enkel nettstedoppsett
 4. Sikkerhetsegenskaper
 5. Hjelpsom kundeservice

Ulemper

 1. Ingen månedlige planer i stedet for det er årsplan
 2. Ekstra vil koste deg mer
 3. Ingen oppetidsgaranti

SummaryDomain.com er veldig lik mange andre billige hosting-merker, og det gir ikke mye for funksjoner som skiller det fra de andre. Imidlertid kan det være det riktige, rimelige alternativet for folk som leter etter et webhotellvertjeneste på grunnleggende nivå som gjør nettstedoppsett enkelt. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

Vår offisielle Domain.com-gjennomgang

Hvis du leter etter et grunnleggende webhotelldestinasjon, kan Domain.com gi deg lagring, e-post og andre verktøy for å gi deg et grunnlag, men det mangler noen funksjoner og prisalternativer som konkurrentene tilbyr. De er i samme familie som Bluehost og HostGator, en del av Endurance International Group. 

De beste funksjonene ved Domain.com Hosting

Domain.com tilbyr funksjoner til en lav pris som får deg i gang med en nettvertsvert på entry-level. De har egentlig ikke noe som skiller seg ut … foruten å eie Domain.com.

1. Domenetjenester

Domenetjenestene som tilbys av Domain.com er noen av de best tilgjengelige. Ikke bare får du domenenavnet ditt, men du får mange funksjoner som kompliment til nettstedet ditt. Ting som overføringslås, nettadressevideresending, videresending av e-post og DNS-administrasjon er avgjørende for å hjelpe deg med å få nettstedet ditt opp og fungere effektivt. Mange andre webhotell-tjenester gjør at du betaler for tilleggsinnholdet på nettstedet ditt, noe som kan legge til, spesielt hvis du planlegger å være hos hostingfirmaet i lang tid. Hvis du har alt det du har til rådighet, kan du gjøre nettstedet ditt mer effektivt og forbedre veksten.

2. Enkel nettstedoppsett

Domain.com tilbyr flere verktøy for å bygge et nettsted, inkludert den høyt rangerte Weebly. Weebly bruker en dra-og-slipp-funksjonalitet som lar deg bygge et attraktivt nettsted som kan inkludere kontaktskjemaer, koblinger på sosiale medier og mer på kort tid. Domain.com lar deg også konfigurere ditt WordPress-drevne nettsted med dem. Det er en enkel prosess, og når den først er installert, kan du opprette innlegg og installere plugins som normalt. Domain.com er optimalisert for å forbedre WordPresss ytelse og gir mulighet for automatisk programvare og plugin-oppdateringer. Du vil også kunne sette opp en e-postkonto i løpet av minutter ved bare å besøke e-postområdet og opprette et brukernavn og passord.

3. Priser

Prisene for planene deres er rimelige, og leveres med alt du trenger for å få nettstedet ditt til å fungere problemfritt. Med mindre du planlegger å starte et profesjonelt nettsted med en gang, trenger du ikke å bruke for mye penger for å få alt i gang. For en pris på $ 9,99 i året, kan en person sette opp sin egen personlige webside. Dette er ideelt for de som ønsker å begynne i det små og endre planen din når bedriften begynner å vokse. Du vil ikke finne for mange selskaper som tilbyr mindre enn en dollar i måneden for webdomener. Det er bra for de som bare begynner til de er klare til å oppgradere planene sine.

4. Premiumdomener

Siden mange domener er brukt, eller allerede er i bruk, er det å få et premiumdomener den ideelle måten å få nettstedet til å skille seg ut. com lar brukere finne et premiumdomenenavn som skiller seg ut fra mengden. Selv om det ikke trenger å være komplisert, kan de hjelpe deg med å finne et premiumdomenenavn som vil føre trafikk til nettstedet ditt. Når du har funnet ditt premiumdomenenavn, kan du registrere det med en gang, noe som er ideelt for de som trenger å få nettstedet sitt i gang. Å bruke et premiumdomenenavn er avgjørende for å få inn folk, og det unike navnet er ideelt for små bedrifter.

