Domain.com anmeldelser Maj 2020 – Hosting Priser og planer

Hvor god er Domain.com-hosting?

En af verdens største udbydere af domænenavne og webstedshosting, Domain.com tilbyder en bred vifte af planer inklusive VPS-hosting, men det er specialiseret i overkommelig delt hosting. Ulemperne inkluderer ingen driftstid, og med sine hovedsagelig basale funktioner koster ekstraudstyr dig mere.


Se officielle sider Domain.com anmeldelser 2.7 / 5 Anmelder {{reviewsOverall}} / 5 Brugere (13 stemmer) Fordele

 1. Hurtige indlæsningstider
 2. Responsiv kundeservice
 3. Nem hjemmesideopsætning
 4. Sikkerhedsfunktioner
 5. Hjælpsom kundeservice

Ulemper

 1. Ingen månedlige planer i stedet for det er årsplan
 2. Ekstra vil koste dig mere
 3. Ingen oppetidsgaranti

ResumeDomain.com ligner meget andre billige hosting-mærker til lave omkostninger, og det giver ikke meget for funktioner, der kan skelne det fra de andre. Det kan dog være den rigtige overkommelige mulighed for folk, der leder efter en webstedshosttjeneste på basisniveau, der gør webstedsopsætningen let. Support2.5Speed3Features3Value2.5Transparency2.5

Vores officielle anmeldelse af Domain.com Hosting

Hvis du leder efter en grundlæggende webhostedestination, kan Domain.com give dig lager, e-mail og andre værktøjer, der giver dig et fundament, men det mangler nogle funktioner og prisindstillinger, som dens konkurrenter tilbyder. De er i samme familie som Bluehost og HostGator, der er en del af Endurance International Group. 

De bedste funktioner ved Domain.com Hosting

Domain.com tilbyder funktioner til en lav pris, der får dig i gang med en webhost på entry-level. De har ikke rigtig noget, der skiller sig ud … udover at eje Domain.com.

1. Domænetjenester

Domænetjenester, der tilbydes af Domain.com, er nogle af de bedst tilgængelige. Ikke kun får du dit domænenavn, men du får masser af funktioner til at komplimentere dit websted. Ting som transfer lock, URL-videresendelse, e-mail-videresendelse og DNS-styring er afgørende for at hjælpe dig med at få dit websted op og køre effektivt. Mange andre webhostingtjenester får dig til at betale for tilføjelsen til dit websted, som kan tilføjes, især hvis du planlægger at blive hos hostingfirmaet i lang tid. Når du har alle tilføjelser til rådighed, kan dit websted køre mere effektivt og forbedre din vækst.

2. Nem hjemmesideopsætning

Domain.com leverer flere værktøjer til opbygning af et websted, inklusive den højt vurderede Weebly. Weebly bruger en træk-og-slip-funktion, der giver dig mulighed for at opbygge et attraktivt sted, der kan omfatte kontaktformularer, sociale medier-links og mere på kort tid. Domain.com giver dig også mulighed for at opsætte dit WordPress-drevne websted med dem. Det er en nem proces, og når den først er installeret, kan du oprette poster og installere plug-ins som normalt. Domain.com er optimeret til at forbedre WordPress’s ydelse og giver mulighed for automatisk software og plug-in-opdateringer. Du vil også være i stand til at oprette en e-mail-konto i løbet af få minutter ved blot at besøge e-mail-området og oprette et brugernavn og en adgangskode.

3. Priser

Priserne for deres planer er overkommelige og leveres med alt hvad du har brug for for at få dit websted til at fungere problemfrit. Medmindre du planlægger at starte et professionelt websted med det samme, behøver du ikke at bruge for mange penge for at få alt i gang. For en pris på $ 9,99 om året kan en person oprette deres eget personlige websted. Dette er ideelt for dem, der ønsker at begynde i det små og ændre din plan, når din virksomhed begynder at vokse. Du kan ikke finde for mange virksomheder, der tilbyder mindre end en dollar om måneden til webdomæner. Det er godt for dem, der lige er startet, indtil de er klar til at opgradere deres planer.