5. Markedsføringstjenester

Når en liten bedrift nettopp begynner, kan det være vanskelig å få trafikk. com tilbyr utmerkede markedsføringstjenester for å hjelpe bedriften din med å vokse. De tilbyr premium markedsføringstjenester inkludert design av full service og markedsføring og designtjenester. De jobber med Google Apps, søkemotoroptimalisering, kredittkortbehandling og søkemotormarkedsføring. Dette er det perfekte verktøyet for de som har problemer med å markedsføre nettstedet sitt. Å bruke disse verktøyene kan hjelpe et nettsted til å hoppe til toppen av et Google-søk, slik at flere kan besøke nettstedet.

6. E-posttjenester

Domain.com samarbeider med Google for å forbedre e-posttjenester gjennom Gmail. Domain.com vil gi deg en tilpasset e-post til nettstedet ditt, og lar deg bruke merkevaren din som din e-postadresse. Du kan samarbeide Gmail og Google Drive for å gjøre alt lettere for deg. Du kan opprette et team og kommunisere med dem, og du trenger ikke legge inn for mye arbeid. Du må logge deg på, men når du er innom, vil alt være satt opp og klart for deg å gå. Du kan få tilgang til e-post fra hvilken som helst enhet, slik at du kan komme i kontakt med alle med et raskt trykk på en knapp. Prisen starter på 4,17 dollar i måneden, noe som gjør den rimelig for alle som ønsker å oppgradere e-postsystemet sitt.

7. Sikkerhetsfunksjoner

Domain.coms webhotellpakker leveres med en rekke sikkerhetsfunksjoner. Du får en passordbeskyttet katalog og SSL-støtte. Et SSL-sertifikat vil beskytte verdifull informasjon som kredittkorttransaksjoner og påmeldinger.

8. Hjelpsom kundeservice

Domain.com har telefonstøtte tilgjengelig 24/7. De tilbyr også et billettsystem for supportforespørsler. Hastige forespørsler bør fremsettes på telefon, og billettforespørsler blir vanligvis svart på innen 24 timer. Du har tilgang til kunnskapsbasen, som dekker alle grunnleggende elementer for hosting av kontoer, passord og tilgang. Det finnes også en brukerveiledning og en rekke tutorials. Kundeservicemedarbeiderne er vennlige, enkle å forstå og ganske kunnskapsrike.

Ulemper ved Domain.com Hosting

Selv om Domain.com tilbyr enkel nettstedoppretting og et nyttig supportteam, er det noen ulemper med tjenesten.

1. Budgivning på domenenavn

Den teknologiske verdenen er konkurransedyktig, og det er forståelig at Domain.com ikke kan gi ut domenenavn til venstre og høyre. Du må forhåndsregistrere deg for å få sjansen til å få et domenenavn. Tidlig tilgangsperiode er bra for å få et hoppstart, men det koster ekstra. Det en gode med å ikke få domenet du ønsker er at du får tilbakebetalt pengene du legger inn for registrering. Selv om det ikke er et perfekt system, vil det være greit å vite hva oddsen din er for å få et domenenavn.

2. Problemet med raskere responstid

Problemer kan dukke opp når som helst, og det er godt å vite at de raskt kan løses. Mens Domain.com tar anrop når som helst, kan de begynne å slappe med noen presserende problemer. Enten det er mangel på kunnskap om produktene, eller lang tid å svare på en henvendelse, bør noen problemer løses raskt. Ting som å slå av domenenavn skal ikke skje, men noen ganger blir ledninger krysset. Det skjer, men det skal ikke ta en uke å løse et enkelt problem med tilbakestilling av passord. Kanskje kan et bedre billettsystem eller trening være nyttig.

3. Verre administratorpanel

Administrasjonspanelet ser ut til å være flere år bak oppdateringer, og hvis du forbedrer det vil det gå langt til å gjøre det til et mer effektivt vertssted. Det tar litt tid å laste inn sider, noe som kan være frustrerende for alle som besøker nettstedet. Selv om de tilbyr mange domenenavn, kan de forbedre administrasjonspanelet for å gjøre hosting enda enklere for kundene. Selv om det kan virke for noen mennesker, har andre som kjører mye trafikk ikke råd til å vente på at folk skal sitte rundt på siden for å laste.

4. Ingen personvern

Når din private informasjon blir avslørt, kan det føre til mange problemer på rad. Det er ikke bare noen få biter og deler om din personlige informasjon som blir avslørt, men i stedet er det stort sett alt. Hvis du ikke måtte betale dem ekstra for å skjule din personlige informasjon, ville det være ideelt. Dessverre sitter du fast med mindre du betaler for at de skal skjule informasjonen din. Det kan føre til mange problemer på rad, slik at det kan være bedre å betale dem og ha din personlige informasjon skjult for allmennheten. Ikke ideelt, men bedre enn at alle skal finne ut informasjon om deg.

5. Ingen månedlige planer

Domain.com tilbyr ikke delte webhotellalternativer fra måned til måned. Du må velge en årlig plan, og det er ingen tilbud om å spare penger ved å registrere deg for en langsiktig plan. For eksempel betaler du det samme hvis du registrerer deg i ett år eller tre år. Dette kan være et problem for folk som foretrekker å ikke gjøre et år langt tilsagn, eller som foretrekker å dele opp betalingene i løpet av et år.

6. Ekstra vil koste deg mer

Selv om den grunnleggende planen er rimelig, tilbyr den ikke massevis av funksjoner. Når du får det du trenger av webhotellet, kan du ende opp med å betale mer enn du ville gjort med en annen tjeneste. Domain.com belaster et domeneoverføringsgebyr hvis du vil havn over en URL, og mange andre hostingtjenester ikke. Hvis du trenger mer enn 100 e-postadresser, må du oppgradere til en høyere plan. Den grunnleggende e-handelen har grenser for sider og produkter og mangler andre funksjoner som forhåndsvisning av sider før du publiserer dem. For å fjerne disse grensene, må du betale for en oppgradert versjon.

7. Ingen oppetidsgaranti

Domain.com publiserer ikke en oppetidsgaranti, og gir heller ingen data om oppetidens historie eller ytelse på nettstedet. Mens de oppgir at de tar sikkerhetskopier, avklarer de ikke når det tas sikkerhetskopier eller om de er tilgjengelige for klienter. Domain.com oppgir at de har et Tier 1-anlegg som tilbyr redundans og 24/7 overvåking. Mange brukeranmeldelser snakker imidlertid om dårlig oppetid, mens andre anmeldelser ikke har noe problem med dem, så det gir ikke potensielle brukere et klart bilde av oppetid.

Bunnlinjen:

For de som leter etter en liten til middels rekkevidde som tilbyr det meste av funksjonaliteten som trengs for å være vert for et nettsted til en lav pris, så er det verdt det å ta en titt på Domain.com. Hovedfokuset er delte hostingplaner, hosting, priser og support handler om gjennomsnittlig og vil hjelpe grunnleggende brukere med å få et nettsted i gang i løpet av få minutter. Selv om du får god støtte for generelle spørsmål og mindre avanserte problemer, kan det hende at mer avanserte brukere ikke får alt de vil ha med Domain.com siden de har en tendens til å bare tilby det grunnleggende.

Vis flere funksjoner

Vanlige spørsmål om Domain.com

Introduksjon

Domain.com er et vertsnettsted som har mange planer. Det har blitt vurdert som et av de beste webhotellene som er tilgjengelige, og det er lett å forstå hvorfor så mange kunder har strømmet til dem. Hvis du har tenkt på å få en vertstjeneste, og ikke har funnet en ennå, kan det være lurt å vurdere å bruke Domain.com.