4. Premium domæner

Da mange domæner er blevet brugt, eller allerede er i brug, er det at få et premium-domæne den ideelle måde at få dit websted til at skille sig ud. com giver brugerne mulighed for at finde et premium-domænenavn, der skiller sig ud fra mængden. Selvom det ikke behøver at være kompliceret, kan de hjælpe dig med at finde et premium-domænenavn, der bringer trafik til dit websted. Når du har fundet dit premium-domænenavn, kan du registrere det med det samme, hvilket er ideelt for dem, der har brug for at få deres hjemmeside i gang. Brug af et premium-domænenavn er afgørende for at få folk ind, og det unikke navn er ideelt til små virksomheder.

5. Marketing Services

Når en lille virksomhed lige er startet, kan det være vanskeligt at få trafik. com leverer fremragende marketingtjenester for at hjælpe din virksomhed med at vokse. De tilbyder premium marketingtjenester inklusive design af fuld service og marketing og designtjenester. De arbejder med Google Apps, optimering af søgemaskiner, behandling af kreditkort og markedsføring af søgemaskiner. Dette er det perfekte værktøj for dem, der har problemer med at markedsføre deres hjemmeside. Brug af disse værktøjer kan hjælpe et websted med at springe til toppen af ​​en Google-søgning, så flere kan besøge webstedet.

6. E-mail-tjenester

Domain.com samarbejder med Google for at forbedre e-mail-tjenester via Gmail. Domain.com giver dig en brugerdefineret e-mail til dit websted og giver dig mulighed for at bruge dit brand som din e-mail-adresse. Du kan samarbejde din Gmail og Google Drive for at gøre alt lettere for dig. Du kan oprette et team og kommunikere med dem, og du behøver ikke at lægge for meget arbejde. Du bliver nødt til at logge ind, men når du først er ind, vil alt blive konfigureret og klar til at gå. Du kan få adgang til e-mail fra enhver enhed, så du kan komme i kontakt med enhver med et hurtigt tryk på en knap. Prisen starter på $ 4,17 om måneden, hvilket gør den overkommelig for alle, der ønsker at opgradere deres e-mail-system.

7. Sikkerhedsfunktioner

Domain.coms webhostepakker leveres med et antal sikkerhedsfunktioner. Du får et kodeordbeskyttet bibliotek og SSL-support. Et SSL-certifikat vil beskytte værdifulde oplysninger som kreditkorttransaktioner og tilmeldinger.

8. Hjælpsom kundeservice

Domain.com har telefonisk support døgnet rundt. De tilbyder også et billetsystem til supportanmodninger. Hastige anmodninger skal fremsættes pr. Telefon, og billetanmodninger besvares normalt inden for 24 timer. Du har adgang til vidensbasen, der dækker alle de grundlæggende oplysninger om hosting af konti, adgangskoder og adgang. Der er også en brugervejledning og en række tutorials. Kundeservicepersonalet er venligt, let at forstå og ret vidende.

Ulemper ved Domain.com Hosting

Selvom Domain.com tilbyder enkel webstedsoprettelse og et nyttigt supportteam, er der nogle ulemper ved tjenesten.

1. Budgivning på domænenavne

Den teknologiske verden er konkurrencedygtig, og det er forståeligt, at Domain.com ikke kan give ud af domænenavne til venstre og højre. Du skal tilmelde dig for at have en chance for at få et domænenavn. Perioden med tidlig adgang er god til at få et springstart, men det koster ekstra. Den eneste gode ting ved ikke at få det domæne, du ønsker, er, at du får tilbagebetalt de penge, du lægger i til registrering. Selvom det ikke er et perfekt system, ville det være godt at vide, hvad dine odds er for at få et domænenavn.