Denne gjennomgangen vil se på selskapet, hvilke tjenester de tilbyr og hva kundene sier om dem. Etter å ha lest denne anmeldelsen, bør du forstå hva som gjør Domain.com til et av de beste vertsidene som er tilgjengelige.

Hva er Domain.com?

Siden 2000 har Domain.com hjulpet sine kunder med å oppnå sine online mål, og er en av lederne innen domeneregistrering og webhotell. Deres innovative produkter og tjenester har utmerket verdi, og de streber etter å gjøre kundene glade. Deres oppdrag er å levere kvalitetsprodukter til en kvalitetspris for sine kunder, og de er stolte av denne evnen.

De spesialiserer seg på rimelige domenenavn, webhotell, VPS-hosting, e-post, SSL-sertifikater, webdesign og online markedsføringstjenester. Deres gratis tjenester inkluderer URL-videresending, videresending av e-post, overføringslås og Total DNS Management-verktøy. Disse produktene setter kunden i førersetet for nettstedet deres.

Domain.com har hatt ekstrem vekst de siste årene, og det er ikke noe mysterium som gjør dem til et av de beste vertsidene som er tilgjengelige. De har utmerket kundebeholdning, noe som har hjulpet folk å bli med på Domain.com for deres vertsbehov.

Hva gjør Domain.com utmerket?

Domain.com tilbyr ikke bare hosting-planer for alle, tilleggene deres er inkludert i de fleste planer. Ting som overføringslås, nettadressevideresending, videresending av e-post og DNS-administrasjon er inkludert i de fleste av planene deres. Planene deres starter på bare $ 9.99, og inkluderer alt nevnt over.

Prisplanene deres varierer med hvert domenenavn. Prisene som er satt til $ 9,99 inkluderer domenenavn med .biz, .com og .me. Hvis du leter etter en profesjonell nettadresse, er .aero, .coop, .jobs, .museum og .tv tilgjengelig, og planene varierer fra $ 29.99-269.99. Mens de profesjonelle planene er dyrere, gir de alle tjenestene man trenger for å gjøre nettstedet deres vellykket.

Innledende sammendrag

Hvis du starter en bedrift, eller ønsker å utvide, tilbyr Domain.com mange planer for å hjelpe deg med å utvide nettverket ditt. Selv om du setter opp et privat nettsted, gir de deg alle verktøyene du trenger for å lykkes. De har implementert nye TLD-faser som gjør dem bedre for de som nettopp starter opp et nettsted.

Selv om det fremdeles er igjen å gå over, ser Domain.com ut til å være et av de beste vertsidene som er tilgjengelige. Du får alle verktøyene du trenger for å komme i gang, og planene deres inkluderer mange tillegg som andre nettvertssider vil belaste deg for å ta dem med på planen din. Hvis du tenker på å få en webhotell, er Domain.com et av de beste selskapene å samarbeide med.

Hva folk sier om Domain.com

Mange mennesker har snakket om Domain.com, og det er alltid en god idé å sjekke ut hva massene sier. På dette avsnittet vil vi begynne med de gode tingene folk sier, og fordype oss i de flatterende vurderingene.

Det gode

“Det er en av de enkleste domenetjenestene jeg noensinne har brukt. Det er en enkel tjeneste som gir verktøyene du trenger for å lykkes. Det gjør at andre hosting-tjenester ser rotete og uorganiserte ut. Jeg kan bruke samme domenenavn for alt jeg trenger på nettstedet mitt. ”

“Siden jeg har begynt å bruke Domain.com, har jeg lagt merke til hvor enkelt det er å bruke funksjonene. De fullstendige WordPress, tilpassede e-postmeldinger og andre funksjoner for å opprette en webside står der til din disposisjon. Reaksjonstiden deres på e-post og å løse problemer er raskt og enkelt å finne ut. Selv om jeg ikke er tilhenger av å holde personlig informasjon skjult ved å betale en ekstra avgift, utmerker de seg på andre områder. ”

“Dette er et av de beste vertsselskapene. Serverenes hastighet er fantastisk, nettstedene lastes raskt, og teknisk support er kunnskapsrik og nyttig. De gode prisene deres kan ikke slå, og de vet hvordan de skal ta vare på kundene sine. Jeg anbefaler alltid Domain.com til mine venner og kolleger, basert på deres priser og kundestøtte. ”

Funksjonene deres er som andre webhotellsteder, men de vet hvordan de kan holde alt i gang. Selv om du har flere domener, kan de holde alt i gang. En av mine favoritt ting med Domain.com er at de er villige til å hjelpe deg, uansett klokka er. Dette er ekstremt viktig for meg, og jeg elsker det faktum at jeg når som helst kan ringe dem opp og få problemer rettet umiddelbart. ”

“Selv om Domain.com ikke har alle funksjonene som andre webhotellsteder har, er det fortsatt et av de beste webhotellområdene som er tilgjengelige. Du kan prøve ut alle funksjonene de gir for å maksimere potensialet på nettstedet ditt. Domain.com har alt du trenger for å komme i gang. Du bør ikke kaste bort tiden din med andre webhotell når Domain.com gjør alt og deretter noen. ”

Det dårlige

“Administrasjonspanelet overlater mye å ønske, og det kan alvorlig bruke en oppgradering. Det utdaterte administrasjonspanelet tar lang tid å laste opp, og nettstedet vil noen ganger stenge uten noen provokasjon. Mens de utmerker seg med domenenavn, kan du kanskje gå i en annen retning hvis du er ute etter hosting. Du bør vurdere å få et domene fra dem og deretter bruke en annen tjeneste for hosting. ”

“Jeg er ikke glad i kundeservicen deres, og domeneregistratoren deres trenger mye arbeid. Når du sender et enkelt spørsmål, kan det ta en stund å få svar. Selv om du kobler deg til en person, vet de kanskje ikke hva du snakker om, og det kan være en stund å gå av telefonen. Jeg vil anbefale å gå med en annen tjeneste som har mer kunnskap om produktene sine, og hvor godt de kan hjelpe deg. ”

“Jeg tok beslutningen om å få et domenenavn via Domain.com. Da jeg fant en jeg likte, la jeg den i handlekurven, og da jeg gikk for å kjøpe, dukket det opp en feil. Jeg ble låst ute av kontoen min i to dager, og prøvde forskjellige måter å komme i kontakt med noen. Jeg sendte en e-post, men fikk ikke noe svar. Dagen etter ringte jeg, ventet på at de skulle sjekke posten min, men uten svar. Til slutt fikk jeg kontakt med noen som tilbakestilte passordet mitt, og jeg kunne komme tilbake på hjemmesiden min. Jeg vil ikke anbefale dette vertsområdet for de som trenger god kundeservice. “

“Da de forrige eierne solgte selskapet sitt til Domain.com, måtte jeg bekrefte mitt eierskap til mitt eget domene. Jeg hadde kontaktet dem for å gi dem beskjed om at jeg ville være utenfor byen uten internettilgang, og ble forsikret om at domenet mitt ikke ble suspendert. De fjernet informasjon i DNS-registeret, som ikke løser problemene ordentlig. Det tok flere timer å få det løst opp. Det var en slik prosess at jeg ikke kunne bruke tjenestene deres lenger. ”

Endelig dom

Mens Domain.com har fått noen få mennesker til å klage på sine tjenester og kundestøtte, har de folk som absolutt elsker tjenesten. Etter å ha hørt hva folk har hatt å si om dem, se på produktene deres, og se hva de gjør godt og hva de kan jobbe med, skal du hjelpe deg med å finne ut om Domain.com passer for deg.

Hvordan kan jeg fornye domenene mine?