2. Problemet med hurtigere responstid

Problemer kan opstå når som helst, og det er godt at vide, at de hurtigt kan løses. Mens Domain.com tager opkald når som helst, kan de begynde at slappe med nogle presserende problemer. Uanset om det er en mangel på viden om produkterne eller lang tid at svare på en forespørgsel, skal nogle problemer løses hurtigt. Ting som at lukke domænenavne bør ikke ske, men nogle gange trænger ledninger i kryds. Det sker, men det skal ikke tage en uge at løse et simpelt problem med nulstilling af adgangskoder. Måske kan et bedre billetsystem eller træning være nyttigt.

3. Værre administratorpanel

Deres admin-panel ser ud til at være flere år bag på opdateringer, og at forbedre det ville gå langt for at gøre det til et mere effektivt hosting-site. Det tager et stykke tid, inden sider indlæses, hvilket kan være frustrerende for alle, der besøger webstedet. Selvom de tilbyder masser af domænenavne, kunne de forbedre deres admin-panel for at gøre hosting endnu lettere for deres kunder. Selvom det muligvis fungerer for nogle mennesker, har andre, der kører i meget trafik, ikke råd til at vente på, at folk sidder rundt på siden for at indlæse.

4. Intet privatliv

Når dine private oplysninger afsløres, kan det føre til masser af problemer på linjen. Det er ikke kun et par stykker om dine personlige oplysninger, der er afsløret, men i stedet er det stort set alt. Hvis du ikke behøver at betale dem ekstra for at skjule dine personlige oplysninger, ville det være ideelt. Desværre sidder du fast, medmindre du betaler for dem for at skjule dine oplysninger. Det kan føre til mange problemer nede på linjen, så det kan være bedre at betale dem og have dine personlige oplysninger skjult for offentligheden. Ikke ideelt, men bedre end at få alle til at finde ud af oplysninger om dig.

5. Ingen månedlige planer

Domain.com tilbyder ikke muligheder for delt webhosting til måned. Du skal vælge en årlig plan, og der er ingen tilbud om at spare penge ved at tilmelde dig en langsigtet plan. For eksempel betaler du det samme, hvis du tilmelder dig et år eller tre år. Dette kan være et problem for folk, der foretrækker ikke at forpligte sig til et år, eller som foretrækker at opdele deres betalinger i løbet af et år.

6. Ekstra vil koste dig mere

Mens den grundlæggende plan er overkommelig, tilbyder den ikke et væld af funktioner. Når du får det, du har brug for fra webhosten, kan du muligvis ende med at betale mere, end du ville gjort med en anden service. Domain.com opkræver et domæneoverførselsgebyr, hvis du vil port over en URL, og mange andre hostingtjenester ikke. Hvis du har brug for mere end 100 e-mail-adresser, skal du opgradere til en højere plan. Den grundlæggende e-handel har grænser for sider og produkter og mangler andre funktioner som eksempelvis forhåndsvisning af sider, før de offentliggøres. For at fjerne disse grænser skal du betale for en opgraderet version.

7. Ingen driftstid garanteret

Domain.com offentliggør ikke en oppetidsgaranti, og de giver heller ingen data om oppetidens historie eller ydeevne på sit websted. Mens de siger, at de tager sikkerhedskopier, afklarer de ikke, hvornår der tages sikkerhedskopier, eller om de er tilgængelige for klienter. Domain.com oplyser, at de har en Tier 1-facilitet, der tilbyder redundans og døgnovervågning. Mange brugeranmeldelser taler dog om dårlig oppetid, mens andre anmeldelser ikke har et problem med dem, så det giver ikke potentielle brugere et klart billede af oppetider.

Bundlinie:

For dem, der er på udkig efter en lille til mellemlang rækkevidde, der tilbyder det meste af den funktionalitet, der kræves for at være vært for et websted til en lav pris, er det det værd at tage et kig på Domain.com. Da deres hovedfokus er fælles hostingplaner, handler hosting, priser og support alt om gennemsnit og vil hjælpe basale brugere med at få et websted i gang inden for få minutter. Selvom du får god støtte til generelle spørgsmål og mindre avancerede problemer, får mere avancerede brugere muligvis ikke alt, hvad de vil have med Domain.com, da de har tendens til bare at tilbyde det grundlæggende.

Se flere funktioner

Ofte stillede spørgsmål om Domain.com

Introduktion

Domain.com er et hosting-sted, der har masser af planer. Det er blevet bedømt som et af de mest tilgængelige webhostingsider, og det er let at forstå, hvorfor så mange kunder er strømmet til dem. Hvis du har tænkt på at få en hostingtjeneste og endnu ikke har fundet en, kan du overveje at bruge Domain.com.

Denne gennemgang vil se på virksomheden, hvilke tjenester de tilbyder, og hvad deres kunder siger om dem. Efter at have læst denne anmeldelse, skal du forstå, hvad der gør Domain.com til et af de bedste tilgængelige hosting-websteder.

Hvad er Domain.com?

Siden 2000 har Domain.com hjulpet deres kunder med at nå deres online mål og er en af ​​de førende inden for domæneregistrering og webhosting. Deres innovative produkter og tjenester har fremragende værdi, og de stræber efter at gøre deres kunder glade. Deres mission er at levere kvalitetsprodukter til en kvalitetspris for deres kunder, og de er stolte af denne evne.

De er specialiserede i overkommelige domænenavne, webhosting, VPS-hosting, e-mail, SSL-certifikater, webdesign og online marketingtjenester. Deres gratis tjenester inkluderer URL-videresendelse, videresendelse af e-mail, overførselslås og Total DNS Management-værktøjer. Disse produkter sætter kunden i førersædet til deres websted.

Domain.com har set ekstrem vækst i de senere år, og det er ikke noget mysterium, hvad der gør dem til et af de bedste tilgængelige hosting-websteder. De har fremragende kundebeholdning, hvilket har hjulpet folk til at deltage i Domain.com til deres hosting-behov.

Hvad der gør Domain.com fremragende?

Domain.com leverer ikke kun hosting-planer for alle, deres add-on er inkluderet i de fleste planer. Ting som transfer lock, URL-videresendelse, e-mail-videresendelse og DNS-administration er inkluderet i de fleste af deres planer. Deres planer starter på kun $ 9,99 og inkluderer alt nævnt ovenfor.

Deres prisplaner varierer med hvert domænenavn. Priser, der er sat til $ 9,99 inkluderer domænenavne med .biz, .com og .me. Hvis du leder efter en professionel URL, er .aero, .coop, .jobs, .museum og .tv tilgængelige, og disse planer spænder fra $ 29.99-269.99. Mens de professionelle planer er dyrere, leverer de alle de tjenester, man har brug for, for at deres websted skal være vellykket.

Første resume

Hvis du starter en virksomhed eller ønsker at udvide, tilbyder Domain.com adskillige planer for at hjælpe dig med at udvide dit netværk. Selv hvis du opretter et privat websted, giver de dig alle de værktøjer, du har brug for for at få succes. De har implementeret nye TLD-faser, der gør dem bedre for dem, der netop starter et websted.

Selvom der stadig er tilbage at gå over, synes Domain.com at være en af ​​de bedste tilgængelige hosting-websteder. Du får alle de værktøjer, du har brug for for at komme i gang, og deres planer inkluderer masser af tilføjelser, som andre webhostingsider debiterer dig for at inkludere dem på din plan. Hvis du overvejer at få en webhostetjeneste, er Domain.com en af ​​de bedste virksomheder at arbejde med.

Hvad folk siger om Domain.com

Mange mennesker har talt om Domain.com, og det er altid en god ide at tjekke, hvad masserne siger. I dette afsnit vil vi starte med de gode ting, folk siger, og dykke ned i de upladelige anmeldelser.

Den gode

”Det er en af ​​de letteste domænetjenester, jeg nogensinde har brugt. Det er en enkel service, der leverer de værktøjer, du har brug for for at få succes. Det får andre hosting-tjenester til at se rodet og uorganiseret ud. Jeg kan bruge det samme domæne-login til alt, hvad jeg har brug for på mit websted. ”

”Siden jeg er begyndt at bruge Domain.com, har jeg bemærket, hvor let det er at bruge funktionerne. Det fulde WordPress, brugerdefinerede e-mails og andre funktioner til at oprette et websted er lige der til din rådighed. Deres responstid på e-mails og rettelse af problemer er hurtig og let at finde ud af. Selvom jeg ikke er tilhænger af at holde personlige oplysninger skjult ved at betale et ekstra gebyr, er de fremragende på andre områder. ”

”Dette er et af de bedste hostingfirmaer. Serverens hastighed er fantastisk, webstederne indlæses hurtigt, og teknisk support er kyndig og hjælpsom. Deres store priser kan ikke slås, og de ved, hvordan de tager sig af deres kunder. Jeg anbefaler altid Domain.com til mine venner og kolleger, baseret på deres priser og kundesupport. ”

”Deres funktioner er som andre webhostingsider, men de ved, hvordan man holder alt i gang. Selv hvis du har flere domæner, kan de holde alt i gang. En af mine foretrukne ting ved Domain.com er, at de er villige til at hjælpe dig, uanset hvad klokken er. Dette er ekstremt vigtigt for mig, og jeg elsker det faktum, at jeg når som helst kan kalde dem op og få problemer rettet øjeblikkeligt. ”

”Selvom Domain.com ikke har alle de funktioner, som andre webhostingsider har, er det stadig en af ​​de bedste tilgængelige webhostingsider. Du kan prøve alle de funktioner, de leverer for at maksimere potentialet på dit websted. Domain.com har alt hvad du har brug for for at komme i gang. Du bør ikke spilde din tid med andre webhostingsider, når Domain.com gør alt og derefter nogle. ”

De dårlige

”Administrationspanelet efterlader meget at ønske sig, og det kunne meget brugt en opgradering. Deres forældede admin-panel tager lang tid at indlæse, og webstedet lukkes undertiden uden nogen provokation. Mens de udmærker sig med domænenavne, kan du måske gå i en anden retning, hvis du leder efter hosting. Du skal overveje at hente et domæne fra dem og derefter bruge en anden service til hosting. ”

”Jeg er ikke glad for deres kundeservice, og deres domæneregistrator har brug for meget arbejde. Når du sender et enkelt spørgsmål, kan det tage et stykke tid at modtage et svar. Selv hvis du opretter forbindelse til en person, ved de muligvis ikke, hvad du taler om, og det kan være et stykke tid at komme af telefonen. Jeg vil anbefale at gå med en anden service, der har mere viden om deres produkter, og hvor godt de kan hjælpe dig. ”

”Jeg tog beslutningen om at få et domænenavn via Domain.com. Da jeg fandt en, jeg kunne lide, lagde jeg den i min indkøbsvogn, og da jeg gik for at købe, dukkede der en fejl op. Jeg blev låst ud af min konto i to dage og prøvede forskellige måder at komme i kontakt med nogen. Jeg mailede, men modtog ikke noget svar. Den næste dag ringede jeg og ventede på, at de skulle kontrollere min mail, men uden svar. Endelig kom jeg i kontakt med en person, der nulstillede min adgangskode, og jeg kunne komme tilbage på mit websted. Jeg vil ikke anbefale dette hosting-sted til dem, der har brug for god kundeservice. ”

”Da de tidligere ejere solgte deres firma til Domain.com, måtte jeg verificere mit ejerskab af mit eget domæne. Jeg havde kontaktet dem for at fortælle dem, at jeg ville være ude af byen uden internetadgang, og blev forsikret om, at mit domæne ikke blev suspenderet. De fjernede oplysninger i DNS-registreringsdatabasen, som ikke løser problemerne ordentligt. Det tog flere timer at få det løst op. Det var en sådan proces, at jeg ikke længere kunne bruge deres service. ”

Endelig dom

Mens Domain.com har fået få mennesker til at klage over deres tjenester og kundesupport, har de folk, der absolutt elsker tjenesten. Efter at have hørt, hvad folk har haft at sige om dem, se på deres produkter og se, hvad de gør godt, og hvad de kunne arbejde på, skal du hjælpe dig med at afgøre, om Domain.com er det rigtige for dig.

Hvordan kan jeg fornye mine domæner?

Når du er klar til at forny dine domæner, kan du gå gennem Domain.com. Du vælger de domæner, du ønsker fornyet, og følger instruktionerne. Domænefornyelsessatserne vil blive offentliggjort, så du kan vælge din plan. Det er et godt tidspunkt at opgradere, hvis du er klar. Du kan få adgang til indstillingerne via kontrolpanelet.

Hvad sker der med domæner, der ikke fornyes?

Hvis du ikke vil miste dine domænenavne, skal du tage nogle skridt for at beskytte dine domæner, du vil beholde. Du får påmindelser 30 dage før det udløber, og hvis betaling ikke foretages, udløber domænet. Det vil blive deaktiveret og erstattet blandt andre udløbne domæner sammen med de tjenester, der er inkluderet i planen. 30 efter udløbet går domænenavnet ind i det offentlige domæne, hvor en anden kan købe. Hvis det går 45 dage uden at blive krævet, kan der opkræves gebyrer ved fornyelse af domænenavnet. Til sidst, hvis ingen hævder det, vil domænenavnet gå tilbage til det offentlige domæne til salg.

Hvad betyder det, hvis et domæne er i ”Indløsning?”

Når et domænenavn sendes til indløsning, kan det købes af en anden part. Du kan dog indløse domænet i op til 30 dage. Du skal logge ind på din konto og arkivere en billet i supportsystemet. Gebyrerne for en indløsning er $ 99,99, og der skal også betales et normalt fornyelsesgebyr. Når indløsningsperioden udløber, er der en fem-dages sletningscyklus, der giver enhver mulighed for at registrere og modtage domænenavnet.

Hvad hvis der er fejl i mine kontooplysninger?

Hvis du ser nogen fejl på din konto, kan du ændre dem. Du kan rette eventuelle forkerte felter gennem “Skift kontoinfo” og indsætte de rigtige oplysninger. Hvis du har brug for at ændre din e-mail-adresse, skal du gå til “Skift e-mail-adresser” og ændre den i overensstemmelse hermed. Du har muligvis nogle problemer, hvis du har mere end et domæne. Du kan ændre hver for at hjælpe dig med at afslutte dine opdaterede ændringer.

Hvad er “automatisk fornyelse”, og kan jeg ændre det?

Når et navn er nyligt registreret, placeres sikkerhedsforholdsregler for automatisk fornyelse. Det forhindrer, at dine betalinger bortfalder, hvilket får dig til at miste dit domænenavn. Du forbliver i fuld kontrol med det automatiske fornyelsessystem, og det faktureres 15 dage før udløbsdatoen. Hvis en betaling ikke gennemføres, foretages der et andet forsøg fem dage før udløbet. Hver opkrævning anbringes på det kreditkort, der er registreret, da du tilmeldte dig. Du kan ændre dine kortoplysninger, hvis de udløber via muligheden “opdater kreditkortsinformation” under din log-skærm. Du kan indstille automatisk fornyelse af dit domænenavn, så du ikke mister det via din kontooplysningsside.

Hvad sker der, hvis automatisk fornyelse mislykkes?

Den mest sandsynlige årsag til, at din automatiske fornyelse mislykkedes, er fordi det kreditkort, du havde på filen, ikke er gyldigt. Du kan løse dette problem ved at opdatere dine kreditkortoplysninger gennem dine kontooplysninger. Hvis det er mindre end 15-dages udløbsperiode, skal du muligvis også forny dit domænenavn.

Hvorfor får jeg meddelelser om fornyelse for domæner på forskellige e-mail-adresser?

Den enkleste forklaring er, at hvert domæne har en anden e-mail-adresse til hvert domænenavn. Du kan konsolidere alle domænenavne i en e-mail-adresse, du skal sikre dig, at dine oplysninger er de samme for hvert domænenavn. Du kan logge ind på din konto og følge instruktionerne for hvert domæne, du har. Du kan ændre e-mail-adressen, så den kun sendes til den, du bruger oftest. Du kan ændre dine e-mail-adresser og gøre det mere praktisk for dig. Mere på Domain.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map