Når du er klar til å fornye domenene dine, kan du gå gjennom Domain.com. Du vil velge domenene du ønsker fornyet, og følge instruksjonene. Domenefornyelsesgraden blir lagt ut, slik at du kan velge planen din. Det er et godt tidspunkt å oppgradere hvis du er klar. Du får tilgang til alternativene gjennom kontrollpanelet.

Hva skjer med domener som ikke blir fornyet?

Hvis du ikke vil miste domenenavnene dine, må du ta noen skritt for å beskytte domenene du vil beholde. Du vil få påminnelser 30 dager før det utløper, og hvis betaling ikke foretas, utløper domenet. Det vil bli deaktivert og erstattet blant andre utløpte domener, sammen med tjenestene som er inkludert i planen. 30 etter utløpet, vil domenenavnet gå inn i det offentlige domene, der noen andre kan kjøpe. Hvis det går 45 dager uten å bli gjort krav på, kan det belastes fornyelse av domenenavnet. Til slutt, hvis ingen hevder det, vil domenenavnet gå tilbake til det offentlige domenet for salg.

Hva betyr det hvis et domene er i “Innløsning?”

Når et domenenavn sendes til innløsning, kan det kjøpes av en annen part. Du kan imidlertid løse inn domenet i opptil 30 dager. Du må logge inn på kontoen din og arkivere en billett i støttesystemet. Gebyrene for innløsning er $ 99,99, og et normalt fornyelsesgebyr må også betales. Når innløsningsperioden avsluttes, er det en fem-dagers slettingssyklus som lar enhver registrere seg og motta domenenavnet.

Hva om det er feil i kontoinformasjonen min?

Hvis du oppdager feil på kontoen din, kan du endre dem. Du kan rette eventuelle feil felt gjennom “Endre kontoinfo” og legge inn riktig informasjon. Hvis du trenger å endre e-postadressen din, kan du gå til “Endre e-postadresser” og endre den tilsvarende. Det kan hende du har noen problemer hvis du har mer enn ett domene. Du kan endre hver og en for å hjelpe deg med å fullføre de oppdaterte endringene.

Hva er “automatisk fornyelse”, og kan jeg endre det?

Når et navn er nylig registrert, settes sikkerhetsforholdsregler for automatisk fornyelse. Det forhindrer at betalingene bortfaller, og får deg til å miste domenenavnet ditt. Du vil holde deg i fullstendig kontroll med systemet med automatisk fornyelse, og det faktureres 15 dager før utløpsdatoen. Hvis en betaling ikke gjennomføres, vil du gjøre et nytt forsøk fem dager før utløpet. Hver kostnad legges på kredittkortet som er oppført da du registrerte deg. Du kan endre kortinformasjonen din hvis den er utløpt via alternativet “oppdater kredittkortinfo” under påloggingsskjermen. Du kan angi automatisk fornyelse av domenenavnet ditt, slik at du ikke mister det via kontoinformasjonssiden.

Hva skjer hvis automatisk fornyelse mislykkes?

Den mest sannsynlige årsaken til at din automatiske fornyelse mislyktes, er fordi kredittkortet du hadde, ikke er gyldig. Du kan løse dette problemet ved å oppdatere kredittkortinformasjonen din gjennom kontoinformasjonen. Hvis det er mindre enn 15-dagers utløpsperiode, kan det hende du må fornye domenenavnet ditt.

Hvorfor får jeg fornyelsesvarsler for domener på forskjellige e-postadresser?

Den enkleste forklaringen er at hvert domene har en annen e-postadresse for hvert domenenavn. Du kan konsolidere alle domenenavnene til en e-postadresse, du må sørge for at informasjonen din er den samme for hvert domenenavn. Du kan logge deg på kontoen din og følge instruksjonene for hvert domene du har. Du kan endre e-postadressen slik at den bare sendes til den du bruker oftest. Du kan endre e-postadressene dine, og gjøre det mer praktisk for deg. Mer på Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector